Mooie kwaliteit

Online makkelijk een bestelling gedaan van planten en tuinaarde. Bij de omschrijving van de planten genoeg advies voor mij als klant om te weten wat ik koop. Keurig via de mail op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Deze zelf opgehaald in Knegsel waar alles keurig verpakt en verzorgd klaarstond. Ter plaatste ook nog kundig advies gekregen.

Top kwaliteit en levering

Planten zijn goed geprijsd, goede kwaliteit. Goede levering door eigen service. Overzichtelijke site en super klantenservice bij eventuele keveringsproblemen.

Zeer goed!

Hele goede service. Duidelijk communicatie via de mail en netjes op tijd geleverd. Planten staan er mooi bij

Prima planten en levering

Ik heb al een aantal keren besteld bij Tuinplantenwinkel.nl en tot nu toe naar volle tevredenheid. De planten slaan over het algemeen goed aan. 1x was dat niet het geval en er werd direct vanuit garantie nieuwe plantjes opgestuurd. Kortom, erg tevreden en wanneer ik weer planten nodig heb bestel ik deze zeker weten bij Tuinplantenwinkel.nl. Mede door de goede service, het ruime assortiment en de vriendelijke prijzen.

Super fijne tuinwinkel

Snelle levering, mooie planten, ruime keuze, goed verpakt

Mooie, gezonde planten

Altijd goede en gezonde planten. Ook fijn dat zelf de bezorging verzorgen!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende organisatie en mooie planten/bomen

Meerdere keren planten besteld en ook 2 bomen. De bestelling verloopt vlot, er wordt snel gereageerd op vragen (ook al kan dit alleen per mail), de levering is ruim binnen de gestelde maximum dagen, vaak zelfs heel vlot. Mooie fris uitziende planten die goed doorworteld zijn. Al met al uitstekend!

vlotte levering

goed materiaal, bestel altijd bij jullie

Snel en goed geregeld.

Goede producten. Zeer snel geleverd. Vriendelijke, hulpvaardige bezorger.

Goede producten en service

Goed geholpen en makkelijk te bestellen. Netjes geleverd conform afspraak door eigen mensen en zeer aardige bezorger. Goed en groot assortiment zodat je ook niet "misgrijpt" ... nu de tijd gunnen om mooi te groeien en bloeien.

• Snelheid/Levertijd

Heel goed ingepakt en verzorgd.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Een aanrader voor plantjes!

Snelle levering en goede communicatie. Zeer gezonde planten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en snel geleverd

Ik heb 30 stuks Nepeta faassenii besteld. Plantjes zagen er fris uit en heb ze direct in de grond gezet. Hopelijk volgend jaar een mooie haag.

Soepel

Makkelijk te gebruiken website, producten stonden na bestelling klaar of afgehaald te worden, producten zoals besteld.

xxxxxxxxx

• Snelheid/Levertijd

Mooi bedrijf. Biologisch bedrijf en alles in eigen hand!

• Snelheid/Levertijd

Waardevol advies in de winkel en snelle support achteraf

Beide keren dat wij bij de kwekerij van Neutkens waren, hebben wij waardevol advies gekregen, waardoor wij onze oorspronkelijke keuze hebben aangepast. De medewerkers zijn enthousiast en hebben duidelijk veel passie voor planten en bloemen. Een week na het planten van onze bomen hadden twee ervan het erg zwaar. Via de website hulp gevraagd en na het sturen van enkele foto's, kregen wij binnen een half uur een gedegen advies van de boomspecialist. Onze bomen staan er nu weer prima bij.

Altijd goed

Altijd topkwaliteit en aardige medewerkers.

Prima planten

Gezonde roosjes en zorgvuldig verpakt!

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten. Al vaker besteld en. Altijd alles ok.

Alles is goed

Prachtige sterke planten en heel netjes geleverd

• Snelheid/Levertijd

Makkelijk en snel besteld en in huis

Makkelijk besteld en snel in huis

• Snelheid/Levertijd

Levering uitstekend. Planten zien er gezond en uitstekend uit

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, niet duur en goed bezorgd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.