Livraison trop long

Pièce parfaite

Prima product geleverd.

Doordat er geen reactie kwam van Siemens, het onderdeel (gemalen koffie bakje) besteld bij witgoedparts, tegen een hele schappelijke prijs!

Snelle service en verzending

Retourzending snel en correct afgehandeld.

Goed geholpen kom je met een vraag direct antwoord terug spullen goed verpakt voor verzending erg tervreden

Snel en het juiste onderdeel

Positief

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Gewoon prima

Snel, zorgvuldig en redelijk geprijsd.

Fantastisch !

Binnen 1 dag bezorgd, wat een service !

Het artikel is perfect, alleen de levering was wat langer, vrijdagavond besteld woensdag geleverd. Dit was misschien gekomen omdat het een flink oversized pakketje was geworden, voor een stukje mica van 2 mm dik en misschien 10 x 8 cm groot, waardoor het geen brievenbus pakketje meer was. Doosje was 17 x 16,5 x 11.

Top , zoals beschreven op de site

Gewoon goed ! Snelle levering en producten zoals beschreven. Geen opmerkingen verder

Hakmolen is prima

Nieuwe bosch hakmolentje besteld want ik was het mesje kwijt. Het was de goede en hij past! Snelle levering, ik ben tevreden

Ik heb moeite met monteren v onderdeel

Stuurt U me svp een handleiding het betreft de koellade van een Siemens Koelvries inbouw combinatie. E nr. Ki86NHDF0/01, FD:0012;Z NR.00105

Zeer snelle levering

Snelle en correcte levering

Zeer makkelijk te bestellen en meteen het juiste product.

Snel en top service

Service could be better

The packing was not good. The wave guide cover got chipped in one corner

Prima geregeld, snel in huis. Ook bij omruilen goed geholpen

Bestellen gaat snel en je hebt de spullen vlot in huis. Ik was zelf zo dom geweest om de verkeerde scharnieren te bestellen, na overleg konden deze retour en kreeg ik het bedrag teruggestort. Inmiddels de juiste scharnieren gemonteerd en de koelkast sluit weer zoals het moet.

Snel en betrouwbaar

Product voldoet precies aan alle wensen

Goed, levering mag sneller

Ruime keuze aan onderdelen. Goed verpakt en geleverd. Had sneller afgestuurd mogen worden, ondanks de feestdagen.

Goede prijs

Ivm feestdagen wat langer moeten wachten dan aangegeven helaas. Maar onderdeel was perfect

Goede prijs en snelle levering

Bij witgoedparts was ik het goedkoopste uit. De levering was snel en goed verpakt. Product zoals beschreven.

Pakket nog niet geleverd

Bestelling is nog niet geleverd