Bestelde planten netjes en compleet geleverd

Online besteld, en gelukkig vlot geregeld. Correct geleverd en hekemaal compleet. En duidelijke instructie voor het laten ophalen van pallet en plastic kratjes, wat dan ook vlotjes wordt gedaan. Zeker een aanrader.

• Snelheid/Levertijd

Sommige plantjes vond ik meer stekjes.

Vooral bij de geraniums bleef de helft van de grond in de potjes zitten. Dus afwachten of die het gaan doen. Bij de meeste planten zaten er wel goede wortels aan. Maar keurig geleverd. Ik weet niet of ik er ooit weer bestel. Wel heel makkelijk.

• Snelheid/Levertijd

In alle opzichten een 10 voor dit bedrijf!

Ik heb nu een 5 tal keren planten besteld en gekocht, de communicatie, de kwaliteit van de planten en de afwikkeling is in alle opzichten zeer goed! Een dikke 10!

• Snelheid/Levertijd

Duidelijk, super snelle communicatie, goed advies, goede bezorging.

Snelle perfecte levering

De planten waren keurig verpakt Grond was lekker vochtig Op de afgesproken tijd en plek geleverd Echt een geweldige ervaring

Opnieuw prima

Kwaliteit planten Met zorg ingepakt en vervoerd.

TOP levering

Mooi verzorgde planten die goed ingepakt waren, en een vlotte levering met een vriendelijk glimlach.

Probleemloos vervangen

Bij ontvangst van mijn bestelling bleek een plantjes niet geworteld te zijn en zo goed als dood te zijn. Na melding werd enkele dagen later een gezonde plant geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende planten en zo mogelijk nog beter transport met eigen bezorgers

Ik heb meerdere keren planten besteld die van uitstekende kwaliteit zijn en ook heel keurig worden bezorgd. Hier geen planten schots en scheef in een doos, maar een vriendelijke bezirger die gave planten levert. Een echte aanrader!

Helemaal naar verwachting

Planten waren nog meer volgroeid dan ik verwachtte. Super mooie roos en hij geurt verrukkelijk!! Goede bezorging en zelfs in mn tuin gezet! Fijn dat van eigen bedrijf is dan kan je nog info krijgen of vragen. Hier ga ik vaker bestellen! Was de 1e x dat ik online planten kocht en ben nu over de streep. Goede uitleg op de website en de kleur komt overeen met realiteit!

klant- en plantgericht!

heel klant- en plantgericht

Altijd geweldig!

Besteld hier Al jaren, goede ervaring, service, bezorging, etc. Zal ze zeker weer gebruiken!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, tijdige levering, aardig en professioneel personeel

• Snelheid/Levertijd

Goed product en snelle bezorging

Ik ben super tevreden.

De planten zijn van topkwaliteit, heel goed ingepakt en snel geleverd. Ik heb ervaring met drie andere internetwinkels gehad en dat vond ik niks. Toen ik mijn eerste bestelling van Tuinplantenwinkel.nl binnen heb gekregen, was het boven mijn verwachting en heb ik meerdere dingen besteeld (planten, aarde enz.)

• Snelheid/Levertijd

Planten zagen er zeer goed uit

De bezorging was netjes gedaan op de afgesproken plaats.

Alles ging perfect

Alles ging volgens afspraak en ben blij met mijn mooie plant

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en goede kwaliteit!

Veel keus; Snelle levering; Goede kwaliteit; Goede service; Snel antwoord op een vraag per email.

• Snelheid/Levertijd

Zeker een aanrader voor vasteplanten

Zeer nette planten

Mooie gezonde planten

Goede informatie wat betreft de levering Snelle levering Planten goed verpakt Planten zien er gezond en stevig uit Je kunt keurig aangeven waar de bestelling neergezet kan worden wanneer je niet thuis bent

prima!

Wordt keurig bezorgd!! Mooie planten!!

• Snelheid/Levertijd

Uitstekend verpakt en planten in zeer goede conditie.

Niet eerder heb ik planten per post verzonden gekregen die zo goed verpakt zijn. Ook waren de biologische planten in zeer goede conditie. Jammer dat het assortiment biologisch niet groter is.

Geweldig goede plantenwinkel!

Goede kwaliteit planten en bovendien snel, zorgvuldig en met liefde geleverd

• Snelheid/Levertijd

Altijd een snelle service en goeie planten geleverd in een doos

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.