Prachtige planten

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. De bezorging was prima en vooral de planten zagen er fantastisch goed uit. Helemaal blij met mijn aankoop.

• Snelheid/Levertijd

De verwerking van mijn bestelling is zeer goed geregeld. De geleverde planten zijn van een zeer goede kwaliteit. Wat kan ik hier nog aan toevoegen?

• Snelheid/Levertijd

Netjes en mooie planten, goed verpakt, gezellige chauffeur.

Top plantjes

Top plantjes en snelle levering

• Snelheid/Levertijd

mooie volle planten , netjes geleverd met eigen vervoer

• Snelheid/Levertijd

Mijn vertrouwen in jullie is optimaal

De stiptheid van levering is steeds correct en goed uitgevoerd. Bovendien is de verpakking zelf extreem verzorgd. De mond tot mond reklame voor jullie is dan ook in verhouding !!

• Snelheid/Levertijd

Bezorging keurig en mooie planten

Snelle bezorging...planten netjes verpakt en goed op de hoogte gehouden betreffende bezorgen planten. Top.

• Snelheid/Levertijd

Snelle levering en mooie planten

Gemakkelijk besteld, snel geleverd en mooie klimop met de juiste hoogte.

Eva Siepman

In een woord BETROUWBAAR, Altijd op tijd, altijd krachtige sterke planten, altijd leuk om te bestellen al jarenlang ELK JAAR! NIET TE VERGETEN heel vriendelijk personeel een verademing.

• Snelheid/Levertijd

Prachtige planten en goede klantenservice

Ik bestel hier al jaren! Altijd prachtige planten en een snelle en fijne klantenservice voor al je vragen over de planten. Top!

Fijne winkel

Al jaren goede ervaringen met deze winkel. Bestellingen kloppen altijd en worden netjes en op tijd geleverd. Aanrader dus.

• Snelheid/Levertijd

Topservice! Snelle levering, de planten werden keurig verpakt en in perfecte staat geleverd

• Snelheid/Levertijd

Goed geleverd planten waren in goede conditie

Prima planten

De planten waren heel erg mooi, goed verpakt en prima van prijs.

• Snelheid/Levertijd

Prima planten, alleen niet behulpzaam

Voor mijn tuin planten besteld die ik nog graag wilde hebben. Vanwege afstand door mijn moeder op laten halen. Aangezien mijn moeder 82 is gevraagd of ze aub wilde helpen met in de auto leggen. Ging om een flinke trap planten en ik kreeg er een zak van 40 liter potgrond bij. Dat is bijelkaar best zwaar. Thuis word dit door mij uit de auto gehaald. Ze heeft 0 hulp gehad en dat vind ik serieus bijzonder en zeer onklantvriemdelijk. Ik weet van mijn moeder dat het niet druk was. Zeer jammer dit. De klantvriendelijkheid gaat zeer naar beneden, desondanks hebben ze wel top planten

• Snelheid/Levertijd N.v.t.

Top bedrijf alleen alles wordt wel wat duurder

Onder de indruk

Eerste ervaring bij online plantenwinkel. Bij bezorgingzagen ze er al goed. Nu na ruim een week doen ze het al fantastisch. Ik ben echt onder de indruk. Ook de bezorger was vriendelijk. Ik zou 5 sterren geven als bezorging binnen 2 dagen kon.

• Snelheid/Levertijd

Wat een groot assortiment, goede planten, snelle levering door eigen bezorgdienst, hele goede service.

Zeer goede kwaliteit planten

Voor de tweede keer planten gehaald, en ook deze doen het fantastisch! En wat een mooie locatie, lekker uitgebreid. Top!

Prima planten

• Snelheid/Levertijd

snel en alles netje geleverd

Alles werd netjes en snel geleverd. De plantjes slaan goed aan. Goede kwaliteit prijs verhouding.

Goede kwaliteit

De planten worden zorgvuldig verpakt voor verzending. Mooie kwaliteit en een redelijke prijs. Ga zo door!

Mooie planten. Zeer goede kwaliteit. Snelle bezorging.uitdtekrnd verpakt

goede kwaliteit

Alles ging soepel, van bestellen tot ophalen. Wij hebben nu mooie rozen in de tuin. Bedankt!

• Snelheid/Levertijd

Zeer goed aanbod, goede beschrijvingen en vlotte levering en communicatie hieromtrent

Weeral een goede ervaring met deze service. De 3e keer dat dit in goede banen liep. De leveringsdienst verliep snel en vlot, ook qua track&trace! Goed bezig!

Eerselseweg 35

5511 KL Knegsel