Gewoon goed

Goede levering mooi op tijd en zoals afgesproken

Topservice

Altijd leuk dat een overeenkomst tussen klant en leverancier zeer vlot kan afgehandeld worden. Ik heb gelijk eenzelfde onderdeel(tje) besteld.

Prettig, eerlijk en een goede prijs

Recent achterlichten en parafanafdeplaat besteld. Goed, snel en voorbede geregeld. Top

Medewerkers zijn zeer klantvriendelijk en behulpzaam. nemen de tijd voor mijn uitleg van het product wat ik bestel. Zal zeker vaker gebruik maken van deze organisatie.

Superr

Twijfrl voor ik ging bestellen. Even bellen en zeer goed geholpen

Prima service en snelle levering

Website bekeken, snel gevonden, besteld en geleverd binnen de afgesproken termijn!

Ziet er prima uit allemaal

snel en voordelig

Snelle levering van een laadkabel in een dag

Onze zoon wilde graag een mooie glimmende zwarte gril op zijn BMW voor zijn verjaardag Op de site van Offenga gevonden. Maar niet alleen de gril. Hij heeft al een verlanglijstje voor de komende tig jaar gezien en gemaakt, en natuurlijk ook voor de BMW van mij.

Hr Evert heeft mij uitstekend geholpen met het zoeken naar het onderdeel

ik ben zeer vriendelijk geholpen en zeer deskundig bij het zoeken op de website

Duidelijke omschrijving van product.

snel en correct

Er leek bij het bestelproces even iets mis te gaan maar daar werd alert en correct op gereageerd en kreeg het product de andere dag thuisbezorgd.

Zeer vlotte correcte afspraken en levering!!!

Zeer correct en snel geholpen

Je verwacht het niet.

Geweldig dit! Ik had een cd wisselaar nodig voor een E92 uit 2008. Via google eentje gevonden, van een ander auto bedrijf wat kennelijk al 4 x op radar was geweest en vroeg (gereviseerd) 300 euro. Zou ik een nieuwe kopen bij BMW was dit iets van 535 euro. Een maat wees me naar Offenga. Die had dezelfde wisselaar liggen maar dan voor een goede eerlijke prijs, 75 euro. Dus ik denk bel even om te kijken of dit wel juist is. Super aardige kerel aan de lijn gekregen (Ja…) die me uitgebreid te woord stond. (Dit alles nog steeds voor 75 euro inclusief bezorgen) Dag later had ik de wisselaar binnen en alles werkt weer naar behoren. Super blij mee en je verwacht het niet. Nette prijs, zeer goede service. 5 sterren naar mijn mening.

Treurig

Wacht nog steeds

Zeer effectief werkende organisatie

Mijn bestellingen werden na contact gewoon samengevoegd en na het terugsturen van het uiteindelijk niet noodzakelijke artikel verrekend

Goede en snelle service

Alles netjes en snel!

Snel geleverd en goed product

Product voldoet aan de verwachtingen en was supergoed verpakt en snel geleverd.

Zeer tevreden. Snelle service

Snel en goed bezorgd

Heb een bestelling geplaatst, en het is snel binnen een dag opgestuurd en kon kiezen tussen een pakket of brievenbus pakje en ik koos voor een brievenbus pakketje en dat toen het aankwam lag het netjes in me mijn brievenbus. En kon de onderdeel nergens vinden en gelukkig bij offenga wel!

Top! Snel besteld en snel geleverd. Bij bellen snel en nuttig antwoord!

Duidelijk en snel

Snel geleverd, duidelijke website en goed op de hoogte gehouden.

Verzending

Donderdag 2 juni iets besteld. Word pas maandag 7 juni eind van de middag verzonden. Erg jammer.

Leuke aanbod, snel geleverd.

Voldoende keuze, voorraad en had het zo binnen.

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.