Laden reviews...
2.177 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Planten zijn mooi. Bezorging is snel en goed.
1 September 2026
Laurens van Zoonen
Amsterdam
Snelle levering Goed ingepakt Top
Esli
Vbn
Twee stuks clematis armandii XL besteld. De planten zijn snel geleverd en van goede kwaliteit.
Robin
Hendrik-Ido-Ambacht
Mooie planten, ruim assortiment, goede communicatie, en snelle en persoonlijke levering.
Charlotte Andriesse
Laren
Mooie planten, snelle levering en vriendelijke bezorgers.
Kitty
Raamsdonksveer
Bestel regelmatig bij dit bedrijf tuinplanten. Bestellingen worden altijd snel geleverd door eigen bezorgdienst. De planten zijn van mooie kwaliteit. Erg tevreden over dit bedrijf.
Pa
Zeewolde
Vier leibomen in een pakket besteld. Snelle levering en keurige service. Bomen zien er goed uit. Blij mee!
Mark
Waalre
Duidelijk site, gevraagd om extra foto’s, dat was geen probleem. Fijn behulpzaam en ook nette en snelle levering (eigen vervoer)
Bas
Barneveld
Mooie kwaliteitsvolle planten voor een goede prijs met een goed thuislevering.
Sophie Lamin
Wespelaar
Tuinplantenwinkel.nl heeft super veel keuze uit diverse planten. Ze worden keurig geleverd in stevige dozen en de communicatie over de levering verloopt fijn!
Linda
Enschede
Prima plant en duidelijk tijdslot voor de levering.
Liesbeth
Vlakbij Arnhem
Goede kwaliteit, goed afgeleverd
Tineke Brolsma
Stiens
Goede levering en goed communicatie Kwaliteit produc is erg goed
Miriam
Rotterdam
Vriendelijk personeel die verstand van planten en bomen hebben. Groot assortiment en goede kwaliteit. Was voor ons een stukje rijden maar zeker de moeite waard. We hadden een grote hoeveelheid planten welke netjes bij ons thuisbezorgd zijn. Kom zeker nog een keer terug.
Geert
Oosterbeek
De planten werden netjes bezorgd in dozen. Alles goed verpakt. De planten zien er allemaal top uit. Ik had een grote bestelling en op een paar kleine plantjes na die er wat minder uitzien, mooie planten met een goede wortel. Ben erg tevreden
Annette
Mill
De planten zijn altijd van prima kwaliteit en de verpakking en verzending verloopt uitstekend.
Marjon
Oosterwolde
Ik heb niks toe te voegen aan de zin
AC
aaenhunze
Snelle levering, goede kwaliteit, prima service.
Willem
Baexem
Voor de 2e keer planten besteld, snelle levering, goed verpakt en mooie planten.
Carin
Schijndel
Service en levering is prima. Het volume van de planten viel heel erg tegen. Wij hadden 16x Festuca glauca 'Elijah Blue' Potmaat:C2(2liter pot) besteld en hadden deze planten, ook in 2 liter pot, al in het Tuincentrum gezien. Bij ontvangst schrokken we in negatieve zin van het formaat. Deze planten waren meer dan eens zo klein als die in het Tuincentrum en dat voor dezelfde prijs. Ik had 16 planten besteld maar we kwamen er nog één tekort. Deze heb ik alsnog in het Tuincentrum (Intra tuin) gekocht en ben echt verbaasd over het verschil in volume. Voel me niet helemaal eerlijk behandeld en ben erg teleurgesteld, de 2 liter pot klopte wel maar de plant was veel te klein om voor dit formaat verkocht te worden. Helaas blijkbaar toch beter om dit soort producten daadwerkelijk bij een Tuincentrum te kopen.
Beveelt niet aan
Albert
Tilburg
KLantenservice Tuinplantenwinkel.nl
Deze review verdiend uitleg.
Wat jammer dat u ons zo beoordeeld want we weten heel goed wat hier gebeurd is.
U bent bij intratuin geweest wat prima is maar wat u gezien heeft zijn een restant van de festuca van afgelopen voorjaar u wenste er 16 en die kon u daar ook niet kopen en of bestellen.
Het soort vond u mooi dus u bestelde bij ons 16 festuca planten in c2 pot.
Wij kiezen er altijd voor om verse planten uit de nieuwste serie planten te pakken die zijn fris vers en groeien het mooiste door.
Wat u gezien heeft zijn de laatste planten van het voorjaar die er al een tijdje gestaan hebben vandaar dat u niet aan het aantal komt en ze niet bij kunt bestellen want dan zijn ze als ze al een bestelling maken ook korter van plant.
U heeft 16 frisse festuca geleverd gehad tegen een goede en eerlijke prijs we hadden graag iets vernomen van u want dan hadden we u dit uitgelegd want niet iedereen kan een kenner zijn en hadden we ook nog een plant die u nog extra nodig had na geleverd want wat je nooit moet doen is twee partijen mixen het moet gelijk op groeien van een partij.
We hadden u ondanks dat er niets aan de hand is graag verder geholpen maar die kans hebben we niet gehad en dat is jammer.
Met onze planten komt het goed dat weten we zeker en jammer dat u het zo ervaart want het ligt toch wat anders dan wat u schrijft.
Kanniebeter
Ruud
Steensel
prettig
Harro K
Culemborg
Prachtige collectie en zeer goede kwaliteit planten en een geweldige levering aan huis. Een aanrader.
Jacqueline
Zwijndrecht
Goed ingepakt en door de bezorger direct in de (goed bereikbare) achtertuin gezet.
Marian
Heiloo
Uitstekende levering, en zeer aangenaam verrast door de goede kwaliteit van de planten. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Marc
Lemelerveld