Beste Mariska, Bedankt voor jouw beoordeling. Wij begrijpen, dat het heel vervelend is, als een nieuw paar lakschoenen zo snel beschadigd is. Het is dan belangrijk om te bepalen waar de verantwoordelijkheid ligt. Met andere woorden; is dit een situatie waarbij de garantie van toepassing is? Het betreft hier duidelijk een beschadiging van buitenaf en geen productie- of fabricage fout. Wij kunnen hiervoor de verantwoordelijkheid niet op ons nemen. Met vriendelijke groet, SHUZ
Beste Monique, Bedankt voor jouw positieve review. Wij zijn blij om te horen dat jij zo tevreden bent over onze service. Veel plezier met jouw nieuwe schoenen en hopelijk tot snel! Met vriendelijke groet, Ayla SHUZ