Prima service.

Ondanks uiteindelijk verkeerde artikel door service en klantvriendelijkheid wel het goede artikel kunnen bestellen.

Helaas hangt de kwaliteit van een bedrijf ook af van zijn onderaannemers.

Witgoedparts is een topbedrijf. Maar mijn levering werd met geopende doos over de poort gegooid. levering is niet compleet stuk verloren door de geopende doos? Kan het niet controleren want ook geen enkel document in de doos. En dat terwijl er een knoert van een pakket-bus staat ??

snelle levering.

snelle levering. goed verpakt en juiste produkt.

Prima geregeld!

Veer gebroken en scharnier van de koelkast kapot, waardoor de deur niet meer sloot. Deur maar dicht met tape. Zo fijn dat Witgoedparts dan binnen twee dagen een nieuwe scharnier kan leveren. Duidelijke site en goede omschrijvingen. Prima geregeld! Zat er binnen 10 minuten in. Zo opgelost! Aanschaf van een nieuwe koelvriescombi zo even kunnen uitstellen.

Supergoed geholpen

In eerste instantie zelf onderdeel besteld en ja hoor verkeerd besteld daarna gebeld en zeer vriendelijk en deskundig geholpen nieuw onderdeel onderweg en eerst bestelde onderdeel retour gestuurd

Goede en snelle levering

Bij witgoedparts zijn de artikelen goed zichtbaar op de website. Na bestellen werden deze zeer snel Verstuurd en afgeleverd. Een aanrader!

Bestelling werd snel en goed stevig verparkt geleverd

zie onderstaand

Raar om ervaring te schrijven als je product nog niet ontvangen hebt

Prima geregeld

Duidelijke website en snel geleverd.

Conform belofte

Juiste produkt, juiste tijdstip en goedkoper dan op overige sites.

Hele vriendelijke dame aan de telefoon gehad,zij heeft mij heel vriendelijk en goed geholpen. Ook de service heel goed. Groetjes Anja

Goed⁷

Gemaild met foto van een gedeelte van onderdeel en kregen gelijk antwoord welk onderdeel ik moest hebben. Besteld en inderdaad het juiste onderdeel. Verzending duurde 5 dagen, ja, kan sneller.

Vlotte service en snelle levering

Enkel positief. Snel het onderdeel gevonden dat k zocht en alles verliep vlot.

Tsja

Bleek na veel *onderzoek een bestelling deurtje diepvries toch niet te passen. Retour gestuurd maar na 4 werkdagen nog geen reactie

Super netjes en snel

Super snel en correct

Snel geleverd groot assortiment

Websitebezoek was heel duidelijk

Gekregen wat ik hoopte te krijgen.

Onderdeel paste perfect en fijn dat het niet duur hoeft te zijn!

Doen wat ze beloven

Gewoon goed

Snel gevonden, snel besteld, snel geleverd, top dus!

Fijne ervaring

Snelle levering het bestelde producten en in de juiste verpakking

Slechte service!

Afwijkende kleuren en zelf de retourkosten moeten betalen, slechte service!

goede communicatie en service

Vriendelijke en professionele personeel.

Goede snelle service!

Hurksestraat 26A

5652 AL Eindhoven

040-287 00 28

Over Witgoedparts

Online specialist in witgoed onderdelen