Laden reviews...
25 reviews in the last 12 months
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Overall, customers report fast delivery and reliable service. The website is easy to navigate and the ordering process is straightforward. Packaging is generally good and products arrive as described. A small number of reviews mention issues with a single order, but resolution is typically prompt.
Spoedbestelling binnen 24 uur naar wens geleverd!
11 December 2023
Henkjan Kok
Zelhem
Snelle levering, duidelijke website.
11 December 2023
N.E.
Eemnes
Ik had voor mijn school een grote hoeveelheid kerstboomkaarsjes nodig die ik in geen enkel tuincentrum meer kon vinden. Na speurwerk op het internet kwam ik bij kaarsen-online terecht waar ik voor een betaalbare prijs de kaarsjes kon kopen. Ook werden ze snel geleverd. Chapeau!!
8 December 2023
Annemieke en Hubert Heuzen
2215 CJ Voorhout
Correct uitgevoerd!
Martin
Breda
Snelle levering , netjes verpakt , ik bestel er al jaren
Nils
Wilrijk
Op zoek naar iets dikkere kaarsen dan de standaardmaten. We vonden ze in de rubriek ‘kerkkaarsen’. Passen goed en staan heel mooi.
Quinten
Enschede
Ik zou liever zien dat er papier of karton wordt gebruikt om de verpakking op te vullen.
Beveelt niet aan
1 December 2023
Ronald
Groningen
Vriendelijk dank voor de bestelling kaarsen en deze beoordeling. Wij snappen u helemaal en wij kijken per order of het mogelijk is om de binnenbescherming van de kaarsen zo op te lossen dat er geen kunststof gebruikt hoeft te worden. Maar de vervoerders gooien met de pakketten en zowel u als wij willen dat de kaarsen heel bij u worden afgeleverd. Vandaar dat er soms kunststof gebruikt moet worden.
Graag tot de volgende keer.
Groeten
Chris en Liranda Keereweer
www.kaarsen-online.nl
een groot pluspunt vind ik dat je ook een afhaalpunt kunt kiezen zodat je niet thuis hoeft te blijven
30 November 2023
Jan-Marie
Dorst
zonder verdere mailtjes kwam het mooi op tijd bezorgd
25 November 2023
Emmie
Monster
Fijn dat ik ook een datum voor bezorging en bezorg locatie kan kiezen.
16 November 2023
Christine
Den Haag
Heel goede service. Snelle, zorgvuldige bezorging. Stevige verpakking. Mooie Adventskaarsen
13 November 2023
Anneke
Eerbeek
Fijn dat ik bij jullie de juiste kaarsen vond
11 November 2023
Freda
Amsterdam
Goed product, snel in huis!
9 November 2023
J.
De Bilt
Snelle levering en goede en mooie kaarsen top
4 November 2023
JMP
Baarn
Produckten makkelijk te vinden op de site.
3 November 2023
Els
Sierdijk
Wachten op kaarsen voor kerst is leuk
27 October 2023
Wouter
Naarden
Snel en niet te duur.
27 October 2023
Ingrid
Alkmaar
Goede kaarsen, branden prachtig en walmen niet!
26 October 2023
Elly
Groningen
48 bolsius kaarssn besteld. 40 geleverd van een ander merk
Beveelt niet aan
16 October 2023
R
Gaanderen
U heeft bij ons kaarsen besteld en inderdaad blijkt e.e.a. niet goed te zijn gegaan. U heeft eerst een beoordeling geschreven en daarna pas hiervan bij ons melding gemaakt. Jammer want wij lossen als iets niet goed gaat dit per direct op. En ook in dit geval hebben wij het opgelost. U hebt toch besloten het andere merk kaarsen te houden en de niet ontvangen artikelen hebben wij nagezonden. Tevens hebben wij u een kortingscode voor een eventuele nieuwe bestelling aangeboden. En uiteraard onze oprechte excuses voor het ongemak aangeboden.
Graag tot de volgende keer.
vr.gr.
Chris en Liranda Keereweer
Kaarsen-online
Goede website met goede producten en snelle levering.
30 September 2023
Gerard
Breda
Bestelling is prima afgehandeld. Zelfs in het weekend werd gereageerd.
22 September 2023
Lex
Rotterdam
de bestelling wordt goed en netjes verpakt, zodat er geen schade kan ontstaan aan de kaarsen. verder een correcte en snelle levering en een overzichtelijke site, waardoor een bestelling makkelijk is te plaatsen.
15 September 2023
J
ruurlo
Goede en snelle levering en correct uitgevoerd
27 July 2023
Klaas
Enschede
We moesten kleine kerstkaarsjes hebben voor school en ze waren de enige die zo iets nog hebben. Zo doe je je naam eer aan.
27 May 2023
Cornelis
Alkmaar
Mooie kaars, snel geleverd en degelijk verpakt.
7 May 2023
Jan Boshoven