Perfecte laarzen

Met een grote kuitmaat en een hoge wreef zijn dit de perfecte laarzen. Het leer is prachtig. Zowel over een spijkerbroek als onder een rok staan ze geweldig. Ook de maatvoering klopt, inlopen hoef niet, ze zitten meteen goed. Beste koop van dit jaar.

Super gave laarzen

Mooie leren laarzen gekocht, snel binnen. Lopen heerlijk.

Zilveren metallic sneakers met rode details en Leopard sneakers met klittenband gekocht en, beide zijn super leuk en de korting was ook super leuk

Super kwaliteit

Prachtige laarzen. Mooie kwaliteit en goede pasvorm.

Makkelijk, snelle levering ondanks de drukke december maand

Super mooie schoenen

super tevreden koop hier al veel jaren zeer snelle levering en een goede klanten service echt een aanrader

Fijne ervaring!

Snelle verzending, mooie schoentjes!

Zeer klantvriendelijk en oplosssingsgericht!!!

Goede service, duidelijke communicatie

Goede service, duidelijke site, duidelijk

Sacha Super!!!

Ik had 2 paar schoenen besteld, helaas zat er in 1 doos een foutief paar. Ik heb meteen contact opgenomen met de firma. Helaas was het paar niet meer ter beschikking maar kreeg als tegemoetkoming een voucher van 20% korting op mijn volgende aankoop. Ook betreffende de levering, het verloopt zoals aangekondigd in de mail. Houden zo!!!

mooi schoenen en snel bezorging

alles goed gegaan

Prachtige laars

Mooi leer, bordeauxrood en prachtige leer

Erg mooie schoenen

De schoenen zitten lekker, hebben duidelijk een goede kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. Wel wat prijzig maar dan heb je ook wat.

Levering en retour waren vlot. Spijtig dat het model niet paste. Te smal . Annick

Fantastische laarzen

Ik heb laarzen gekocht bij Sascha. ze werden snel bezorgd! En de pasvorm is perfect en de uitvoering is ook prachtig! De laarzen staan prachtig en lopen heerlijk!

Mooie bikerboots zitten heerlijk.

Schoenen binnen week binnen, netjes verpakt.

Vlotte bestelling en levering

Prima verhouding prijs kwaliteit

Mooie laarsjes, snel geleverd.

Niks op aan te merken

Snelle levering Mooie boots en zitten heel goed bedankt Aan sacha

Super mooie laarsjes

Heel mooie laarsjes, zitten super, vlugge levering. Heel tevreden

Doet wat het beloofd

Vlugge levering aan de correcte prijs

Geweldige, stoere gave laarzen!

Super mooie

Saal van Zwanenbergweg 10

5026 RN Tilburg

+31 (0)13 5952121

Over Sacha

Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!