Goed en verzorgd

Mooi assortiment, overzichtelijke site en goed verzorgde verzending.

Goede service en snelle levering

Fusee besteld binnen 3 dagen binnen en helemaal in orde.

Snel en betaalbaar

Bumperlip besteld en goed ontvangen

Incorrecte levering maar snel en goed opgelost

Het geleverde raammechanisme bleek niet overeen te komen met wat ik had besteld. Bleek dat toeleverancier ander product aan artikelnummer had gekoppeld. Uiteindelijk juiste product alsnog snel ontvangen. Inmiddels ingebouwd, werkt prima en soepel. Aardige mensen en behulpzaam aan de telefoon. Ik kom terug.

net bedrijf!

goede info direct en vlot van afwerken!

perfect geregeld.

precies zoals het hoort !!

gewoon zoals het hoort te gaan

Goede kwaliteit & Snel levering

betrouwbaar en snelle levering

Prima product geleverd net een gunstige prijs kwaliteit.

Top service en top producten

Makkelijke website waar onderdelen goed te vinden zijn. En goede service

Fijn te gebruiken website, makkelijk onderdelen te vinden. Helaas was het bestelde onderdeel niet leverbaar, wat wel als leverbaar was gemarkeerd, kort na bestelling door offenga contact opgenomen en het probleem goed en snel verholpen.

Snelle service.

Goede service, snel verstuurd.

Goed, snel en accuraat

Goed, snel en accuraat. Prima advies en voorzien van originele BMW nummers maakt het makkelijk om een OE passend product te kiezen.

piese de calitate deservire profesionala !!!!!

servici bune, piese verificate si livrate in mod profesional !!!! Va multumesc

• Ne-ai recomanda? Yes

Goede producten

Gewoon goede service

Gewoon keurige website duidelijk en originele onderdelen, of a kwaliteit aftermarket. Snelle levering. Gewoon prima. Ga zo door !

Juiste informatie op website, en ook de juiste artikelen niet vanOEM te onderscheiden

Mijn whastgate ratelde nogal wat ik zeer irritant vind, omdat ik weet dat dit best wel lange tijd aan kan besloot ik toch om de turbo, gekoppeld aan spruitstuk, compleet te vervangen. Ook de bij behorende pakkingen waren op de website goed en overzichtelijk te vinden. De prijs is natuurlijk aantrekkelijker als bij de dealer, 1 jaar garantie erop maakte voor mij de keuze makkelijk. Al vaker onderdelen bij Offenga besteld en tot op heden altijd goede service en advies mogen ontvangen. Snelle levering en ook statiegeld binnen no time terug op mijn rekening. Daar ik veel kennissen heb binnen de BMW-clubs zal ik deze ervaringen ook zeker delen.

Snelle levering en duidelijke communicatie

Ondanks “kleine” order, nette spoedige reactie. Afleveren van het aangekochte was al dag later. Goeie service.

zo hoort een goede webshop te zijn , zeer prettig

goede prijzen , snelle levering , een aanrader

goed en op tijd bezorgt

geleverd zoals belooft

Volgens afspraak

Mooi materiaal afspraak nagekomen.

Alles geleverd zoals gevraagd

Wat performance onderdelen besteld, deze zijn netjes verpakt in goede staat ontvangen.

Kwalitatief hoogwaardige producten, snelle levering

Zeer positief

Prima service en communicatie

Bedankt! Groet, Chris

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.