Goeie service mooie planten
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41.255 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Snelle levering Groot assortiment
Beveelt niet aan
Janny van der Waals
Papendrecht
Mooie planten, goed verpakt en snelle levering
Ans
Rockanje
Ik heb nu 3x besteld, en de planten zien er mooi uit. En een eigen bezorgdienst !!
Robert
Lochem
De online bestelde planten waren duidelijk geen kneusjed die niet verkocht werden in de winkel. Mooie kwaliteit, goede uitleg over hoeveel planten per M2. Alleen de informatie over de levering laat de wensen over. Je krijgt s avonds een mail dat er de volgende dat geleverd wordt. Tijdslot wordt pas de dag zelf duidelijk. We hadden expliciet aangegeven dat we niet wouden dat de levering werd neergezet en dat er contact met ons opgenomen moest worden over het levermoment. Dat is niet gebeurd.
lpa
Duiven
Met zorg zijn de planten, welke ik online heb besteld, tot aan de voordeur geleverd. Fijn én bedankt!
Mirjam
Stiens
Ik bestel vaker bij tuinplanten winkel en altijd keurig verzorgd, goede planten, goed verpakt, en ruime keuze, fijne site!
Esther
Vasse
Ik winkel al jaren bij dit bedrijf. Ik ervaar topkwaliteit in producten, levering en communicatie. Houden zo!
Kees
Breda
Mooie planten, ruime keuze, goede en snelle service, netjes en vriendelijk geleverd. Hier ga ik vaker bestellen!
Lydia
Angerlo
Snelle levering en de planten/boompjes waren netjes en stevig in een doos verpakt. Ze zagen er goed uit en elk had een verzorgingskaart. Ook zat er een informatieblad bij met zomer- en winterbeeld van planten en heesters. TOP!
Ivonne
Amsterdam-Zuidoost
Blij met de uitgebreide keuze in planten. Nu twee keer besteld en de kwaliteit van de planten is erg goed. Professioneel verpakt en snel geleverd. Fijn dat je ook precies kunt aangeven waar je de order geleverd wilt hebben als je niet thuis bent .
Marie-Louise
Borssele
De website is heel overzichtelijk en duidelijk, echter denk erom dat je niet krijgt wat het plaatje laat zien als je de goedkoopste uitvoering kiest, dit zijn dan jonge planten en dus kleiner. De foto’s laten zien hoe de plant volgroeid eruit kan zien.
Hans
Purmerend
Snelle levering op de vooraf afgesproken plaats. Goede kwaliteit planten!
Karin
Nieuw-Lekkerland
Top kwaliteit planten. Keurig verpakt. Snelle bezorging.
Yvette
Maastricht
Goed geholpen en snelle levering
Jos
Best
Planten zijn mooi en goed geworteld. XL is ook echt XL, geweldig. Bezorging was perfect, ook het tijdsblok waarin ze komen. Hier zien ze mij zeker nog eens terug.
Marina
's-Hertogenbosch
prima kwaliteit
Roel Carati
Amsterdam
Ik kan op dit moment eigenlijk alleen iets zeggen over de levering, omdat de plantjes pas net in de grond staan. Het ging om twee leveringen. Bij de eerste levering was het pakket helaas op een verkeerd adres afgeleverd. Dat was vervelend, maar het is uiteindelijk netjes opgelost. Uit voorzorg heb ik de tweede levering op mijn werk laten bezorgen en die is keurig verlopen. Bij beide leveringen waren de planten zorgvuldig verpakt en zagen ze er bij aankomst goed en gezond uit.
Middelburg
Erik
Lokeren
Voor een nette prijs thuis geleverd op de afgesproken plaats. Geen torenhoge prijzen maar gewoon een eerlijke prijs. Hoge kwaliteit planten.
Bart
BERGEN OP ZOOM
Mijn bestelling werd binnen enkele dagen bezorgd en was goed te volgen met live track & trace. De bezorger was erg vriendelijk en heeft de zakken aarde helemaal tot op de tuin bezorgd met een steekkar. Een hele goede ervaring dus en ik kom hier zeker terug!
Anita
HAARLEM
Keurig en snel geholpen. De boor die we gekocht hebben is kwalitatief ook van een prima soort!
Henk Herremans
Hardinxveld-Giessendam
Ik heb al meerdere keren besteld. Echt alles wat ik maar kon verzinnen voor mijn tuin..... Ze hebben het. Alles komt snel en gezond binnen. Fijn dat je op de dag van transport de bezorger kunt volgen. Plantjes slaan meteen goed aan, mits je natuurlijk zelf goede grond gebruikt. Nou.... Tot de volgende keer is hier echt wel van toepassing.
Mark van der Wel
Goes
Ik koop al jaren planten via deze website, altijd goede kwaliteit en erg tevreden over de verzending!
Annabel Bosch
Steenwijkerwold
Je merkt aan alles dat er mensen werken die liefde hebben voor hun vak. De bezorging door hun eigen mensen in loondienst maakt een groot verschil. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten, echt een aanrader.
12 September 2026
Patrick
Alkmaar
Ruim assortiment aan planten, met duidelijke vakkundige uitleg van verkopers. Gezonde planten, goed verzorgd en ingepakt en vriendelijke chauffeurs
12 September 2026
R.