Pluspunten
ik werd zeer vriendelijk benaderd,zowel met vragen over de mail als ook de bestelling.en het product kwam keurig ingepakt aan,dus als ik weer wat nodig heb zal ik het zeer zeker bij jullie bestellen.(alle lof daarvoor)
Verbeterpuntenvolgens mij valt er niks te verbeteren..
Pluspunten
snelheid
Verbeterpuntenkwaliteit na 3 maanden al 2 lampen kapot ,van de 6 stuks.
Beste Henk, We hebben geen bericht van u gehad hierover. Als u contact opneemt via de mail kunnen we u een retourformulier sturen en de lampen vervangen. We horen het graag. Max van der Zee Getled.nl
Pluspunten
nadat ik een kapot lampje had ontvangen, kreeg ik na de melding meteen een nieuw lampje toe gestuurd zonder extra kosten!!
Pluspunten
Nadat bleek dat de lampen niet binnen korte tijd leverbaar waren is onmiddellijk het betaalde bedrag teruggestort.
Beste Peter, Hoewel we uw beoordeling betreuren heeft u volkomen gelijk. Nadat u aangaf de goederen die op voorraad waren alvast te versturen hebben we nagelaten u voldoende op de hoogte te houden. Het door u bestelde product was namelijk volledig uit voorraad. Onze oprechte excuses hiervoor. Inmiddels hebben we weer contact gehad en is het afgehandeld. Max van der Zee Getled.nl
Pluspunten
Meer artikelen verkopen, zoals insteeklampen met een kleinere diameter van 35 rond
Bedankt voor uw feedback. We gaan de mogelijkheden ontdekken om zulke spots aan het assortiment toe te voegen.
Pluspunten
Snel en duidelijk
VerbeterpuntenMeer uitleg over technische led termen graag
Pluspunten
De spullen werden heel snel bezorgd en de informatie aavragen werden redelijk snel beantwoord.
VerbeterpuntenDe dimmer die ik heb ontvangen bij de led spots maakt een rotherrie en de spots knipperen. Volgens getled ligt dit niet aan de dimmer maar aan mijn stroomtoevoer. Echter is dit niet het geval en zal ik een andere dimmer moeten aanschaffen. Dus de dimmer vind ik niet van goede kwaliteit. De dimmer met afstandsbediening die bij de lichtslang geleverd werd was niet de goede (niet compatibel met de lichtslang). Na een hoop gedoe per telefoon en email heb ik hem retour gestuurd en de juiste ontvangen. Kostte nogal wat tijd en moeite helaas.
Beste Francine, Het vervangen van de producten duurde langer omdat het contact verliep via een derde partij die u hielp bij de installatie van de verlichting. Uit ons mailverkeer blijkt dat u niet de juiste instructies heeft gevolgd bij het installeren van de producten. Ondanks dit hebben we u zo goed mogelijk proberen te helpen en alles omgeruild. Daarom is het jammer dat u onze nazorg zo laag beoordeeld. Uit uw beoordeling blijkt dat u uiteindelijk toch tevreden bent waar we blij om
Beste T. Kooijenga, Uit ons mailverkeer blijkt dat we u meerdere passende oplossingen hebben aangeboden ondanks dat uw retour niet voldeed aan de garantievoorwaarden en gebleken is dat bij de installatie de gebruiksaanwijzing niet gevolgd is. Als u hier geen gebruik van wilt maken kunnen we weinig voor u betekenen.
Pluspunten
Overzichtelijke site, techn. vragen worden snel beantwoord.