Snel en correct

Prima voor elkaar weer. Auto-onderdelen zijn duur maar beter duur dan niet te koop. Bestelde onderdeel was keurig en heel snel hier thuis. Topzaak

Super snelle service

Na de bestelling geplaatst te hebben kreeg ik meteen een mail en werd het pakket meteen verstuurd en s morgens al in de bus super

Uitstekende service en correcte levering op datum

Kwaliteit en snel geleverd.

Kwaliteitsonderdelen en snelle levering.

goeie service/snelle levering

top service, en snelle levering/ goed verpakt.

Goede communication, snel antwoord. Super snelle verzending België Bedankt Taem Ivo

prima geregeld

had meer onderdelen nodig word netjes voor je uitgezocht en je kan dan zo bestellen

Goede kwaliteit originele verstelnokken BMW E39 touring facelift

Aanrader

Snelle levering tegen gunstige prijs

Goede ervaring

Heel goede ervaring me,Hoop nog in toekomst samen te werken, echt kontent!

Origineel onderdeel paste perfect en snel geleverd

In 2de instantie echt top!

We hadden een valse start door miscommunicatie, maar daarna ging alles top! Ze helpen bij vragen over problemen of voor het juiste onderdeel.

Snel geholpen

Goed geholpen bij bestellen van een onderdeel

UITSTEKEND

SNELLE LEVERING EN BESTELDE BENZINEDOP PAST PERFECT !!!!

Erg fijne en snelle samenwerking

Helder zoek en bestelproces. Snelle levering en prima nazorg. Voorbeeldig (letterlijk; hier kunnen anderen een voorbeeld aan nemen). Ik had 1 tip en die is ook gelijk voortvarend opgepakt. Fijn dat er nog zulke professionals zijn.

Snelle service nette prijs

Besteld, en keurig snel geleverd

helaas foute onderdeel, wel binnen afzienbare tijd het geld terug gestort gekregen. en goed geadviseerd !

Prima kwaliteit, snel geleverd.

Ik zocht een BMW 3 embleem en kocht een "alternatieve" versie bij Offenga. De kwaliteit bleek prima te zijn en het paste perfect. Voor een goede prijs. En de levering was snel.

Snel het juiste artikel

Eenvoudig het juiste artikel gevonden bestelt en geleverd.

Goede website, snelle service

Fijne website en service. De onderdelen die ik besteld waren ook echt op voorraad en snel geleverd.

Zeer goede hulp bij herstelling

Je zoekt een onderdeel, je kijkt op de website van Offenga. Je hebt dan een zeer goed overzicht waar en wanneer dit onderdeel gebruikt kan worden. (welk model en welk bouwjaar is compatibel) Je bestelt het deel en het onderdeel past en werkt!

Dikke prima

Gemakkelijk snel geregeld en vlot ontvangen.

goed bedrijf

Snelle en goede service.

Zeer netjes afgehandeld

Ruitenwisser steun besteld en de volgende dag al binnen dat is service !!!

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.