Prima op de verzendkosten na dan

Bij retour en dan nieuw produkt bestelken onder aan de streep 3x verzendkosten betalen vind ik jammer. En klopt zelf de fout gemaakt door te klein artikel te bestellen, maar toch kleine coulance zou mooi geweest zijn. Verder super en betrouwbaar bedrijf op alle andere fronten.

Matig

Helaas past de knop er niet op is te klein

Goed product snel gelevert

Goed product levering snel

Snel bezorgd, goed verpakt! Goede maat!

Snel bezorgd, goed verpakt! Goede maat!

Heel snel geleverd

Zelfs in drukke periode de volgende dag geleverd. Erg fijn als je een onderdeel stuk is gegaan die nodig is voor dagelijks gebruik.

Super snel, goede klantenservice

Heel netjes

Ik had vorig jaar een koelkast gekocht, en die lekte dus had ik contact opgenomen (binnen het garantie termijn) na wat e-mail contact waarin zeer duidelijke tips werden uitgelegd om eventueel het probleem te verhelpen hielp dit helaas niet, en mocht ik me koelkast omruilen, de bezorger was ook super behulpzaam en vriendelijk, top bedrijf

Snel binnen en hulpvaardig bij ruiling!

Snel en goed geholpen

Belde welke wasmachinelagers ik moest hebben. Er werd meteen gekeken en ze werden ook meteen verstuurd! De reparatie zelf was niet eenvoudig, maar dat lag natuurlijk niet aan Witgoedparts. Wel gelukt en ook daarom voldaan en tevreden!

Prima dat er nog onderdelen zijn

Enige minpuntje en daar kunnen jullie niks doen is: Post nl brengt het naar een nachtwinkel in Groningen poelstraat die opend om 17.00 uur. Dat is niet handig. Groet Frank!

Alles volgens belofte behandeld en bezorgt.

Goede en snelle service

Online besteld. Werd meteen netjes gebeld dat het al klaar stond om af te halen zoals afgesproken .

Super snel

Duidelijke site en snelle levering

Goed maar wèl erg duur…..

Zie boven

Easy to order

Rare part and supplied faster than expected. Good service.

Alles op voorraad

Zeer snelle levering!

Onderdelen voor staafmixer besteld. Keurige verpakking en snelle levering.

Verkeerd advies, verkeerd product, retourservice ook waardeloos

Na veelvuldig bellen en uitleg over de situatie ben ik volledig verkeerd geinformeerd over wat er nodig zou zijn om mijn oven te repareren. Blijkbaar was dit het knopje dat het meest bij hen besteld werd voor het model van mijn oven dus de redenatie was dat het dit het dan wel zou zijn. Mooi niet dus; de zeer overprijsde knop is totaal useless. Bovendien was de knop niet eens van mijn model oven; hij was plat ipv een bol uitstekend model. Het mini knopje (kleiner dan 3 cm lang plastic) werd verzonden in een grote doos vol lucht; wat een waste voor natuur en milieu en bovendien voor mijn portemonnee. Terugsturen ook op eigen risico en eigen kosten. Fijn dat je deze partij kan bellen, maar de info die je krijgt is waardeloze verkoopinformatie. Na bestelling wordt er geen verantwoordelijkheid genomen voor een verkeerd aangeraden product. Om over het terugstuur beleid helemaal niet te spreken!

Onbehulpzaam

Verkeerde info op website, uiteindelijk verkeerd product, geen antwoord op gestuurde email, en na telefonisch contact, geen oplossing. Fijn dat de website van Bosch wel de juiste oplossing bood, maar dat was voor de heer van Witgoedparts te veel moeite. Jammer

een hele goede ervaring

ik heb het zelf opgehaald en het onderdeel lag klaar

Prima service!

Gevonden wat ik zocht, ik kan mijn staafmixer eindelijk weer gebruiken.

Precies zoals het e

Bestellen ging eenvoudig en een dag later had ik het product thuis.