Een vriendelijke jongeman heeft me opgebeld om te vertellen dat de bnestelling ietwat vertraagd was.

Artikel in goede orde ontvangen.

Artikel is klein en kan in een brievenbus. Vond de verzending in een doosje nogal overdreven. Maar voor de rest......OK.

Veel op voorraad

Supersnel geleverd.

Zeer tevreden van Nautic Gear

Al de spullen voor mijne eerste boot bij Nautic Gear besteld, zeer goede producten.

Niet bezorgd bij mijn aangegeven adres ? Wel goed bezorgd ! Meer km. rijden

Heel netjes en kundig geholpen

In eerste instantie bleek er iets niet lekker te gaan met de geplaatste bestelling. Maar na een mailtje werd dit heel snel opgepakt. En ook doorgepakt. Mijn complimenten voor de snelle en correcte service.

Betrouwbaar en zeer efficiënt bedrijf.

Al diverse keren hier al iets gekocht bij dit bedrijf. Altijd alles keurig netje en pakketje goed verzorgd en keurig verpakt. Betrouwbaar en snelle levering. Zal er zeker weer kopen in de toekomst.

Klantvriendelijk.

Door een bestelfout van mij zelf kwam de order niet binnen! Klantenservice heeft met geduld en vriendelijke benadering alles geregeld! Hierdoor kregen wij de volgende dag al onze bestelling binnen.

Tevreden over de bestelde producten, goede prijs

Super snelle levering, goed product

Het product is precies zoals omschreven, we gaan het binnenkort uittesten! De bestelling werd snel verzonden.

Snelle levering en duidelijke communicatie via track & trace

De Talamex Fenderhoes 21x62 Star3 is conform specificaties en van goede kwaliteit. De levering was zeer snel, precies zoals toegezegd. Wat ik daarnaast als zeer prettig heb ervaren, is de transparante communicatie door Nautic gear: via track & trace is de zending continu goed te volgen en gedurende het hele proces word je actief per e-mail geïnformeerd over de status van zowel de bestelling als de bezorging. Kortom, een betrouwbare levering en een product dat volledig aan de verwachtingen voldoet.

Professioneel en correct

Super Snelle levering.

Zeer tevreden met Nautic Gear.

Gewoon correct.

Een verkeerde bestelling snel opgelost. Ook prijs technisch heel aantrekkelijk.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Snelle levering prima

Savonds besteld volgende middag in huis.

Betrouwbaar

Snelle leveringen. Ook bij verkeerde bestelling zeer snelle en correcte afhandeling.

Goede ervaring, maar erg jammer van onderstaand bericht.

per ongeluk DELPHI hdf 296 2x aangevinkt. Viel tegen dat de retourzending mij €8,75 koste.

Prima een aanrader

Snel verwerkt en bezorgd, goede kwaliteit

Deskundige hulp, groot assortiment en snelke levertijd en service.

Voor mijn boot ( spullen) kom ik toch altijd weer terug bij Nautic Gear. Gewoon goed zonder onzin.

eenvoudig te bestellen en snel geleverd

Uitstekend werkende site, een een snelle levering.

perfecte service !

Zeer tevreden van mijn aankoop bij Nautic Gear. Op mijn vragen kreeg ik zeer snel antwoord, de levering was er reeds de dag na de bestelling (België), en het geleverde materiaal was top.

Goede service en snelle levering. Na het uitpakken van onze cn koelkast was ie beschadigd. Zaten deukjes in. Contact opgenomen en goed afgehandeld

Fijne website om in de winkel te zoeken duidelijk en helder omschreven Aanrader ,

behulpzaam en duidelijke communicatie

Ik had iets mis gedaan in het bestelproces waardoor mijn paketje niet bij het postpunt terecht kwam. Ik nam via mail met hen contact op en werd snel, zonder problemen, geholpen. Producten zijn in orde maar dit waren standaard zaken die je ergens anders ook kan kopen, daar kan ik weinig op aanmerken. Ik vin bij een webshop een goede klantendienst toch erg belangrijk.

Inductorstraat 16

3903 KB Veenendaal