Combi van goede kwaliteit planten, goede prijs en goede service

Heel gemakkelijk te bestellen, attent personeel, goede prijs/kwaliteitverhouding en een plant boven verwachting. Kortom: zeker aan te bevelen.

• Snelheid/Levertijd

Fast delivery and proper safe packing of trees

Very nice specimens

• Snelheid/Levertijd

Goed product, perfecte levering, goede communicatie.

Voor het eerst een halfstam boompje "Magnolia Susan" besteld bij Tuinplantenwinkel voor een hele voordelige prijs. Vind ik spannend, je weet het maar nooit, zoiets online kopen. Maar ik ben zeer blij verrast! Ik kreeg een bericht wanneer ze het wilden komen brengen en als het mij niet uitkwam kon het aangepast worden. Ook kon ik aangeven waar om het huis het boompje gezet moest worden. Achterom bij de achtertuin kon ook, top! Binnen een paar dagen had ik mijn boompje in huis.....tuin. Een heel mooi boompje, in de juiste hoogte die vermeld stond op de website en die zelfs al in knop staat (zelfs al één bloem). Ik ben dik tevreden met Tuinplantenwinkel.

• Snelheid/Levertijd

Goede en plezierige ervaring.

Gewoon goede planten en door vriendelijke chauffeur thuisbezorgd. Volgens jaar weer bestellen waarschijnlijk.

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, goede kwaliteit, alles zoals beloofd.

Alles snel en netjes op de gevraagde plaats geleverd, Topchauffeur! ...zeer vriendelijk en behulpzaam in alles netjes 10/10

• Snelheid/Levertijd

Goede service, nette levering, producten bijna zoals verwacht.

Er werd duidelijk gecommuniceerd wanneer de boompjes kwamen. Zelfs op mijn voorkeursdagen. Het was netjes verpakt en lag netjes in de tuin zoals aangegeven als ik niet thuis zou zijn. Alle gewone boompjes waren precies zoals verwacht. Mooi. Wel jammer: -De leiperenbomen lijken niet gekweekt als leiboom. De takken maken gekke kronkels om tegen het rek aan te groeien. -De lei appelbomen hebben nog niet alle zijtakken. Maar de takken die er zijn, groeien mooi langs het rek. Ik hoop dat dit nog bij groeit.

Top kwaliteit

Al jaren bezoeken wij de fysieke winkel in Knegsel. Van klein tuincentrum heeft het zich ontwikkeld tot een grote zaak die ook online te vinden is. Zéér behulpzame en betrokken medewerkers en topkwaliteit producten. Nu voor het eerst online een bestelling gedaan om deze vervolgens op te halen. Alles stond keurig klaar. Het was weer een genot om even door de vele paden met plantgoed te lopen. Wat is de natuur toch mooi.

alles prima !

mooie planten, uitstekend verpakt en snelle levering. dank je wel !

• Snelheid/Levertijd

Goede en snelle levering van mooie planten

Planten zijn makkelijk te bestellen via de website en werden ook binnen een week geleverd. Netjes in dozen. Super handig.

geweldig mooi bedrijf

wat een fijne winkel. ik koop er graag mijn vaste planten.

• Snelheid/Levertijd

Super planten en super service

Een paar heestertjes en wat vaste planten gekocht. Vooral de vaste planten waren van zeer goede kwaliteit en van een fors formaat voor een betrekkelijk lage prijs. Alles uitstekend verpakt en door aardige chauffeur aan huis bezorgd. Ik raad dit bedrijf aan!

• Snelheid/Levertijd

Snelle en goeie service. Mooie kwaliteit planten

Erg vlotte opvolging door de klantendienst

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, goede kwaliteit en scherp geprijsd

Het online bestellen van de planten was eenvoudig en er was zelfs de mogelijkheid om achteraf te betalen. De levering was binnen de week. Planten zaten netjes in kratjes. De kwaliteit van veruit de meeste planten was goed. Op 480 planten waren twee planten niet levend en eigenlijk zat er alleen potgrond in het potje. Doorworteling was goed, maar kon wat beter van een bepaalde soort. Veel kluitjes van die plant vielen snel uit elkaar. We zijn eigenlijk tevreden met de levering. De prijzen van de planten zijn trouwens prima en met de Groen Professional-korting nog beter.

• Snelheid/Levertijd

Snel, correct prima kwaliteit.

Prachtige lei-kweepeer

Bij bomen had ik zo mijn twijfels van te voren maar ik heb een hele mooie leiboom gekregen - mooi vertakt en precies de maat zoals beschreven. Snelle levering!

Goede levering en kwaliteit - Lei amberboom - Rek 200x130 cm - pakket 3 stuks

Goede levering en kwaliteit van: Lei amberboom - Rek 200x130 cm - pakket 3 stuks. Twee detailopmerkingen: - De hoogste zijtak van een van de drie bovenste rekken lijkt weinig leven in te zitten. Ben benieuwd of en hoe dat gaat groeien. - Ik vind het wel jammer dat telefonisch contact (voor vragen) niet mogelijk is. Verder per mail snel en goed geholpen. De rekken zien er verder super uit. Echt aan te raden en ik kijk uit naar het voorjaar voor de verdere aangroei. Aanwinst voor onze tuin. Top!

Goede kwaliteit, snelle levering

Bestelling volledig naar wens en snel geleverd

Top bedrijf!

De keren dat ik bij tuinplantenwinkel mijn planten besteld heb kwamen ze z.s.m en altijd vers! Top bedrijf!

• Snelheid/Levertijd

wij zijn geweldig geholpen en zeer tevreden !!

Wij zijn geweldig geholpen geworden met advies geven voor onze tuin en ook het bezorgen van de planten was keurig! wij zijn helemaal vanuit zuid Limburg gekomen hiervoor en zijn zeer zeker niet teleurgesteld geworden in tegendeel. Wij zouden het zoweer overdoen en ook aan iedereen aan bevelen om ondanks de hele rit weer overdoen. Verder ook nog onze dank aan mevr. V. die ons geweldig geholpen heeft met de keuze van onze tuin. Wij zijn nu al aan het genieten van onze nieuwe aanplant.

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste ervaring om via internet planten te bestellen. Dit was een hele mooie ervaring. Heel snel en op tijd geleverd en goed op de hoogte gehouden via track en trace. Een aanrader. De planten die ik had besteld zijn allemaal top.

Prima planten

Planten en aarde besteld. Zijn keurig geleverd en de planten staan er mooi bij.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en snelle levering

De planten zijn goed ingepakt geleverd en het was fijn dat je er niet voor thuis hoeft te zijn. De planten staan nu een paar weken en doen het goed.

Heel blij

Goede bomen, snel gebracht, behulpzame chauffeur die bomen en zakjen aarde in de tuin bracht.

Duidelijke informatie, goede levering

Informatie op de website over planten en de levering was duidelijk. Voldoende info en keuzes na de bestelling over hoe de levering zou verlopen en wanneer we die konden verwachten. De planten waren goed verpakt en zagen er goed uit.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

Super blij met de planten die er geleverd zijn. Zagen er goed uit. Benieuwd als straks alles gaat groeien en bloeien.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.