Top geleverd en snel. Kachel ziet er top uit. In het verleden eerder gekocht en geeft goede warmte daarom nog een kachel erbij genomen

Erg dure verzending voor een nippeltje

Snel geleverd en op zich prima, maar pakket kosten betalen voor een verloopnippeltje van 40 gram is wel een beetje jammer.

Gewoon goed

Bestelling vlot ontvangen, gewoon goed.

Prima service en redelijke prijs.

Meerdere malen bij Nautic Gear artikelen gekocht. Nog nooit een misser gehad. Snelle service. Zelfs een keer dat ik iets verkeerd had besteld kon dit telefonisch recht gezet worden. Prima bedrijf. Aanrader!!.

Vervelend probleem eenvoudig opgelost

Door de slangconnector met terugslagklep te plaatsen in de de afvoer van het overdrukventiel van onze close-in boiler geen last meer van lekkage door het lozen van de vaatwasser.

Overzichtelijke webshop

Zeer overzichtelijke webshop en een vlugge levertijd. Top!

Snelle levering, product nóg mooier dan verwacht én heel goed verpakt. Aanrader om bij jullie producten te bestellen. Bedankt!

Snel geleverd! Top

Het ziet er goed uit heel mooi zelfs maar ik heb 'm voor m'n broer besteld

Keurig geleverd en op tijd

Snelle correcte verzending

Product is zoals omschreven

Bestelde zaken zijn snel ontvangen

Snelle levering. Een uitgebreide beoordling kan ik verder niet geven want ik ga de goederen nog niet installeren op de boot. Zodra ik de dozen heb geopend kan ik pas eerst een gedegen referentie geven. De 1e stap levert echter tevredenheid op.

Perfecte service aan juiste prijs.

Producten gekozen uit een groot assortiment met duidelijke productinformatie. Goede betaal tool en correcte levering volgens de vooraf beloofde levertijd. Ik kom graag terug voor een volgende aankoop!

Het bestelde mooi op tijd geleverd.

Prima zaak.

Zeer snelle levering keurig volgens afspraak

Mooie duidelijke omschrijving van producten op de website. En heel prettig dat er zo snel wordt geleverd.

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld, morgen geleverd, precies zoals beloofd. De artikelen voldeden helemaal aan onze verwachting.

Mooie kwaliteit

Levering op tijd, producten goed verpakt.

Leuke aanbiedingen en snelle levering en nazorg

Leuke producten, mooie aanbiedingen, snelle levering en handige tips via de mail over her gebruik van het gekochte product.

Prima levering en service.

Binnen de 24u bij mij op de stoep!

Snelle fijne leverancier

Heb nu al een aantal maal besteld en ben zeer tevreden over de levering en qualiteit.

Juiste onderdelen snel geleverd

Juiste onderdelen snel geleverd

Toppers

Gekocht foetie peteroleum kachel Alles geweldig geleverd ziet er mooi uit klaar om te branden en heb voor mijn buurtjes een nieuw asje besteld ,ben geweldig geholpen ik ben zeer te spreken over jullie survers.

In autostoel van camper voor extra leuning, top. Op bed als relaxleuning, top Beste aankoop ooit

Top geregeld

Spullen besteld en zeer snel geleverd

Vooraf info gevraagd over de dikte van het te bestellen tafelblad. Deze info werd snel en vriendelijk verstrekt. Het artikel werd onwaarschijnlijk rap geleverd en voldoet volledig aan onze verwachtingen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal