Goed.

Snelle levering,mooie planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede website, bestellen gaat makkelijk.

De planten werden prima verpakt bezorgd!

• Snelheid/Levertijd

Heel mooie planten maar te weinig

Er ontbraken 3 plantjes. Waarschijnlijk omwille van het grote aantal plantjes is er iets verkeerd gelopen. In het verleden steeds een zeer tevreden klant geweest en nu ook nog omwille nvan het mooie verzorgde materiaal

Conform afspraak geleverd.

Beter kan niet, gewoon perfekt

Helemaal tevreden

We hebben dit jaar voor de derde keer tuinplanten besteld en zijn wederom heel tevreden! Mooie planten en ook de levering verloopt altijd prima.

• Snelheid/Levertijd

Goede service EN kwaliteit!!

Evenals eerdere bestelling alle mooie planten prima verpakt . Bezorging prima, keurig geplaatst op de aangegeven plek.

• Snelheid/Levertijd

Na bestelling alles netjes in de achtertuin gezet. Alles goed verpakt en aangekomen.

top ervaring

top ervaring in alle stappen van het bestel tot leverprocess. zeer goede kwaliteit planten die correct vervoerd werden

• Snelheid/Levertijd

prima planten vlot geleverd.

Planten zagen er verzorgd uit voor een nette prijs dit betrof eveneens ook voor de levering van.d. planten.

• Snelheid/Levertijd

Al meerdere keren planten besteld. Goede kwaliteit Goed verpakt Snelle bezorging

• Snelheid/Levertijd

Fijne planten en een goede service

Planten besteld fijne website. Goede levering. Nog tussendoor kunnen aangeven waar neer te zetten als we er niet waren.

• Snelheid/Levertijd

Mooie producten en goede service

Planten zien er top uit en doen het ook altijd goed, alles netjes afgeleverd op de afgesproken plek en dag. Helemaal goed!

• Snelheid/Levertijd

De bestelling kwam mooi binnen de toegezegde tijd. Via de mail werd het tijdstip doorgegeven. De bezorger bracht de doos naar de achtertuin, heel prettig voor ons. De planten waren al redelijk groot (en niet zo miezerig als bij een concurrerende firma) en ze zagen er gezond uit. De planten waren goed beschermd door de verpakking.

Perfect!

Zeer nette bezorging en prachtige planten. Echt een aanrader!

Alles PERFEKT in orde !!

De juist levertijd. Perfekte planten en goed verzorgd

• Snelheid/Levertijd

Geweldigge service meteen antwoord op mijn mailvraag, en goede kwaliteit planten en bloempotten.

Ik had een vraag gesteld per mail en kreeg meteen antwoord, de medewerker os meteen ter plekke gaan kijken voor het antwoord. Uitstekende kwaliteit vorstbestendig bloempotten en echt goedkoop. Ook mooi planten.

goed personeel

• Snelheid/Levertijd

mooie gezonde planten, goed verpakt en snel geleverd

Zeer tevreden, zal zeker vaker planten bestellen.

Goede kwaliteit planten

• Snelheid/Levertijd

Prima en goed doorworteld plantgoed dat buiten direct aanslaat.

• Snelheid/Levertijd

Topplanten en snelle vriendelijke service.

Goede service. Wel zou ik het fijn vinden dat bij het kiezen van aantallen er een 0 staat ipv een 1. Bestel er dan 100 te veel vaak.

• Snelheid/Levertijd

Planten zien er goed uit

Over de verpakking is nagedacht.

Goede kwaliteit

De plantjes zijn van geweldig kwaliteit, en ze hebben een geweldig service, de levering is altijd perfect en zeer voorzichtig gehanteerd door de chauffeur echt een top bedrijf

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Ik ben tevreden

Mijn bestellingen komen op een goede order en snel.

• Snelheid/Levertijd

Naast goede website eem prachtig product geleverd. Het overtrof mijn verwachting. Levering kost wel wat maar is het geld dubbel en dwars waard. Goede verpakking en keurig afgeleverd door de chauffeur. Chappeau!!!! Ik ben vast klant gewordnen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel