Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle leveringen en hoge kwaliteit van de schoenen. Het assortiment is breed en online bestellen verloopt vlot met duidelijke beschrijvingen. Retourneren gaat doorgaans probleemloos en de verpakking is netjes. De algemene ervaring is positief, met af en toe voorraadproblemen die snel worden opgelost.
Kwalitatieve schoenen.
1 July 2026
Sam
Puurs
Snelle service mooie spullen
29 June 2026
Ruthline
Spijkenisse
Goede korting en snel geleverd
26 June 2026
Naomi
Poeldijk
Mooie Slingbacks en een prima prijs.
23 June 2026
Terry
's-Hertogenbosch
Hartelijk dank voor je mooie beoordeling. We waarderen het enorm!
Een snelle en goede levering.
17 June 2026
Irma
Westervoort
Bedankt voor je fijne review! Geweldig om te horen dat alles naar wens is verlopen.
Zeer mooie schoenen uitstekende ckwaliteit leder,modieus aan een mooie prijs
13 June 2026
Linda
Zedelgem 8210 Belgie
Wat leuk om te lezen, bedankt voor je review! We wensen je veel plezier met je bestelling.
Prachtige laarzen besteld en ook nog in de sale!
13 June 2026
Monica
Nieuwegein
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Veel plezier met je aankoop!
Alles is vol verwachting verlopen.
12 June 2026
Geraldine
Den Haag
Erg fijn te horen dankjewel!
Top!!
9 June 2026
Deniza
Veldhoven
Dankjewel!
Snelle levering en de schoenen zien eruit zoals op de foto’s
7 June 2026
Natalie
Sliedrecht
Fijn te horen, bedankt!
Levering mag alleen wel sneller! Bestelling had ik niet binnen de gestelde termijn van 1a2 werkdagen. Dat was jammer maar voor de rest prima allemaal
5 June 2026
Miranda Hurtado Blanco
Dordrecht
Hier kunnen we wat mee, bedankt!
Mijn maat was niet op voorraad, ik had de melding aangemaakt voor een seintje als er wel wat op voorraad was en binnen no time had ik een mailtje en de schoenen in huis!
27 May 2026
Jessica
Leeuwarden
Wat super om dit te horen!
Helaas was mijn maat niet beschikbaar in de winkel. Medewerkster heeft ze online besteld.
26 May 2026
Claudia
Leerdam
Goed te horen!
Goede prijs kwaliteit verhouding. En laarzen zitten als gegoten
22 May 2026
Manon
Amsterdam
Goed te horen, veel plezier ervan!
Op de website staat dat ik binnen 24 uur een reactie krijg. Nou ik ben 3-4 dagen later en ik krijg een belachelijk antwoord! Ik heb een cadeau gekocht voor mijn vrouw, volgende dag komt die in de actie. Ik vroeg om een verrekening maar moet perse terugsturen. Slaat nergens op, andere winkels werken altijd mee.
Beveelt niet aan
18 May 2026
Alpcan
Losser
Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Begrijpelijk dat dit teleurstellend is, zeker wanneer het om een cadeau gaat. Wellicht kun je nog eens contact opnemen zodat wij dit verder kunnen toelichten.
Ik had de schoenen de volgende dag zoals beloofd in huis en ze waren precies zoals verwacht! Heel blij mee!
18 May 2026
Annette
Heerenveen
Fijn! Veel plezier ervan!
De retour ging zeer vlot@
8 May 2026
Katleen
Vlierzele
Bedankt voor de positieve feedback!
Snelle levering en product was goed
6 May 2026
Emilie
Enschede
Goed te horen, bedankt!
Fijne slippers die wel wat groot vallen maar daardoor ook niet te strak zitten.
29 April 2026
Linda
Kwadijk
Bedankt voor je positieve feedback!
Al jaren tevreden klanten mooie en goede. Kwaliteit schoen met een super snelle levering !hope hier nog jaren te kunnen kopen!
26 April 2026
Mtherese
Hamme (O.-Vl.)
Bedankt dat je voor ons kiest!
Zeer leuke slippers nog niet op gelopen maar zien der erg goed uit
21 April 2026
Mirjam
Heerenveen
Fijn dit te horen!
Op tijd bezorgd en sandalen zitten heerlijk!
15 April 2026
Loes
Ede
Fijn dit te horen, dankjewel!
Zitten mooi en goed. Ik bestel dit soort slippers wel altijd een maatje groter.
15 April 2026
Sandra
Amsterdam
Bedankt voor je positieve feedback!
Gave laarsjes uit de uitverkoop dus helemaal blij
14 April 2026
Margriet
Jaarsveld
Veel plezier ervan!
Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg