Goed en snel verzonden

Goed en snel verzonden

Perfect geregeld.

Goed geregeld en onderdeel op tijd binnen.

Mooie site spullen komen snel binnen

Mooie site spullen komen snel binnen

vandaag besteld morgen in huis

eerst een bericht voorraad verschil en dan toch de andere dag in huis

Snel en perfect geregeld.

alles snel en vlotjes afgehandeld en op tijd geleverd

vond en kreeg snel wat ik zocht

Geweldige service

Groot aanbod, super service

Het assortiment is heel uitgebreid en de producten liggen altijd voor je klaar of worden dan wel op tijd bezorgd. Zeer tevreden, mijn favoriete auto onderdelen webshop!

Brol!!!

Grootste brol ik ooit besteld heb. Pinkers bmw f10 zijn ten eerste kleinder dan de originele ! En voor vast te klikken in zijflank klopt dit langs geen klotenwant waar de veer zit voor in te klikken is 5cm te kort!! En deze rommel zou je met 3M tape moeten vastplakken erop wat niet gaat dan zit je met slop ertussen als je erop kijkt en niet overal kan je tape kleven want normaal zitten erop de originele klikpennen en op deze brol niet!!! Zonde van geld !!

Mocht het niet op voorraad zijn dan bestellen ze het voor je. Top

Goed.

Makkelijk bestellen e en snelle levering

Gisteren bestelling geplaatst vandaag geleverd

Telefonisch kontakt voor onderdeel van 20 jaar oude BMW. Met kennis van zaken snel geholpen en besteld.

BMW E46 slot reparatie setje

Het is een zeer slechte vervanger voor het binnenwerk.. alles past net niet en moet met een vijl op maat gemaakt worden ... Ik zou zweren dat het Chinese namaak was..

prima ervaring

prima ervaring

Goede en snelle service

Top bedrijf na ingeven van het kenteken heb je altijd het juiste onderdeel voor je auto.

Snel en goed geholpen

uitstekende zorgvuldige verzending + top aanbod.

onlangs had ik op offenga voor een schappelijke prijs een tweedehands zijruit besteld en tegen alle verwachtingen in is deze zeer snel (binnen 2 dagen) en in perfecte conditie aangekomen. TOP! ik zou zeggen doe zo voort! Als ik zie wat ik bespaard heb door voor deze oplossing te kiezen ipv naar carglass te gaan ben ik zeer tevreden. Wellicht heb ik ze zelfs sneller ontvangen dan dat het carglass filliaal mij kon helpen dus ik ben zeer tevreden over mijn keuze.

uitstekend

gewoon uitsteken en goede servies . wij gaan reclame maken voor jullie firma . MVG Demeyere M

vlotte gemakkelijke ervaring

Ik wou de I-drive knop vervangen en ben op deze website terecht gekomen waar alles goed georganiseerd staat en vlot te vinden is. Niets op aan te merken

fantastische service en goed product!

gezocht op type en gelijk gevonden wat ik zocht, fantastisch

Het bestelde BMW logo op motorkap is niet hetzelfde design en het past niet goed.

Ondanks de kentekencheck, past het logo niet. Daarbij ziet het er gewoon anders / niet origineel uit.

Superdeals

Goedkoop en snelle levering, top!

top

goede website snelle en voordelige levering

Zoals aangeven op de site is product snel bezorgd, gemonteerd en werkt naar behoren.

De transactie beviel me goed.

Ik vind het altijd moeilijk om te omschrijven hoe iets goed gaat. Het product voldeed aan de beschrijving, de prijs is aantrekkelijk. Ook de levertijd valt niks op aan te merken. De verzending was ook vlot genoeg, hoewel dit natuurlijk weer door een ander bedrijf werd gedaan. Gaat zo voort.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.