Super geholpen in winkel
Helaas was mijn maat niet beschikbaar in de winkel. Medewerkster heeft ze online besteld.
26 May 2026
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 6.361 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle leveringen en hoge kwaliteit van de schoenen. Het assortiment is breed en online bestellen verloopt vlot met duidelijke beschrijvingen. Retourneren gaat doorgaans probleemloos en de verpakking is netjes. De algemene ervaring is positief, met af en toe voorraadproblemen die snel worden opgelost.
26 May 2026
Claudia
Leerdam
Goed te horen!
Goede prijs kwaliteit verhouding. En laarzen zitten als gegoten
22 May 2026
Manon
Amsterdam
Goed te horen, veel plezier ervan!
Op de website staat dat ik binnen 24 uur een reactie krijg. Nou ik ben 3-4 dagen later en ik krijg een belachelijk antwoord! Ik heb een cadeau gekocht voor mijn vrouw, volgende dag komt die in de actie. Ik vroeg om een verrekening maar moet perse terugsturen. Slaat nergens op, andere winkels werken altijd mee.
Beveelt niet aan
18 May 2026
Alpcan
Losser
Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. Begrijpelijk dat dit teleurstellend is, zeker wanneer het om een cadeau gaat. Wellicht kun je nog eens contact opnemen zodat wij dit verder kunnen toelichten.
Ik had de schoenen de volgende dag zoals beloofd in huis en ze waren precies zoals verwacht! Heel blij mee!
18 May 2026
Annette
Heerenveen
Fijn! Veel plezier ervan!
De retour ging zeer vlot@
8 May 2026
Katleen
Vlierzele
Bedankt voor de positieve feedback!
Snelle levering en product was goed
6 May 2026
Emilie
Enschede
Goed te horen, bedankt!
Fijne slippers die wel wat groot vallen maar daardoor ook niet te strak zitten.
29 April 2026
Linda
Kwadijk
Bedankt voor je positieve feedback!
Al jaren tevreden klanten mooie en goede. Kwaliteit schoen met een super snelle levering !hope hier nog jaren te kunnen kopen!
26 April 2026
Mtherese
Hamme (O.-Vl.)
Bedankt dat je voor ons kiest!
Zeer leuke slippers nog niet op gelopen maar zien der erg goed uit
21 April 2026
Mirjam
Heerenveen
Fijn dit te horen!
Op tijd bezorgd en sandalen zitten heerlijk!
15 April 2026
Loes
Ede
Fijn dit te horen, dankjewel!
Zitten mooi en goed. Ik bestel dit soort slippers wel altijd een maatje groter.
15 April 2026
Sandra
Amsterdam
Bedankt voor je positieve feedback!
Gave laarsjes uit de uitverkoop dus helemaal blij
14 April 2026
Margriet
Jaarsveld
Veel plezier ervan!
Snelle levering,
7 April 2026
Jolanda
Helmond
We zijn blij dit te horen!
Very easy to order online!
6 April 2026
Melissa
Sudbury
Thank you verry much!
Mooie schoenen en snelle levering
3 April 2026
Kitty
Rotterdam
Bedankt voor de review!
Heel goed! Helaas heb ik de schoenen retour moten zenden, ze zijn te klein.
30 March 2026
Karin
van Gemert
Bedankt voor je positieve feedback!
Prachtige kleur, precies de goede maat en snel geleverd. En wat extra leuk is: mijn naam is Sacha en loop nu dus ook op Sacha shoes :-)
23 March 2026
Sacha
Lobith
Wat leuk om te horen! Veel plezier van de schoenen!
De aangekochte schoenen waren prachtig! Een echte aanrader! En ook super service!
19 March 2026
Anne
SINT-KATHERINA-LOMBEEK
Super fijn om dit te horen!
De zilveren laarzen zijn absoluut prachtig, en ze zijn aangenaam om mee te wandelen. Ze zijn wel wat moeilijk om uit te doen. Maar dat belemmert mij niet om ze veel te dragen.
18 March 2026
Fleur
Gent
Goed dit te horen, hier kunnen we wat mee. Dankjewel!
Snelle levering van zalige schoenen
18 March 2026
Marleen Vercauteren
Sint Pauwels
Fijn dit te horen bedankt!
Super goed geholpen in de winkel in Den Bosch. Helaas zat er kleurverschil in de schoenen en de verkoopster heeft ze toen online voor mij besteld. Ben er heel blij mij.
16 March 2026
Anja
Den Bosch
Fijn je positieve feedback te ontvangen!
Elles sont souples très confortable et belles
10 March 2026
Christelle
Perpignan
Merci!
Snelle levering en mooi product
19 February 2026
Sandra
Wuustwezel
Bedankt!
Ik was eerst wat huiverig omdat ik nog nooit iets online bij Sacha had besteld, maar alleen (toen ze nog fysieke winkels hadden)in één van hun fysieke winkels. Ik zag een paar gave laarzen, maar die waren helaas niet meer in mijn maat. Nadat ik een ‘Back in stock’ alert aan had gezet, kreeg ik vrij snel een melding dat mijn maat weer op voorraad was. Bestelling geplaatst en ik werd keurig op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling . Heb de laarzen heel snel ontvangen. Zaterdag 7 februari aan het eind van de dag besteld en dinsdagochtend om 10u al in huis!! Heel blij mee!!! Heel mooi, zacht leer. Ik kom hier zeker weer terug! Nee, ik ben niet betaald om mijn bevindingen hier achter te laten :) Dit is puur n.a.v. mijn eigen ervaring! Laarzen vallen overigens altijd goed op maat.
16 February 2026
Marina
Amstelveen
Bedankt voor je uitgebreide review! Fijn te horen dat je zo positief bent verrast! Hopelijk tot snel!
Ze zijn geweldig, ze zitten comfortabel en het leer aan de binnenkant veroorzaakt geen blaren op de huid.
14 February 2026
Anna
Hemiksem
Fijn dit te horen, bedankt dat je de moeite neemt voor een review!
Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg