Uitstekende bezorging

Goede kwaliteit planten. Snelle bezorging.

Uitstekende service en producten

Heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. - de site is overzichtelijk en duidelijk - je krijgt snel antwoord op vragen per mail - de levering is snel en je kunt aangeven wanneer je je bestelling wilt ontvangen - de levering is door hun eigen bezorgdienst en is goed geregeld - alle bestelde producten zijn goed ingepakt en van hoge kwaliteit Absoluut een aanrader dus. Ga zo door Tuinplantenwinkel.nl

Topkwaliteit planten

We kregen heel goede uitleg bij ons bezoek, hebben 20 red jack rododendrons besteld allemaal dezelfde topkwaliteit en ook nog thuisgebracht voor een klein bedrag

Professioneel en aardig

Besteld product was toch niet voorradig in t gewenste formaat . Ze hebben direct contact gezocht . Zeer vriendelijk, en de bestelling aangepast . Keurige levering met eigen vervoer tracking link en aardige chauffeur . Top dus !

Primai

Snelle kevering, gezonde en goed verpakte planten

Ben een tevreden klant

Levering goed verlopen. Planten waren netjes en veilig verpakt. Alles zag er goed uit. Ik beveel tuinplantenwinkel aan.

Super ervaring

Keurige levering en prachtige planten!

Groot assortiment, snel geleverd

Als we planten nodig hebben dan bestellen we deze altijd bij tuinplantenwinkel.nl, zij hebben een groot aanbod, snelle levering en prima service.

Geweldige service en kwaliteit

De bestelling goed ontvangen en alles netjes verpakt. Door een omstandigheid, contact gehad met de klantenservice en dit is door hen heel snel en goed opgelost. Mooie producten!

• Snelheid/Levertijd

Online tuinplanten en meer winkelen

Wat een uitkomst , woon in de stad geen auto ... maar tegen schappelijke vergoeding brengen ze plantjes , struiken , boompjes en aarde bij je thuis. Goede prijs, goede producten en vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Hele goede prijs voor hele goede planten. Fijn dat ze door eigen bezorgdienst gebracht worden, door iemand met verstand van planten. Lege kratten worden snel weer opgehaald. Communicatie goed, snel en duidelijk.

• Snelheid/Levertijd

Groot assortiment, goede prijskwaliteit verhouding en lage bezorgkosten

Ik ken het tuincentrum en hun webwinkel. Het zijn vriendelijke mensen en hebben echt goede kwaliteit planten. De bezorging is prima, correct en op tijd.

• Snelheid/Levertijd

Goede afleverservice en prima kwaliteit

Prima kwaliteit planten. Gemakkelijke bestelmogelijkheid en keurige aflevering

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment, snelle levering, goede kwaliteit

Informatie uitgebreid aanwezig op website en makkelijk te vinden. Snelle levering en kwalitatief goede producten. Plantadvies is ook er handig. Nu maar groeien!!

Mijn favoriete tuinplantenwinkel

Goede kwaliteit planten, keurig verpakt en snelle levering.

Fantastisch bedrijf.

Hebben echt goede planten. Zeer klantvriendelijk. Veel keus. Echte aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Prima app, simpele bestelprocedure en goede kwaliteit planten tegen redelijke prijzen

• Snelheid/Levertijd

Prachtige plantjes en vriendelijke communicatie

Super fijn dat je bij Tuinplantenwinkel.nl borderpakketten kan bestellen. Er zit een aanplantplannetje bij, voor mij niet persé nodig maar voor anderen misschien wel helpend. Leuk dat je niet weet welke plantjes je koopt, maar wel als ze ook nog eens goed passen bij je eigen smaak en ideeën. Kwalitatief goede plantjes. De bezorger was zeer vriendelijk en de plantjes worden goed en zorgvuldig verpakt bezorgd. Blij mee!

Topbedrijf

Alles klopt gewoon! Bestelproces, verpakking en bezorging, assortiment en kwaliteit van de planten. Graag weer!

Weet hoe het moet

Eindelijk een bedrijf die klantvriendelijk echt belangrijk vindt. Als je een voorkeur voor een bezorgdag aangeeft wordt daar rekening mee gehouden en je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen. Vriendelijke bezorger alles keurig ingepakt en uiteraard een goede kwaliteit planten. Dit was mijn 3de bestelling maar niet mijn laatste.

Perfecte levering

Mooie en gezonde planten geleverd

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering van mooie planten

De prijzen zijn redelijk, de planten mooi. Ruim aanbod. Vlot en netjes afgeleverd. Ik kom zeker nog eens terug.

Prachtige gezonde tuinplanten

Binnen 1 week ontving ik de bestelde planten. De kwaliteit daarvan was uitstekend, gezonde bladeren en de wortels nog allemaal binnen de grond in de pot. (dus niet al veel te lang) Ook de dozen waarin ze geleverd waren zijn stevig, voldoende ruim en voorzien van een plastic bodem tegen doorlekken. Momenteel staan ze er prachtig bij in mijn tuin.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en snelle verzending

Makkelijk bestelproces - duidelijke communicatie - planten zijn zorgvuldig verpakt

mooie planten

de roos is heel mooi wel nog zonder bloemen maar dier zullen wel nog komen de plant op zich is super mooi en gezond en heel goed ingepakt voor het vervoer

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel