Geleverd op afgesproken tijd .....

Eerste bestelling is super verlopen

Perfect geholpen.

Ik heb bij mijn betselling nog wat vragen gesteld en daar is gelukkig goed op geantwoord met informatie waar ik iets aan had ook. De bestelling kwam goed verpakt binnen.

Duidelijk professioneel.

Heb meerdere producten besteld bij Offenga. Op de website is alles duidelijk en overzichtelijk beschreven. Daarnaast bezorgen ze ontzettend snel en wordt je goed op de hoogte gehouden van de zending. Ga zo door. Offenga zal ik zeker aanbevelen in mijn netwerk. Groet, Baris

Goede service!

Uitstekende service! En reageren snel op mailtjes.

Niet tevreden

Bestelde product had niet een mooie pasvorm. Komt misschien doordat het geen origineel product was? Wat mij niet bekend is.

Produkt was niet goed.

De pasvorm van het produkt was slecht. Het betrof 2 zijknipperlichten van een bmw 525i e60. Er zat een grote kier tussen het knipperlicht en de carosserie terwijl dit perfect aan moet sluiten anders loopt er water in. Teven szat er aan 1 knipperlicht geen beugeltje waarmee je hem vastklikt in de carosserie.

De juiste producten van goede kwaliteit optijd geleverd

Ik heb voor het eerst bij deze BMW specialist een aankoop gedaan en was zeer tevreden over de onderdelen en service. Alleen jammer dat kleinere bestellingen bijna niet mogelijk zijn door de hoge start kosten bij verzenden.

heel goed, snelle levering

totaal geen aanmerkingen

Prima producten

Alleen hier verkochten ze de stoelmat-emulator die ik zocht voor mijn BMW E91. De bestelde onderdelen werden keurig geleverd, inclusief een goede handleiding voor de installatie.

Meteen goed geregeld

Geen op of aanmerking. Mijn bestelling was er zeer snel en in orde

Deze webshop hoort in de standaardlijst van elke BMW-hobbyist!

Heel goede webshop met ruime keus aan BMW-onderdelen/accessoires! Duidelijke website, heel snelle respons.

bestelling op tijd bezorgd zonder problemen..

Overzichtelijk op kenteken zoeken en bestellen

Ietwat duurder dan Ebay, maar wel met mooie, website kenteken zoekfunctionaliteit. One-time-right is wat extra waard! Nu de prijzen nog ietwat scherper zetten, indien mogelijk.

Prima complete levering

in orde. zoals verwacht.

Zoals van een Duits merk verwacht mag worden , "puncktlich"

Niks op aan te merken na overleg snel en accuraat!

Prima en snelle levering

Alles liep prima, goed assortiment en ook aftermarket spullen van goede kwaliteit

Perfect!

Enige bmw bedrijf in Franeker wat wel wat kan!

Prima adres voor je gewenste onderdelen.

Zeker aan te bevelen. Mijn ervaring: Online bestelling gedaan, nog dezelfde dag bevestiging betaling, bevestiging uitlevering en de volgende dag, keurig verpakt, afgeleverd. Telefonisch uitleg gekregen over de wijze van monteren. Wil je dat je verder ga? Of beter direct naar Offenga?

Top, snel en goed

Onderdeel eenvoudig te bestellen, snel in huis En netjes verpakt !!

Snel en betrouwbaar

Na bestelling zeer snelle verwerking en levering. In één woord: uitstekend!

Op zich een goede BMW Specialist erg divers in onderdelen

Goede Specialist in onderdelen met een goede, overzichtelijke website.

Snel en goed

Fijne mensen, persoonlijk contact en super snelle levering.

Goede service en uitleg aan de telefoon en snelle levering.

Goed en kundig bedrijf. Bestel er graag onderdelen voor mijn BMW.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.