Ik had op korte termijn kaarsen van een speciaal formaat nodig en belde daarvoor met KaarsenOnline. Die konden snel leveren en toen toch de specifieke maat niet beschikbaar was hebben ze zonder meerprijs een heel goed (duurder) alternatief geleverd. Top service.
Drie weken voor onze bruiloft hebben wij contact opgenomen met dit bedrijf om te vragen of zij een persoonlijke opdruk konden maken op twee kaarsen, als aandenken voor twee overleden dierbaren. Er werd ons verzekerd dat dit “makkelijk haalbaar” was. Op basis daarvan hebben wij twee kaarsen besteld voor maar liefst €***. Een week later stuurden wij opnieuw een bericht om te checken of alles goed liep. Zie hieronder de berichten. Iedere keer komen ze de belofte niet na. Pas drie dagen voor onze bruiloft kregen wij ineens het bericht dat “de machine gisteren kapot is gegaan” en dat het dus niet meer zou lukken. Drie dagen van tevoren! Geen alternatief en geen oplossing. Vind het veruit belachelijk aangezien ze weten van wat voor waarden de kaarsen zijn. Wij voelen ons besodemieterd. Niet alleen door het mislopen van een emotioneel belangrijk onderdeel van onze dag, maar ook door de loze beloftes en het gebrek aan professionaliteit. Ons advies: ga absoluut niet in zee met dit bedrijf. Ze zijn onbetrouwbaar en onprofessioneel.
Beste, Vriendelijk dank voor het schrijven van de beoordeling. U schrijft de boosheid en frustraties in deze beoordeling van u af. En dan snappen wij heel goed en is geen enkel probleem. Wij vinden het ook heel erg vervelend dat dit u is overkomen. Dat hebben wij u ook al kenbaar gemaakt en uiteraard met de op zijn plaats zijnde oprechte excuses. Deze gaan wij nog een keer maken aan het einde van onze reactie. Echter willen wij ook gelijk kenbaar maken, en dit weet u, dat het voor ons echt overmacht is geweest. U heeft inderdaad bij ons 2 kaarsen besteld en op tijd. Deze gaan mee in de planning en op binnenkomst worden de orders afgehandeld. Na de bestelling heeft u nog navraag gedaan of de bestanden die geprint mochten worden goed waren. Wij hebben bevestigd dat die prima waren. Een week voor de uiterste leverdatum is deze order opgepakt. Dat was net voor het weekend en toen laat in de middag bleek de printer, die nodig is om hetgeen bedrukt moet worden, het te begeven. Er is direct een nieuwe besteld die normaal op maandag geleverd zou worden. Het betreft een zeer speciale printer die je niet even bij de Mediamarkt kan kopen. Maar dat gebeurde niet. Dinsdagmorgen werd de printer nog steeds niet geleverd en hebben wij u hiervan op de hoogte gesteld. Normaal is zo'n vertraging vaak geen probleem maar in u geval zeker wel. Een alternatief aanbieden was geen optie daar wij niets konden printen. Normaal als er iets niet goed gaat bieden wij gelijk een alternatief aan. Zo werken wij al bijna 13 jaar met deze webshop. U spreekt over loze beloftes, onprofessioneel en u voelt zich besodemieterd. Wij hebben geen loze beloftes gedaan maar werden geconfronteerd met iets waar wij even geen invloed op hadden. Wij werken met deze webshop 13 jaar en professioneel werken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben u natuurlijk niet besodemieterd. Dat zou impliceren dat wij willens en wetens dit hebben veroorzaakt. Dat is echt absoluut niet het geval. Dit is de eerste keer in 13 jaar dat het voor een klant, in dit geval voor u, zo vervelend afloopt. Wij vinden het echt heel erg maar het is voor ons echt overmacht geweest. Maar dat neemt niet weg dat wij nogmaals onze oprechte excuses aanbieden voor deze gang van zaken. Sorry. Chris en Liranda Keereweer Kaarsen-online.
mijn bestellingen zijn snel geleverd dus hoef er niet op te wachten en de postnl brengt het mooi op tijd
Branden lang en goed. Enkele druipen wel maar dat mag het plezier niet drukken,
Vlot geregeld mag met minder kunststof verpakt worden.
Kwaliteit en service
Goed produkt en goede levering
Zocht bijzondere maat kaarsen. Hier vond ik ze tegen een schappelijke prijs. Netjes verpakt werden ze bezorgd.
Eenvoudig en Snel.
Positief
Correcte en snel afgehandelde deal.
De bestelling duurde lang omdat hun gebruik maken van post.nl Die gebruiken elke smoes om uit te leggen waarom jou pakket later komt. Dus dit was een eenmalige bestelling
Beste klant, Vriendelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling doch wij snappen totaal niet wat het probleem nu is. Donderdag 14 november 2024 heeft u de bestelling gedaan. Wij hebben het pakket op vrijdag 15 november 2024 met PostNL meegegeven. Zaterdagmiddag stuurde u een mail dat u nog steeds niet wist wanneer de kaarsen geleverd zou worden. Tevens gaf u te kennen het idee te hebben dat de kaarsen uit het buitenland zouden komen. Wij leveren alleen maar de kaarsen van Bolsius en Gouda en onze groothandel zit in Nederland. Vandaag maandag 18 november 2024 zijn de kaarsen geleverd. Onze levertijd is tussen de 1 en de 4 werkdagen. Dat is dus allemaal goed gegaan. Er gaat inderdaad bij PostNL wel eens was fout. Maar dat geldt ook voor de andere vervoerders. DHL, DPD en GLS. Maar toch fijn om te vernemen dat de kaarsen goed zijn.
Helemaal prima!
Alles in 1 keer goed geregeld en goed verpakt
Zijn fijne veerkaarsen met lange branduren.
Nogmaals tevreden en goede prijzen
De kaarsen werden de volgende dag bezorgd. Op de hoogte gehouden via mail.
Na op eigen kosten 6 niet passende kaarsen terug te hebben gestuurd. Resultaat..kaarsen pengaten 2,5 cm te diep doorgeboord, dus verlies van branduren. Pengaten scheef, dus scheef staande kaarsen. Al met al is de service een grote teleurstelling.
Beste klant, Dank voor het schrijven van de beoordeling. Het is natuurlijk vervelend voor u dat dit zo is gelopen maar wij willen e.e.a. toch wat nuanceren. Wij hebben elkaar zeker 20 minuten aan de telefoon gehad voordat u de kaarsen ging bestellen. M.n. het pengat was belangrijk. U zou de maten via de mail opgeven. Dat heeft u gedaan doch toen u de kaarsen ontving bleken deze niet te passen over de pin. Dat had te maken met het feit dat u verzuimd had om door te geven dat de pin aan de bovenzijde breder was dan te doen gebruikelijk. Daardoor paste de kaarsen niet. Kaarsen teruggestuurd en het pengat groter gemaakt. Dat is met dezelfde boor gedaan als in eerste instantie. Ja en dan verlies je inderdaad wat van de lont waardoor er minder branduren zijn. Die 2,5 cm was nodig anders zouden de kaarsen niet passen. Maar hierdoor gaan de kaarsen niet scheef staan. U stuurde later een foto van de kandelaars en toen bleek ons dat de onderkant waar de kaarsen op steunen niet plat is. De kaarsen staan in een aflopende kuil. Dat veroorzaakt kennelijk dat de kaarsen niet geheel recht staan. Chris en Liranda Keereweer www.kaarsen-online.nl
We hadden een aantal vragen en die werden telefonisch naar volledige tevredenheid beantwoord!
Komen afspraken na en blijven vriendelijk.
Goede communicatie, snelle levering
Telefonisch gesprek om product was prettig en duidelijk. Bestelde product goed thuis bezorgd.
Wij hebben een prachtige doopkaars ontvangen. De service was erg goed. Snel contact en er werd meegedacht over de details van de kaars. De levering was erg snel!
Goede en snelle levering
71 Roelvinkstraat