Goede en snelle service

Prima stoeltjes voor weinig geld

Snel geleverd, netjes verpakt en de juiste producten

Zeer snel geleverd, duidelijke communicatie en de juiste producten keurig verpakt, in een passende doos.

Correct en snel

Van de bestelling tot levering perfect inorde. Heb nog nooit een nare ervaring gehad. Altijd gekregen wat ik besteld heb , vlotte manier van betalen en correcte manier van leveren.

prima geregeld. en snel

ligt altijd netjes klaar en service is ook 100%

Top top top

Alles goed gegaan, toch een uur na mijn bestelling er ze nog iets bij wilde doen. Even gebeld of dat kon en ja dat kon. Alles kwam samen binnen. Top top top

Super service

ik had stootwillen gekocht waarvan er 1 leeg liep. De medewerker heeft mij direct voorzien van een video om dit probleem op te lossen wat ook heeft gewerkt. Super snel en goed uitgelegd.

Bestelling ok

Zoals al vaker , ook dit keer klopte alles en was het de volgende dag aanwezig. Bedankt.

Zeer snelle levering!

Zocht een diesel tankdop slot. Ik vond die op het web bij Nautic Gear. Voor ik bestelde, wilde ik de steek( afstand) van de bevestigings gaten weten. Telefonisch kreeg het doorgegeven, zodat ik kon bestellen. Goede service. Tip; misschien de ‘steek’ info bij de product omschrijving vermelden?

Prima service en een scherpe prijs

Prima service en advies. Bedrijf is telefonisch gied bereikbaar en heeft deskundige mensen in dienst. Goed advies ontvangen en prima service bij omruilen.

Snelle bezorging en producten zijn zoals besteld

Een webshop zoals het hoort. Top!

Vlot Correct

Uitstekend product

Goede communicatie, uitstekend product, vlotte levering, goede verpakking. Prijs-kwaliteitverhouding prima.

Kan er mee door

Site alles ok! Maar ging tv ophalen zit in een dois wat al aardig misbruikt was. Tv werkt verder goed. Maar echt netjes was het niet

Zeer goede service

Zeer goede service

Goed en correct.

Goede kwaliteit, vlot geleverd.

Leveren wat ze beloven

Bestelling leek vertraging op te lopen maar een belletje en met hulp van het team was de bestelling mooi op tijd vóór mijn trip!

Op tijd.

Keurig netjes afgeleverd.

Gewoon perfect

Zeer snelle levering van de bestelde goederen. Deze zijn ook van goede kwaliteit.

Goede service, duidelijk en snel

Bestelling was in de aanbieding en snel en netjes verzonden. Goede nette zaak

Snelle levering voor een goede prijs

Jammer dat de pakketbezorger niet is langsgekomen maar het pakket direct naar een afhaalpunt heeft gebracht

Super service

Super service ,snelle levering