Supervriendelijk

Op zaterdag in Hoogeveen geweest. Daar waren niet de stoelen die wij in eerste instantie wilden hebben. Na een gesprek met Aniek en een offerte op zak voor 4 andere stoelen, zijn we naar Nunspeet gereden waas de stoelen van onze 1e keuze wel stonden. Maar dit zitcomfort was niet zoals wij wilden. Uiteindelijk maandagochtend toch weer met Aniek gebeld en een setje van 4 stoelen besteld, met de uitstraling van de 1e keus, maar voor de ge-ofreerde prijs van de 2e keus. Snelle levering binnen 3 dagen, en we zijn superblij met de stoelen. Zitten heerlijk, kwalitatief perfect en de prijs was ook naar tevredenheid. Pluim voor Aniek en de tuinmeubelshop

Nadat we al vijf tuinmeubelwinkels hadden bezocht kwamen wij bij Teunmeubelshop op het juiste adres.

Wat ons bij binnenkomst zagen was een mooie, lichte en overzichtelijke toonzaal. Daar zijn wij eerst maar doorheen gelopen en het viel ons dat er een ruim maar niet overdadig aanbod stond. De verkoopster was niet nadrukkelijk aanwezig maar na een paar gerichte vragen wist zij erg goed wat wij zochten. Met een paar vriendelijke aanwijzingen kwamen wij tot een keuze en daarna bleek bij de kassa dat we alle drie blij waren.

Mooie nette zaak met zeer vriendelijk personeel!!

Zeer goed en vriendelijk in de mooie winkel geholpen en ook de jongens die het thuis brachten, zeer vriendelijk en netjes de zware tafel geplaatst!! Zeker een aanbeveling waard voor deze winkel!

Meer dan goed

Prima geadviseerd in de winkel en snel tot een koop kunnen komen. Wel een opmerking en dat is de volgende. Na levering van set tuinstoelen deze zelf in elkaar moeten zetten en zelf moeten zorgen voor het afvoeren van al het karton. Zou in mijn optiek ook anders kunnen. Wel zeer tevreden met onze tuinset

Super ervaring

Nette site, in de winkel in elst gaan kijken en vriendelijk geholpen, Binnen 3 dagen bezorgd door Lars! Topper ook nog in achtertuin gezet. Bedankt

Store verkoop met een prima dienstverlening. Afspraak bezorging top geregeld !

Top geholpen aan een prachtige tuinset !

Een eerste zeer aangename ervaring gevolg door een onmiddelijke aankoop!

Groot aanbod van mooie tuinmeubelen in een ruim pand te Bergen op Zoom.

Uitstekend geholpen

Precies wat ik zocht voor een nette prijs. Vriendelijk en goed geholpen, zonder gedram.

Prachtige lounge set

Fijn geholpen in Hoogeveen. Op maandag uitgezocht en op donderdag al geleverd. Topservice.

Goed advies en enorm blij met ons nieuwe tuinset!

Terwijl we binnenstapten werden we verwelkomd door een lieve verkoopster die ons een bak koffie aanbood met een heerlijk warm appeltaart gebakje. Al snel onze keuze kunnen maken, voor een leuke prijs een prachtig tuinset kunnen kopen! En het werd al binnen 4 dagen gratis thuisbezorgd Deze winkel is een aanrader!

Onze tuinset werd snel geleverd en staat prachtig. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding!

Top product

Vlot geleverd, werkelijk een top product. Zware tafel staat zeer stabiel en heeft verstelbare poten.

Zéér prettig geholpen

Na een goede ontvangst met koffie en gebak zijn we geholpen door een vriendelijke medewerker, die het bv geen probleem vond om tuinstoelen uit een andere hoek om de tuintafel te zetten zodat wij konden beoordelen of onze huidige stoelen bij de tafel pasten. Al met al zijn we zeer tevreden met een tafel die eigenlijk niet op ons verlanglijstje stond, maar die door zijn ovale vorm een stuk gezelliger voelt dan onze oude rechthoekige tafel.

Top bezorging en stoelen zitten geweldig. Wij zijn heel blij mee ❤️

Hier vind je kwaliteit, comfort en een gezonde dosis gezelligheid!

We zochten een lage loungebank. We zijn eerst zelf door de winkel gelopen om te kijken wat er allemaal was (met een rolmaat -> dat is een tip). De medewerkers waren bereikbaar maar absoluut niet opdringerig. We konden lekker onze gang gaan zonder dat iemand zich met ons 'bemoeide'. Toen we uitgekeken waren werden we vrijwel meteen aangesproken door een medewerker. Hij had goed in de gaten op welk moment we zijn hulp konden gebruiken. Zeer snel, doelgericht en vooral met veel gezelligheid geholpen. Binnen een half uur na binnenkomst hadden we de perfecte bank gekocht. Deze was op voorraad en staat nu 4 dagen later al te shinen op ons terras.

Heel fijn geholpen en geslaagd met een mooie loungeset!

Fijn geholpen door dhr. Ruth. Dacht goed mee, zonder opdringerig te zijn. Hele mooie spullen, voor elk wat wils, ook qua prijs heel divers. Snelle levering!

Fijn geholpen in de winkel en snelle levering van ons tuin set, erg blij met de service.

positief

Geweldig mooi tuinset gekocht

Zeer tevreden hoe geholpen met mijn aankoop tuinset en de zeer nette bezorging een paar dagen later.

Erg tevreden

Heel blij met onze nieuwe tuintafel. En omdat we niet naar de fysieke shop konden komen en twijfelden of de kleur zou marchen met onze stoelen, hebben we gemaild met de vraag voor foto’s en die zijn opgestuurd, dus heel tevreden!

Topservice

In de winkel goed geholpen. Er werd goed geluisterd naar mijn wensen en passend advies gegeven. Hierdoor snel een keuze kunnen maken. Ook nog eens een snelle levering. Erg blij met de meubels.

Goede afhandeling, product alleen niet vlekkeloos

Mijn ervaring met tuinmeubelshop is prima. Mooie showroom in Zoetermeer, mooie producten. Duidelijke communicatie rondom levering. Alleen bij het uitpakken, een kleine braam aan 1 van de stoelen. Ik vind het de moeite niet waard om te klagen, maar ik verwacht voor deze bedragen eigenlijk wel producten zonder smetjes.

Prima loungeset voor het geld

In de winkel prettig geholpen Aflevering netjes op tijd en zeer beleefde bezorgers Al met al zeer tevreden klant

Super service

Zeer vriendelijk en behulpzaam in de winkel. Fantastische en zeer stipte service. Dank u.

Top!!!

Altijd voorzichtig met een bedrijf waar ik helemaal geen ervaring mee heb. Maar ik kan ECHT alleen maar positief zijn. Een geweldige aanbieding kwam voorbij via instagram. Na overleg met schoondochter en schoonzoon de sprong gewaagd en besteld. Alles heel duidelijk aangeven en gemakkelijk te bestellen. Via mail bevestigen ontvangen. Dag voor levering duidelijke informatie met tijdstip levering. Netjes geleverd...en blij verrast over het uiterlijk en de kwaliteit van het gekochte product. Dus met een woord....TOP!!!! Wij zijn dik tevreden. Deze zomer zal er veel gebruik gemaakt gaan worden van de tuinset

Heldere afspraken, vlotte levering.

Via de website kwamen we tot een bepaalde keuze. Deze hebben we via de showroom in Almelo getest en gelijk besteld. Het hele proces ervaarden wij als zeer klantvriendelijk.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl