Prima prijs, snel verzonden, goed verpakt.

goed en vertrouwd

zeer tevreden over het product

maar de bezorging is een ander verhaal, de hele middag thuis gebleven wachten op post nl, d tijd werd steeds later. Aan het eind van de middag het word misschien in de avond bezorgd. zou kunnen het is druk en dan nog later een bericht krijgen. dit gaat niet lukken haal het morgen zelf maar op bij een post nl punt. ik heb een beperking waardoor ik dit bestel om te laten bezorgen en dan baal ik ervan dat ik toch de deur uit moet om het op te halen, dan kan ik net zo goed zelf naar de winkel gaan om het daar te kopen.

Super kwaliteit , snel en correct !

Binnen een dag geleverd en in super goede kwaliteit voor scherpe prijs !

TOP

Besteld en dag later werd er keurig geleverd! Product was goed verpakt!

Helemaal Top

Vlotte afhandeling, goed product en vriendelijk personeel

goede service!

Bestelling geplaatst, een product was helaas niet geschikt. Het was nog in de verpakking en dit kon ik na contact met de klantenservice na de gestelde termijn nog retour sturen. Hele goede service!

Prima service, de volgende dag al geleverd

Gewoon goed..

Supersnelle levering, en door track en trace bestelling goed te volgen

Zeer goed.... snelle levering.... tel. contact super uitleg.

Fantastische service, en ze nemen echt de tijd voor je.

Mijn bestelling was geen eenvoudige klus, maar ze hebben alles gedaan om dit in orde te maken. Ik ben er echt superblij mee, echte service bestaat gelukkig nog steeds!

Erg snelle verzending

Onze rubberboot zou maandag worden bezorgd , maar is vrijdag al bezorgd . Netjes

Gewoon goed

Bij Nautic gear is het altijd goed. Een slot voor de buitenboordmotor besteld, is zeer degelijk betrouwbaar. Een revisie set voor mijn toilet moet ik terugsturen (pas niet)maar daar heb ik alle vertrouwen in dat het goed verwerkt wordt.

Supersnel geleverd, werkt goed

Goede snelle levering

Snelle levering en alles op voorraad

2x nu iets besteld en alles was super snel binnen. Accu was kapot en deze bestelde ik om 20:30 in de avond en de volgende dag om 18:00 lag hij op de tafel echt super

Correct en op tijd geleverd

Heel goeie service

Super!!

10/10 Super bedrijf!

Prijs kwaliteit top

Altijd weer

Zeer snel geleverd en oke.

Binnen een dag geleverd.

Super service

Ik ben super goed geholpen door Klaas-Jan. Er behulpzaam en bekwaam!

Wat een snelle service

Mijn bestelling was op voorraad en ik had het al de volgende dag in huis.. Perfect geregeld en snel

goeie voorraad kan je product afhalen snelle service

je kunt online bestellen en afhalen in Veenendaal dat werk geweldig voor mijn. snelle service aan de bali

Vlotte afhandeling

Gewoon goed

De levering is goed gegaan.

De levering is goed gegaan.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal