Hele mooie aanbieding, duidelijke site, en snel geleverd, tja wat wil een mens nog meer.

Dikke prima!

Ruim assortiment, prijs voor onderdeel stuk lager dan elders en vlot bezorgd!

Matig

Ik kreeg een bericht dat de bezorging was mislukt een dag voordat de bezorging uberhaupt zou plaatsvinden. Daarnaast is het een zeer klein onderdeel wat makkelijk in de brievenbus zou moeten passen. Nu moet ik naar het ophaalpunt. Erg onnodig allemaal lijkt mij.

Heel erg blij mee

Prima. NIks mis mee.

Product (ovendeur buiten glas) in goede orde ontvangen. Was keurig degelijk verpakt. Ik was bang dat het zou breken tijdens transport, maar dat was gelukkig niet zo.

Top service besteld en dag later in de bus .toppers

Top service besteld en dag later in de bus .toppers

uitstekent

De gewenste goederen werden snel en prima geleverd

Snelle service. Daar hou ik wel van

Snelle levering en een duidelijke website

fits perfect and shipped timely

On time delivery and fits well in refrigirator.

Goed product

De verkoopprijs van het product is scherp. Het oogt als origineel maar ik weet het niet zeker. De verzending is snel en er word heel duidelijk aangegeven wanneer jij je bestelling kunt verwachten. Betrouwbare partij met scherpe prijzen. Ik zou graag willen dat dit bedrijf in mijn stad zou zitten. Dat scheelt me verzendkosten haha. Alles is prima verlopen en ik heb geen klachten. Het product is goed en werkt.

Prima op de verzendkosten na dan

Bij retour en dan nieuw produkt bestelken onder aan de streep 3x verzendkosten betalen vind ik jammer. En klopt zelf de fout gemaakt door te klein artikel te bestellen, maar toch kleine coulance zou mooi geweest zijn. Verder super en betrouwbaar bedrijf op alle andere fronten.

Matig

Helaas past de knop er niet op is te klein

Goed product snel gelevert

Goed product levering snel

Snel bezorgd, goed verpakt! Goede maat!

Snel bezorgd, goed verpakt! Goede maat!

Heel snel geleverd

Zelfs in drukke periode de volgende dag geleverd. Erg fijn als je een onderdeel stuk is gegaan die nodig is voor dagelijks gebruik.

Super snel, goede klantenservice

Heel netjes

Ik had vorig jaar een koelkast gekocht, en die lekte dus had ik contact opgenomen (binnen het garantie termijn) na wat e-mail contact waarin zeer duidelijke tips werden uitgelegd om eventueel het probleem te verhelpen hielp dit helaas niet, en mocht ik me koelkast omruilen, de bezorger was ook super behulpzaam en vriendelijk, top bedrijf

Snel binnen en hulpvaardig bij ruiling!

Snel en goed geholpen

Belde welke wasmachinelagers ik moest hebben. Er werd meteen gekeken en ze werden ook meteen verstuurd! De reparatie zelf was niet eenvoudig, maar dat lag natuurlijk niet aan Witgoedparts. Wel gelukt en ook daarom voldaan en tevreden!

Prima dat er nog onderdelen zijn

Enige minpuntje en daar kunnen jullie niks doen is: Post nl brengt het naar een nachtwinkel in Groningen poelstraat die opend om 17.00 uur. Dat is niet handig. Groet Frank!

Alles volgens belofte behandeld en bezorgt.

Goede en snelle service

Online besteld. Werd meteen netjes gebeld dat het al klaar stond om af te halen zoals afgesproken .

Super snel

Duidelijke site en snelle levering

Goed maar wèl erg duur…..

Zie boven