Heeft een totaal van 21.340 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment93%
De feedback laat vooral snelle leveringen, een breed assortiment en betrouwbare service zien. Klanten waarderen de duidelijke website en het eenvoudige bestelproces. De algemene ervaringen zijn positief door betrouwbare verzending en behulpzame klantenservice.
Sterke punten
Goede prijs-kwaliteit verhouding
Uitstekende klantenservice
Gebaseerd op 120 reviews
Super service!!
Een aantal producten besteld bij Nautic Gear.
Werd gebeld door een medewerker met een vraag iver het afleveradres.
Doordat ze zo punctueel zijn bij Nautic Gear had ik de bestelling de volgende dag alsnog in huis!
Kan niets anders zeggen dan dat dit een erg professioneel bedrijf is met aandacht voor de klant!
16 September 2026
Ronald
EMMELOORD
Moeilijke retour
Tegenover Amazon is het te moeilijk om iets te retourneren
ROLAND
Zwartsluis
Reactie van Nautic Gear
Beste Roland,
Bedankt voor je review en het telefoongesprek van zojuist.
Het klopt dat retourneren bij Amazon vaak gratis is. Ook daar staat het beleid rondom gratis retourneren echter steeds meer onder druk vanwege de torenhoge logistieke kosten.
Retourneren is bij ons inderdaad niet gratis. Het retourneren zelf is echter wel eenvoudig, u vult het retourformulier in en voegt dit bij uw retourzending in de doos.
Zodra wij uw retour hebben ontvangen, wordt deze doorgaans nog dezelfde week verwerkt en ontvangt u het aankoopbedrag in veel gevallen de zelfde week nog terug.
Mocht u nog vragen hebben over het retourneren, dan helpen wij u natuurlijk graag verder!
Vriendelijke groet, Jasper Support NauticGear.nl
Bestelling werd snel en zonder schade geleverd
Henk
ik ben tevreden
Bertus
Dordrecht
Goed en snel geleverd
Goede kwaliteit voor een scherpe prijs, en de volgende dag geleverd
Twan
Vleuten
Snel en goed
Snelle levering en mooie spullen
Dirk jan
Terschelling
Snelle en correcte aflevering
Duidelijke omschrijving, makkelijke bestelprocedure, en snelle en correcte aflevering.
Marieke
Groningen
prima site, telefonische bereikbaar, vlotte verzending, goed product
prima site, telefonische bereikbaar, vlotte verzending, goed product.
joannes
's Gravenmoer
Snelle verzending product naar wens
Wordt altijd snel verstuurd en product naar wens. Dus aanrader
Bert
Hilversum
Retourregeling kan beter
Het product is niet wat ik verwachtte. Ik moet retour zenden op eigen kosten. Dat is wel jMmer.
Judith
Utrecht
Makkelijk bestellen via de website en keurig afgehandeld
Harm Jan
Zwammerdam
Mijn pakket was snel bezord
Chris
BELLINGWOLDE
Niet top
Goedendag.
Had een vraag gesteld over mijn bestelde stoelen.ik wilde 8 boutjes daarvoor hebben in rvs een van uw collega's zij ik ga er voor u induiken maar helaas niets meer gehoord!!!!
Mvg A.Oostingh
Aad
Westmaas
Reactie van Nautic Gear
Beste Aad,
Bedankt voor het telefoongesprek van zojuist. Nogmaals onze excuses dat u niet bent teruggebeld. Dit is uiteraard niet netjes, zeker niet wanneer wij de toezegging hebben gedaan om u terug te bellen.
Wij hebben u de boutjes alsnog aangeboden, maar u had inmiddels al een andere oplossing gevonden. Mocht u de boutjes toch nog nodig hebben, dan horen wij dit uiteraard graag van u.
Vriendelijke groet, Jasper Support NauticGear.nl
Een eerste indruk kun je maar 1x maken!
Contact gezocht over een bepaald item, snel een reactie gekregen. Bestelling gemaakt en evenzo snel in huis. Fijn wanneer mensen doen wat ze zeggen!
Top!!
Reynoud
Wijk bij Duurstede
Prima geholpen
Marcel
Sevenum
Snel en goed verpakt geleverd
Scherpe prijzen, goede service & snel en goed verpakt geleverd
Gido
Laren
Goede banden met een professioneel watersport bedrijf
Dick
Akkrum
Goed snel betaalbaar
Dimiter
Amersfoort
Correct en snel
Makkelijk besteld en snel ontvangen
Patrick
Bree
Goed spul, keurig geleverd
Mooi materiaal, snel geleverd.
Jeanette
Giethoorn
Super snel geleverd , ik woon in Nieuwpoort België en hier zijn tal van winkels met boot benodigdheden en ik bestel bij nauticgear , dat wil toch al wat zeggen .
Dirk
Nieuwpoort