Prima planten en website, uitstekende bezorging, goed verpakt, zeer vriendelijke bezorger.

Zoals alles OK.

Alles is verlopen volgens afspraak.

mooie planten, fijne bezorging

De planten zijn goed verpakt, mooie kwaliteit planten. Vriendelijke, behulpzame bezorger. Prima aanrader dus.

• Snelheid/Levertijd

Het adres voor grote keus in planten en snel in huis.

Al vele jaren mijn bestellingen geplaatst en zeer tevreden.

Klantvriendelijk

Super fijn je kan het online bestellen word super netjes gebracht vriendelijk chauffeur bij twijfel over een soort boom word er gelijk gebeld en opgelost en uitgelegd. De kistjes worden ook weer netjes kosteloos opgehaald. De planten en bomen zijn erg mooi goede kwaliteit

Juiste plantjes op tijd.

Zoals het hoort, op tijd leveren wat is besteld. De kwaliteit van de plantjes moet in de bloei periode blijken, maar zal best in orde zijn.

• Snelheid/Levertijd

Scherpe prijs en goede service

Snelle levering, scherpe prijs en goede kwaliteit

De beste!

Alle planten uit mijn eetbare siertuin zijn online besteld. Uit diverse winkels. Allemaal gespecialiseerd in planten. Van al die winkels steekt tuinplantenwinkel er met kop en schouders bovenuit. Om te beginnen: goede planten. Een potmaat is gewoon gevuld met een goede plant en niet alleen aarde met een sprietje.... Voldoende keus en goede informatie op de site. Snelle en zeer correcte en vriendelijke én betaalbare levering. Qua planten is het niet de goedkoopste, maar dat scheelt hooguit 50 cent per plant. Tikt wel aan natuurlijk bij grote hoeveelheden, maar dan heb je wél €1,- plant meer én die correcte, snelle en vriendelijke betaalbare levering. Kortom, gewoon de beste.

Goede service, snelle levering

Steeds kwalitatieve planten, snel geleverd met een goede service.

Blij mee.

Dit was de eerste keer dat ik bij de Tuinplantenwinkel bestelde.Super goed verpakt en zag er goed verzorgd uit.Nu gaan we afwachten wat het resultaat zal zijn.Vriendelijke bezorger.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze aan mooie kwaliteit planten.

Vriendelijke medewerkers, een ruime keuze en een mooie kwaliteit planten. En dat ook nog snel thuisbezorgd. Wij zijn erg tevreden dus!

Alles gaat goed

Heldere website. Prima info over het tijdstip van levering van de planten. Keurig verpakt. Eigen bezorgdienst met aardige en behulpzame chauffeurs. Makkelijk en bijna altijd bereikbaar via de mail en zeer servicegericht. En zeer belangrijk: ze doen wat ze beloven.

Goed advies en service

Na een goed advies en nette prijs mijn planten en bomen besteld. Werden volgens afspraak geleverd en leeggoed ook weer opgehaald. Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service van a tot z

Van de klantenservice tot en met de bezorging en het product zelf, alles is echt perfect voor elkaar! Heel goed geholpen door de klantenservice met wensen voor speciale afmetingen van de bomen die ik wilde hebben. De bestelling was ook vlug geregeld en de bezorger heeft alles met zorg op de juiste plaats neergezet.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en altijd correct

Al altijd tevreden geweest: mooie planten, vlotte en nette levering, correcte afhandeling.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten - snelle en correcte service

Zeer tevreden over mijn bestelling

Een zorgeloze bestelling

Fijn om met jullie samen te werken. De website geeft goed aan wat jullie hebben. De communicatie verliep steeds prettig en accuraat en we zijn blij met de biologische factor. Geeft een prettig gevoel ook voor het ecologische systeem het beste te kunnen geven. Nu mag het groeien en bloeien. Dank

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede kwaliteit en service

Mooie planten, snel geleverd en garantie wordt nagestreefd

• Snelheid/Levertijd

Mooie beukhaag voor goede prijs

Snelle levering van beukhaag 200-250 cm hoog. Goede prijs en kwaliteit.

goede planten, zorgvuldige bezorging

Bestelgemak via Website. De bestelde planten waren zorgvuldig ingepakt en zagen er goed verzorgd uit. Alles was neergezet op de vooraf aangegeven plek. Alle meerdere malen bij dit bedrijf besteld en altijd goede ervaringen gehad qua bestelprocedure, levering en kwaliteit planten/aangroei.

• Snelheid/Levertijd

Geleverd volgens bestelling, keurig en goed verpakt.

Ruim assortiment, makkelijk online te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Prima afhandeling van mijn bestelling

Ik heb verschillende planten besteld. De keuze is groot in de winkel. De planten zien er goed en gezond uit. Tot nu toe: prima webwinkel. Hoe de plantjes het gaan doen is pas te vertellen in het voorjaar en de zomer. Daar kan ik nu nog geen mening over geven.

• Snelheid/Levertijd

Fijne bezorging van beplanting met goede kwaliteit

Pluspunten; -Eigen bezorgservice waarbij je op de bezorgdag zelf bijna tot op de minuut nauwkeurig online kunt zien hoe laat er geleverd zal gaan worden -Beplanting is van goede kwaliteit -Ruim aanbod -Goede prijs-kwaliteit verhouding -Snel leveren (binnen paar werkdagen) -Bomen en planten worden goed ingepakt om beschadiging tijdens transport te voorkomen

Top service!!

Via de website een pijnboom besteld die er in het echt nog mooier uitzag dan op de foto. Het was een verjaardagscadeau en deze kon geleverd worden op de dag van voorkeur, en kon zelfs nog met een kaartje met verjaardagsboodschap aan de boom geleverd worden! Echt top service en de jarige jop was enorm blij met de boom :) ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Altijd goed

Altijd goed verzorgd en de planten zijn van beste kwaliteit

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €9,95 per bestelling en Aangroeigarantie.

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.