Kwaliteit
Zeer servicegericht en vriendelijk. Fijne website en contact.
Caroline
VLAARDINGEN
Laden reviews...
2.248 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 41.388 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,5
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Zeer servicegericht en vriendelijk. Fijne website en contact.
Caroline
VLAARDINGEN
Ik bestel alleen nog maar bij jullie, vriendelijke behulpzame chauffeurs en prachtige kwaliteit planten.
Esther
Middelie
Goede planten , mooi verpakt . Bezorger is ook aardig heeft nog tijd voor je. Om een praatje te maken. Maak je tegenwoordig niet meer mee. Zeer tevreden met alles.
Erik Poortman
Rijssen
Planten keurig geleverd en zien er goed uit. Enige verbeterpuntje is dat de e-mail over de levering wel wat eerder verstuurd had mogen worden. Deze kwam nu 's morgens op de dag van de levering, 4 uur voor de daadwerkelijke levering plaats vond. Zou fijner zijn als die een dag van te voren verstuurd wordt.
Rene
Hoorn
3e keer hier uitgebreid planten besteld. Nette levering in kratten, afgelopen jaren nagenoeg 100% aangeslagen plantjes. Top
Thijs
Haren, Gn.
Om mijn tuin aan te planten heb ik planten en bomen besteld. De bestelling werd vlot geleverd en keurig in de tuin gezet. Alles was netjes in gepakt en zo vervoerd dat alles heel aan kwam.
Mathilde Brandemann
Gouda
Ik bestel hier al een aantal jaar regelmatig. Betrouwbare eigen bezorgdienst mmooi kwaliteit planten en fatsoenlijke prijzen. Een aanrader.
P.
Zeewolde
alle tuinplanten zagen er heel goed uit ,een echte aanrader en super netjes bezorgd.
Francien
boekel
Mooi plantmateriaal, supergoed verpakt
Eva
Loosbroek
Zoals altijd mooie en gezonde fruitbomen en blauwe bessen struiken afgeleverd.
DSDH
Leopoldsburg
Prima website, bestellingen werken perfect. Levering keurig op afgesproken dag.
Jan Kees Mijnders
Melissant
Vriendelijke bezorger en een goed product
chris schipper
Ovezande
Alles keurig verzorgd
Wies van Gorp
Kekerdom
Uitgebreide selectie aan planten met goede beschrijvingen/instructies over wat ze nodig hebben. Planten werden snel geleverd door vriendelijke medewerker.
Jessica de Bloom
Groningen
Dit is de tweede keer dat we een bestelling hebben geplaatst en ook nu zijn alle verwachtingen ingelost. De planten zijn prachtig, werden prima verpakt en met zorg aan huis geleverd. Deze betrouwbare online winkel draagt de kwaliteit van planten hoog in het vaandel en biedt een geweldige service. Gewoon top!
Myriam
Hasselt
I am satisfied with my new plant
Somi Shooli
Amsterdam
Onze hele voortuin leeggehaald, nieuw paadje en allemaal nieuwe planten. 53 planten, waaronder een duizendknoop, salvia, kruisdistel, beemdkroon, wat verschillende grassen en een krentenboom van 2-2,5 meter. Ik was verrast dat de planten aardig groot waren en niet postzegelformaat zodat je maar moet hopen dat het nog gaat groeien. En de krentenboom zag er erg goed (en groot) uit, beter dan degene die we een half jaar terug bij een ander hebben gekocht. Nu water geven en in het voorjaar kijken hoe het is geworden!
Micha
Purmerend
Snelle levering van grote planten in een professioneel pakket.
Piet Buskermolen
Kudelstaart
Goede kwaliteit, snelle reactie op vragen. Snel en goed geleverd
Anouk Vos
Hoogeveen
Van te voren heel goed advies gehad, snelle reacties op mail. Goede thuisbezorging, vriendelijke service! Zelfs het retourneren van planten, werd netjes thuis opgehaald. Ik zal iedereen aanbevelen om bij jullie te komen!
Marian Heijdt
VELDHOVEN
Snel en correct geleverd door een vriendelijke en behulpzame bezorger. Produkten voldoen ruim aan de verwachting.
Han
Heelweg
De planten worden zorgvuldig ingepakt en rechtop in een doos geplaatst. Heel blij mee!
Ching Chen
Utrecht
Uitstekende informatie over de planten en hun verzorging op de website. Bestelproces via website prima! Bezorging helemaal geweldig, de planten stonden keurig in onze achtertuin. De kwaliteit van de planten is geweldig! Nu kijken of ze goed aanslaan. Het communiceren over de aflevering ging prima!
Inge
Hoofddorp
Al meerdere keren besteld en altijd super planten voor een scherpe prijs. Ook de XL planten zijn hier echt XL in vergelijking met wat je elders krijgt.
Ewout
Lochristi
Voor het eerst een bestelling gedaan. Tuinplantenwinkel gevonden via internet. De ontvangen planten conform beschrijving op de site.
Harry
IJsseldijk