Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten melden regelmatig snelle leveringen en hoge kwaliteit van de schoenen. Het assortiment is breed en online bestellen verloopt vlot met duidelijke beschrijvingen. Retourneren gaat doorgaans probleemloos en de verpakking is netjes. De algemene ervaring is positief, met af en toe voorraadproblemen die snel worden opgelost.
Ich heb mijne schoenen goed ontvangen. Goede kwaliteit en mooi. Dankjewel!
7 January 2026
Ksenia
Fijn dit te horen!
De laarzen werden snel geleverd! De maat valt goed. Laarzen precies zoals op de foto. Ik ben er blij mee.
6 January 2026
Jose
Assen
Bedankt voor je review!
31 December 2025
An
Zoutleeuw
Bedankt!
Met een grote kuitmaat en een hoge wreef zijn dit de perfecte laarzen. Het leer is prachtig. Zowel over een spijkerbroek als onder een rok staan ze geweldig. Ook de maatvoering klopt, inlopen hoef niet, ze zitten meteen goed. Beste koop van dit jaar.
31 December 2025
Monti
Utrecht
Dat is super om te horen! Veel plezier ervan.
Mooie leren laarzen gekocht, snel binnen. Lopen heerlijk.
29 December 2025
Jose
Hardenberg
Bedankt dat je de tijd neemt voor een review!
Zilveren metallic sneakers met rode details en Leopard sneakers met klittenband gekocht en, beide zijn super leuk en de korting was ook super leuk
26 December 2025
Fabienne
LINT
Veel plezier met dragen!
Prachtige laarzen. Mooie kwaliteit en goede pasvorm.
23 December 2025
Ar
Lelystad
Bedankt, hier worden we blij van!
Makkelijk, snelle levering ondanks de drukke december maand
22 December 2025
Mireille Ferrageau de St Amand
AMERSFOORT
Fijn dit te horen, dankjewel!
super tevreden koop hier al veel jaren zeer snelle levering en een goede klanten service echt een aanrader
16 December 2025
Marie-Therese Marie-Therese
Hamme
Bedankt voor je fijne woorden!
Snelle verzending, mooie schoentjes!
16 December 2025
Noor
Veghel
Bedankt, veel plezier ervan!
Zeer klantvriendelijk en oplosssingsgericht!!!
12 December 2025
Marina
Heemstede
Fijn dat je tevreden bent!
Goede service, duidelijke site, duidelijk
11 December 2025
Ine
Oostende
Fijn dit te horen!
Ik had 2 paar schoenen besteld, helaas zat er in 1 doos een foutief paar. Ik heb meteen contact opgenomen met de firma. Helaas was het paar niet meer ter beschikking maar kreeg als tegemoetkoming een voucher van 20% korting op mijn volgende aankoop. Ook betreffende de levering, het verloopt zoals aangekondigd in de mail. Houden zo!!!
Petronella
Maasmechelen
Jammer dat er per abuis een slecht artikel verstuurd is, fijn dat het goed is opgelost en je tevreden bent met de geboden service! Graag tot ziens!
alles goed gegaan
Maria
Goed dit te horen!
Mooi leer, bordeauxrood en prachtige leer
Marije
Bedankt voor je review!
De schoenen zitten lekker, hebben duidelijk een goede kwaliteit en zijn mooi afgewerkt. Wel wat prijzig maar dan heb je ook wat.
van 't Hof
Den Haag
Bedankt voor je positieve feedback!
Levering en retour waren vlot. Spijtig dat het model niet paste. Te smal . Annick
Annick
WAREMME
Jammer dat ze niet paste, fijn dat je tevreden was met de service!
Ik heb laarzen gekocht bij Sascha. ze werden snel bezorgd! En de pasvorm is perfect en de uitvoering is ook prachtig! De laarzen staan prachtig en lopen heerlijk!
Ellen
Groningen
Hier worden we blij van!
7 December 2025
Inge Decaestecker
Gentbrugge
Dankjewel!
Schoenen binnen week binnen, netjes verpakt.
5 December 2025
Miriam van de Vijver
Helmond
Fijn dit te horen, veel plezier ervan!
Prima verhouding prijs kwaliteit
4 December 2025
G
Dijk
Bedankt!
Snelle levering Mooie boots en zitten heel goed bedankt Aan sacha
4 December 2025
Tanja
Zele
Fijn dit te horen, dankjewel!
Heel mooie laarsjes, zitten super, vlugge levering. Heel tevreden
3 December 2025
Linda Van huyck
Zedelgem
Bedankt voor je beoordeling!
Vlugge levering aan de correcte prijs
3 December 2025
N
Hoboken
We vinden het fijn dit te horen!
Sacha is your best friend als het gaat om on trend schoenen, tassen én accessoires. Deze musthaves heb je morgen al in huis als ze op voorraad zijn. Shop je voor minstens €49,95 (we won't judge!), dan verzenden we je bestelling gratis. Je kunt je aankoop ook gratis ophalen in één van de ruim 50 Sacha winkels verspreid over 4 landen. Helemaal fijn: je mag bij ons achteraf betalen en gratis retourneren. De klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 – 17:30 uur voor je klaar. Je kunt ons bellen, maar mailen of chatten mag ook!
Saal van Zwanenbergweg 10
5026 RN Tilburg