Laden reviews...
2.184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Mijn ervaring is dat het heel makkelijk bestellen is bij de tuin planten winkel.nl Bestelling wordt keurig afgeleverd mooie plant en pot die heel makkelijk in de zomer ook kunt planten Ik had een leipeer besteld van ruim 2 m hoog Deze is keurig afgeleverd
Kees
Goes
Snelle levering, keurig verpakt, aardige meedenkende chauffeur. Hele mooie plantjes.
Gera
Fransen
Wij hebben de strong annabelle planten besteld. Levering was snel en netjes. De planten zien er top uit en groeien goed.
De Haan
Nieuwegein
Voor de achtertuin heb ik een clematis XL en twee vlinderstruikjes gekocht. De planten kwamen goed verzorgd aan en zagen er top uit. De bezorging was vriendelijk en de communicatie verliep uitstekend. Extra aantrekkelijk is dat vervoer milieu bewust is. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Iris Komrij
Zeist
Ik heb hier nu een paar keer besteld en ben heel tevreden. Milieuvriendelijk verpakt.
Rietje
Klazienaveen
Heb eerder ook producten hier gekocht en werd ook toen heel goed geholpen. Ook m.b.t. problemen wordt er meegedacht en komen altijd tot een oplossing/ alternatief. Bij hun wordt je je als de klant serieus genomen. Andere bedrijven kunnen hier wat van leren! Door de prima kwaliteit op alle fronten kom je terug bij deze winkel.
MGM
Arnhem
De bestelling goed thuis bezorgd een kwaliteit boom.
H Bierings
Dinteloord
Op de website een mooie pot zien staan. Deze in winkelmandje gedaan en verder gaan winkelen. Ook het kleinere broertje van deze pot en zakken potgrond in winkelmandje gedaan. De site is goed en makkelijk te gebruiken. Nadat ik klaar was heb ik de artikelen betaald en vier dagen later kwamen ze alles al brengen. De potten zaten heel goed ingepakt, er zat dus geen schade op. Al met al precies gekregen wat ik heb besteld, vier dagen later alles al in huis en zonder schade. Ik ben uitermate tevreden.
rene moone
Eindhoven
De planten, struiken en bomen voor onze nieuwe tuin zijn netjes geleverd. Het offerte traject verliep soepel en duidelijk. De planten zijn netjes op de juiste dag geleverd volgens afspraak. Nu hopen dat alles gaat aangroeien, maar dat is nog even afwachten ;) We hebben er alle vertrouwen in.
Rick
Eersel
Zoals we inmiddels gewend zijn, is ook deze bestelling weer helemaal goed gegaan. Snelle levering en producten veilig ingepakt en volgens afspraak geleverd.
Nicole
Den Haag
Correcte levering echt mooie planten
L
Mierlo
Goede zorgvuldige levering Mooie planten
Saskia
Amsterdam
Snelle levering. Gebracht tot in de tuin, achter het huis. Plantjes doen het prima.
3 August 2026
anneke streefkerk
APELDOORN
Voor het eerst bomen via internet besteld. Normaal wil je toch zien wat je koopt. Ze werden snel geleverd, waren goed ingepakt tegen schade en het zijn mooie gezond ogende bomen. Ze waren ook wat groter dan verwacht wat altijd fijn is.
3 August 2026
Gert-Jan
Deventer
Schoon bedrijf veel keuze beplanting
Jeroen
Rotterdam
3 weken geleden 7 tuin planten online gekocht met aanplant grond en binnen een paar dagen netjes in dozen geleverd. Planten zagen er netjes en verzorgd uit en zijn na 3 dagen aangeplant. Planten zijn goed aangeslagen en er zijn nieuwe scheuten gevormd.
Richard
Den Helder
Alles prima mooie plantjes goed verpakt redelijk snel ontvangen
Yvonne
Barneveld
Snelle levering..perfect
Danielle Driehuijs
Groningen
Hele fijne ervaring. We hebben borderpakketten besteld. Deze waren zorgvuldig verpakt en met een hele duidelijk instructie en met het plan wat erbij zit ook een mooie verdeling. Ook bij de kweker zelf ziet alles er heel netjes uit en ze werken met zeer vriendelijk en kundig personeel.
A
Vught
Heb 2 keer zet planten besteld om de tuin een opknapbeurt te geven. Ruime keuze, goede communicatie en kon de plantjes zoals aangegeven bij bestelling na 2 dagen ophalen. Alles netjes verpakt en duidelijk gelabeld zodat duidelijk is wat wat is.
Richard
Son
Verschillende planten besteld en geleverd. Helaas bleek 1 soort nogal wat bruine bladeren te hebben, zagen er niet mooi uit. Mail gestuurd met foto en er werden een week later nieuwe planten bezorgd die er goed uitzagen. Top service!
Herman
Zaanstad
Planten waren binnen 3 dagen geleverd en nog op een zaterdag ook! Planten zien er allemaal erg netjes uit
John
Mook
Vanwege ons vertrek (met de planten) naar Frankrijk moest de levering goed gepland worden. Door een onduidelijkheid van mijn kant dreigde het mis te gaan. Men heeft snel ingegrepen, waardoor alles goed is gekomen.
Anne Marie
Hilversum
bezorgen en verpakking zeer netjes. klantenservice ; snel reactie en netjes oplossingen. Over kwaliteit en groeien is nodig even wachten , omdat deze planten 10 dag geleden gekocht.
31 July 2026
De heer Mousavi
Noordwijk
Zeer mooie planten en vriendelijke aflevering. Was de tweede keer dat ik een bestelling deed en zal jullie zeker aanbevelen bij andere. Top!
31 July 2026
Blanca