Goede kwaliteit en de beste prijs

De coniferen zijn heel mooi en bezorgkosten zijn maar 17,95 Beste keus, dus zoek niet te veel verder.

• Snelheid/Levertijd

Veel keus en vlotte bediening

Een paradijs voor plantenliefhebbers en het loopt er als een trein.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie planten, prima verpakt. Goede communicatie over de bezorging

Top kwaliteit

Kom al vele jaren bij dit bedrijf. Wordt altijd vriendelijk behandeld, en hebben veel keuze. Planten zijn van topkwaliteit.

uitstekend

Topkwaliteit en snelle, vriendelijke bezorging

keurig afgeleverd

planten zien er allen heel goed uit. bezorgkosten aan pittige kant

Prima ervaring!

Goede communicatie, bezorging op afgesproken tijdstip van keurig verpakte planten van prima kwaliteit!

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prettig

In de avond heb ik de planten besteld. De volgende ochtend kreeg ik al een melding dat ze klaar stonden en dat ik ze op kon komen halen. Daar aangekomen stonden alle planten al netjes in dozen en werd ik daarbij ook nog vriendelijk behandeld. Ik heb hier al vaker besteld en dat blijf ik in de toekomst ook zeker doen.

Maakt verwachting waar.

Al eerder besteld bij Tuinplantenwinkel en dat was goed bevallen. Ook nu weer een bestelling die keurig op tijd werd geleverd, goed verpakt was en plantjes van prima kwaliteit bevatte.

• Snelheid/Levertijd

Goede service, perfecte planten duidelijke levering.

• Snelheid/Levertijd

Snel reactie op offertes en snelle levering !

kwaliiteit

goede kwaliteit en prijs en keurig geleverd door eigen vervoer in nette kratten;overzichtelijk

Top geregeld

Planten stonden er goed bij. Levering was goed online te volgen.

• Snelheid/Levertijd

Mijn eerste bestelling bij Tuinplanten.nl. ben zeer content goede kwaliteit snel verzonden en keurige aflevering door hun chauffeur chapeau!!

• Snelheid/Levertijd

Mooi en gevarieerd aanbod, snelle en goede service

• Snelheid/Levertijd

Snelle en vriendelijke levering.

Het is altijd maar afwachten, maar zeer blij verrast door de snelle en vriendelijke levering, zeer aardige chauffeur. Ik had al eerder Bloombux besteld bij een ander, maar deze lijken toch voller en groter te zijn voor hetzelfde en soms goedkoper als bij een ander. Kortom, ik ben nu een klant, want ik hou van goede service voor een goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Hele mooie planten, goede levering

De planten zien er mooi en gezond uit. Goede en snelle levering door eigen bedrijf. Goede prijs.

• Snelheid/Levertijd

Prima website, duidelijk contact, netjes geleverd

Nette website, duidelijk omschrijvingen. Goede prijs.

Hele mooie planten

Hele fijne webwinkel om mooie en gezonde planten te kopen. Duidelijk omschrijving van de planten. Levering door eigen bezorgdienst is heel goed.

• Snelheid/Levertijd

bestelling keurig bezorgd, planten waren wel erg droog

Zorgvuldig

Tweede keer dat ik bij Tuinplantenwinkel bestel en ze zorgen dat alles goed verpakt is en leveren netjes op de gewenste plek.

Kwaliteit

Smile website met veel informatie. En op locatie professionele informatie en hulp bij de keuze van planten.

• Snelheid/Levertijd

Groot aanbod van planten voor goede prijzen. Snelle en vriendelijke levering!

Geweldige service

Makkelijk om te bestellen. Super vriendelijk personeel en heel makkelijk contact. Wat een mooi en geweldig bedrijf. En de prijs is ook goed. Veel keuzemogelijkheden.

Prima planten

Prima planten en netjes afgeleverd

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.