Laden reviews...
2.151 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Bestelling geplaatst, binnen 1 week geleverd en bij vragen krijg je super snel reactie.
8 July 2026
Nicoleta
Zwolle
Alles van begin tot eind is goed gegaan. De communicatie, de levering.
8 July 2026
Agnes
Blauwestad
Voor herstel van beukenhaag meerdere planten besteld (in pot). Het bestelproces was makkelijk, duidelijke omschrijving en er duidelijk op de website aangegeven wat er te verwachten was wat betreft levering. Ik werd via e-mail goed op de hoogte gehouden het leveringsproces. De planten kwamen netjes verpakt in doos, in stevige plantenpot en bewaterd (vochtige aarde) aan. De beukenhagen zagen er goed uit, met donkergroene bladeren die niet slap hingen. Meteen geplant en water gegeven. Ze lijken de nieuwe standplaats goed op te pakken. Al met al zeer goede service van dit bedrijf. Ik zou er weer bestellen.
7 July 2026
Kees
Nijmegen
Ik had 10 x Ice Dance bestelt € 5,95 per stuk. Mijn bestelling stond razendsnel klaar. Ik twijfelde toen ik de in mijn optiek kleine plantjes zag. Toch meegenomen. Thuis gekomen en nagekeken op de site had ik plantjes van € 1,95 meegekregen. Dus de volgende dag terug en met excuses omgeruild. Foutje? Kan gebeuren. Kom veel en graag bij Neutkens, hoop nu dat ze het goed gaan doen. Eerste hittestress overleefd.
7 July 2026
Tine
Haghorst
Snel en goed
Rob
Middelburg
De planten die ik had besteld waren goed verzorgt, de bestelling is makkelijk te plaatsen de bezogers zijn altijd netjes optijd!
Jeroen
Reusel
Keurig bezorgd Mooie rozenstammen
Wilma
Rijssen
Hele mooie volle planten. Bezorging uitstekend.
Mary J. Scholte
Apeldoorn
uitgebreid assortiment, goede kwaliteit, zorgvuldig verzonden
5 July 2026
geeske
amsterdam
Kwalitatief mooie planten geleverd in een goede verpakking.
Marc
Tessenderlo - Ham
Mooie planten, goed formaat ook.
Ineke
Geldrop
Bij een plant was er geen kaart van de plant, om welke soort het gaat blau of witte druif.
Anton
Leiden
Wat fijn dat er nog bedrijven bestaan die zo goed bereikbaar zijn via mail en telefoon en zich ook zo goed aan afspraken houden. Top!
Marianne
Hapert
De planten zijn in een voortreffelijke staat. Zeer goed verpakt en voldoende vochtig, zelfs in de zeer warme periodes. De chauffeurs zijn altijd heel vriendelijk en behulpzaam.
Monique
Schoten - België
Mijn planten zijn snel geleverd, waren goed verpakt, netjes op de afgesproken plek neergezet. Was heel blij dat ik na een lange zoektocht de sering op stam vond die ik zocht, en ook nog voor een schappelijke prijs. Inmiddels staan ze in de grond, nu verheugen op groei en bloei!
Zandra
Rotterdam
De planten zitten in ruime potten en zijn goed vochtig. Stevige dozen met anti-lekbodem. Goedgemutst eigen bezorgdienst leverde af tot in de garage
Wim
Beuningen
Snelle levering, alles keurig verpakt. Beplanting van goede kwaliteit
Marc Stofferis
Sas van Gent
Geleverd op de afgesproken plaats en met frissse plantjes. Meer moet dat niet zijn. Ben zeer tevreden.
Fleur
EKSEL
2 hele grote zware terracotta potten besteld. Keurig en snel afgeleverd door super aardige en behulpzame chauffeur. Alles zoals je hoopt. Nu schitterende Aanwinst voor onze tuin.
Bente
Strijbeek
Uitstekende service en goed verpakt om beschadigingen te voorkomen.
Henri
Sint Jansklooster
Prachtige rozen, goede kwaliteit.
Ria
RENSWOUDE
Zeer ruim aanbod van kwalitatief goede tuinplanten en bomen. Alles wat ik aanplant groeit goed en kan tegen een stootje. Mensen zijn klantvriendelijk en reageren snel op mailtjes met vragen. Levertijden zijn goed. Verbeterpunt voor de toekomst: Het "reserveren op naam" van een grote struik of boom bij Neutkens in Knegsel, is nog niet even handig toe te voegen aan een online bestelling. Ook het personeel bij Neutkens was daar niet altijd van op de hoogte. Mogelijk dat dit in de toekomst makkelijker/eenvoudiger gemaakt kan worden, zodat je alles in één keer kunt afrekenen en laten bezorgen.
Steven Kuijpers
Eersel
Eigenlijk kan ik niks bedenken wat beter kon. De communicatie via mail was perfect, de levering ging super snel en de planten zien er top uit! Nu maar hopen dat het een beetje snel groeit :)
Linsey
Heiloo
heb al eerder besteld en de kwaliteit planten prima ondanks de hoge temperaturen voldoende vochtig gebleven
GPF
Leende
Hele mooie, kwalitatieve planten! Bezorger is altijd zeer vriendelijk en het assortiment is zeer uitgebreid
30 June 2026
Marloes