Mooie tuinmeuebel, waardeloze service

In de winkel in Nunspeet hebben we een prachtige loungeset, eetstoelen en barstoelen uitgezocht. Omdat we thuis nog even wilden nameten, hebben we de bestelling later via WhatsApp geplaatst. Dit verliep ontzettend snel, soepel en klantvriendelijk; we kregen zelfs nog een nette korting als we snel beslisten. Tot zover niets dan lof: de zaak heeft mooi spul staan en het product zelf is kwalitatief goed. ​Maar toen de loungeset op 20 mei werd geleverd, bleek er één pootje te missen. De set was hierdoor direct onbruikbaar. Wat volgde was een maand lang totale frustratie en een opeenstapeling van slechte service: • ​Meerdere e-mails gestuurd waar simpelweg niet op werd gereageerd. • ​Talloze keren gebeld met de klantenservice. Beloftes over 'spoedmeldingen' en 'terugbellen' werden keer op keer niet nagekomen. • ​Er werd constant geweigerd om een pootje uit een bestaande voorraadset te leveren om ons snel te helpen. ​Uiteindelijk was na precies een maand de maat vol. Na weer een doodlopend gesprek met de online klantenservice ben ik zelf maar naar het filiaal in Nunspeet gereden. Zelfs daar wilden ze de melding in eerste instantie wéér doorschuiven naar de serviceafdeling. Ik heb echt op mijn strepen moeten staan en de discussie moeten aangaan om uiteindelijk – na een maand wachten – een pootje van het showroommodel mee te krijgen. ​Het pootje is binnen en de loungeset staat, maar de service na verkoop krijgt een zware onvoldoende. Geen excuses voor de overlast, geen proactieve communicatie en een passende tegemoetkoming kon er niet vanaf. Heel erg jammer voor een zaak die in de basis zulke mooie producten verkoopt.

Top bedrijf

Eind april een Tuinset besteld. Juni geleverd. Keurig op de camping. In elkaar zetten ging oké. Alles was goed beschermend verpakt. De set zit heerlijk. Osmen manly bank en stoelen en evora tafel. Kan helaas geen foto toevoegen.

Fijne winkel en goed personeel! Uitstekend geholpen en goed geadviseerd

Aanrader

Kortgeleden nieuwe tuinset aangeschaft bij @tuinmeubelshop.nl in Sliedrecht. Daar de nodige informatie ontvangen en prima geholpen. Prijs kwaliteit verhouding prima. Bestellen en de levering zijn probleemloos verlopen. En dat alles binnen heel korte termijn. Erg tevreden.

Vriendelijk en behulpzaam geholpen in Nunspeet

Wij kwamen voor een specifieke loungeset maar die was uitverkocht. Helaas kwam ik er later online achte dat deze nog wel leverbaar was, dit werd ons niet verteld in de winkel. Wij werden wel goed en vriendelijk geholpen, kregen ook ruim de tijd om zelf een goede keuze te maken. De verkoper dacht leuk mee en kwam ons zeker tegemoet betreffende onze wensen. Dus zeker wel tevreden!

Service!!!!!!

Al bij de eerste bezoek,voor ons,in Gouda, vriendelijk en behulpzaam geholpen door Anneke. Gingen met een goed gevoel naar huis. Binnen een week bezorgd door 2 behulpzame mannen, en zitten nu op onze tuinstoelen. Waren haast vergeten dat sevice nog echt bestaat. Wij zijn dik in de 80, dus weten nog wat service was. Dank.

Heel blij met mooie loungeset

Zit heerlijk door stevige kussens, ligt ook prima. Heel makkelijk in elkaar te zetten, wat kleurige kussentjes erop. Laat die zomer maar komen!

Prima bedrijf

We hebben onze tuinmeubelset in Nunspeet gekocht. We werden kundig en vriendelijk geholpen door Celyne, en het zelfgebakken taartje bij de koffie gaf de doorslag. De communicatie over de bezorging en de garantie was prima. Binnen een week werd alles afgeleverd door een beleefde, vriendelijke chauffeur. Kortom een bedrijf waar alles klopt.

Prettige en vriendelijke ervaring in de shop en bij levering

Wij kochten een vrijhangende parasol. Goede uitleg over het product en de werking ervan. Puntje van aandacht is wel de veiligheid bij wind. Daarover is in de winkel niet gesproken. M.b.t. het zelf in elkaar zetten van de parasol, mag in de montage instructie wel meer aandacht gegeven worden aan de de wijze waarop de zwenkwielen moeten worden gemonteerd, dus hoe je die gemakkelijk in de voet kunt drukken. Idem voor de montage van het draaiende deel van de parasolhouder/stang op de voet. Een beetje logisch nadenken bracht de oplossing. Tenslotte zijn bepaalde onderdelen wel erg klein getekend, met name de borgschroef in de voet van de paravolhouder/stang. Dat je die schroef overhield was dus erg onlogisch. Maar na enig zoekwerk werd ook dat probleem opgelost. Het kan dus beter!!! Zeker de instructie hoe de wielen moeten worden bevestigd in de bodem/voet.

Mooie collectie, onze keuze was snel gemaakt.

Veel mooie meubelen in meerdere stijlen, konden ons goed een beeld vormen over wat ons het meest aansprak. Samen met de adviseur waren wij er snel uit. Inmiddels is de bestelling geleverd en wij zijn zeer tevreden.

Ik ben goed geholpen en heb nu een prachtig loungeset in de de tuin!

Ik werd geholpen door Stephan. Hij wist ons goed te informeren over alle ins-en-outs van tuinmeubilair. Uiteindelijk zijn we met een mooie keuze en een mooie prijs tot een akkoord gekomen!

Prachtige loungebank!

Prachtige loungebank. Mooie kussens en mooi materiaal. Ook de vorm is speels. Een echte aanrader.

Super correct en professioneel geholpen

Afgelopen week op herhaling geweest voor een tuinset. Vorig jaar al een lounchset gekocht en gezien de ervaring nu ook voor achter in de tuin weer terugkomen naar De tuinmeubelshop.

Mooie winkel, veel keuze, ruim opgezet.

Netjes ontvangen en geholpen in de winkel, Netjes ingepakt en afgeleverd aan huis.

Erg tevreden

Nadat wij onze keus gemaakt hadden in de Tuinmeubelshop in Nunspeet, was de bestelling snel geplaatst, leveringsafspraak gemaakt en een paar dagen later hadden wij onze stoelen in huis. Nu nog even wachten op het goede weer zodat we kunnen genieten van deze aankoop!

topkwaliteit tuinmeubelen

nieuwe diningset 6 persoons gekocht en een opbergbox voor de kussens. we konden op ons gemak rondkijken in winkel en werden erg goed geholpen met het samenstellen van de set. ook kregen we nog een lekker bakje koffie met een warm appel gebakje. ook goede onderhoud tips gekregen. snelle levering en top montage door vriendelijke bezorgers, ook verpakkingsmateriaal werd netjes mee teruggenomen, top jongens, wij zijn er erg blij mee.

Super geregeld, mooie kwaliteit, zeer te reden ;)

Zou hier zo nog eens wat bestellen, mooie prijs kwaliteit! Laat het mooie weer maar komen. Zou deze site ten zeerste aanraden, geen twijfel over mogelijk. Zoals op de foto !!

Prachtige eyecatcher in de tuin!

Super fijne winkel en vriendelijk geholpen. Konden daardoor snel een keuze maken. Binnen een week was de loungeset bij ons thuis afgeleverd. Snel in elkaar te zetten en ontzettend blij mee! Ontspannen in de tuin hebben we nooit eerder zo kunnen doen. Dus dank daarvoor!

Perfecte klantenservice

Net na de garantie periode van onze tuinmeubelset liet bij 1 stoelpoot het riet los. Toch maar gebeld en vandaag werd de stoelpoot gerepareerd als zijnde garantie en service en geen kosten. Monteur was mooi op tijd en al met al zeer goed afgehandeld, kijk dat is nou eens service.

Op service

Super goed geholpen . Mooie zaak met mooie spullen . We kwamen voor een parasol. En zijn later nog terug geweest en hebben een hoge tafel met vier bar stoelen eromheen gekocht . De mevr die ons hielp juanita wist waarover ze het had . Heel vriendelijk en goed geholpen .

Echt super tevreden zowel de winkel en het personeel als de bezorgers echt fantastisch.

Goed advies en snelle levering

Kundige verkoper en een goed advies. Snel geleverd door heel aardige jongens die ook nog wat tips voor de installatie gaven

Super tevreden , het kon niet beter .

We hadden net een parasol terug gebracht naar een zaak . We vonden dit een prachtige winkel , mooi alles uitgestald en duidelijke uitleg van de verkoper .kon niet beter en super tevreden .

Net zo als de vorige keer keurig geholpen in nunspeet Levering was ook weer netjes volgens afspraak Wij zijn heel tevreden zullen de volgende aankoop ook weer daar aanschaffen

Tuinsalontafel besteld, mooie kwaliteit, goed ingepakt en door een vriendelijke chauffeur in onze tuin gezet. Goed op de hoogte gehouden v.d. aflevering, al met al dus een aanrader !

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl