The best!

friendly and professional contact. fast shipping. I wish there were more such companies. I recommend it 100%. greetings

Goed snelle reactie

Snelle goede service

Snelle levering van zeldzamere onderdelen

Ik had een aantal onderdelen nodig voor mijn e46 318i uit 2004. Een aantal van deze onderdelen zijn moeilijker te vinden omdat de auto al wat ouder is. Offenga kon deze onderdelen vanuit voorraad leveren en deed dit dan ook snel en goed verpakt.

Snel en positief

Mijn bestelling is vlot afgehandeld en had deze dus ook snel binnen

Deskundig

Behulpzaam

Snelle levering maar waarschijnlijk is het onderdeel defect aangekomen

Kan dit alleen niet bewijzen helaas. Product al opengemaakt

Goed geregeld

Goeie service ! Fantastische site !

Snelle levering en vertrouwbare site

Zeer snelle levering.

Heeft ook niet gangbare onderdelen

Veertje binnen 2 weken geleverd top

Snel bezorgd, goede service!

Na het plaatsen van een bestelling gelijk de volgende dag geleverd! Ik had vooraf een vraag en ik heb even naar de vestiging gebeld en werd vriendelijk en vrijwel direct geholpen! Daarna de producten de volgende dag al thuis geleverd gekregen! Zeer tevreden!

Verkeerde item

Bij het pad "Embleem/logo > Embleem Voor" heb ik na invulling van mijn kenteken een embleem besteld. Dit blijkt echter te groot te zijn en het blijkt het embleem achter te zijn. Nu moet ik een nieuw embleem bestellen, wel de duurdere versie, maar die was vorige week nog niet op voorraad.

Geweldige service

Artikel besteld snelle levering ga zo door erg tevreden

Top kwaliteit

Veel onderdelen en prijs technisch zeer goede kwaliteit

Gemakkelijk het juiste profuct vinden, snel besteld en geleverd!

Onderdeel past niet

Onderdeel past op geen enkele manier.

Ik ben zeer professioneel geholpen en een hele snelle Levering. Nogmaals bedankt

Echte BMW specialist met een ruim assortiment en super service

Ruime sortering, duidelijke website, scherpe prijzen en een prima service

Exelente service artikel wordt snel geleverd, klantenser ice zeer vriendelijk

Exelente service artikel wordt snel geleverd, klantenser ice zeer vriendelijk

Geleverde producten voldoen aan de verwachtingen

Had achterraam rubbers, knipperlichten en plastic trim verwijderaars besteld. Snelle levering, producten waren netjes verpakt, daarnaast paste de rubbers en knipperlichten perfect. De trim verwijderaarset is van degelijke kwaliteit.

Is niet goed

Is niet goed di mtril is kapot

Vriendelijk en vakkundig

Ik had een onderdeel nodig dus belde ik ze maar op. De medewerker aan de telefoon wist waar ik over sprak en wist meteen Wat ik nodig had. En gaf mij het artikelnummer zodat ik het op internet nog even na kon lezen en bestellen. En d3 volgende dat had ik het artikel al in huis.

In een woord perfect

Op hun site bekeken wat ik moest hebben hele site is erg makkelijk en duidelijk te gebruiken . Onderdeel gevonden bestellen alles invullen betalen via ideal. bevestiging gekregen een de dag erop werd het onderdeel perfect verpakt aangeleverd. Dus in een woord PERFECT.

Super service

Spullen voor mn e39 besteld en netjes geleverd. Goed verpakt en binnen no time in huis.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.