Geachte heer Coenegracht, Wij begrijpen niet goed uw beoordeling en uw opmerking. Uw pakket is volgens het trackingnummer op 18 juni j.l. bij u bezorgd. Mocht u op onze mail doelen dan kan deze mogelijk in uw spambox zijn beland. Als u hulp nodig verzoeken wij altijd direct contact met ons op te nemen als er wat mis zou zijn, want we helpen u graag! Bovenstaande hebben wij ook als boodschap achtergelaten op uw antwoordapparaat. Vriendelijke groet, Nienke Afd. Support Nautic Gear
Geachte heer Den Hollander, dank voor uw review. Binnen de watersport worden wij niet pro-actief vanuit een leverancier gemaild wanneer producten die wij besteld hebben uitgefaseerd worden, en dus niet meer leverbaar zijn, zoals o.a bij deze verrekijker het geval was. Juist om te voorkomen dat niet-leverbare producten verkocht worden, zijn deze dan ook niet bestelbaar. Dat was ook bij u product het geval, daarom kon u het niet bestellen, maar wel u mailadres achterlaten. Het zelfde product, in een andere kleur was wel bij ons voorradig en vonden het leuk dat we die aan u mochten leveren. Dat deze dan ook nog binnen 16 uur bij u is afgeleverd is helemaal mooi! Wij wensen u dan ook veel plezier met de mooie verrekijker en hopen u een volgende keer weer te mogen begroeten. Vriendelijke groet, Nienke, Afd. Support Nautic Gear.