Mooie bomen zoals beloofd.

De bestelde bomen waren buitengewoon mooi van formaat. Alles werd netjes geleverd, was goed te volgen en was ook volgens afspraak.

• Snelheid/Levertijd

Goeie producten voor een goeie prijs

Snel, en goede kwaliteit

Zeer prettig en correct.

• Snelheid/Levertijd

Heel fijn geholpen toen ik een vraag had, hele aardige bezorger en hele mooie plantjes. Top!

• Snelheid/Levertijd

Veel planten keuze en prima service

Ik zocht een specifieke soort rabarber en kon deze alleen hier vinden. Ik heb rond gekeken of ik genoeg zaken vond om aan het minimale bestel bedrag te komen en dit ging heel makkelijk met goede zoekfunctionaliteit en ruime keuze (ik vond specifiek de juiste soorten appelbomen die ik wou plaatsen). Levering was op de termijn die ik verwacht had en is mooi geplaatst waar ik had aangegeven.

• Snelheid/Levertijd

Snelle respons na bestellingen nette afhandeling

Ik heb een positieve ervaring overgehouden met deze bestelling. Graag had ik meer informatie gekregen over welke planten er in zitten en had ik graag bepaalde planten niet erbij willen hebben .Misschien is het wel mogelijk om voorkeur voor planten aan te geven. Verder geen kritiek en een positief gevoel.

Goede kwaliteit- en prijsverhouding

Bij tuinplantenwinkel een bestelling geplaatst, binnen enkele dagen netjes bezorgd. Planten goed gemarkeerd wat-wat-is. Het ziet er allemaal verzorgd uit. Ik kwam toch nog wat planten tekort, nieuwe bestelling geplaatst, dit keer zelf ophalen bij het tuincentrum, deze stonden de volgende dag al netjes klaar!

Potgrond

Mijn 35 zakken potgrond werden op de afgesproken tijd netjes afgeleverd

Kwaliteit en goede service

Kwaliteit planten/bomen en fijne levering. Goed ingepakt en altijd met een instructie

• Snelheid/Levertijd

Mooi en fris plantgoed, keurig in kratten /verpakt geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Ik bestel al heel wat jaren mijn tuinplanten en tuingrond bij Tuinplantenwinkel.nl. Altijd goede service, planten goed verpakt. Top!

• Snelheid/Levertijd

Mooie collectie, goede prijs en super kwaliteit. Klantenservice ook erg fijn! Kom er zeker terug

• Snelheid/Levertijd

Planten goede kwaliteit en snelleLevering

De planten waren zoals beschreven en bij het bestellen kon je een neerzetplek kiezen.

• Snelheid/Levertijd

Levering was snel en op de gewenste plek! Planten waren goed verpakt!

Top bedrijf

Goede service goede planten

meer dan tevreden

De leibomen zijn boven verwachting. Nette bezorging, daarbij nog wat uitleg en de bomen al in knop. Makkelijk te planten, geen gedoe en ze staan prachtig.

• Snelheid/Levertijd

Bertrouwbare kwaliteit vwb producten en bezorging!

Ik wordt altijd blij van mijn bestelling bij Neutkens. Bertrouwbare kwaliteit vwb producten en bezorging! Dank jullie wel

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle service en prachitge plant

Mooie zwarte den besteld en kreeg precies wat ik bedoelde, goed aangeleverd en duidelijke communicatie over de levering.

Plants were great

I ordered some plants. Unfortunately during transport, one got damaged and they offered to replace it. I said to them that I will try to plant it and if the plant dies, I will call them back. Overall a nice service because you have several weeks of guarantee, so I feel very good ordering from them and will do so again :)

Netjes verzorgd

Site werkt makkelijk. Alleen 1 opmerking doe bij elke plant een naamkaartje werkt voor een particulier makkelijker.

• Snelheid/Levertijd

Alles van begin tot einde zeer goed verlopen.

Topkwaliteit planten, ook heel tevreden over de bezorging

Topkwaliteit planten, ook heel tevreden over de bezorging

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijke chauffeur en mooie producten

Echt een hele fijne ervaring met deze tuinplantenwinkel. De planten waren prachtig en duidelijk met zorg geselecteerd. Alles zag er fris, gezond en goed verpakt uit bij aankomst. De bezorging ging ook verrassend soepel. Je krijgt duidelijke informatie en een track & trace waardoor je precies weet wanneer je bestelling komt. Dat geeft rust en voorkomt wachten. De chauffeur was bovendien vriendelijk en netjes. De planten zijn zorgvuldig afgeleverd. Alles bij elkaar gewoon top geregeld. Zeker een aanrader als je mooie planten wilt bestellen zonder gedoe.

Heel goede webshop

Overzichtelijke webshop, veel keuze, veel info, snelle en correcte levering volgens afgesproken datum en plaats. Goede communicatie via e-mail. Kortom: heel erg tevreden.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.