Uitstekend !!!!

Zeer goede communicatie en uitstekende dienstverlening met vriendelijke bezorgers.

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment en altijd alles volgens afspraak

Bestelling altijd zoals afgesproken

Vriendelijke chauffeur - mooie planten

Vriendelijke prijzen, waardoor de wat duurdere verzendkosten nog steeds meevielen. Daar krijg je dan ook een hele vriendelijke chauffeur voor terug! Planten zijn al van een mooi formaat bij aankomst.

voor herhaling vatbaar

perfecte service en vooral de aflevering en verpakking van de artikelen verdient een 10+

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit, eigen transport, geweldige service.

• Snelheid/Levertijd

De plantjes zagen er fris uit en goed geworteld.

We kregen de plantjes binnen een paar dagen. Er werd goed gecommuniceerd. Ze waren goed verpakt, en er was niets beschadigd. Daarbij waren ze zelfs nog goedkoper, dan bij ons in de buurt. De plantjes zagen er fris uit en waren goed geworteld. Echt een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Fijne, overzichtelijke webshop met goede prijzen

Planten erg goed ontvangen, netjes ingepakt en bezorgd op afgesproken plek.

Goede kwaliteit. Prima service. Snelle levering

Komen na wat zij beloven. Leveren goede kwaliteit.

Helemaal top!

Siergrassen van goede kwaliteit (prima wortelstelsel en gezond uiterlijk). Levering uitstekend (volgens afspraak en vriendelijke bezorging).

• Snelheid/Levertijd

Heel erg tevreden over de kwaliteit planten, de sor****** en het afleveren van het plantmateriaal.

Er was deskundig advies op mijn vragen. Het plantmateriaal is goed beworteld De keuze is ruim En alles wordt netjes op tijd afgeleverd

Mooie planten

Zoals gebruikelijk: Vlotte levering Netjes verpakt Goede kwaliteit

Beschermd

De planten kwamen keurig en goed beschermd bij ons aan huis.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en prima verzending.

Veel keuze, goede planten, die in zeer goede staat aankomen door de bezorging met eigen bestelauto.

Mooie gezonde planten

• Snelheid/Levertijd

Mijn planten werden snel en keurig verpakt bezorgd. Kwaliteit van de planten oogt goed.

Top kwaliteit

Ik had 4 border pakketten besteld. Daar zat geen één potje bij waarvan je met een microscoop moest bepalen of er nog een stekje in zat. Alle 144 top kwaliteit. Ook alle potjes voorzien van deugdelijke kunststof labels. Erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Veel bio planten en ook bio grond en compost ed

Het is heel fijn om veel planten die ik interessant vind op een site te vinden. Ook goede verzorg aanwijzingen. Nuttig, die kan ik later ook weer opzoeken. Bijv via de bewaarde facturen. De bezorgkosten zijn betaalbaar en makkelijk te bereiken door bijv aanplantgrond en compost erbij te nemen. Hoef ik er niet mee te slepen vanaf een tuincentrum. Kortom Tuinplantenwinkel.nl houd ik erin.

120 klimop 80-100

Mooie gezonde planten.. snel geleverd

• Snelheid/Levertijd

Zeer goede winkel met geweldige planten

De site is prettig en overzichtelijk in het gebruik, de planten worden door het bedrijf zelf afgeleverd en de kwaliteit van de planten is ronduit perfect.

denkt mee met de klant

• Snelheid/Levertijd

Goed verzorgde en stevig gewortelde planten!

Ik ben zeer tevreden over de planten en hun milieuvriendelijke eigen bezorgservice!

Prima levering

Ik heb 60 heideplantjes besteld, werd goed verzorgd geleverd en waren van prima kwaliteit, ik zal het zeker nog een keer doen

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit

Prima! Snelle levering en goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Mooie afmeting en keurig verpakt.

Of alles aanslaat moeten we even afwachten.

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering, vriendelijke bezorger en gebruiksvriendelijk website. Ik bestel hier al jaren!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.