Toplevering

Perfecte levering en sneller dan gedacht. Goed doorwortelde vinca plantjes. Onderscheiding van de kleur d.m.v. de kleur van de potjes. In een woord 'perfect'.

• Snelheid/Levertijd

Hele duidelijke informatieve webshop met kwalitrit planten

Ik heb via de informatie op de webshop mijn planten keuzes kunnen maken voor tuinontwerp. Daarne bestellen en opgehaald, prima service.

• Snelheid/Levertijd

Super service: snel contact en vriendelijk geleverd.

Tuinplantenwinkel reageert vlot op vragen via de mail. Zo hebben ze mij, via meerdere emails, geod begeleid in het kiezen vam de juiste planten voor mijn border. De levertijd werd duidelijk aangegeven en de bezorger zeer vriendelijk. Echt een aanrader deze tuinwinkel!

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit en snelle levering!

3 Bloesem-bomen besteld, en binnen een paar dagen afgeleverd. Goede kwaliteit en mijn balkon is helemaal opgefleurd!

goede planten

goede kwaliteit

• Snelheid/Levertijd

Prima, goede kwaliteit en op tijd geleverd!

Probleemloos

• Snelheid/Levertijd

Mooie gezonde planten. Netjes afgeleverd door vriendelijke chauffeur

• Snelheid/Levertijd

goed prijs / kwaliteit, perfect aangeleverd

De prijs kwaliteit verhouding van tuinplantenwinkel.nl beoordeel is als zeer goed. Ik heb vijf verschillende plantensoorten besteld in stevige hoeveelheden. Alle plantjes waren goed geworteld, zijn goed aangeslagen en groeien inmiddels 'als kool'. De communicatie verliep vlot en duidelijk. Ik heb de planten op de lokatie opgehaald. Tot mijn verrassing waren deze perfect ingepakt waardoor ik daar ook geen omkijken naar had bij het inladen in mijn auto. Tuinplantenwinkel.nl is een absolute aanrader!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijke overzichtelijke site correcte afhandeling kortom TOP

Zie boven

Gezonde planten

Ik heb nu tweemaal best veel jonge planten voor de tuin besteld. De planten die geleverd zijn zien er gezond uit, en de eerste lichting is goed aangeslagen. Sommige plantjes zijn nog wel echt heel klein, andere weer wat groter. Ze zijn netjes met eigen bezorgdienst geleverd in stevige kartonnen dozen. Ze zijn redelijk goedkoop vergeleken met bekende tuincentra. Ik zou nog meer sterren geven als er iets meer duidelijkheid over de levertijd zou zijn. Maar over het algemeen ben ik eigenlijk heel tevreden. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Mooie planten snelle levering

Perfect!

We hebben 100 plantjes bodembedekker besteld (Vinca Minor). Netjes verpakt en op het vooraf gecommuniceerde moment bezorgd. De plantjes zien er goed en fris uit. Helemaal niets op aan te merken.

UItstekend,

Prima kwaliteit, eigen brengservice, helemaal top.

uitstekend

Altijd goede kwaliteit en snelle zorgvuldige levering

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, mooie plantjes (wel erg klein)

Ik heb nu twee keer besteld bij Tuinplantenwinkel. De bestelling en levering ging vloeiend. De planten zien er mooi uit. Wel verschilt de grote en of er al bloemetjes aan zitten per bestelling, terwijl ik wel dezelfde soort en grote planten heb besteld in twee aparte bestellingen. In vergelijking met tuincentra bij ons in de buurt veruit goedkoper en voor zover ik nu heb kunnen ervaren geen mindere kwaliteit. Voor de achtertuin gaan wij hier zeker weer bestellen.

Goed!

Al vaak plantjes en bomen besteld! Super handig dat alles thuis wordt bezorgd. Helaas deze keer wel plantjes die niet aanslaan.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten, goede prijs, fijne bezorging

Planten kunnen goed bekeken en gevonden worden op de website. Bestellen gaat eenvoudig. Levering wordt je keurig op de hoogte gehouden, nette bezorging en bezorgers. Planten zijn van goede kwaliteit. En van te voren kun je heel goed in gesprek, ook ter plekke bij het bedrijf zelf. Je wordt professioneel geholpen.

• Snelheid/Levertijd

Zeer netjes verzorgd en geleverd.

Webshop overzichtelijk en voldoende informatie van de planten.

Altijd goed!

Ik bestel hier al jaren! Mooie planten, keurige levering, uitstekend!

• Snelheid/Levertijd

Goede (prijs)kwaliteit, perfecte service!

Goed overzicht op de site, snel besteld en geleverd. Ik had een vraag tussendoor. Ondanks extra moeite is deze is perfect opgepakt. Alle planten netjes stevig verpakt en zonder problemen geleverd. Heel blij met de levering.

• Snelheid/Levertijd

gezonde planten voor een prima prijs en uitstekene sevice

Ruime keuze en goede informatie bij het bestellen De geleverde planten zijn van uitstekende kwaliteit. Snelle levering en sevice

• Snelheid/Levertijd

Van bestelling tot levering helemaal Top !!

Kreeg zeer snel antwoord op mijn mail waarbij ik ook nog geattendeerd werd op een goedkopere oplossing. Na online bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden per mail en werd er met eigen transport snel geleverd naar Amstelveen, keurig verpakt in stevige dozen met onderin een water opvangbak door een vriendelijke meneer. Helemaal Top !!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, fijne levering.

Alles klopt: groot assortiment, goede kwaliteit, snelle en accurate levering

Mooie planten.

Mooie planten en een snelle levering.

• Snelheid/Levertijd

mooie planten en snelle levering

Mooie planten, keurig verpakt en snel geleverd. Kan niet beter....

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel