Snelle en goede service
Heel tevreden, thanks
25 October 2022
N
Breda
Het volgen van mijn pakket was oké en ook de bezorging ging goed.
7 September 2022
M
Besteld en snel bezorgd.
27 August 2022
Renée
Den Haag
Snelle levering en goede verpakking. Altijd mooie collectie schoenen.
20 August 2022
Eelco
Rotterdam
Leuk tasje gekocht, bestellen en levering verliep prima, retour van de andere kleur ook. Prima webshop!
20 August 2022
Astrid
Hoofddorp
Prima site. Goede communicatie omtrent levering, die overigens binnen 24 uur plaats vond. Product voldoet 100%
11 August 2022
Hans
Apeldoorn
Zie boven
7 July 2022
Netta
Alblasserdam
Mooi assortiment, en een snelle levering!
25 June 2022
Annelies
Roerdalen
Door omstandigheden was mijn pakketje 2x retour gestuurd voordat ik het in ontvangst kon nemen. Gebeld met shoeclub en een zeer behulpzame medewerker heeft zonder kosten er voor gezorgd dat ik het pakketje uiteindelijk toch kon ontvangen.
Anita Roulaux
Waalre
Martha
Venlo
Rody
Nijverdal
Schoenen werden 2 dagen later keurig bezorgd, omdat mijn maat in de winkel niet op voorraad was.
7 May 2022
Gaby
Nieuwkoop
Was op zoek naar een paar sandalen en werd ondanks de sale super geholpen
23 June 2020
Madelon
Rotterdam
Product /trui precies het zelfde als de foto's/omschrijving
6 November 2019
Sandra
Spijkenisse
Mijn bestelling werd snel geleverd en was keurig ingepakt. Heel tevreden!
31 October 2019
Marlie
Sittard
Eerste bestelling gedaan,zeker niet de laatste. En hele snelle levering...top.!!!
5 October 2019
Corina Blauw
MADE
Snelle levering. Mooie schoenen.
28 September 2019
Birgit
Breda
24 September 2019
nico
middenmeer
Schoenen ‘s middags online bestelt. Kreeg dezelfde avond nog een mail dat ze ingepakt waren en dat ze verzonden zouden worden. De dag erna had ik ze al in huis. Fijne schoenen en precies wat ik zocht. Ik ben helemaal blij!!!
22 August 2019
Mer
Utrecht
Shoeclub is ern fijne webshop met goede keuze mogelijkheden. Normaal behoorlijk aan de prijs maar in de sale kan je weleens mazzel hebben. Levering is vlot.
21 August 2019
Carola Brandts
HUISSEN
Wij bestellen regelmatig bij Show club, het liefst in de sale. Dan is de collectie wel erg beperkt qua merken, modellen en maten. Snelle levering.
15 August 2019
Brandts
Arnhem
Helaas de juiste maat schoenen voor mijn zoontje niet meer op voorraad maar netjes afgehandeld. Gratis verzending en retour is top
11 August 2019
Tamara
Assen
Prima! Snel geleverd. 1 paar gehouden, de andere retour. Snel verwerkt en ook snel geld terugontvangen. Mooie schoenen gekocht met leuke actiecode bovenop de afprijzing, dus helemaal blij mee!
24 July 2019
H. Rd
SL
De bestelling was snel binnen, echter wanneer het retour wordt gezonden duurt het een week voordat je geld wordt teruggestort. Het duurt dus erg lang voordat het wordt verwerkt.
16 July 2019
Barbara