zoals altijd superservice

Goede site, mooie en sterke planten, toplevering.

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk overzicht en veel plantenkeuze!

Ik bestel altijd bij Tuinplantenwinkel.nl omdat ze veel plantenkeuze hebben en het is overzichtelijk. En de beschrijving van de planten is heel duidelijk en hulpzaam.

Wat een fijn bedrijf

Mijn ervaring is super. Heel vriendelijk en kundig personeel en goede kwaliteit planten. Ik kom er heel graag voor zowel grotere struiken in xl variant als ook de kleinere planten.

• Snelheid/Levertijd

al vele jaren top kwaliteit .

goede service

Klein maar gezond

Is een mooie meerwaarde als je weet dat ze met zorg worden afgeleverd door eigen transport. Planten komen onbeschadigd op hun bestemming. Ze zijn nog klein maar heel gezond. Alles is positief bij deze tuinplanten handelaar.

• Snelheid/Levertijd

Geweldige service en snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

Top planten met respectvolle en vlotte levering

Aangenaam deskundig bedrijf met duidelijke info, mooi materiaal en een vlotte levering.

• Snelheid/Levertijd

Groot aanbod en goede prijzen. Super Service met levering en alles super netjes verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten. Keurig verzorgd. Prima levering aan huis.

Goede planten, goede service

Ik wilde online planten bestellen. Ik twijfelde over mijn keuze dus ben ik naar Knegsel gereden. Na uitgebreid advies voor een andere keuze gegaan. Een week later is alles netjes thuisbezorgd. Alles goed verpakt en uitstekende kwaliteit van de planten.

• Snelheid/Levertijd

Super netjes verpakt en snel bezorgd

De website is lekker overzichtelijk, dus had ik mijn bestelling snel bij elkaar geklikt. De plantjes zien er goed uit. Nu hopen dat ze goed groeien!

Zeer aan te bevelen

Goede informatie vooraf en daarna een vlotte service. Het ging tenslotte om een niet allerdaags product.

• Snelheid/Levertijd

Alles is weer perfect verlopen!

Mooie planten. Vernieuwde verpakking.

uitstekende ervaring

Stipte levering, hoge kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie collectie, goede kwaliteit, snelle service en levering!

• Snelheid/Levertijd

Mooie sterke planten en geen plastic verpakkingsmateriaal.

Sterke planten, vlotte bezorging en verpakt in dozen; geen plastic verpakkingsmateriaal.

Correcte levering.

Mooi product {plantjes} snel en goed afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Onze boom werd keurig geleverd door hun eigen vervoer

Mooi dat er groeigarantie wordt gegeven

Zeer blij

Hebben 7 hoge leibomen aangekocht en die zien eruit zoals de op de foto's. Die zijn geleverd op het afgesproken tijdstip en netjes achteraan in de tuin gezet. Ondertussen zijn ze gepland en zeer blij met resultaat.

• Snelheid/Levertijd

Keurige planten, altijd netjes geleverd

Planten zijn altijd van heel goede kwaliteit. Snelle levering en alles netjes verpakt. Persoonlijk koop ik hier al vele jaren en nergens anders. Kan het iedereen aanbevelen

Goede kwaliteit

De plantjes kwamen netjes verpakt aan. Allen goed onderhouden.

Heel mooi boompje

Mijn nieuwe pruimenboompje is zoals ik van Tuinplantenwinkel gewend ben in prima staat afgeleverd.

• Snelheid/Levertijd

Snelle goede service en goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden over de bomen die we hebben besteld. Ook het bestellen was makkelijk en ik werd ook vriendelijk geholpen toen ik wat wilde wijzigen. Ook echt snelle en goede levering.

Fantastisch mooi exemplaar!

Sambucus nigra Black Tower online besteld en een fantastisch mooi exemplaar is bij mij bezorgd. Keurige levering en ook snel. Kortom: Top!

Ongewoon goed !

Kwaliteit. Vakkundig advies. Goede service. Zorgvuldige levering. Fijn contact.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.