Snel en correct

Snelle levering van het gevraagde product .

prima webshop

Het onderdeel van de deur van mijn vaatwasser had ik snel gevonden op de site van Witgoedparts, bestellen en betalen ging vlot, ook zonder account. Ik zou een mail krijgen wanneer het onderdeel verzonden werd, maar die mail heb ik écht nooit ontvangen, ook niet in de spambox... Maandagavond besteld, vrijdag nog niets gehoord. Toch maar even bellen. Klantenservice trouwens prima bereikbaar, die zei dat een mail wel verstuurd was, mailadres klopt; het artikel zou die vrijdag komen. En dat is gelukt! PostNL neemt gewoon de tijd. Mijn vaatwasser gaat weer soepel open en dicht.

Grandioos

Leuk en snel geholpen door medewerkster aan telefoon.

Heel snel geleverd

Supersnelle levering

Heeft (bijna) alles en levert snel

Prettig tel contact Duidelijk uitleg en hulp om goede keuze te maken . Netjes en verzorgd verpakt

Snelle levering, vriendelijk personeel.

Lekkage met wasmachine prima verholpen

Prima service - snel en accuraat! Bedankt!

Alles Ok, duurt alleen wel even.

Alles zoals normaal, alleen voor de order bij de pst bekend was, duurde even, alles bijelkaar 1 week. Is eigenlijk goed te doen.

Contact verloopt prima

Tot nog toe alleen schriftelijk of telefonisch contact gehad en dat is prima verlopen.

snel besteld en meteen verzonden

hadden pech met vriezer deurtje, was op voorraad einde dag besteld en meteen verzonden, en alles tegen een scherpe prijs

Bestelling geleverd.

Bestelde zaterdag. Ontvangst donderdag. In de brievenbus gedeponeerd. Prima.

Positief verrast

De deksel van mijn (16 jaar oude!) keukenmaschine was gebroken en....... ik kreeg hier zonder probleem een nieuwe! Bedankt!

Bestelling goed en snel geleverd

Dankjewel

Goedgedaan

vlotte goede service

Je krijgt wat ze beloven. Het goede onderdeel heb ik gekregen binnen 3 werkdagen. Ik ben uiterst tevreden.

Onderdeel was het goedkoopst bij wingoedparts. Top!

Gooedkoopste aanbod en snelle levering!

Prima Service

Top snelle levering En goede kwaliteit en goede site

Goed product

Snel en goed ingepakt geleverd. Het product (vriezerdeur) is uitstekend.

Heel goede service

Goede service Klantvriendelijk

Makkelijk gevonden wat ik zocht en volgende dag geleverd. top!

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering