Laden reviews...
2.191 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Familiebedrijven zijn vrijwel altijd klantgericht en dat is bij tuinplantenwinkel zeker het geval. De levering was ruim op tijd en goed verzorgd. De bezorger was zeer vriendelijk en niet te gehaast. Ik had alleen zakken tuin- en potgrond nodig, maar kreeg de indruk dat evtl. planten/bomen ook goed verzorgd en prima zullen zijn en zal ze zeker dan ook hier bestellen als ze weer nodig zijn.
9 August 2026
Henk
Zandvoort
Ik heb meerdere keren tuinplanten besteld en ben enorm tevreden. De planten zijn mooi (minstens zo groot als aangegeven bij bestelling, vaak groter), goed bewaterd. Service en levering ook heel goed: bezorging snel en volgens de aangegeven bezorg(neerzet)instructies
F
Zoetermeer
Meeste planten goed geworteld maar planten die nog weinig loof hebben Zijn bij mij soms niet aangeslagen en dood gegaan
m
purmerend
Clematis en kiwibes besteld. Mooie plantjes waarvan er 1 al een bloemetje heeft.
H
Land v Cuijk
Meteen de volgende dag geleverd met een vriendelijke opmerking van de bezorger erbij. Prachtige grote en gezonde planten.
Lia
Coevorden
Wij waren op locatie wat schitterend was. Fijn personeel, goede uitleg en een mega verzorgde omgeving. Daarna thuis alles laten bezorgen dit ging super soepel
Krisje
Helmond
Snelle levering en keurig hiervan op de hoogte gehouden
Ruud
Apeldoorn
De planten zijn erg vers aangekomen geen dorre bladen en mooi zoals een plantje moet zijn. Keurig verpakt en de namen erbij. Op de doos een goede tip zodat je als koper niet ongerust bent als je plantje niet meteen gepoot kan.
Thea
Winschoten
It was a perfect experience including both the quality of the plant and the service itself.
Bahar
Veldhoven
Ik heb 2 fruitboompjes besteld. ik vind dat er een schappelijke prijs wordt gevraagd. Ik kon de boompjes snel ophalen en ze zien er goed uit! Netjes verpakt ook met een zak rondom de pot, zodat niet je hele auto vol met aarde ligt. Erg tevreden!
Josephine
Best
Heel tevreden over de planten en de levering. Hele mooie gezonde planten, goede kwaliteit en slaan goed aan. Levering goed volgbaar via track and trace
7 August 2026
Sietske
Zwolle
Wat een prachtige planten ontvangen en in super staat ingepakt en gebracht! Planten en bomen online bestellen is mij nooit goed bevallen, maar bij deze aanbieder is het gewoon top geregeld! Ik ga hier vaker bestellen, meer dan tevreden!
7 August 2026
Nathalie
Maasland
In eerste instantie heb ik 24 stuks Kruipend Zenegroen (Ajuga Reptans) 'Burgundy Glow' bij de Praxis gekocht, hele mooie bodembedekker, en omdat ik een heel stuk tuin met deze plant wilde gaan doen kwam ik uit bij Tuinplantenwinkel.nl vanwege goede beoordelingen. Bij de Praxis zagen de 24 stuks aangekochte planten er allemaal fantastisch uit. Ik heb vervolgens 76 stuks bij Tuinplantenwinkel.nl gekocht en helaas hadden al een stuk of 16 van de 76 planten wortelrot en pakweg de helft zag er sowieso al niet al te best uit (maar hopelijk overleven die het wel). Nu heb ik niet veel verstand van planten, en heb ze ondanks dat ze er niet fraai waren heb ik vrijwel direct na levering gepoot, maar nu een paar weken later lijken er helaas al een stuk of 5 definitief overleden (die van de Praxis doen het sowieso nog fantastisch overigens). Tja, het probleem is natuurlijk dat planten bestellen via een webwinkel totaal geen zicht hebt op de kwaliteit plant die je koopt. Je kunt de betreffende planten niet zien namelijk. Dus dit zal waarschijnlijk ook de laatste keer zijn dat ik planten via een webwinkel koop. Tuinplantenwinkel.nl stuurt deels bewust planten die rot en totaal niet fraai zijn namelijk. Erg jammer, want de zelflevering door Tuinplantenwinkel.nl was verder uitstekend en heel goed te volgen via Track&Trace (hier kunnen andere bedrijven dan weer een voorbeeld aan nemen).
Beveelt niet aan
J
Assen
Klantenservice Tuinplantenwinkel.nl
Deze review verdiend uitleg.
We vinden het jammer dat u ons zo beoordeeld.
U heeft de planten besteld en zijn geleverd dit is een soort dat erg veel wit blad heeft en bij extreem weer wat er toen bij aanplant was verbrand de bladrand en als er dan stevig water gegeven word kan de plant weg vallen.
Er is door u helemaal niet met ons gecommuniceerd dat is een gemiste kans !
We helpen iedereen en nemen elke vraag serieus dus ook die van u.
Ook al kunt u er niets aan doen en wij zelf ook niet heeft u gewoon aangroeigarantie en dus word dat opgelost.
We hebben niet alles in de hand zeker het weer niet helaas maar de planten zijn niet slecht en groeien gewoon door.
We hadden graag van u gehoord dan was het probleem van de paar planten allang opgelost dat beloven we en komen we na ook bij u.
Dit naar aanleiding van uw uitgebreide review.
ruim aanbod en de planten komen netjes in dozen aan en zijn zo uit te planten.
Hinnie
Apeldoorn
Het bestellen was heel makkelijk, de bezorging ging soepel en er zijn veel biologische en bewuste keuzes in het assortiment.
Carmel
Amsterdam
Enkele klimplanten besteld en de planten deden het goed en werden netjes afgeleverd bij mij thuis.
Sven
Zandvoort
Mijn bestelling werd snel en accuraat geleverd. De planten zijn van uitstekende kwaliteit ,kortom.... alleen positieve ervaring gemaakt . Het is dan ook niet de eerste keer dat ik hier planten bestel en zal ook zeker niet de laatste keer zijn.
Bianca Munneke
Veendam
Heel klantvriendelijk. Ze bezorger belt voordat hij arriveert en levert de bestelling met een glimlach.
Ken
Bellingen
Een aantal planten besteld voor een goede prijs verwerking en bezorging perfect
Marcel
Zwolle
Mijn ervaring is dat het heel makkelijk bestellen is bij de tuin planten winkel.nl Bestelling wordt keurig afgeleverd mooie plant en pot die heel makkelijk in de zomer ook kunt planten Ik had een leipeer besteld van ruim 2 m hoog Deze is keurig afgeleverd
Kees
Goes
Snelle levering, keurig verpakt, aardige meedenkende chauffeur. Hele mooie plantjes.
Gera
Fransen
Wij hebben de strong annabelle planten besteld. Levering was snel en netjes. De planten zien er top uit en groeien goed.
De Haan
Nieuwegein
Voor de achtertuin heb ik een clematis XL en twee vlinderstruikjes gekocht. De planten kwamen goed verzorgd aan en zagen er top uit. De bezorging was vriendelijk en de communicatie verliep uitstekend. Extra aantrekkelijk is dat vervoer milieu bewust is. Ik raad dit bedrijf zeker aan!
Iris Komrij
Zeist
Ik heb hier nu een paar keer besteld en ben heel tevreden. Milieuvriendelijk verpakt.
Rietje
Klazienaveen
Heb eerder ook producten hier gekocht en werd ook toen heel goed geholpen. Ook m.b.t. problemen wordt er meegedacht en komen altijd tot een oplossing/ alternatief. Bij hun wordt je je als de klant serieus genomen. Andere bedrijven kunnen hier wat van leren! Door de prima kwaliteit op alle fronten kom je terug bij deze winkel.
MGM
Arnhem