Tevreden

Snelle levering duidelijke communicatie, Nu nog plaatsen en hopelijk lang plezier van.

Kan niet beter

Zeer snelle service

Alles prima gelopen.

Alles prima gelopen.

Tevreden

De bestelling was gemakkelijk geplaatst. De levering verliep volgens afspraak. Kometen, een tevreden klant.

Zeer goede klantenservice

Ik had online een bestelling geplaatst voor 2 besto reddingsvesten en een paar andere artikelen. Een van de reddingsvesten was helaas niet op voorraad. Een medewerker van Nautic gear nam contact op en plaatste het vest in back order. Zoals beloofd werd het vest na binnenkomst geleverd. Zeer coulante en proffesionele afhandeling zonder dat de klant er wederom zelf achteraan moet. Zeer aan te raden bedrijf. Bedankt

Slecht

Zou de volgende dag geleverd worden steekt er Is na een week nog niet binnen. Telefonisch contact gehad gehad en zeggen dat het is verzonden maar in mijn post nl app staat nog steeds bezorg tijd onbekend

voldoet aan verwachtingen

mooi, eenvoudig, praktisch

Mooie producten en correct bezorgd

Snelle levering van de bestelde spullen

Zondag besteld en dinsdag + woensdag geleverd. Keurig verpakt.

vlot geleverd en goed verpakt,Top!

vlotte levering en goed verpakt

Fijne bedrijf.

Duidelijke site. Snelle levering.

Fijn dat ik het ook bij u kon ophalen.

Goede service en goed materiaal

Goed binnengekomen in goede verpakking Zeer goede kwaliteit.

Goede prijs en snelle verzending.

Bestelling vlot geleverd

Hoogste kwaliteit en laagste prijs

Beter kan niet. Hoogste kwaliteit en de laagste prijs. Helemaal top.

Goed product oor nette prijs

Vaak besteld en altijd goede en snelle levering. Nu met go parcel geleverd, wat erg lang duurde met onjuiste track en tracé informatie, hoop voortaan op betere levering.

Snel en goed

Goed en snel

Super service

De bestelling werd snel geleverd. Per ongeluk iets verkeerd besteld. Daarna via telefonisch contact, meteen een oplossing gezocht. Ben zeer tevreden

Top snelle levering

Zo besteld en een snelle levering daarna

Bestellingen volgens afspraak, levering niet

Voor de bestelling, ik heb geen levering afspraak gekregen via de mail, ook geen briefje in de bus van post nl. Na telefonisch contact met Nautic Gear hebben ze aangeven dat ze op de levering geen invloed hebben. dat ligt bij Post NL. Ik had eerst één ster gegeven. maar eigenlijk kan Nautic Gear daar niets aan doen. Ze maken wel een klacht aan bij post nl over de slechte levering , en dan is het aan post nl om dat goed op te pakken. Ik heb over de producten en snelle verzending geen klachten, dat gaat helemaal goed bij Nautic Gear . Mvg Peer van Iersel

Vlotte goede levering

goede snelle levering met duidelijke site en info.

Meter besteld verkeerde gekregen

Had een meter besteld krijg de verkeerde binnen moet ik hem terug sturen gratis onder mijn eigen risico en daarna wordt de meter beoordeelt ik vindt het niet normaal en ik maar wachten nu door nood toch geplaats de meter en krijg geen goeie waarde met alle draden aangesloten witte draad los werkt de meter wel

Supersnel geleverd, degelijke indruk.

Ik heb nog nooit een besteld product zo snel ontvangen. De usb A man naar usb c vrouw ziet er heel degelijk uit, van metaal. Belangrijk omdat hij bedoeld is voor bij een mini soldeerbout. Wanneer de ingebouwde accu leeg is kan ik daardoor via de laadkabel toch solderen. Ik ben er blij mee.

Product goed verpakt ontvangen.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal