Top winkel
Top winkel met kwaliteits producten. Kom hier graag.
1 May 2025
Th
Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.301 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,1
Review overzicht
Klanten prijzen het vriendelijke personeel, snelle leveringen en een breed assortiment schoenen. De webshop werkt prettig en biedt duidelijke statusupdates en eenvoudige retourmogelijkheden. De algehele ervaring is positief en veel klanten komen terug voor een nieuwe aankoop.
Top winkel met kwaliteits producten. Kom hier graag.
1 May 2025
Th
Alkmaar
Ben heel tevreden met Shuz :) Keurige zaak. Alles gaat even netjes. Persoonlijk en klantgericht. Heel blij mee!
18 April 2025
Danielle
Gouda
Overzichtelijke webshop met goede foto’s en duidelijke omschrijving. Ik wist precies wat ik kocht: perfect shoes! Ik kon ze snel aan want de bezorging was ook top!
16 April 2025
Manon
Oldenzaal
Prachtige schoenen gekocht op een mooie webshop . Snelle levering , zat helaas zat er een onpaar in de doos , gebeld , volgende dag al goede schoen weer in de goede maat binnen . Wat was het snel opgelost ….. Dankje SHUZ .
14 April 2025
Wilma
Elst
De levering was nog sneller dan verwacht, zeker omdat het naar België moest worden verstuurd.
13 April 2025
Djamilla
Lommel
Contact opgenomen met betrekking to levering en teruggave BTW voor niet EU inwoners, snel antwoord. Levering daarna met een persoonlijke touch!
10 April 2025
Michel
Doetinchem
Mooie winkel in Enschede en ook fijn dat er een webwinkel is. Uitgebreid assortiment.
4 April 2025
Claudia
Enschede
Fantastische schoenen van Nubbik tegen een zeer aangename prijs
3 April 2025
Erwin
Castricum
Snelle verzending
26 March 2025
Nelie
Zoetermeer
Echt hele goede service warm ontvangst in de winkel en online binnen enkele dagen bestelling in huis .
22 March 2025
Christi Vermeulen
Oegstgeest
Fysiek winkelen of online, bij Shuz voelt het altijd weer een beetje als thuis komen. Kwalitatief mooie schoenen in veel categorieën, dus eigenlijk slaag je altijd bij Shuz. Vooral zo doorgaan is mijn advies.
12 March 2025
Monique
BEVERWYK
Goede site, leuke aanbieding, supersnelle levering en mooie schoenen. Wat wil je eigenlijk nog meer! Zal zeker niet mijn eerste aankoop zijn!
8 March 2025
Michel
Doetinchem
Mooie Maganni's en Girogio's met 60% korting gekocht. Ik ben zeer tevreden. Bedankt Shuz!!!
5 March 2025
Rene Tieman
Zoetermeer
Goede korting, overzichtelijke shop en vlot geleverd.
25 February 2025
Remko
Doetinchem
Bestel bijna al mij schoenen bij Shuz, vanwege de ruime keuze. Altijd zeer tevreden over de afhandeling.
25 February 2025
Karin
Weert
Snel geleverd en goed verpakt
24 February 2025
Andy
Antwerpen
Snel
19 February 2025
AS IMBREA
EMMEN
Heerlijke website om door te bladeren, makkelijk en overzichtelijk, vooral ook goed te zoeken op maat kleur stijl of merk. Altijd een duidelijke omschrijving bij de producten. En vergeet ook niet eens de winkel zelf binnen te lopen, soms loop je spontaan tegen een leuke aanbieding aan. De bezorging is altijd keurig binnen de tijd zoals aangegeven. Of anders, in de winkel op te halen. Ik wordt altijd heel erg blij van Shuz!
12 February 2025
Anja
Enschede
Schoenen gemakkelijk besteld. Het was alleen heeeel erg jammer dat ze net te klein waren. Maatje groter was helaas niet meer verkrijgbaar. Retourneren was zeer gemakkelijk met het bijgeleverde retour label. Minpuntje: website kan soms traag zijn. Misschien andere webserver?
12 February 2025
Johan
Den Haag
De presentatie online van de schoenen vind ik subliem. Je hebt vooraf een zeer duidelijk beeld van je aankoop. Het geeft vertrouwen dat je niet teleurgesteld gaat worden. Ook de tassen zijn prachtig in beeld gebracht.
3 February 2025
Josje
Alkmaar
2 paar laarsjes online besteld, alles verliep soepel. Fantastische schoenen! Ze lopen heerlijk. Zelfs die met een wat hogere hak.
31 January 2025
Brenda
Heiloo
Ik ben superblij met mijn mooie nieuwe schoenen van Bibi Lou. Hele mooie korting, prachtige kwaliteit. Ook heel fijn dat ik ze in de winkel kon passen en de juiste maat gratis naar de winkel kon laten verzenden (zonder verzendkosten)! De mailtjes over wanneer ik de schoenen kon afhalen in de winkel konden wat duidelijker. Ik verwachtte een aparte email na de bestelbevestiging met wanneer ik de schoenen zou kunnen afhalen in de winkel. Die kwam maar niet! Uiteindelijk bleek dat de status van de bestelling veranderde in de bestelbevestigingsemail zelf wanneer de schoenen af te halen waren in de winkel. Ik kwam daar pas achter in de winkel, toen ik langsliep om na te vragen waarom de bestelling zo lang duurde en de schoenen blijkbaar al een week eerder aangekomen waren. Misschien een verbeterpunt! Verder was alles helemaal in orde.
Anne Ruth Bakker
Gouda
Het personeel geeft je ruimte waar nodig om tot een besluit te komen in je keuze, maar als je het vraagt, geven ze goed advies, zonder te pushen. Dit ervaar ik als heel prettig en kom zodoende al jaren in de winkel en op de website! Personeel is kundig en prettig in de omgang.
Petra
Alkmaar
De voordeligste prijs voor de originele Birkenstocks. Snelle levering. Zeer tevreden.
Martine
Rumpt
Mijn bestelling snel geregeld, en top personeel in de winkel, dat mag ook wel eens worden gezegd
25 January 2025
Stanny Koorstra