ben blij met deze winkel

Meeste planten zijn goed geworteld en keurig thuis afgeleverd

twijfelachtig

Vorig jaar enkele leibomen gekocht. 1 van de bomen is vrijwel direct dood gegaan. Nu een nieuwe moeten komen. Deze is netjes geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Beetje sceptisch ging ik met chatgpt op zoek naar een winkel waar ik online mijn tuinplanten kon bestellen. We kwamen hier uit. Na een zoektocht op de site vond ik wat ik wilde. Besteld en nog geen 36 uur later werd het netjes thuis bezorgd. Vriendelijke meneer van de bezorgservice, mooie kwaliteit planten,p goed verpakt, duidelijke track&trace. Aangenaam verrast maar kan bestellen bij deze winkel alleen maar aanprijzen!

Alles klopt

Bezorging prima en op tijd. Zware pot voor mij in de tuin gezet, Goede kwaliteit en mooie terracotta potten. Erg blij mee!

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en verzorgd geleverd!

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van de planten welke geleverd zijn. Ze zijn goed verzorgd geleverd. Dit duurde wel enkele dagen, waardoor ik toch wat in de knel kwam met planten.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering, keurig verpakt, goed geprijsd en kwalitatief goede planten

Ik had verwacht dat de levertijd wat langer zou zijn omdat ik een grote bestelling had gedaan maar het was er binnen een paar dagen. Goede heldere communicatie over de levering en over het ophalen van de lege kratjes. Mooie planten die allemaal al goed aan lijken te komen in de tuin.

Alles zoals beloofd, ruim aanbod

Alles zoals beloofd, ruim aanbod

Helemaal tevreden

Kwalitatief goede planten. Zorgvuldige bezorging en vriendelijke bezorger. Helemaal tevreden.

Snelle verse levering

correct tot nu toe

Mijn boom ziet er na 2 a 3 dagen niet meer zo goed uit. Ik heb een mailtje gestuurd en na 1 uur reeds een antwoord ontvangen. Ze stelden mij gerust dat de boom eerst wat moet bekomen, maar dat het goed komt. Indien dit niet zo zou zijn, mag ik hen terug contacteren. Dus tot nu toe een correcte service. En ook correcte prijzen.

Aanrader

M'n sierkers is heel goed ingepakt en goed aangekomen. Ondertussen is deze ook goed aan het bloeien. De meegeleverde aarde en boompaal waren ook gewoon prima.

Met zorg geleverd.

De planten die ik besteld had kon ik niet bij lokale kwekerijen vinden dus heel fijn dat ik ze bij Tuinplantenwinkel.nl kon krijgen. De planten waren van goede kwaliteit en goed verpakt.

• Snelheid/Levertijd

Mooie keuze, makkelijk te bestellen, goede verpakt

Bestelling is uitstekend verlopen. Goede communicatie, eigen leverdienst is top. Ook de planten zien er mooi uit en waren uitstekend verpakt.

Helemaal tevreden

Ze hebben een grote collectie planten (en andere tuin benodigdheden) voor een mooie prijs. Want ja, een tuin kost bakken met geld. Ik heb een mooie collectie aan vaste planten gekocht voor het opvullen van al die lege gaten. Het leuke vond ik dat ze ook de meer rozige en witte varianten hebben van de standaard blauwe planten. Dat paste beter in mijn tuin. Bezorgkosten waren heel redelijk en de service super vriendelijk! Ik kom vast weer terug!

• Snelheid/Levertijd

Altijd prettige communicatie, stipte levering en goede kwaliteit

Voor de zoveelste keer hier planten besteld. En niet omdat de planten kapot zijn gegaan, maar vanwege veranderingen in onze tuinen. We zijn heel tevreden over de service, communicatie, wijze van verpakken en leveren van de tuin artikelen. En mocht onverhoopt een plant of boom toch kapot gaan, dan kun je vertrouwen op perfecte garantie. Dus een volgende keer geen enkele twijfel.

Dikke prima

Tijdige levering, plantjes in goede conditie, vriendelijke chauffeur Kortom: uitstekend

Perfecte service

Zoals steeds goede kwaliteit van planten en netjes geleverd.

top bedrijf snelle levering

Snelle levering goeie producten.

• Snelheid/Levertijd

Alles goed geregeld en planten zien er echt mooi uit!

Mooie planten, zien er goed uit! Ook snelle levering en mooi verpakt in grote dozen!

Alles super geregeld

Bestelde producten stonden netjes gereed en werden zeer vriendelijk geholpen ook voor bescherming voor transport.

Prima tuinplanten!

De planten van Tuinplantenwinkel zijn van top kwaliteit en worden op een goede wijze bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

Goede planten en heel netjes bezorgd

Goede planten en heel netjes bezorgd. Goede communicatie met de bezorgers.

Goede kwaliteit, netjes geleverd

Ondanks feestdagen op tijd geleverd. Netjes in dozen. Tot nu toe groeien de planten goed.

• Snelheid/Levertijd

Binnen een week geleverd, mooie planten.

Fijne bezorger. Op de plek afgeleverd waar wij om gevraagd hadden.

Super service

Mijn vragen die ik stuurde naar het info-mailadres zijn super snel en vriendelijk beantwoord! Ook in het tuincentrum ben ik fijn rondgeleid inclusief uitleg krijgen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel