Snelle levering, veel keus in de winkel

Prettig, snel, kwalitatieve spullen

Snelle levering, mooie planten

Levering is snel. Fijne behulpzame chauffeur. Mooie planten en ze doen het goed.

• Snelheid/Levertijd

Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij jullie.

Zeer snelle levering. De man die de planten bezorgde was zeer vriendelijk en behulpzaam. Van 1 plant was een halfstam geleverd ipv laagstam. Via mail werd snel geregeld, met excuses, dat de plant de week daarop omgeruild werd. Heel hartelijk dank!

Goede informatie en uitstekende service

Goede informatie en uitstekende service

• Snelheid/Levertijd

Snelheid van levering in het buitenland en kwaliteit van de producten

We bestelden 7 bomen en ze werden binnen 3 dagen geleverd in België, vlakbij Brussel. De bomen zijn in onberispelijke staat. Tuinenplantewinkel werd ons aanbevolen door een vriend, wij zijn er heel erg blij mee. Wij plaatsen binnenkort een nieuwe bestelling. Bedankt!

Klantvriendelijk bedrijf

Zeer snelle levering, goede planten.

• Snelheid/Levertijd

Goede service en prachtige planten

Ieder jaar bestel ik hier mijn nieuwe plantjes voor de zomer. Bezorgd door een vriendelijke bezorger met goede updates wanneer geleverd wordt.

• Snelheid/Levertijd

Top op heden altijd goede ervaringen en mooie planten en bomen.

Goede kwaliteit planten.

Snelle levering, aardige bezorger en prima kwaliteit struikjes.

• Snelheid/Levertijd

Prima product, prima bezorging.

Prima ervaring met dit bedrijf. Laten zien wat ze doen en doen vervolgens ook wat ze zeggen.

Vooral prima klantenservice

Alles top

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Prettig

Fijne en snelle afhandeling. Ook fijn dat jullie tot de deur bezorgen. Er was helaas een plant die al voor een groot deel vergeeld was, maar deze doet het nu nog steeds prima.

• Snelheid/Levertijd

Ik kan niet anders zeggen dan TOP! Al vele malen bij jullie besteld en al de plantjes doen het goed. Het zijn bij binnenkomst al mooie plantjes en ze slaan goed aan.

• Snelheid/Levertijd

zeer tevreden over de leveringen

- snelle levering met eigen vervoer - goede kwaliteit / planten laten mooie groei zien -wordt netjes in de tuin gezet als we er niet zijn

uitstekende service en kwaliteitsplanten

Fantastisch service

Top site met een fantastisch service is niks op aan te merken! Correct en snel geleverd.

Goede service.

Al eerder besteld en nu weer naar alle tevredenheid geleverd.

• Snelheid/Levertijd

Fijne service en snelle reactie

Ze helpen vriendelijk en fijn. Goede service en garantie!

• Snelheid/Levertijd

Mooi assortiment en goed pkantmatetiaal

Het geeft je de mogelijkheid om mooie planten zonder moeite of extra reistijd thuis bezorgd te krijgen.

• Snelheid/Levertijd

Vlotte levering met behulpzame chauffeer.

De drie bestelde Elstar boompjes zagen er goed uit. Mooi in bloei zelfs. Chauffeur heeft geholpen met het vervoer naar de achtertuin.

• Snelheid/Levertijd

Ruim assortiment en snelle levering

Ik heb voor de Tuinplantenwinkel gekozen voor hun ruime assortiment. Bij enkele tuincentra waren diverse plantjes niet op voorraad, of waren al uitverkocht, of vond ik wat duur, of het formaat was niet naar mijn zin. Blij was ik ook met de snelle levering, in een keurig stevige verpakking..

Prima kwaliteit en service

Zie hiervoor

• Snelheid/Levertijd

Super snelle levering. Vriendelijk!

Zeer snelle levering naar België. Heel vriendelijke chauffeur.

• Snelheid/Levertijd

Goede service. Zeer tevreden.

Kan niet anders zeggen dat wij zeer tevreden zijn met de service. Vriendelijk geholpen door de bezorger. Zware planten en zakken tuingrond geholpen in de tuin te zetten.

Duidelijk en snel

Snel besteld op de website en na 2 dagen geleverd.

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel

Over Tuinplantenwinkel.nl

Wij zijn specialisten op het gebied van tuinplanten. In onze webwinkel vindt u een uitgebreide selectie aan tuinplanten en bomen. Daarnaast houden we ons assortiment beperkt tot de noodzakelijke benodigdheden bij het aanplanten. Op deze manier kunnen we onze aandacht richten op het leveren van de beste kwaliteit tuinplanten met daarnaast een goede service. Maak kennis met onze beloftes: A-kwaliteit planten, Eigen bezorgdienst (geen schade door transport), Deskundige klantenservice, Bezorgkosten altijd slechts €12,95 per bestelling en Aangroeigarantie.