goede klantendienst

goede en snelle communicatie met de klantendienst. prijzen zijn vergelijkbaar met andere grote aanbieders. ik mocht bepaalde artikelen die al langer dan 14 dagen aangekomen waren toch nog terugsturen. helaas is retoursturen van goederen wel op kosten van de klant.

Snelle, efficiënte levering van de bestelde artikelen aan competitieve prijzen

De bestelling werd dag +1 thuis in België geleverd. Dit is praktisch indien het dringend is, maar een ‘next day delivery’ is volgens mij in vele gevallen niet echt nodig.

Buitengewoon snelle levering

Buitengewoon snelle levering van een buitenboordmotorslot. In de avond tegen 20.00h besteld, de volgende middag reeds bezorgd. Uiteraard ook het juiste product.

Snel geleverd tegen goede prijs

Mooie en degelijke fenders

Was op voorraad en gelijk verzonden. Kan niet sneller en ook niet beter.

Correct geleverd, teveel besteld snel gecrediteerd

Alles vlot en goed geleverd.

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Hetvwqs makkelijk bestellen voor een nette prijs en super snel geleverd

Topwebshop

Topwebschop snelle levering

vlotte levering

kwaliteitsproduct besteld voor de juiste prijs en snel geleverd en mocht je niet tevreden zijn er zit automatisch een voorgedrukte retourbrief aanvraag in de verpakking.

Super fijn product en super snel geleverd!!!

Zeker een aanrader!!

Supersnelle levering

Pomp kappot en niet veel tijd beschikbaar om te repareren. Nautic gear heeft een nieuwe op voorraad en inderdaad de volgende dag al in huis. Net als bij eerdere bestellingen een betrouwbare leverancier!

Prima levering

Al twee keer iets besteld heel goed verpakt en mooie producten

prima, binnen 24 uur geleverd.

een duidelijke webwinkel waar ik snel vond wat ik zocht.

Dankjewel

Mooi dat Nautic Gear bestaat, en als je elkaar nodig hebt je er voor elkaar bent. De hoogste vorm van waardering.

Gewoon heel goed geregelt

Snel en mooi overzicht super geregelt

Donderdagmiddag was de schakelaar van de Minn Kota kapot Vrijdagmiddag kon ik weer varen

snelle correcte levering

alles vlot verlopen

Correct en super snel geleverd

Om ca. 20:00 uur besteld. Dd voogende dag om 09:00 bezorgd. Sneller kan toch bijna niet!!!

Transparante communicatie

Zeer correct

Betrouwbare winkel

Duurde even voordat het binnen was, omdat het nog bij de leverancier vandaan moest komen. Hiervoor had ik met de klantenservices gebeld en hun waren hier erg behulpzaam bij.

Hele prettige ervaring met de medewerkers

Hele prettige ervaring

Snelle levering , alleen mail wordt na 5 dagen beantwoord .

CORRECT EN SNEL GEHOLPEN

HAD EEN MEMBRAAM NODIG, WAS OP VOORRAAD EN VOLGENDE DAG KEURIG GELEVERD.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal