Mooie planten, snelle levering, groot assortiment

Heel erg blij met de snelle levering. De planten zien er goed uit, leuk assortiment. De bebezorging verliep soepel middels track en trace op de dag van bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod, prima advies en goede service

Ruim aanbod, prima advies en goede service.

• Snelheid/Levertijd

Had al ern paar tuincenters bezocht voor hortensias. Ofwel was de keuze beperkt, te kleine hoeveelheden, slechte planten enz. Bij de tuinplantenwinkel besteld en na een paar dagen thuis geleverd mooie planten zoals het hoort. Gewoon uitdtekend!!!

Perfectie is mogelijk

Zoals bij elke aankoop, topprijs,topkwaliteit en snelle professio Nele levering,

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service, gezonde mooie planten

Even wennen dat de contacten alleen via de mail lopen maar de mails worden altijd vriendelijk en snel beantwoord. Goede service, vriendelijk personeel, mooie produkten

Prettige ervaring

Mooie planten, goed bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

De planten werden snel geleverd, waren (en zijn) nog steeds in mooie staat. Top service!

Prima planten, fijne service

Planten zijn vlot geleverd, goede update van aanleveren en uitstekende planten. Zou graag flink wat zakken potgrond bij kopen maar die is echt teveel aan de prijs.

• Snelheid/Levertijd

It was very good experience of shopping with Tuinplantenwinkel

Clear communication was clear. On time delivery and plants were delivered in very good state. The best experience till date!

Super service

Goede info vooraf over de levering. Mijn bestelling werd netjes in de tuin neergezet.

Goed ervaring

Planten besteld en netjes afgeleverd. De planten zijn mooi, sterk en in goede conditie. De prijzen zijn bovendien beter dan in de winkel. Ik raad jullie absoluut aan!

• Snelheid/Levertijd

Goeie planten die het echt doen. Levertijd zoals afgesproken en op afgesproken plek afgeleverd. Ik heb meerder malen besteld. En zal in de toekomst ook doen.

• Snelheid/Levertijd

Mooie plantjes en snel geleverd.

Mooie plantjes, goed verpakt en snel geleverd. Een vergissing van de chauffeur zonder problemen in orde gemaakt. Nog dezelfde dag tóch alles geleverd. Top!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en netjes verzorgd afgeleverd.

Wij hebben nu voor de tweede keer planten besteld bij Tuinplantenwinkel.nl Ook deze keer waren het planten van goede kwaliteit. Ze worden goed ingepakt en vlot bezorgd. Op de bezorgdag kan je de bezorgauto goed volgen en het afgesproken tijdslot is correct. Op de website zijn veel planten te vinden met veel informatie over waar deze het beste tot hun recht komen en hoe ze te planten en verzorgen. Al met al: goede ervaringen en aan te raden.

• Snelheid/Levertijd

Uitstekende service en prachtige planten.

Planten zijn van zeer goede kwaliteit, allemaal goed bewortelt. Ze kwamen allemaal netjes in stevige dozen aan. Levering ging ook erg snel en je werd ook goed op de hoogte gehouden van wanneer de bezorger komt.

Goede kwaliteit

Voor onze nieuwe tuin planten hier besteld. Alle planten zijn van zeer goede kwaliteit en waren ook op korte termijn geleverd. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de planten geleverd worden en de chauffeur is heel vriendelijk.

Prima planten !

Prima planten ontvangen, zagen er allemaal gezond en fris uit, nu ingeplant en lijkt allemaal prima aan te komen! 1 puntje dat je in de potten goed kon zien dat de hortensia's uit een kleiner potje waren overgepoot en nog niet echt doorworsteld was. Maar dat mag de pret niet drukken.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering van vitale, op natuurlijke wijze gekweekte fruitbomen

Ik ben over het algemeen zeer tevreden over de service van Tuinplantenwinkel. Ik heb een pruimenboom en een kersenboom besteld en deze werden al binnen 2 dagen netjes geleverd. Wat me opviel, was dat de kersenboom wat gaatjes in de bladeren had. Hoewel dit waarschijnlijk duidt op hagelschotziekte (een bekend verschijnsel binnen deze plantenfamilie), zie ik het ook als een positief teken: het laat zien dat de bomen niet zijn doordrenkt met zware chemicaliën of bestrijdingsmiddelen. Een natuurlijke boom is mij meer waard dan een 'perfect' plaatje uit de fabriek. De bomen zien er verder vitaal en gezond uit. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Tip winkel met kwalitatief goede planten

Al meerdere keren tuinplanten bestekd, zijn erg tevreden. Snelle levering, goede kwaliteit en mooie planten

Super snelle service.

Snelle service en mooie planten voor goede prijs.

Mooie kwaliteit

Prima kwaliteit, netjes afgeleverd.

Goedendag verpakt en kwaliteit

Al een paar keer besteld..en zeer vertrouwde levering.

Mooie planten, nette levering

Wij bestelden 25 dwerghortensia's en losse varens. Planten zien er goed verzorgd uit. Alles netjes verpakt en geleverd.

Heel correct

Fijne firma vriendelijk Mooie planten Alles super geregeld

veel keuze, goede prijs-kwaliteitverhouding

zeer goed, veel keuze, gebruiksvriendelijk website, goede prijs-kwaliteitverhouding, snelle en correcte levering

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel