Offenga goed, levering gebeurt wel niet

Werd niet afgeleverd, kreeg er niets van te horen, Pas als ik zelf een mail stuurde om te vragen hoe dit kwam werd me doodleuk medegedeeld dat het rechtstreeks naar een postpunt gestuurd werd.. PostNL is hier dan ook zo graag gezien dat dit het 4e postpunt in 2 jaar tijd is, de andere haken allemaal af van postNL uit miserie. Dus betaal je verzendkosten om dan 10km te mogen rijden achter een pakketje dat zelfs in de kleinste brievenbus past..

top

snel geleverd, top

Aanrader

Vlotte en duidelijke afhandeling van de order

Christmas gift for the classic car of my son

Good service, I received the order in time. My son, by the way also your client, is happy. Thanks!

Het bestellen van het product ging makkelijk. Alle communicatie was helder. Toen bleek dat het product niet meer leverbaar was is er een alternatief geboden. Dit bleek prima van kwaliteit en was goedkoper. Toen het product werd geleverd was het verschil al terug geboekt. Top service.

Goede en snelle service. Assortiment zou iets breder kunnen maar dat is in het geval van mijn 6 serie wellicht niet wenselijk aangezien het een minder gekochte auto is dan bijvoorbeeld een 3 serie

Zeer correct, geweldige service

Top ervaring!

Top geregeld

Product goede kwaliteit, degelijk verpakt met zorg en aandacht.

Professional

Gewoon stuur olie kopen

Als je het artikelnummer hebt, heb je zo het juiste onderdeel. Snelle service en netjes verpakt. Prijs kwaliteit is perfect.

Dempers volgend dag geleverd en werken perfect.

bestelling was volgende dag geleverd en plaatsing was simple, werken perfect. Prijs was velemalen gunstiger dan elders. Ik kan Offenga zonder meer aanraden.

Goed geregeld!

Prima en duidelijke site en snelle levering.

Top service!!

Had wat onderdelen nodig waarvan ik de naam niet wist, telefonisch werd er mee gezocht naar het juiste onderdeel en meegedacht om extra bezorgkosten te vermijden! Ook de levering was binnen een dag

Parkeersensor paste uitstekend, en snel geleverd.

Top bedrijf met Top service

snelle levering en de juiste telefonisch service.

Prima bedrijf snelle levering en de juiste spullen.

Prima.

Snel bezorgd en goed product.

Prima.

Snel bezorgd en goed product.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.