Voldoet aan verwachting

Prima! Maar dat was ik al gewend..

Uitstekend geholpen door Michel, er wordt meegedacht. En vlot geregeld!

Alles op tijd en super materiaal

Alles op tijd en perfecte materiaal

Zeer goed bedrijf alles wat je nodig hebt om je 525 e60 in top staat te houden

Vlotte bezorging

Netjes verpakt en vlot bezorgd

Aanrader

Het pakketje was beschadigd alsook de bevestiging van de grill, na vermelding met foto heb ik een nieuwe set ontvangen, waarvoor dank.

Geweldige service

Zeer goede service

Prima webshop met perfecte customer care

Onderdeel besteld voor mijn BMW. Dat ging prima. Helaas had PostNL een probleem met de verzending. Dat werd door Offenga prima opgelost. Heel tevreden.

Correcte afhandeling

Het juiste product Meet een goede levering

Alles klopte

4 x injector BMW besteld. Gelukkig hadden ze die!!! Ze leken gebruikt maar dat was niet zo. Prettig telefonisch geholpen en netjes teruggebeld. Gemonteerd en geen problemen meer. Fijn zaken doen

Super geholpen

Super geholpen! Ik had met spoed een carter membraam nodig en hij is dezelfde dag nog op de post gedaan. Niks anders dan volle lof.

Correcte prijs en een correcte leveringstermijn.

Hebben veel keuze, levering is snel.

Snel en kundig

Heel goed. Goeie bestelsite. Snelle sfwikkeling

Alles correct geadministreerd en uitgevoerd !

zie boven

Netjes verpakt, en snel geleverd

Levering duurde 4 dagen ipv 1 dag

Postal heeft de levering 2 keer verschoven en dat was vervelend.

voor de eerste keer iets besteld en gelijk als goed ervaren.

Nou dat staat door mij al boven omschreven. Het kan altijd beter dus 5 sterren vind ik teveel. Maar het heeft bij mij een goede indruk achter gelaten.

lampunit

snel de juiste component gevonden en heel snel geleverd.

Geweldige service

Geweldige service het artikel besteld en de volgende dag in huis.

Snelle levering en keurig verpakt.

Fijne zaak. Keurige levering reeds de volgende dag.

Vragen worden snel per mail beantwoord. Bestelling wordt snel geleverd.

alles ok

super

Ouderwets goede service en vakmanschap

Alleen maar goede ervaringen met deze toppers. Olie lekkage kwam door fabricagefout op krukaskeerring, alles onder garantie vervangen, gerepareerd en schoongemaakt. Duidelijke communicatie en heldere uitleg. Ze zijn niet voor niks zo gegroeid naar hun huidige prachtige ruime nette pand.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.