Super snelle service.

Snelle service en mooie planten voor goede prijs.

Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit, netjes afgeleverd.

Goedendag verpakt en kwaliteit

Al een paar keer besteld..en zeer vertrouwde levering.

Mooie planten, nette levering

Wij bestelden 25 dwerghortensia's en losse varens. Planten zien er goed verzorgd uit. Alles netjes verpakt en geleverd.

Heel correct

Fijne firma vriendelijk Mooie planten Alles super geregeld

veel keuze, goede prijs-kwaliteitverhouding

zeer goed, veel keuze, gebruiksvriendelijk website, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en correcte levering

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten, goeie service en snelle levering

Ik koop nooit m’n planten meer ergens anders. Super veel keuze, eigen bezorgservice, duidelijke website. Echt een hele goeie zaak!! Blij met deze tuinplanten winkel

Wat een super bedrijf!

Ik woon in het buitenland en wilde graag mijn moeder een mooi moederdag cadeau geven. Toen ik informeerde wat ze wilde was dat een klein boompje voor een mooie plantenpot. En daar starte mijn zoektocht, gelukkig kwam ik al heel snel op de website van Tuinplantenwinkel. Wat een keuze, wat een varieteit en ze leveren ook nog aan huis! Het moeilijkste was eigenlijk die enorme keuze. Uiteindelijk heb ik een mooie verzameling bij elkaar gezocht. Ook de uitsekende aarde/potgrond was zo gevonden. En zo had mijn moeder de dag voor moederdag een fantastisch cadeau. En ook de aflevering was super, wat een geweldige services, echt zoveel hart voor de klant en passie voor het super levering, dat is gewoon fantastisch! Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen heb en kan het iedereen aanraden. De varieteit, de service, contact, goede website. Jullie hebben alles om voor een ander en voor jezelf een mooie tuin te maken. Nu alleen dat weer nog....

• Snelheid/Levertijd

zeer goed ennetjes te woord gestaan

Zeer tevreden over de afwerking , ga zo door !

Boom goed geleverd

Wij hadden een leiboom besteld via de webshop en deze thuis laten bezorgen. De vriendelijke chauffeur was zo aardig om de boom gewoon in de tuin te zetten zonder aarzeling. Daarnaast is de boom precies wat we ervan verwachten en met de bijbestelde paal en aanplant aarde staat deze erg mooi in onze tuin.

positief

Prachtige planten , snelle en correcte levering

Top ervaring!

Planten werden snel en netjes geleverd. Ze doen het nu al goed!

gewoon goed

prima site , veel keuze , goede levering

• Snelheid/Levertijd

Ruime keuze, goede informatie en een prachtig groeiende border om van te genieten.

We hebben onze border helemaal opnieuw beplant. Door de informatie op de site van tuinplantenwinkel.nl en de filtermogelijkheden konden we een mooi plan maken voor onze schaduwborder. Filters op hoogte, bloeitijd, kleur, inheems; zo werd het makkelijk kiezen. Bestellen ging makkelijk en daarna kwam er duidelijke informatie over de levering. Na een paar dagen stonden de dozen voor de deur. Netjes verpakt, duidelijk gelabeld. De planten staan nu twee weken in de border en slaan goed aan. We bevelen deze site van harte aan om je tuinplanten te bestellen.

• Snelheid/Levertijd

Planten altijd van goede kwaliteit

Ik heb hier het eerst in Coronatijd besteld, was een gok, maar toch gewaagd, mede dankzij de goede reviews. Ik heb geen spijt gehad, sindsdien bestel ik altijd vanuit Zuid Limburg. Planten worden netjes verpakt tot aan de voordeur bezorgd, door een altijd vriendelijke bezorger!

• Snelheid/Levertijd

Goed en betrouwbaar. 2 planten hadden het transport niet goed overleefd, zonder problemen 2 nieuwe geleverd gekregen.

• Snelheid/Levertijd

Website zeer duidelijk. Bestellen een makkie. En bezorging zoals altijd perfect en uiterst vriendelijke medewerkers!!

Keurig verpakt en afgeleverd

Heel snel geleverd en stond 's morgens vroeg al bij onze voordeur.

Mooie planten

De heesters en boom waren boven verwachting kwa maat en zien er top uit. Alle 150 maagdenpalm plantjes zien er ook gied uit,kortom kwaliteit materiaal en fijn bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Op tijd geleverd. Goed gewortelde planten. Sommigen soorten al groter dan verwacht

Een grote bestelling geplaats. De plantjes waren er binnen een week. Mooi geworteld en stevig.

Top winkel!

Super fijne website/app en hele mooie planten. Zien er gezond uit met veel knoppen op de rozen en beginnend fruit aan de fruitstruiken. Ben er erg blij mee! Toevallig ook nog eens dicht in de buurt dus handig om op te kunnen halen. Winkel zelf ook heel goed verzorgd en vriendelijk personeel. Enige nadeel is dat je van te voren niet precies weet op welke dag de planten klaar staan, maar dat ging tot nu toe heel snel.

Zeer betrouwbaar

Ik bestelde voor de 2e keer binnen enkele maanden bij Tuinplantenwinkel.nl. Net als de 1e keer was het bestellen gemakkelijk en kreeg ik telkens goede informatie via de mail; bestelbevestiging, betaling ontvangen, datum van bezorging (binnen een week) en op de dag zelf ook een tijdvak waarin zou worden bezorgd. De planten (ik kocht fruitbomen, diverse rozen en vaste planten) waren allemaal gezond, groeikrachtig en mooi van formaat. De verpakking was prima, en doordat ze zelf bezorgen was alles ook goed behandeld (netjes rechtop, dozen en planten niet beschadigd, de planten met alle potgrond nog goed in de potten, vochtig, etc.). Zeker een aanrader!!

• Snelheid/Levertijd

Goede communicatie, service en kwaliteit

Allereerst top kwaliteit beplanting. En als er dan toch iets is, komen we er samen uit. De communicatie is top. Kortom, ik ben uiterst tevreden.

Zeer tevreden klant

Dit keer hebben we de bestelde planten zelf afgehaald en hebben genoten van het plantencentrum : ruime keuze en zeer verzorgd ingericht. Vriendelijke bediening. De planten zelf zijn van een goede kwaliteit en ook hun prijs waard. We komen zeker nog langs.

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Goede en snelle service, en mooie planten

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel