zeer goed en mooi verpakt dank u

zeer goed alles is zeer vlot verlopen

Van A tot Z top geregeld

Goede website, snelle verzending/levering en product voldoet aan de verwachting.

Perfecte afhandeling, perfect produkt....foutloos !

Van a tot z...zoals het hoort ! Bestelling, betaling, communicatie, afhandeling, logistiek, produkt... 100% score !

Snel

Gebeld kon onderdeel niet vinden. Zeer snel en correct afgehandeld. Subliem dus

Vak kennis en snelle service

Via WhatsApp goede vakkennis gekregen. Betaalbare webshop en snel geleverd!

Snel en informatief

Het product voldeed aan de beschrijving. De zending was goed te volgen. Item was keurig verpakt. Super!

Site werkt prima bij het zoeken naar het juiste onderdeel. Ook de levering was erg snel.

Een uitstekend goed georganiseerd bedrijf, ook in deze Corona tijd!!

Ze hebben hun zaken goed op orde

Wederom snel en goed

Toppers

Onderdeel besteld en zeer snel geleverd, waardoor ik snel weer op de baan was met mijn touring

Mooi op tijd!

Mooi op tijd voor st Klaas, was wat laat met bestellen, ff gebeld en hoppa

begrijpent personeel

de onderdelen die ik had gekocht bleken niet in orde, toch na contact te hebben gehad hierover,keurig mijn geld terug gestort gekregen

Snelle goede en vertrouwde service

Besteld en onderdeel was direct verzonden en snel geleverd.

Vriendelijk en goed geholpen

Geen problemen ervaren

klantvriendelijk en goede service

Nadat ik eerst het verkeerde onderdeel had ontvangen werd deze zonder probleem omgeruild.

Goede ervaring en snelle levering.

Ik had een zijspiegel knipperlicht nodig voor mijn BMW 1 serie(2012) Dit was via offenga de snelste en goedkoopste regeling. Werkte perfect en zelf inbouwen was zo gepiept.

Goede service en verstand van zaken

Het onderdeel wat ik wilde was sneller geleverd dan ik dacht, ook werd ik goed geholpen met een vraag met betrekking tot een onderdeel.

Al vanaf eerste telefonisch contact bleek de kundigheid en klantvriendelijkheid van uw personeel!

Goede belevenis, duidelijke uitleg en snelle levering

Super snelle levering

Snelle levering en product deed volledig aan de verwachting.

Geweldig en perfecte stukken

prima en snel

prima en snel

Too

Krukassensor besteld iets voor 5 uur volgende dag al in huis

Goede communicatie Producten waren prima verpakt Snelle levering.

Heel goede service

Heel vriendelyk en goede service

Gewoon goed

Alles volgens besc

De Vang 11

8801 RB Franeker

Over Offenga BMW Specialist

Offenga is de voordeligste webshop van Nederland voor alle BMW onderdelen. Tevens is het een gewaardeerd garagebedrijf met ervaren BMW specialisten. Offenga onderscheidt zich van andere online aanbieders doordat de ervaren monteurs zelf werken met de producten die worden verkocht, zo kan Offenga goed adviseren of ondersteunen bij de keuze voor een product of alternatieven voor de reparatie van je BMW. Het is in 2005 opgericht door Jacob Offenga en gevestigd in Franeker. De (online) verkoop van BMW onderdelen is een belangrijk onderdeel. Inmiddels is de webshop door heel Nederland (en omringende landen) bekend. Kortom, Offenga is een gespecialiseerd garagebedrijf met onderdelen webshop voor en door BMW liefhebbers. Onze gekwalificeerde en ervaren monteurs blijven constant up to date doormiddel van specifieke opleidingen en cursussen. Bel ons gerust voor advies over een reparatie of producten in onze webshop. Het team van Offenga bestaat uit twaalf medewerkers, waarvan 4 monteurs, 4 actieve (online) verkopers en 2 logistiek medewerkers.. Niet alleen de reguliere onderhoudswerkzaamheden aan je BMW zijn bij ons orde van de dag. Voor een complete motorombouw, in bestaande of compleet andere koets, draaien wij onze hand niet om. Vanwege onze scherpe tarieven, weten inmiddels ook BMW liefhebbers buiten Friesland ons te vinden.