Lekker door de showroom gelopen, zonder steeds een verkoper, die om je heen draalt. Maar heb je ze nodig, dan zijn ze er en helpen je. Levering ook prima verlopen. Spullen zitten goed verpakt en staan zo in elkaar. We hebben al heerlijk genoten van onze loungeset! Complimenten Tuinmeubelshop!
Op internet de tafel gezien, toch nog naar de winkel gegaan. Verkoper maakte een vriendelijk praatje zonder opdringerige verkoopambities, zeer prettig. Binnen 15 minuten alles geregeld. Binnen een week thuisbezorgd, tot in de tuin. Kortom, snel en goed!
Heel goed geholpen door een medewerker bij mijn online bestelling. Levering was ook keurig op tijd binnen het genoemde tijdvak van 2 uur. Blij met mijn loungeset.
Goed en snel volgens afspraak geleverd.
Geweldig loungeset, top levering. Top advies
Zoekend naar een tuinset ben ik uitgekomen bij de Tuinmeubelshop. In de showroom in Gouda werd er goed geluisterd naar mijn wensen. De verkoper heeft onderdelen door de hele showroom getild, zodat ik een totaalbeeld kon krijgen. Snelle levering waarbij de tafel naar het dakterras op de eerste verdieping is getild. De levering was compleet en goed ingepakt. Het monteren van de tafel was zo gebeurd. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Beste Monica, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u in onze showroom in Gouda zo goed geholpen bent en dat onze verkoper echt met u heeft meegedacht. We vinden het belangrijk dat onze klanten een compleet beeld krijgen van hun tuinset, dus het is mooi dat dit goed is gelukt! Ook geweldig dat de levering snel en zorgvuldig is verlopen en dat uw tafel zelfs naar het dakterras is gebracht. We streven ernaar om onze service zo soepel en klantvriendelijk mogelijk te maken, dus uw tevredenheid is voor ons een groot compliment. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Van binnenkomst in de showroom tot aan de aflevering bij ons in de tuin hebben als uitstekend ervaren. In de showroom waren zeer kundige medewerkers die ons snel en profesioneel hebben geholpen. Onze keuze was snel gemaakt. De levering ,de volgende week,was zoals afgesproken. De chauffeur heeft onze parasol en voet achter in de tuin gebracht met een steekwagentje waar ik zelf de voet en parasol kon monteren. Alles was in de doos aanwezig. Perfect, dank u voor deze service
Beste Hp Kerkhof, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te horen dat uw ervaring van begin tot eind uitstekend was. Ons team in de showroom staat altijd klaar om professioneel advies te geven, en het is geweldig dat u hierdoor snel de juiste keuze heeft kunnen maken. Ook fijn dat de levering precies volgens afspraak is verlopen en dat onze chauffeur de parasol en voet netjes tot in uw tuin heeft gebracht. We doen ons best om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is mooi om te lezen dat alles compleet was en de montage vlot verliep. We wensen u veel plezier met uw nieuwe parasol en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Tijdens een bezoek aan de shop in Nunspeet goede begeleiding, maar niet te opdringerig en rustig kunnen kijken en beoordelen en indien nodig geholpen met goede voorlichting een prachtig loungeset gekocht. Blij mee…
Beste Rien, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze winkel in Nunspeet prettig bent geholpen en in alle rust kon rondkijken. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en de juiste keuze kunnen maken. Geweldig dat u een prachtig loungeset heeft gevonden waar u blij mee bent! We wensen u heel veel ontspannen en zonnige momenten ermee toe. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel goed geholpen en uitleg over de mogelijkheden gekregen. Ook de levertijd was kort en goed te plannen dat het uitkomt. De levering is netjes door de chauffeur afgeleverd en de oude set werd netjes meegenomen.
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in de winkel goed bent geholpen en duidelijke uitleg heeft gekregen over de mogelijkheden. We streven ernaar om de levertijd zo kort en flexibel mogelijk te houden, zodat het goed uitkomt voor onze klanten. Ook geweldig dat de levering netjes is verlopen en dat de oude set zonder zorgen werd meegenomen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn heel goed geholpen en zijn zeer tevreden met onze aankoop
Beste Anna, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent en tevreden bent met uw aankoop. Dat is precies waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Voor een balkon een set gekocht, staat er mooi!
de chauffeur wilde zelfs de tuintafel voor mij in elkaar zetten en nam de afval mee. Dat noem ik nog eens service
Beste Jacobien Engel, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze chauffeur net dat stapje extra heeft gezet om u te helpen. Service en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuintafel en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
ben niet zo van online kopen mag het graag eerst met eigen ogen zien, maar het heeft mijn verwachting overtroffen "mooie tafel" en goede services
Beste mts Kruidhof, Hartelijk dank voor uw mooie review! We begrijpen heel goed dat u uw aankoop graag eerst met eigen ogen ziet, en daarom is het extra fijn om te horen dat uw verwachtingen zijn overtroffen. Geweldig dat u zo blij bent met uw nieuwe tafel en onze service als goed heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Besteld via de site. Mooie en duidelijke site. Spullen zeer keurig afgeleverd en voldoen de verwachting.
Beste Leen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze website als duidelijk en prettig heeft ervaren en dat uw bestelling netjes is afgeleverd. We doen ons best om zowel online als bij de levering een uitstekende service te bieden, dus het is geweldig dat alles aan uw verwachtingen voldoet. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij waren op zoek naar een nieuwe parasol. Wilden gaan vergelijken maar zijn niet verder gekomen dan ons eerste adres de Tuinmeubelshop. Mooie winkel en fijn geholpen. Wij hadden direct vertrouwen in het bedrijf en hebben direct parasol gekocht. Is ondertussen geleverd en geinstalleerd, heel blij mee.
Beste M.J.M. Zoetmulder, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u direct vertrouwen had in ons bedrijf en meteen geslaagd bent voor uw nieuwe parasol. We streven ernaar om onze klanten niet alleen een mooie collectie te bieden, maar ook een prettige winkelervaring. Geweldig dat de parasol inmiddels is geleverd en geïnstalleerd en dat u er zo blij mee bent. We wensen u veel plezier ermee en hopelijk heel veel zonnige dagen om ervan te genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De tuinstoelen zijn precies zoals ik ze bedoeld had. De dikke kussens zitten heerlijk. We zijn er blij mee!
Kochten voor de tweede keer in klein jaar tuinspulletjes bij u. De tweede ervaring is gelijk aan de eerste :-)
Nog onbekend met het bestaan van deze mooie zaak met schitterende tuinmeubels, stonden wij versteld, dat we ook zo makkelijk konden slagen voor onze nieuwe tuinstoelen. Natuurlijk hebben we dat ook mede te danken aan de vriendelijke ontvangst. Meneer liet ons in alle rust zijn assortiment beoordelen, maar de eerste keus was voor ons meteen de beste. Wat een mooie kwaliteit. Met een volledig tevreden gevoel konden we thuis de gratis bezorging afwachten.
Beste Jan van Beek, Wat een prachtige review, hartelijk dank! Wat fijn om te horen dat u zo’n positieve eerste kennismaking met onze winkel heeft gehad en meteen geslaagd bent voor uw nieuwe tuinstoelen. Kwaliteit en een ontspannen winkelervaring staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Ook fijn dat de gratis bezorging naar wens verliep. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe aanwinst en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie winkel, klantgericht en klantvriendelijk. Superblij met onze tuinset. Laat de zon maar komen.
Beste Jeanne Wempe, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze winkel als klantgericht en vriendelijk heeft ervaren. En natuurlijk geweldig dat u zo blij bent met uw nieuwe tuinset! Nu is het alleen nog wachten op de zon – laat die maar snel komen! ☀️ Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Netjes geholpen, vriendelijke en beleefd. Netjes en correct thuis gebracht.
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk en beleefd geholpen bent en dat de levering netjes en correct is verlopen. Dat is precies waar we voor staan! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer prettig.
Beste Willem Veeneman, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als telefonisch zo prettig geholpen bent. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Heel fijn geholpen. We kopen er regelmatig
Beste Jet, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat u zo prettig geholpen bent en dat u regelmatig bij ons winkelt. Uw vertrouwen en terugkeer betekenen veel voor ons! We hopen dat u weer volop geniet van uw aankoop en zien u graag in de toekomst opnieuw in onze winkel. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zoals gezegd een warm welkom en goed geluisterd naar mijn zoektocht. En ze komen hun afspraak na!
Beste Hetty, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zich welkom voelde en dat er goed naar uw wensen is geluisterd. We vinden het belangrijk om onze klanten op een prettige en persoonlijke manier te helpen. Ook fijn dat alles volgens afspraak is verlopen – daar streven we altijd naar! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en zien u graag weer terug in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We zijn in de showroom uitstekend geholpen en geadviseerd. De levering was geheel volgens planning en de gekochte artikelen werden netjes jn de tuin gezet: top service! Complimenten aan het team van Tuinmeubelshop Sliedrecht en aan het vervoersbedrijf. We zijn heel tevreden over de aankoop.
Beste Patricia, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u in onze showroom in Sliedrecht uitstekend bent geholpen en geadviseerd. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel en de juiste keuze naar huis gaan. Ook geweldig dat de levering geheel volgens planning verliep en dat alles netjes in de tuin is geplaatst. We geven uw complimenten graag door aan ons team en het vervoersbedrijf! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de showroom gaan kijken maar toch gekocht via de webshop. Bij bestellen via de chat heel netjes en goed geholpen. Levering ook netjes met vriendelijke bezorgers. Pas betalen bij levering
Beste Angelique , Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel in de showroom als via de webshop een prettige ervaring heeft gehad. We vinden het belangrijk dat onze klanten op alle manieren goed geholpen worden, dus geweldig dat de chatfunctie u hierbij heeft ondersteund. Ook fijn dat de levering netjes en vriendelijk is verlopen. Pas betalen bij levering zorgt voor extra gemak, en we zijn blij dat u dit als positief heeft ervaren. Geniet van uw aankoop en hopelijk tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl