bevalt tot nu toe prima

deze borstel is voor mij een hele verlichting van de schoonwerkzaamheden van mijn tegels

Overzichtelijk webschop en vlug geleverd en natuurlijk geleverd met postnl daar heb ik nooit problemen met zoals dhl of gls dat is een ramp

Je krijgt wat je besteld ! Snel en goed. Zeer tevreden.

Goede service, goede prijzen.

top service

antenne besteld en super snel geleverd en ook zeer goed verpakt ! en voor een scherpe prijs, geheel compleet met montage beugels en 10 meter kabel . kortom gewoon compleet .

Bestelling ging goed en product was snel binnen .

Bestelling ging goed en product was snel binnen

Perfecte levering

Al vaker besteld bij jullie en inderdaad voor half twee besteld, volgende dag in huis

Snel en correct. Goede prijs

Snel en correct. Goede prijs

Eenvoudig en snel besteld en even snel geleverd, SUPER .

Top. Levering ok

Vlotte service en goede communicatie

Snelle levering Snel, vriedelijk en goed bereikbaar.

Goede kabel Snelle verzending Nette verpakking

Netjes geleverd

Perfect traject van bestelling tot levering

overzichtelijke site, moeiteloos bestellen, vlotte en snelle levering.

Zeer goed!

's Avonds om 8.15 uur het artikel besteld en de volgende ochtend om 11 uur al bezorgd.

Prima verzorgd

Snelle levering,

Top service/bedrijf

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen en keurig verpakt snel geleverd. AA ++

Perfect snelle levering

Fijn bedrijf goede service snelle levering

Altijd goed

Als je vragen hebt en belt proberen ze altijd zo goed mogelijk te helpen Altijd snelle levering en goede kwaliteit

Snel, correct, prijs bewust

Super snel geleverd!

Voor een bepaalde tijd besteld en de volgende dag in huis. Fijn bedrijf om bij te bestellen!

Probleem met levering snel opgelost

Backlog order toch snel geleverd…

het duurde lang voordat ik de Almanak in handen kreeg.

Het duurde even voordat de artikelen konden worden opgestuurd, omdat nog niet alle producten binnen waren bij uw firma. Ik werd goed op de hoogte gehouden door uw firma. De post Nl bracht het pakketje , lukte niet door de brievenbus. Ik ben naar het postkantoor gegaan in de Bilderdijkstraat. Dit kleine boekje had best door de brievenbus kunnen gaan maar waarschijnlijk dacht u dat het beter beschermd is in een postpakketje.

Een vriendelijke jongeman heeft me opgebeld om te vertellen dat de bnestelling ietwat vertraagd was.

Artikel in goede orde ontvangen.

Artikel is klein en kan in een brievenbus. Vond de verzending in een doosje nogal overdreven. Maar voor de rest......OK.

Veel op voorraad

Supersnel geleverd.