Laden reviews...
25 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. The website is easy to navigate and the ordering process is straightforward. Packaging is generally good and products arrive as described. A small number of reviews mention issues with a single order, but resolution is typically prompt.
Branden lang en goed. Enkele druipen wel maar dat mag het plezier niet drukken,
23 May 2025
J.g.j.
Spijkenisse
Vlot geregeld mag met minder kunststof verpakt worden.
15 February 2025
Nel
CHAAM
Kwaliteit en service
10 February 2025
Marc
Borgloon
Goed produkt en goede levering
30 January 2025
Jack
Muntendam
Zocht bijzondere maat kaarsen. Hier vond ik ze tegen een schappelijke prijs. Netjes verpakt werden ze bezorgd.
17 January 2025
Positief
9 December 2024
Jaap
Oude Niedorp
Correcte en snel afgehandelde deal.
28 November 2024
Norbert
Sint-Michiels
De bestelling duurde lang omdat hun gebruik maken van post.nl Die gebruiken elke smoes om uit te leggen waarom jou pakket later komt. Dus dit was een eenmalige bestelling
18 November 2024
Thierry
Bergchenhoek
Beste klant,
Vriendelijk dank voor het schrijven van deze beoordeling doch wij snappen totaal niet wat het probleem nu is. Donderdag 14 november 2024 heeft u de bestelling gedaan. Wij hebben het pakket op vrijdag 15 november 2024 met PostNL meegegeven. Zaterdagmiddag stuurde u een mail dat u nog steeds niet wist wanneer de kaarsen geleverd zou worden. Tevens gaf u te kennen het idee te hebben dat de kaarsen uit het buitenland zouden komen. Wij leveren alleen maar de kaarsen van Bolsius en Gouda en onze groothandel zit in Nederland. Vandaag maandag 18 november 2024 zijn de kaarsen geleverd. Onze levertijd is tussen de 1 en de 4 werkdagen. Dat is dus allemaal goed gegaan. Er gaat inderdaad bij PostNL wel eens was fout. Maar dat geldt ook voor de andere vervoerders. DHL, DPD en GLS. Maar toch fijn om te vernemen dat de kaarsen goed zijn.
Helemaal prima!
14 November 2024
Tonnie van Dorssen
Heukelum
Alles in 1 keer goed geregeld en goed verpakt
11 November 2024
Gerrit
Klundert
Zijn fijne veerkaarsen met lange branduren.
17 October 2024
Jan
Spijkenisse
Nogmaals tevreden en goede prijzen
13 October 2024
Henriette
Deurle (BE)
De kaarsen werden de volgende dag bezorgd. Op de hoogte gehouden via mail.
10 October 2024
Marcha
'S-GRAVENZANDE
Na op eigen kosten 6 niet passende kaarsen terug te hebben gestuurd. Resultaat..kaarsen pengaten 2,5 cm te diep doorgeboord, dus verlies van branduren. Pengaten scheef, dus scheef staande kaarsen. Al met al is de service een grote teleurstelling.
8 October 2024
Marie
Blaricum
Beste klant,
Dank voor het schrijven van de beoordeling. Het is natuurlijk vervelend voor u dat dit zo is gelopen maar wij willen e.e.a. toch wat nuanceren. Wij hebben elkaar zeker 20 minuten aan de telefoon gehad voordat u de kaarsen ging bestellen. M.n. het pengat was belangrijk. U zou de maten via de mail opgeven. Dat heeft u gedaan doch toen u de kaarsen ontving bleken deze niet te passen over de pin. Dat had te maken met het feit dat u verzuimd had om door te geven dat de pin aan de bovenzijde breder was dan te doen gebruikelijk. Daardoor paste de kaarsen niet. Kaarsen teruggestuurd en het pengat groter gemaakt. Dat is met dezelfde boor gedaan als in eerste instantie. Ja en dan verlies je inderdaad wat van de lont waardoor er minder branduren zijn. Die 2,5 cm was nodig anders zouden de kaarsen niet passen. Maar hierdoor gaan de kaarsen niet scheef staan. U stuurde later een foto van de kandelaars en toen bleek ons dat de onderkant waar de kaarsen op steunen niet plat is. De kaarsen staan in een aflopende kuil. Dat veroorzaakt kennelijk dat de kaarsen niet geheel recht staan.
Chris en Liranda Keereweer
www.kaarsen-online.nl
We hadden een aantal vragen en die werden telefonisch naar volledige tevredenheid beantwoord!
4 October 2024
Adri
Veenendaal
Komen afspraken na en blijven vriendelijk.
22 September 2024
Nora
Duiven
Goede communicatie, snelle levering
3 September 2024
Danielle
Nijmegen
Telefonisch gesprek om product was prettig en duidelijk. Bestelde product goed thuis bezorgd.
25 August 2024
Gerard
Voorburg
Wij hebben een prachtige doopkaars ontvangen. De service was erg goed. Snel contact en er werd meegedacht over de details van de kaars. De levering was erg snel!
15 April 2024
Ter Aar
28 March 2024
Yvonne
Den Haag
Ik was op zoek naar lange kaarsen (diner-kaarsen), maar degene, die ik nu heb was een prachtige aanbieding.
28 March 2024
Ria de Boer
Ossendrecht
Twee grotere kaarsen ontvangen dan besteld en betaald. Contact opgenomen, we konden deze behouden en kregen een korting bon voor de volgende bestelling.
18 March 2024
Roland Speek
OUDE WETERING
Snel besteld en geleverd, goed verpakt, fijne kaarsen: top!
8 February 2024
Wea