Goede kwaliteit planten en uitstekende service!

Goede kwaliteit planten en uitstekende service!

Snelle nette levering

Een prachtige druivenrank ontvangen, een zeer snelle bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Goede kwaliteit voor een eerlijke prijs

Goede kwaliteit van de planten voor een eerlijke prijs, erg tevreden.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige grote planten, groter dan we dachten. Voor een mooie prijs, alleen verzendkosten zijn natuurlijk wat hoger, dus alleen handig als je wat meer planten nodig hebt

• Snelheid/Levertijd

Goede prijs en snelle levering

Plantjes van goede kwaliteit waren snel geleverd!

• Snelheid/Levertijd

Eenvoudig te bestellen, mooie planten

Mooi assortiment planten voor mijn balkon en eenvoudig te bestellen. Fijn dat ik ook tuinaarde kan bestellen en niet alleen instant kokosgrond! Ook fijn dat ik zelf een datum van aflevering kan kiezen. Planten kwam goed en onbeschadigd aan.

Snelle service!

Online besteld, snel en kundig bezorgd. Netjes verpakt, mooie planten. Zeer tevreden!

• Snelheid/Levertijd

Mooie buitenpotten, goed verpakt, snelle levering en op aangegeven tijd, kortom helemaal prima

prima ervaring

Alles perfect!

Snelle duidelijke levering, zeer goed verpakt. Mooie planten!

Uitstekend!

Snelle levering en zelfs bezorging op de 3e etage.

Mooie plantjes

Mooie planten voor in de tuin ipv gras om de bodem te bedekken, na een behoorlijke regenperiode staan ze er nog fris bij terwijl ik dacht dat ik beter even had kunnen wachten , bang dat ze verzopen zouden zijn , erg blij en vertrouw dat ze ook echt heel mooi gaan groeien met paarse bloemetjes, Het vervoer was goed , op tijd en zeer vriendelijk

• Snelheid/Levertijd

Vriendelijk bedrijf met goede producten en service. Doen wat ze zeggen.

Top!!!

In een woord; top!! Zondag avond besteld, dinsdag ochtend stond de bezorger al op de stoep. Die netjes alles achter het huis gezet heeft. Alles zat netjes verpakt in dozen met een bak eronder. Zeker een aanrader & voor ons een reden om vaker te gaan bestellen!

• Snelheid/Levertijd

Mooie planten, snelle levering, groot assortiment

Heel erg blij met de snelle levering. De planten zien er goed uit, leuk assortiment. De bebezorging verliep soepel middels track en trace op de dag van bezorging.

• Snelheid/Levertijd

Ruim aanbod, prima advies en goede service

Ruim aanbod, prima advies en goede service.

• Snelheid/Levertijd

Had al ern paar tuincenters bezocht voor hortensias. Ofwel was de keuze beperkt, te kleine hoeveelheden, slechte planten enz. Bij de tuinplantenwinkel besteld en na een paar dagen thuis geleverd mooie planten zoals het hoort. Gewoon uitdtekend!!!

Perfectie is mogelijk

Zoals bij elke aankoop, topprijs,topkwaliteit en snelle professio Nele levering,

• Snelheid/Levertijd

Perfecte service, gezonde mooie planten

Even wennen dat de contacten alleen via de mail lopen maar de mails worden altijd vriendelijk en snel beantwoord. Goede service, vriendelijk personeel, mooie produkten

Prettige ervaring

Mooie planten, goed bezorgd.

• Snelheid/Levertijd

De planten werden snel geleverd, waren (en zijn) nog steeds in mooie staat. Top service!

Prima planten, fijne service

Planten zijn vlot geleverd, goede update van aanleveren en uitstekende planten. Zou graag flink wat zakken potgrond bij kopen maar die is echt teveel aan de prijs.

• Snelheid/Levertijd

It was very good experience of shopping with Tuinplantenwinkel

Clear communication was clear. On time delivery and plants were delivered in very good state. The best experience till date!

Super service

Goede info vooraf over de levering. Mijn bestelling werd netjes in de tuin neergezet.

Goed ervaring

Planten besteld en netjes afgeleverd. De planten zijn mooi, sterk en in goede conditie. De prijzen zijn bovendien beter dan in de winkel. Ik raad jullie absoluut aan!

• Snelheid/Levertijd

Goeie planten die het echt doen. Levertijd zoals afgesproken en op afgesproken plek afgeleverd. Ik heb meerder malen besteld. En zal in de toekomst ook doen.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel