Goede planten, goede prijs

Via internet besteld, zelfde dag ophalen

Vakkunig ingepakt

• Snelheid/Levertijd

snelle & correcte levering , alle planten zien gezond uit.

De levering was redelijk snel en alle planten waren netjes verpakt . Sommige al verder aan het groeien na een week, zelfs enkele rhododendrons beginnen bloeien. kwaliteit planten , wat ik wel verwachtte voor deze prijzen, maar ben niet teleurgesteld. Thanks tuinplantenwinkel.

Altijd goed!

Mooie, verse planten en een aardige chauffeur. Wat wil een mens nog meer...

• Snelheid/Levertijd

Prima zaak. Goede service en snelle en verzorgde levering.

Al drie jaar achtereen planten en struiken besteld. Naar volle tevredenheid. Prima verzorgd transport. Vriendelijk personeel op de auto’s. De laatste keer kreeg ik struikjes in de verkeerde kleur. Die had ik niet besteld. Geen punt, ik kreeg de goede kleur gratis nageleverd en mocht de verkeerde gewoon houden. Prima contact via de app/ mail Geweldig bedrijf

Tuintoppers

Groot assortiment met duidelijke specificaties, veel online verkrijgbaar. Goede kwaliteit van het aan huis geleverde groen door zeer vriendelijke en behulpzame medewerker. Een aanrader voor wie lekker aan de slag wil met vergroenen.

snel en goed

snelle levering, en de planten zijn uitstekend van kwaliteit

Superfijn

Mooie planten, zeer goed ingepakt

• Snelheid/Levertijd

Alles prima, mooie kwaliteit planten.

Alles prima, mooie kwaliteit planten

super!

de site is heel overzichtelijk en duidelijk. na bestelling netjes een mail ontvangen over de bezorging. de bezorging vond ook netjes binnen een week plaats. kortom echt een aanrader! ook de prijzen zijn goed hier.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit. Ziet er mooi en kwalitatief goed uit Bezorging met zorg.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke communicatie, mooie planten, met zorg geleverd.

Goed bedrijf!

Uitstekende kwaliteit planten

Makkelijk bestellen,snel en prima verpakt bezorgt

Goede kwaliteit plantjes

Kwamen allemaal gezond en heel aan. Volgende keer weer bestellen bij tuinplantenwinkel.nl, voor herhaling vatbaar.

Goede service, snelle levering

Zoals verwacht, mooie planten.

Mooie planten netjes afgeleverd

En goede kwaliteit

Hele mooie vuurdoorns!

We waren echt verbaasd hoe groot en hoe mooi de vuurdoorns waren. Echt waar voor je geld!

Alles OK !!

Goede planten en vlotte levering.

Uitstekende kwaliteit

Al tientallen jaren goede kwaliteit, ruime keuze, goede service en gunstige prijs.

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.

Eenvoudig te bestellen, snelle levering en goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Gemakkelijk bestellen en goede planten.

Planten kiezen en bestellen gaat gemakkelijk. De planten zijn van goede kwaliteit.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten en correct geleverd

Ik had bodembedekkers en lavendel planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl. Deze werden snel en correct geleverd. Ze staan inmiddels in de tuin en doen het prima.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk wordt aangegeven wanneer de bezorger voor de deur staat. Planten zijn in prima staat en bezorger was erg vriendelijk.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, alles netjes verpakt

Fijne site, goede communicatie over de levering en snelle levering! Sneller dan de tijd die ervoor stond. Planten zaten netjes in een tray in een doos, waardoor ze goed vast stonden en heel aangekomen zijn.

• Snelheid/Levertijd

Geven goede service en geven snel antwoord bij vragen. Levering was goed verpakt met veel zorg.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel