Laden reviews...
2.193 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Je merkt aan alles dat er mensen werken die liefde hebben voor hun vak. De bezorging door hun eigen mensen in loondienst maakt een groot verschil. De volgende keer zal ik zeker weer gebruik maken van hun diensten, echt een aanrader.
Patrick
Alkmaar
Ruim assortiment aan planten, met duidelijke vakkundige uitleg van verkopers. Gezonde planten, goed verzorgd en ingepakt en vriendelijke chauffeurs
R.
Voerendaal
Goede kwaliteit planten en fantastische klantenservice
Marjolein
Bergschenhoek
De rede dat ik bij tuinplantenwinkel.nl bestelde was omdat ik een heel aantal specifieke planten zocht. Tuinplantenwinkel was de die alles wat ik wilde hebben in het assortiment heeft. De levering was vlot, goed verpakt de kwaliteit is prima! Ik heb naderhand zelfs nog een tweede bestelling gedaan. :)
Mara O.
LEIDSCHENDAM
Ruime keuze, met uitgebreide beschrijving.
Frans
Wilnis
Planten worden netjes afgeleverd en communicatie is heel goed
Jacob
Kerkdriel
Duidelijke webshop, goede kwaliteit artikelen en vooral een zeer goede service! Na het bestellen bleek dat wij een foutieve stamhoogte hadden besteld, na een melding zijn deze kosteloos omgeruild binnen enkele werkdagen, dat is echt een voorbeeld van top service!
Ronald
Valkenswaard
Zeer tevreden met de drie bomen die ik heb besteld. Goede conditie en op tijd afgeleverd door een uiterst vriendelijke chauffeur. Dank daarvoor
Martijn
Maastricht
Super.
Rene Veenis
Lisse
Voor de derde keer besteld bij dit bedrijf. D’r planten werden binnen 4 dagen keurig netjes verpakt afgeleverd. Nu maar afwachten of ze aanslaan maar ze zagen er prima uit dus daar zal het niet aan liggen!
Christa
Meijel
Snel in huis, hele mooie planten en bomen, hele vriendelijke chauffeur.
11 September 2026
Anita
Hoorn
Op advies van De Vrolijke Jager uit Oirschot. Dit is een mooi bedrijf die levert wat ze afspreken. En inderdaad de plantjes in mooie staat. Goed ingepakt. Levering te volgen en volgens afspraak. Een vriendelijke chauffeur. Aangenaam verrast. De volgende bestelling staat al klaar ;)
11 September 2026
Lucia
Berkel-Enschot
Evenals de Hortensia's vorig jaar was de levering ook nu weer kwalitatief gezien uitstekend.
Richard
Oost-Souburg
Je kunt echt merken dat bij tuinplantenwinkel.nl bestellingen met zorg worden afgehandeld. De eigen bezorgdienst kost dan wel iets meer, maar dat is dan ook duidelijk aan de kwaliteit van de planten te merken. De prijzen van de planten zijn ook nog eens zeer gunstig, dus dat maakt het verschil zowiezo al weer goed. Dat het soms enkele dagen kan duren voor de verzending tot stand is gekomen zie ik totaal niet als een nadeel maar als logistiek gevolg van goede zorg voor de planten, rechtstreeks van het tuincentrum naar de klant. Tuinplantenwinkel.nl is mijn vaste online leverancier van tuinplanten geworden.
Sjoerd
Sumar
Planten border pakket prima geleverd, planten zagen goed verzorgd uit en waren goed verpakt, prima prijs en kwaliteit.
Plony
Rosmalen
Ik had een fruitboom en ruim 40 planten besteld. Stuk voor stuk zagen ze er mooi en gezond uit. De eigen bezorgservice was ook goed geregeld, de planten werden met zorg geleverd.
Baukje Reiling
DIEREN
Snelle levering (met goede track en trace te volgen), vriendelijke en behulpzame bezorger. Planten zien er prima uit met goede wortels, nog even afwachten hoe ze gaan aanslaan in de grond, maar heb daar alle vertrouwen in.
Margo
Assendelft
Verschillende producten besteld bij Tuinplantenwinkel en laten bezorgen. Alle bestelde producten waren van zeer goede kwaliteit en netjes verpakt. Bezorging was top.
Henri
Beek en Donk
makkelijke online bestellingen, perfect verpakt geleverd voor een zeer betaalbare prijs
Geert
Dinxperlo
Super service van Tuinplantenwinkel.nl! De planten die ik heb besteld zijn prachtig, gezond, groot en ze bloeien echt geweldig. Ik ben er ontzettend blij mee. Zeker een aanrader!
Janusz
NUNSPEET
Zoals het hoort!
Cor
Breda
Uitgekozen planten zijn heel goed. De eigen bezorg service werkt prima
Arie
Goes
Alles prima geregeld!
Eddy
Drachten
Net verpakt ziet er heel goed uit..
8 September 2026
Henk-Jan
ouddorp
Goede kwaliteit planten... snel geleverd.. op afgesproken tijd.
8 September 2026
Sjaak