correct verlopen

onderdeel was ok , prijs was ok , maar de levertermijn was een week later dan op de site vermeld stond

Top product en hele vlotte levering!

Zeer tevreden van de led angel eyes! Plug and play aansluiting! Heel goede kwaliteit!

Vakkundig

Vakkundig geholpen door Renova Breda aan kennis omtrent mijn vanos storing en ook gelijk een oplossing hier voor gekregen. Dit laat toch wel zien dat er daadwerkelijk onder de BMW dealers echt verschil zit in kennis en verkoop. Renova Breda is voor ons de moeite waard om voor om te rijden .

Helemaal goed

Helemaal goed afspraak is afspraak. Alleen jammer dat Post.nl tot twee keer toe met een andre leverdatum kwam

Perfect geregeld

Perfect product en snel en goed afgeleverd..

Goed geholpen

1 ledlicht achter deed het niet meer. In 1e instantie wou ik een nieuw achterlicht bestellen. Bij het telefonisch contact zeiden ze dat dit veel voorkomt bij de F25. 9 op de 10x is het de leddriver. Deze besteld en gemonteerd en Idd led brand weer. Ipv 200€ bij de dealer nou 45€ kwijt.

Goed product en voor een mooie prijs

Zeer tevreden met het product en de bmw e21 van 1977 weer mooi origineel en degelijk gemaakt.

Al meerdere malen onderdelen besteld bij Offenga. Ze hebben een groot divers aanbod aan kwaliteits-onderdelen en levering is doorgaans binnen 1 werkdag. Zelf heb ik ze ook al een paar keer aan de lijn gehad voor advies met montage of verschillende types in onderdelen en ik ben elke keer netjes te woord gestaan. Ik heb zelfs een keer gebeld met een vraag over afstellingen in het differentieel van mijn auto(zonder dat ik onderdelen besteld had) en zelfs toen werd ik feilloos geholpen! Vakmensen!

Super snelle levering en top sevice voor een kwaliteits product

Onderdeel was snel geleverd in een goed beschermende verpakking, en de kwaliteit van het product is perfect.

Ik had een los knopje nodig en zij waren de enige die het voor een normale prijs hadden. En het knopje is precies het origineel.

Onderdeel sneller binnen dan voorzegt

Betreffende onderdeel was niet op voorraad en als we het zouden bestellen zou het een aantal dagen duren voordat het bij ons binnen zou komen. Wij hebben het wel besteld en het was binnen de voorzegde termijn bij ons binnen.

onderdelen vlot geleverd en telefonische info perfect.

Prettig en goed contact en info.

Helemaal fijn

Fijne service. Ik heb mijn Volvo omgebouwd tot BMW met een paar emblemen. Lekker snel bezorgd en efficient verpakt. Dankjewel

Snelle levering en top product!

Offenga is de plek voor al mijn BMW onderdelen. Duidelijke foto’s en beschrijvingen en snelle levering.

Gewoon super

Redelijk.

Mijn bestelling is goed gegaan. Maar ik heb een vraag gesteld in de Whatsapp. Waar op ik nog steeds geen respons heb gekregen.

Service staat hoog in het vaandel

Hier kunnen ALLE bedrijven een voorbeeld aan nemen. Helaas vond ik wat ik besteld niet zo mooi op de auto, en de service, snelle en perfecte communicatie die er toen volgde over retourneren, terug storten enz. was een ongekende service

Super bedrijf

Fijn bedrijf, veel materiaal op voorraad. Haal bijna alles wat ik nodig heb voor mijn E36 cabrio hier. Super!

goede service en snelle levering

prima en snelle levering

2 de ervaring ong 1980 lederen interieur bmw 5 gekocht, goede prijs, jarenlang plezier nu deurvanger bmw 5 voor vriendenprijs ,invergelijk met anderen, Zo blijft ,na 45 jr ervaring , BMW rijden betaalbaar. Zegt het voort.

Prima kwaliteit en snelle levering

Na mijn bestelling heb ik mijn pakketje snel ontvangen en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit van het bestelde. Ook de prijs-kwaliteit verhouding was in orde. Al met al erg tevreden

Snel, goede prijs, perfect

Alarm van mijn pasgekochte E39 bleef loeien toen ik bij de dealer wilde wegrijden. Alarmmodule moest besteld worden in München, zou minimaal 5 werkdagen duren en €450 excl montage. Last-minute voor €82 incl verzending het onderdeel besteld, ging dezelfde avond nog op transport en de volgende dag (op zaterdag) is het bezorgd. Keurig verpakt, onderdeel in perfecte staat en mijn E39 is weer te rijden zonder continue loeiend alarm. Top! Dit wordt mijn standaard leverancier.

Snelle levering en goeie kwaliteit!!

Ik had een oud origineel onderdeel nodig, alleen nog een tweedehands op voorraad. Werkte perfect en was in goede conditie. Snelle en complete levering.

Kwaliteit

Zeer goede service en snelle levering Kwalitatief materiaal Top bedrijf

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.