Great choice

Really good choice of products, easy to order and delivery is very quick, person that delivered was very friendly and helpful Definitely will order again

Prima planten!

Vlotte levering, prima planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en mooi snel afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en een goede service!

Had een bestelling gedaan met oa een conifeer. Leek op de foto groter dan in het echt. Bleek er ook een XL uitvoering te zijn. Na contact mocht ik de kleine onruilen voor de XL. Fijn en snel contact en vriendelijke eigen bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en goede service

Bestelling snel geleverd, met leverdatum in goed overleg. Mooie frisse planten.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Duidelijke omschrijvingen op de website over de planten, wanneer je ze kunt planten en hoe te verzorgen. Daarnaast was mijn bestelling erg snel geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Vlot geleverd en mooie planten

Binnen 24 uur had ik mijn bestelling binnen. Mooi verpakt en de planten zagen er ook goed uit.

Mooie fruitbomen

Fijne service. Ik had een bestelling gedaan en de dag erna wilde ik nog wat bestellen. Na een mailtje met de klantenservice kon ik daar het eerste ordernummer bij vermelden en hoefde dan geen tweede keer aflever kosten te betalen. Kreeg vervolgens snel de bestelde fruitbomen en planten snel geleverd; zien er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Snel en correct geleverd. Zeer goed Track and trace-systeem.

Fijn contact

De planten worden heel goed en netjes bezorgd en goede communicatie.

Goede kwaliteit en service

Ben goed voorgelicht en bezorging was uitstekend. Communicatie online zou beter kunnen.

• Snelheid/Levertijd

Levering en kwaliteit prima Service perfect

De prijs is zeer concurrerend, andere webshop minstens factor 2 duurder

Kwaliteit van de planten is uitstekend.

Top bedrijf!

Alleen maar goede woorden voor dit bedrijf. We wilde planten bestellen. We moesten ze op tijd geleverd hebben. Dit was geen probleem. Meerdere keren gemaild, je krijgt direct antwoord op je mail. Ze doen er alles aan om ons als klant tevreden te stellen. De planten werden netjes op tijd geleverd. Wat een mooie kwaliteit!! De volgende keer gaan we hier zeer zeker weer bestellen !

geweldig goed

snelle en stipte levering

Top planten en service!

Geleverde planten hebben een goede kwaliteit: gezond en mooi doorworteld. Veel keuze op de website en ook de bestelling zelf werd keurig verpakt aangeleverd. Zeker aan te raden, mocht je planten voor de tuin willen bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Levering zoals afgesproken. Mijn vragen via de mail werden meteen en afdoende beantwoord.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende kwaliteit en snelle zorgvuldige levering

• Snelheid/Levertijd

Planten van goede kwaliteit.

Betrouwbare en verzorgde levering.

Super service

Het bestellen ging vlot en het leveren nog beter. Was ook een zeer vriendelijke mijnheer die onze planten kwam brengen. Zeker een aanrader.

Kwaliteit en snelle levering

Fijne app met veel keuze en duidelijke en complete informatie over de plant, groeiwijze, grondsoort, zon/schaduw en plantwijze. Snelle levering en alles is met zorg ingepakt. Al 4 keer planten besteld en superblijmmet onze tuin.

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede klantenservice. Bedankt.

• Snelheid/Levertijd

Kwaliteit en service zijn top

Kwaliteit van de planten zijn top, en netjes verpakt worden de planten bezorgd

• Snelheid/Levertijd

Bestelde Vuurdoorn in de maatXL zijn XXL snel geleverd en met zorg ingepakt

Zeer Goed!

Zoals altijd gezonde en mooie planten!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.