Pluspunten
Vlotte levering van het gevraagde en goede voorlichting.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en je wordt er goed van op de hoogte gehouden van de levering.
VerbeterpuntenIk heb enkele led dimmers gekocht. Hier had aangegeven mogen worden dat deze niet in een standaard inbouwdoos passen. Misschien handig om de juiste inbouwdoos erbij te adviseren. Dimbare led lamp is vrij duur. Ruim 16 euro ( bij ikea kost een dimbare ledlamp 10 euro ).
Pluspunten
snelle reactie op mijn internet-vraag
Pluspunten
prima bedrijf met goede service
Pluspunten
Goede service en advies Goede garantieafwikkeling
prijzen vermelden incl. BTW.
Bedankt voor uw beoordeling. Alle prijzen staan al vermeldt inclusief BTW.
Pluspunten
levering conform afspraak duidelijke informatie op de website
Verbeterpuntengrens voor geen verzendkosten zou lager (bv €25) kunnen liggen
Pluspunten
Eerlijk advies dat de door mij bestelde dimmer in combinatie met spotjes niet zou gaan werken. Hierdoor is een miskoop voorkomen.
Pluspunten
besteld en na 2 dagen al in huis. prima...kan niet beter.
Verbeterpuntenbeschrijf bij de verkoopartikelen beter waarmee het te vergelijken is. Heb zelf ledverlichting bij jullie gekocht kleur blauw....lampjes zijn mooi....echter als ik het nog moest doen had ik een nog iets fellere lichtbundel graag gehad. echter gezien mijn inzicht kon ik me geen beeld geven hoe fel een ledverlichting van 3 watt kon zijn. wel als de vergelijking was opgeschreven met een gewone watt lamp....dan pas kon men dit vergelijken hoe zwak of fel een ledverlichting is.
Beste Math, Bedankt voor uw feedback. Inmiddels staat bij de meeste producten vermeldt met hoeveel watt halogeen de lamp te vergelijken is.
Pluspunten
Degelijke materialen en de lampen geven de juiste lichtkleur.
Verbeterpuntenstandaard auto led lampen?
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk en snelle antwoorden op vragen