Laden reviews...
2.182 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven aan dat levertijden snel zijn, de verpakking zorgvuldig is en de service betrouwbaar. Klanten noemen regelmatig vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. De planten worden als van goede kwaliteit en in orde ontvangen. De algehele ervaring is positief en betrouwbaar.
Super service van Tuinplantenwinkel.nl! De planten die ik heb besteld zijn prachtig, gezond, groot en ze bloeien echt geweldig. Ik ben er ontzettend blij mee. Zeker een aanrader!
Janusz
NUNSPEET
Zoals het hoort!
Cor
Breda
Uitgekozen planten zijn heel goed. De eigen bezorg service werkt prima
Arie
Goes
Alles prima geregeld!
Eddy
Drachten
Net verpakt ziet er heel goed uit..
Henk-Jan
ouddorp
Goede kwaliteit planten... snel geleverd.. op afgesproken tijd.
Sjaak
Buchten
Website is duidelijk en werkt prima. Betaling verloopt soepel en mail voor ontvangst en verzending is helder. Vraag per mail gesteld, zeer snel duidelijk antwoord ontvangen.
Yvonne
Luyksgestel
Weer goed bevallen en dus voor herhaling vatbaar
Karin
Helmond
Bestellen was makkelijk Keurig van tevoren tijds blok van levering Bezorger was bereid om mijn bestelling ergens anders neer te zetten als ik zelf had aangegeven.
Edith
Waalre
Amber zuilbomen besteld. Mooie kwaliteit en zeer snel geleverd.
Wim
Axel
Je koopt geen plant in een zakkie bij tuinplantenwinkel.NL De planten komen goed verzorgd toe in een kartonnen doos en worden met zorg geleverd. Ik ben uiterst tevreden over mijn aankopen en mijn plantjes zijn gelukkig in mijn tuin!
Katrien De Coster
Wezemaal
Geweldige web site, gemakkelijk te bestellen en betalen Goede prijs kwaliteit verhouding Vriendelijk personeel Bezorging uitstekend
Funs
Heerlen
Hele mooie grote planten. Helaas 2 planten die niet zijn goed aangekomen. Ga daar nog even over mailen. Verder heel goed hoor! Super aardige bezorger ook, heel fijn!
Sabrina
Olst
Snelle reactie, denken graag mee. Keurig verpakt, nette communicatie over verzending, prima bezorging en als er iets op doet ook al kennis gemaakt met een uitstekende service!
Jan
Oude-Tonge
Mijn bestelling werd heel snel geleverd en was keurig verpakt. Er was iets mis met een bepaald plantje en dat wordt opgelost
Yolanda
Prinsenbeek
In 2022, kort na onze verhuis, ontdekte ik deze webshop. (ter plaatse ben ik nog niet geraakt) Eerst hadden we er enkele bomen besteld. De volgende jaren ook heel veel planten, struiken en nog enkele bomen. Je zou dus kunnen zeggen dat ik veel ervaring heb met deze webshop. Planten, struiken, bomen... het is allemaal levend materiaal dus er loopt wel eens iets mis. Dit gebeurt zelden, maar als het gebeurt wordt het altijd heel netjes en snel opgelost. De plantjes zijn altijd mooi vers, altijd een feestje om ze te mogen ontvangen. Als er twijfels zijn over iets, bv een boom die ineens blad laat vallen, kan je ook bij hen terecht voor info. In vele gevallen gaat het om stress door hitte of droogte. En bij ons herpakte de boom zich nadien altijd. Ik vind dit een hele fijne shop, en hoewel ik veel plantencentra in de buurt heb, vind ik deze toch de betere. Ik geef deze shop 10 **********! Absolute aanrader!
Marian
E.
De bestelde planten waren goed van kwaliteit en zorgvuldig verpakt. Bestelproces was goed te volgen en de bestelling werd door een aardige bezorger goed geleverd.
Kevin
Oosteind
De geleverde planten zorgvuldig verpakt en van prima kwaliteit. Alles groeit. Eigen vervoersdienst draagt bij aan schadevrij en professioneel vervoer en aflevering. Snelle afhandeling
Sibe
Sneek
De fuchsia kwam snel en goed beschermd binnen. Hij staat nu een week op de patio en doet het goed. Mooie kwaliteit !!
Sylvia
Purmerend
Altijd goede ervaringen met deze winkel. Bestel er al jaren minimaal 3x per jaar. Goede service en mooie planten. Helaas zijn de bezorgkosten steeds verder omhoog gegaan. De drempel om te bestellen wordt hierdoor steeds hoger en dan is de overweging groter om naar een tuincentrum in de omgeving te rijden steeds groter.
Jelte
Tubbergen
Al een paar jaar vaste klant voor mijn eigen tuin, en elke keer weer top van begin tot eind toe.
5 September 2026
André Pol
Genemuiden
Ze hebben een heel groot assortiment. Geweldige planten en boom gekocht voor de tuin. Communicatie super. Prijs kwaliteit is heel goed.
5 September 2026
Peggy
Eindhoven
Dat mijn bestelling persoonlijk werd afgeleverd dat was voor mij helemaal top. De fruitbomen die ik besteld had waren in ruime dozen, met het nog vochtige wortelgestel heel zorgvuldig ingepakt, waardoor de takken met het volle blad er nog aan boven de (halve) dozen uitstaken. Een prachtig gezicht en met liefde ingepakt. Ruim van te voren afspraken gemaakt waardoor wij precies wisten hoe laat men kwam. In 1 woord Super.
Jenny
Boskoop
Mooie planten voor een goede prijs
JH
Rie
Goede heldere info op website, kwaliteit planten en correcte en snelle levering!
Ton
Heerhugowaard