Snel en goed verzorgd.
Snel en goed verzorgd.
18 December 2023
Liesbeth
Zoetermeer
2 artikelen kwamen netjes in papier gewikkeld binnen in een envelop.
17 December 2023
jelle
Hveld
Ik had bij Toyhouse een cadeautje besteld. Helaas is dit pakket door DHL kwijtgeraakt. Dit is door Toyhouse goed afgehandeld. Ze hadden helaas het artikel niet meer op voorraad, maar kreeg binnen 2 dagen mijn geld terug. Een situatie waar Toyhouse niets aan kon doen, maar wat ze wel goed hebben opgelost.
12 December 2023
Dineke
Den Hoorn zh
Na bestelling, snel kontact over hoe de kadobon te krijgen.. De bon leuk ingepakt en verstuurd.
10 December 2023
Annette
Groningen
Eerst gebeld of artikel in voorraad was en waneer ik het zou kunnen verwachten. Antwoordt: Wij pakken het direct in enorm 17.00 uur word je pakket opgehaald voor verzending. Ik denk dat je hem morgen zal ontvangen maar met de feestdagen drukte kan het ook een dag later worden. Was de volgende dag al thuisbezorgd. Vriendelijk bedrijf met ouderwetse service.
9 December 2023
Leeuwarden
5 December 2023
Bernardus
Velsen Zuid
Leuk speelgoed, zijn er blij mee
4 December 2023
Lex
Apeldoorn
Super blij met mijn nieuwe puzzels, snel geleverd en netjes
4 December 2023
Cristel
Waalwijk
bestelde producten snel ontvangen goed verpakt!
2 December 2023
Iris Geraets
Grubbenvorst
Website overzichtelijk. Bestellen ging gemakkelijk. Betalen ook. Bezorging ook.
30 November 2023
J.H.
Kampen
Uitstekend! Bij uitpakken een product beschadigd, zelfde dag oplossing gekregen! Bedankt!
30 November 2023
Wendy
Noordwijkerhout
Zeer snel geleverd en vlotte service!
Gerdje Janssens
Brasschaat
X
H
Barendrecht
Artikel besteld dat volgens de site op voorraad was en de volgende dag geleverd zou worden. Toen ik maar geen verzendbericht kreeg heb ik ingelogd en bleek mijn bestelling geannuleerd. Zonder enig bericht van de kant van Toyhouse! Spamfolder nagezien of ik misschien het bericht gemist had, maar ook daar niets. Het artikel was op de site ook niet meer op voorraad. Ik snap dat het kan gebeuren dat iets achteraf toch niet op voorraad blijkt en je een bestelling moet annuleren, maar de klant daarover niets laten weten vind ik echt slecht.
Beveelt niet aan
Michel
Haren
Inmiddels vaker besteld. Goedkoop snelle levering en ruime keuze
Linda
Breda
28 November 2023
Marian
Den Bosch
Voldeed geheel aan mijn verwachtingen!
Henk
Enschede
Goed verpakt en snel geleverd
Aad
Rotterdam
Speelgoed kwam netjes en vlot aan.
C
Alles prima geregeld.
26 November 2023
Piet
Veenenxdaal
Prima ervaring met deze winkel. Een cadeau gekocht, vlot geleverd gekregen en het product was zoals het moest zijn. Ik heb geen ervaring met retouren of klantenservice.
26 November 2023
Ingrid