120 klimop 80-100

Mooie gezonde planten.. snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede winkel met geweldige planten

De site is prettig en overzichtelijk in het gebruik, de planten worden door het bedrijf zelf afgeleverd en de kwaliteit van de planten is ronduit perfect.

denkt mee met de klant

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgde en stevig gewortelde planten!

Ik ben zeer tevreden over de planten en hun milieuvriendelijke eigen bezorgservice!

Prima levering

Ik heb 60 heideplantjes besteld, werd goed verzorgd geleverd en waren van prima kwaliteit, ik zal het zeker nog een keer doen

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie afmeting en keurig verpakt.

Of alles aanslaat moeten we even afwachten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering, vriendelijke bezorger en gebruiksvriendelijk website. Ik bestel hier al jaren!

Zeer positief,

Bezorging en kwaliteit van de planten is uitstekend.

Goed.

Alles is zoals beloofd: goede kwaliteit plantjes, aflevering zoals omschreven.

• Snelheid/Levertijd

Gewoonweg goede planten, niets dan lof.

Na 8 jaar minimaal 2 maal per jaar bestellen niets dan lof, zowel wat planten betreft, de manier van verpakken als de prettige bezorging. Van alle keren en veel planten, maar twee keer een foutje en dan nog alleen maar een verkeerde kleur. Ik had 7 gele korenbloemen besteld het bleken 7 paarse te zijn en een gele vuurdoor bleek rode bessen te hebben (kan gebeuren). Het weegt op tegen de goede producten en de geweldige verpakking.

Snel, goedkoop, goed product

Het is elke keer hetzelfde goede verhaal. In volgorde van belangrijkheid. 1 Gezonde planten. 2 Goedkoop 3 Snelle levering. Als ik planten nodig heb, kijk ik eerst bij jullie.

• Snelheid/Levertijd

Snel netjes goede planten.

• Snelheid/Levertijd

Bestelling goed, snel, correct verwerkt en prima bezorgd cf. afspraak.

Correct en netjes geregeld cf. afspraak.

Goede kwaliteit

Wij hebben 2 groen blijvende kamperfoelie apple blossom XL maat besteld. Het zijn mooie planten en al goed groot. We zijn er heel blij mee.

• Snelheid/Levertijd

Mooie boom, goed verpakt en geleverd door vriendelijke man.

Prettige manier van goede planten kopen. Doe ik al een paar maal en ga dit zeker vaker doen.

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie per mail, stip op tijd gekomen. Aarde geleverd tot onder de overkapping. Beste keus.

• Snelheid/Levertijd

Bomen en planten zijn van zeer goede kwaliteit. Levering is goed online te volgen en de chauffeur is vriendelijk. De webshop is overzichtelijk en er staat veel nuttige informatie op. Ik ga hier zeker nog heel vaak bestellen.

Zeer goede kwaliteit

Keurig netjes bezorgt en de kwaliteit is heel goed.

• Snelheid/Levertijd

Heldere communicatie, goede informatie op de site en service zoals die je graag wenst.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten voor een scherpe prijs

Mooie planten besteld tegen een prima prijs, en keurig netjes thuis bezorgd gekregen. Heel blij mee! Mooie site ook, met duidelijke informatie over de planten en handige keuzefilters. Daardoor makkelijk kiezen.

Klantenservice is waardeloos

Of ik jullie ga aanbevolen weet ik niet als ik dat doe dan zeg ik wel bij dat contact met klantenservice moet je vergeten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten en zorgzaam bezorgdienst - geweldig!

Bij geen ander vond ik doorgaans zo'n goede kwaliteit planten en aarde, en de bezorgdienst brengt alles tot min dakterras en geeft vriendelijk goede tips - ik blijf jullie zeker trouw :)

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en je werd hiervan ook goed op de hoogte gehouden. We zijn benieuwd naar het resultaat. :)

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.