Vandaag besteld , volgende dag geleverd. Zoals het moet, helemaal prima.

Snel en goed

Laatst iets verkeerd geleverd en super opgelost door dit mega snel op te pakken met een retour label echt top.. Tevreden klant Danny Huksloot

Keurig volgens afspraak

Goede ervaring zou er zo weer bestellen

Zoals altijd goede producten en snelle levering

Top bedrijf snel eerlijk en niet duur

Goede niet o.e.m. onderdelen voor een fractie vd BMW prijs

Goede keus. Snelle levering.

Snelle verzending goed product

Een prima afhandeling

Precies zoals ik het me had voorgesteld.

Koop bij de man, die u ook adviseren kan…

Keurig telefonische contact gehad, en vervolgens meer dan prima digitaal afgehandeld.

Snelle bezorging en goed verpakt!

Mijn knipperlichtmodule van de F30 was kapot, meteen bij offenga een nieuwe besteld. Super snel in huis en goed verpakt, toppie!

Super bedrijf en eerlijke prijzen.

Aanrader voor iedereen.

In afwachting

Via de website ontluchtingsventielen besteld voor mijn BMW, op type en bouwjaar. Gedacht de juiste te hebben, tijdens installeren bleken ze niet te passen. Telefonisch contact opgenomen en vriendelijk geholpen. De oplossing was dat er andere toegestuurd zouden gaan worden maar dat type was niet op voorraad dus moest besteld worden. Geen probleem. Momenteel nog in afwachting van de nieuwe/goede nippels, ik hoop deze op korte termijn in de brievenbus te ontvangen. Reparatie van de remklauw laat dus nog even op zich wachten.

Slechte kwaliteit

Slechte kwaliteit van bestelde producten.

Bestelling snel en keurig afgeleverd.

Product snel gevonden, makkelijk besteld en snel geleverd.

Zeer goede ervaring

Dit bedrijf kende ik nog niet eerder , voor de eerste keer er een bestelling geplaatst. Ik ben er zeer tevreden over :). Dit bedrijf is zeker en vast aan te raden.

Goede producten

Sleutelhanger van BMW besteld, had in het begin twijfels over de prijs-kwaliteit maar ze hebben een goede product geleverd, geen spijt!

Advies was duidelijk en goed

Goed artikel

Snelle en perfecte aflevering.

Duidelijke website en snelle aflevering van de spare parts.

Het bedrijf en service top.

Maar het vervelende is dat het onderdeel dat ik besteld had was niet voor mijn auto BMW e90 maar gekregen voor een e46 alleen konden jullie dit niet gelijk leveren dat is jammer heb het gelijk terug gestuurd maar het geld nog niet terug ontvangen. Mvg Ron van Tilbeurgh Rijschool Schollevaar Drinkwaterweg 398 3063jc Rotterdam

Snel en correct

Prima verlopen transactie!

Veel op voorraad! Volgende dag binnen.

Vlot geregeld

Binnen twee werkdagen in huis

Snelle levering en goed verpakt

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.