Laden reviews...
2.143 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Overzichtelijk is de website planten maten kloppen . Altijd staan de planten rechtop in de doos , goed verzorgd .Vriendelijk personeel chauffeur zowel kantoor als er wat is met snelle reactie tijd .
ingrid
Heiloo
Snel reactie en top oplossing. Niks geen discussie ook. En ze houden je op de hoogte. Aanrader
Terschelling
Prima service Goede tuinplanten
Saskia
Amsterdam
Heel veel keus. Groot assortiment en goede omschrijving van de planten. En een hele snelle levering en goed ingepakt.
Amersfoort
Een zeer positieve ervaring, snelle en goede leveringen en kwaliteit van de planten is super!
Peter
Rosmalen
Mijn besteltijd was altijd krap, maar is altijd gehaald
Eveline
Oisterwijk
De website is overzichtelijk met een goede uitleg. Levering was snel en makkelijk te volgen. Kwaliteit van de planten is ook uitstekend.
Mike van Dienst
Utrecht
Op tijd bezorgd .Planten mooier dan verwacht.
Berry van Kuijk
Culemborg
Goede kwaliteit. Gemak van het bezorgen.
Alexandra
Borger
4 soorten planten besteld. Goede levering, mooi op tijd, goede communicatie. 3 van de 4 planten prima, maar de varens bij aankomst meteen uit de doos gehaald en water gegeven, maar waren al te ver uitgedroogd, jammer. We hebben ze maar in de grond gezet en nu maar hopen
Rene
Kerkrade
Klantenservice Tuinplantenwinkel.nl
Bedankt voor het geven van een review.
U heeft gewoon garantie dus stel dat het misgaat dan horen we dat graag van u want dat word altijd opgelost.
Waarschijnlijk heeft het blad door de extreme hitte wat brand schade dat ziet er niet mooi uit maar dat gaat herstellen geen zorgen.
Dit ter info
De planten kwamen in prima conditie aan, zorgvuldig verpakt en precies aangegeven wanneer de bezorgtijd. Kwaliteit!
Fientje
Lienden
Beste Tuinplantenwinkel, Wij willen jullie bedanken voor het prettige contact en kwalitatieve levering van planten voor een scherpe prijs voor zowel onze tuinafscheiding als tuininrichting. Levering was altijd volgens afspraak en netjes, prijs werd persoonlijk afgestemd op hoeveelheid. Super! Groeten, Martijn Stapelbroek
Martijn
Cuijk
In eerste instantie ontbrak er een doos maar die werd ruim een half uur later alsnog neergezet. De medewerker van de winkel waarmee ik daarover contact had was uiterst vriendelijk. Planten zien er overwegend goed uit, een paar (ik had veel besteld) waren wel erg klein qua bladeren, en het is een beetje de vraag of die het gaan redden. Daarom net geen 5 sterren. Overwegend content dus!
Barbera
Maastricht
Snelle levering, prachtige planten en goeie verpakking
Monique
Kerkrade
Al eerder planten besteld en net zo als voorheen goede kwaliteit en levering.
Hengelo
Prima, snel geleverd. Mooie planten
Ludo Kolfschoten
Bergeijk
Goede vlotte levering en bestelde planten netjes verpakt en doen het goed
Tom
Dongen
Makkelijke site, snel een bestelling te plaatsen en zeer vlotte en nette levering!
Gerlinda
WIERDEN
De plantjes zagen er goed verzorgd uit!
Ina van Dusschoten
HARDENBERG
Precies zoals verwacht. Goede kwaliteit plantjes en lekker vlot op de stoep. Prima.
Bob
Lieren
De levering op tijd en plek zoals is afgesproken.
Anja
Geesteren
Prachtige planten ontvangen, snel geleverd, behulpzame chauffeur die de planten heeft uitgeladen en op de juiste plek neergezet
Marjan
Huijbergen
Snelle levering. Goed te volgen tijd van aflevering, en een zeer vriendelijke bezorger. Mooie Hedera.
Thees
Kiel-Windeweer
De planten worden netjes op tijd afgeleverd en zijn goed verzorgd. De kwaliteit van de planten is goed!
San
Oss
Begin juni een aantal planten besteld en na bezorging direct geplant. De plantjes waren netjes verpakt. Via de track en trace kon je zien hoelang het duurde voor de bezorger er ongeveer was. Ondanks flink water geven i.v.m. nieuwe aanplant werden de eerste lavendelplanten binnen een paar dagen al dor. Inmiddels zijn 8 van de 9 lavendelplantjes bruin en sommigen zelfs compleet afgestorven. Onze tuin kan nog veel beplanting gebruiken en dit zal ik zeker weer bij Tuinplantenwinkel bestellen.
Alexandra
Bredevoort
Klantenservice Tuinplantenwinkel.nl
Lavendel heeft na het aanplanten altijd veel last van de warmte in deze periode zeker als je veel water moet bijgeven
U kunt daar zelf niet veel aan doen en we horen graag van u als dit gebeurd want dan komen er gewoon nieuwe planten.
U heeft gewoon aangroeigarantie.
Dit ter info.
Eerselseweg 35