Ze leveren goed wat er besteld is.

De web site zit goed inelkaar en belooft geen overdreven dingen, we hebben drie boompjes besteld en die doen het zo te zien goed.

• Snelheid/Levertijd

Goed advies, snelle levering!

2 fruitboompjes besteld. Erg tevreden! Ik kreeg zelfs zaterdag eind van de middag advies welke ik het beste kon nemen.

Perfect!

Compleet tevreden met de levering en de geleverde boom, aanrader!

Leuke eerste ervaring

Via internet een aantal sites bezocht na een summiere beschrijving van watvik zocht, en ik kwam bij jullie uit

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie prijzen!

Zeer positieve ervaring.

• Snelheid/Levertijd

Snelle en nette levering, goede kwaliteit

Planten zijn zorgvuldig geleverd. Goede kwaliteit.

Topservice en mooie planten

Wederom: komen afspraken na, snelle levering, groot assortiment, prijs/kwaliteit is top. Vriendelijke en behulpzame medewerkers (bezorgers en in het plantencentrum). Aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Goede service, vriendelijk en alles netjes geregeld.

• Snelheid/Levertijd

goede bomen geleverd erg blij mee

postitief

• Snelheid/Levertijd

mooie verzorgde planten. bezorging en planten geheel naar wens.

Mooie planten

Mooie planten,aardige en behulpzame bezorger.

Uitstekende planten

Mooi

Naar alle tevredenheid

Niets op te merken. Alles uitstekend gegaan!

Helaas kleine opvallende zaken

Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf, met name de communicatie, informatie, leveringen, verpakking en het vervoer. Echter viel mij het volgende op: Bij de eerste levering van mijn bestelde plantjes waaronder kruiptijm was dat hoe ik het gewend ben. 9 cm potjes met een mooie volle plant. De tweede partij kruiptijm die ik daarna bestelde onlangs, was niet een 9 cm potjes met een mooie volle groene plant, maar 1/3 van het potje was maar plant. Nadat ik deze tweede partij heb geplaatst in het veld dat ik daarvoor heb ingericht staat er naast de eerste volle plantjes in de grond, in de rotstuin nu een hoeveelheid zielig groen. Het leek wel of de plantjes uit elkaar waren gehaald en van een potje, 3 potjes waren gemaakt. Er staan nu dus heel zielig een aantal zeer kleine groene plantjes tussen de andere mooie volle bodembedekkers. Ik heb jarenlang op een bloemenveiling gewerkt in diverse functies dus ken de wereld behoorlijk. Zelfs mensen die mn tuin zien valt het op. Ronduit jammer en voor mij een tegenvaller in tegenstelling tot mijn altijd zeer enthousiaste uitspraken over Tuinplanten winkel.nl De kwaliteit is dus NIET consistent. U bent gewaarschuwd!

• Snelheid/Levertijd

Mooi producten snelle vriendelijke levering

Mijn fruitboompjes binnen met een vriendelijke eigen leverdienst. Zou zo weer hier bestellen.

• Snelheid/Levertijd

De beste planten met handige en correcte levering

Zoals altijd zijn de planten in top staat. Wij blijven bij jullie bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Fijn bedrijf met heel veel keus

Bestelling gedaan via internet en alles stond keurig klaar

Prima bomen

Prima bomen en snel geleverd en perfecte service. Ik zou hier zeker opnieuw kopen.

• Snelheid/Levertijd

Geweldig, snelle levering en mooie planten

Gemakkelijk te bestellen en zorgvuldige verpakking en goede kwaliteit planten Kortom geweldig !!!

• Snelheid/Levertijd

Hoge kwaliteit planten, super klantvriendelijke webplantenshop.

Klantvriendelijke webshop, levering wordt continu gecommuniceerd. Via mail makkelijk contact te krijgen. En top dat er nagedacht is over het hergebruik van de kratten. Planten zijn uiteraard van top kwaliteit, maar dat wisten we al lang.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende klantendienst, goede producten!

Elk jaar opnieuw een bestelling geplaatst, en telkens opnieuw zó tevreden van klantnedienst en hoge productkwaliteit. Met de ogen dicht aanbevolen!

Helemaal tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Goed geregeld en snelle levering

Snel geleverd. Vriendelijke bezorger.

Altijd tevreden over jullie

Volgens afspraak op de juiste plek en op tijd alle compost weer bezorgd. Heel fijn!

Super service!!!

Heel vriendelijk, correcte prijs en snelle levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €14,95 per bestelling* en Aangroeigarantie.