Snelle levering.
Snelle levering van de hik-vision bewaking****era. De prijs was ook wel gunstig. Ik zal vast nog wel een keer wat bestellen.
2 September 2021
Review overzicht
2 September 2021
Eric
Huissen
produkt geleverd binnen een dag .
1 September 2021
Johan
hoogvliet Rotterdam
ik werd teruggebeld om de juiste artikelen te leveren.
31 August 2021
Jaap
w'huizen
Goede en snelle service
31 August 2021
Job
Leiden
Beste Beratung, die richtigen Produkte und eine schnelle Lieferung. Einfach nur perfekt!
23 August 2021
Frank
Pritzwalk
Goed advies en behulpzaam
22 August 2021
Henk
Zaltbommeloo
Bedankt Henk!
Advies gevraagd, besteld en bezorgd, alles binnen 1 dag.
19 August 2021
Nico
Roosendaal
Bij de aankoop van nieuw alarmsysteem prima advies gekregen, en bij de installatieinstellingen concrete hulp volgens afspraak. Top!
12 August 2021
Geert-Jan
Gorkum
Perfect geadviseerd, en snel geholpen
10 August 2021
Henri
Dordrecht
Hoi Henri,
Bedankt voor de Review!
Product verkeerd omschreven in webshop.
Beveelt niet aan
9 August 2021
rene
Linter
Hoi Rene,
Maakt u zich vooral geen zorgen, we hebben het product aangepast!
Mocht het product niet bevallen kunt u het altijd retourneren.
De service is echt geweldig en leveren zeer snel. De deskundigheid is erg goed weten echt waar ze het over hebben. Goed tips en denken met je mee om een juiste aankoop te doen. Ben erg tevreden over alarmsysteemexpert.nl
9 August 2021
Anton
Lelystad
Hoi Anton,
Wat ontzettend leuk om deze review te lezen!
Hier doen wij het voor.
Bedankt!
Tutto senza problemi
Rossi Roberto
Busto Arsizio
Snelle levering dus dat was top. Nog niet geïnstalleerd dus inhoudelijk over het product weet ik nog niet veel.
Olaf Keur
Jirnsum
Hoi Olaf,
Bedankt voor uw bericht!
Ik zou de volgende dag mijn camera geleverd Hebben maar dat was niet gebeurd dus had ik een mailtje geschreven van dat ik op vakantie zou gaan en hebben ze me gelijk gebeld en op de hoogte gesteld.
Efekan
Eindhoven
Hoi Efekan,
Vervelend dat het product niet geleverd was de volgende dag,
Als u bij ons op de site boven de prijs kijkt ziet u de levertijd.
Deze was in dit geval 1 a 2 werkdagen.
Heldere website met kwaliteitsproducten in een goede prijsverhouding, die goed verpakt en snel geleverd zijn! Voorafgaand werd via email en telefonisch contact de tijd genomen om ons deskundig te adviseren om een voor ons geschikt product te kiezen! De bekabeling om te installeren via de kruipruimte was echter een dingetje! We hebben door de vloeren van de meterkast en huiskamer moeten boren. Maar het is ons uiteindelijk wel gelukt om de camera's te installeren! Mede dankzij de hele goede professionele helpdesk van teamviewer! Top!!!! We zullen H.V. Beveiliging zeker aan bevelen!
Ria en Hub Hendriks- Geerkens
Elsloo-Stein
Hoi Ria en Hub,
Wat een ontzettend leuke review,
We hebben u met zeer veel plezier geholpen.
En daarom vinden wij het erg leuk om deze fijne review te lezen!
Service is echt uitstekend. Prijzen zijn ook goed! Bij eerst volgende opdracht, neem ik ongetwijfeld contact met jullie op!
Trayan
Zoetermeer
Hoi Trayan,
Bedankt voor de mooie woorden!
Très bon matériel, au bon prix et avec des délais bien respectés. Impeccable
Jean-Baptiste
Changé
Hele goede professionele helpdesk via team viewer.
Fred
amersfoort
Bedankt Fred!
Na de website te hebben bezocht toch besloten naar Gorichem af te reizen om de componenten van het Jablotron systeem te bekijken en voor advies. Het was druk in de zaak dus we moesten enige tijd wachten. Geen probleem want er staat een koffieautomaat en gekoeld water is beschikbaar. Al snel werd duidelijk dat voor ons een Jablotron systeem minder geschikt is en een Ajax systeem beter bij onze wensen aansluit. De adviseur nam alle tijd om de mogelijkheden goed uit te leggen. Alle componenten waren op voorraad en konden gelijk worden meegenomen. Binnen 3 uur heb ik het systeem geïnstalleerd. De app werkt fantastisch bij de installatie en de bediening. Ik ben heel tevreden over het gegeven advies en het Ajax alarmsysteem.
Dirk
Obdam
Hoi Dirk,
Vervelend dat u even heeft moeten wachten.
Wij zijn erg blij dat u geduld had en we u daardoor alsnog hebben kunnen helpen!
We zijn erg blij me deze review! En wij willen u hiervoor bedanken.
We horen graag u vragen mochten deze er zijn.
Goede en duidelijke uitleg. Er wordt goed tijd voor je genomen om goed te helpen en te adviseren. Top service
4 August 2021
Stefan
Zundert
Bedankt Stefan! Topper!
Alleen goede ervaring
1 August 2021
JH
Waddinxveen
bestel-info duidelijk, goede prijs en razendsnelle verzending. In de doos naast de camera ook nog stickers die ik op de raam kan plakken. Top !
29 July 2021
Peter
Nuenen
Hoi Peter,
Wat leuk dat u de tijd neemt om ons te beoordelen!
Bedankt.
prettige samenwerking met bedrijf en installateur
28 July 2021
Ton Verswijveren
NIJMEGEN
Hoi Ton,
Dit is wederzijds!
leuke dag, goede uitleg en een mooie lokatie!
27 July 2021
Arie de Waart
Hoofddorp
Hoi Arie,
Wij vonden het ook erg leuk dat u in onze showroom was!
Omdat mijn piston camera door vocht niet meer goed functioneerde heb ik contact gezocht met Rene. Hij heeft de camera omgeruild voor een duurdere camera zonder bijbetaling. Chapeau!
26 July 2021
Joost Damen
's-Hertogenbosch
Hoi Joost,
Bedankt voor de mooie woorden!
AlarmsysteemExpert.nl staat garant voor kwalitatief hoogstaande producten, professionele installatie en heldere prijsafspraken. Wij benaderen de markt op een nieuwe manier, waardoor beveiliging voor iedereen toegankelijk wordt. Met ruim 20 jaar ervaring bent u bij ons aan het juiste adres!
Wij hebben voor zowel de zakelijke als de particuliere klant interessante all-in pakketten samengesteld, waardoor voor iedereen een gepast systeem te vinden is. Wanneer u specifieke wensen heeft, kunnen wij voor u een pakket op maat samenstellen.U bent bij ons verzekerd van de scherpste prijs, hoge kwaliteit, professionele installatie en uitstekende service, dus wacht niet langer en neem contact op voor vrijblijvend advies of kom langs in onze showroom
Papland 19
4206CK Gorinchem