De bestelling was ok, en snel geleverd.

Uitgebreid assortiment, goede service en snelle levering

Ik wist niet precies welk onderdeel ik nodig heb, maar daar heeft de klantenservice mij snel en effectief mee geholpen. Assortiment is erg uitgebreid, klantenservice zeer oplossingsgericht en onderdelen zijn snel verzonden.

TOP

Alles vlot verlopen en werkt heel goed. aanrader!!!

Alles was duidelijk, kenteken invoeren, betalen en kies maar een dag uit voor levering. Alles op tijd binnen en het paste op me voertuig.

Erg prettig en professioneel

Bijna alles wat ik heb ervaren is positief, dus daar hebben jullie niet veel aan:) De levering perfect en op tijd, het contact met Jacco super! Mocht ik dan mijn best doen om iets aan verbetering te vinden, is het de aanhef. Ik vind geachte mevrouw, mijnheer, een beetje onpersoonlijk en niet passend bij jullie uitstraling. Verder dus Top! Hartelijke groet, Peter van der Burg

uitstekend

Goede site

Goede site, overzichtelijk en je weet zeker dat het goed is. Snelle bezorging. Top

Snel geleverd website overzichtelijk

Zeer tevreden! Goede en snelle service.

Zeer tevreden! Goede en snelle service.

Bestelling via de site en snel in huis prima service!

Nogmaals prima site en snel thuisbezorgd!

nette behandeling

goede service

Zeer goede service

Bestelling was snel binnen en goed voor elkaar , 1 missend artikel werd de volgende dag direct na gestuurd ! top service

Goede onderdelen voor een redelijke prijs

Goede service en snelle levering...top

Bmw instaplijst besteld

Via de chat contact gezocht voor een bmw f15 instaplijst. Goed geholpen. Ze hebben mij een linkt gestuurd met het onderdeel. Na bestellen was het snel bezorgd. Top kwaliteit en prettig dat het per stuk kan. Andere aanbieders hebben dan vaak een set Zeer tevreden. Als ik weer iets nodig heb kom ik zeker terug

Super bedrijf

Juiste onderdeel en snelle levering

Had een specifiek onderdeel nodig voor mijn bmw en de was snel gevonden en geleverd.

Vriendelijke en goede service

Er was iets niet helemaal juist in het product en ik kreeg zonder discussie direct een nieuwe opgestuurd.

Lekker snel geleverd en al weer gemaakt. Bedankt

Gewoon super

Perfect!

Super snel en goede kwaliteit. Graag weer!

zeer vlot

Betrouwbaar en vlotte levering

Prima levering ve BMW onderdeel zonder de hoofdprijs te betalen. Snelle repons en levering. Aanrader!

Supersnel en groot assortiment

En ook nog de goedkoopste.. wat wil een mens nog meer

Geweldig!

binnen 24 uur alles wat besteld was keurig in huis. Foutloos. Prima!

Perfecte organisatie met perfecte mensen

Kennis kunde en de juiste producten tegen een goede prijs en daarbij nog vriendelijk ook, waar vindt je dat nog.... Bij Offenga dus. Laten je nooit zitten en zorgen altijd voor een oplossing.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.