Laden reviews...
910 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De recensies zijn overwegend positief. Klanten waarderen vriendelijk en deskundig personeel, duidelijke informatie en snelle levering. Vaak wordt de kwaliteit van de meubels en de prettige winkel- en leverervaring genoemd. Enkele opmerkingen gaan over leveringsafspraken of schade, maar de algemene indruk blijft positief.
Zeer tevreden, online besteld volop keuze tegen scherpe prijzen. De bestelling werd snel geleverd en alles was helemaal naar wens. Nu heerlijk genieten van onze nieuwe tuinmeubelen!
15 August 2026
C.
Eindhoven
Wij zijn ontzettend tevreden over onze ervaring bij Tuinmeubelshop in Veenendaal! Vanaf het moment dat we binnenkwamen werden we vriendelijk ontvangen. Er is ontzettend veel keuze, waardoor we rustig verschillende tuinsets konden bekijken, uitproberen en vergelijken. We zijn erg goed geholpen door een medewerker die de tijd voor ons nam, goed luisterde naar onze wensen en ons prettig adviseerde zonder opdringerig te zijn. Tijdens het winkelen kregen we ook nog een lekker appeltaartje aangeboden. Een klein gebaar, maar het maakte het bezoek extra gezellig! Uiteindelijk hebben we een prachtige tuinset gevonden die helemaal aan onze wensen voldoet. Ook de bezorging verliep uitstekend: netjes, volgens afspraak en alles werd in goede staat geleverd. Inmiddels hebben we de tuinset uitgebreid kunnen testen en hij zit echt heerlijk. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en kijken ernaar uit om er nog heel veel mooie dagen van te genieten. Kortom: veel keuze, goede en vriendelijke service, een fijne winkel in Veenendaal én een heerlijke tuinset. Wat ons betreft absoluut een aanrader!
15 August 2026
Scherpenzeel
Fijn geholpen in de winkel. Helaas werden de meubels met schade geleverd, dit kan gebeuren. En we hebben snel een correcte oplossing gekregen.
14 August 2026
Aimee
Helmond
Ik ben erg blij met de manier waarop het contact met de klanten service is verlopen en zal zeker andere adviseren om via Tuinmeubelshop wat te kopen. Ook in de winkel in Nunspeet zijn ze erg vriendelijk :)
13 August 2026
Sven
Zeewolde
Goed en deskundig geholpen in de winkel. Onze aankopen zijn snel geleverd en de producten voldoen aan onze verwachtingen. Er zat in een van de stoelen een productiefout. Dit is snel opgepakt en de stoel is omgewisseld.
13 August 2026
Guda
Oostzaan
Op 31 juli jl een stoel-bankset Melone gekocht via de webshop, op 6 augustus geleverd conform da afspraak. Echter bij het uitpakken en in elkaar zetten bleek er niet de juiste onderlen in te zitten. Contact gehad die zelfde met de service afdeling van hen, (3x) waar bij steeds werd gezegd dat dit zou worden door gezet per mail naar de juiste afdeling maar ik kreeg maar geen reactie terug. Op 7 augustus weer contact gehad maar weer hetzelfde verhaal. Op het einde van de dag kreeg ik een telefoontje dat ik de volgende dag, zaterdag, in hun magazijn inTiel, de juiste onderdelen kon ophalen. Op zaterdag daar geweest en inderdaad, na veel zoeken en bellen van een personeelslid aldaar, overigens een heel aardige man, de onderdelen gevonden. Echter weer thuis bleken het toch weer niet de juiste onderdelen te zijn. Zondag wel een reactie op mijn eerder bericht op Trustpilot, welke inmiddels al weer weg is, van Kees@tuinmeubelshop. hij zou dit gaan regelen. wacht nog steeds op bericht.
11 August 2026
Maarssen
Toen we onze MARSEILLE stoelen kwamen uitzoeken kregen we, naast vakkundig advies, ook koffie met een appelgebakje geserveerd. Na een uiterst ontspannen gesprek gingen we tevreden naar huis. Een paar dagen later werden onze stoelen in perfecte staat afgeleverd en hebben we ze zelf dankzij de handige handleidng in elkaar gezet. Sindsdien zitten we elke dag met veel plezier op ons balkon te genieten in de zon.
10 August 2026
Jan en Annemarie Smith
Zoetermeer
Beste,
Wat een heerlijke review om te lezen, bedankt! Fijn dat jullie het uitzoeken van de MARSEILLE stoelen als zo ontspannen hebben ervaren, inclusief het advies, de koffie en natuurlijk het appelgebakje. 😊 Geweldig dat ook de levering en montage helemaal naar wens zijn verlopen. We wensen jullie nog heel veel zonnige en ontspannen momenten op het balkon!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
goed advies, fijne bezorging met echte klant-betrokkenheid.
10 August 2026
Paul van Bakel
Renesse
Beste Paul,
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over het advies én de bezorging. Persoonlijke aandacht en betrokkenheid vinden we erg belangrijk, dus geweldig dat je dit zo hebt ervaren. Heel veel plezier met je aankoop!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen meedenken. Geen ooie verkoop verhalen.dus top.
7 August 2026
theo
Asperen
Beste Theo,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze hulp en het meedenken als prettig hebt ervaren, zonder onnodige verkooppraatjes. We vinden het belangrijk dat je rustig de juiste keuze kunt maken. Veel plezier met je aankoop!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben bij Tuinmeubelshop in Cruquius mooie tuinmeubels besteld. Wij zijn door behulpzaam en vriendelijk personeel geholpen.
Kasia
Nieuw Vennep
Beste Kasia,
Bedankt voor jullie mooie review! Wat fijn om te horen dat jullie in onze winkel in Cruquius mooie tuinmeubels hebben gevonden en prettig zijn geholpen door onze collega's. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe tuinmeubels en vooral veel gezellige momenten in de tuin!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen en ook snel geleverd Telefonisch nog contact gehad en dat verliep ook prima Geen negatieve punten
Rj van den Berg
Amersfoort
Beste RJ,
Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent, de levering snel verliep en ook het telefonische contact naar wens was. Daar worden we blij van! We wensen je heel veel plezier met je aankoop.
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Inmiddels mijn tweede aankoop bij de tuinmeubelschop en super tevreden. Nu twee mooi gerealiseerde zit hoeken gecreëerd zodat ik maximaal kan genieten van de tuin en vijver dmv super meubels van jullie. Kortom zeer tevreden klant die heerlijk tot rust komt.
Dennis van Hummel
Kerkdriel
Beste Dennis,
Wat ontzettend leuk om te lezen dat je inmiddels al voor de tweede keer bij ons bent geslaagd! Geweldig dat je met onze meubels twee mooie zithoeken hebt kunnen creëren om optimaal van je tuin en vijver te genieten. Daar doen we het voor! We wensen je nog heel veel heerlijke en ontspannen momenten in de tuin. 😊
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen en groot assortiment. 1 tip: schaf airco aan. Met wat hogere temperaturen is het niet te doen in de winkel. We zijn zelfs weggelopen omdat we beiden hoofdpijn kregen.
Mireille
Elburg
Beste Mireille,
Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat jullie goed geholpen zijn en ons grote assortiment waarderen. Bedankt ook voor de tip over de airco. We begrijpen heel goed dat het met hogere temperaturen behoorlijk warm kan worden in de winkel en nemen jullie feedback dan ook zeker mee. Hopelijk mogen we jullie een volgende keer onder aangenamere omstandigheden weer verwelkomen!
Daan | Tuinmeubelshop ☀️
allereerst wouden wij een leuk setje hebben voor ons balkon maar die verkoper deed niet prettig en voelde wij ons daar eigenlijk al niet serieus genomen had het maar over ons deed flauw en laagdunkend vonden wij nou maar dat was nog niet alles wel een leuk setje uitgezocht bezorgplanning ingevoerd kwam ook allemaal netjes alleen zonder de montagestukken voor de stoelen daar moesten wij wel ongeveer bijna weken op wachten dat is veel te lang voor onderdelen want ja dat ging via een ander postbedrijf maar de verkoper had ook nog alleen het mailadres van mij op de bestelling en niet mijn echte naam en achternaam best ergelijk als je al zo behandeld bent door de verkoper doet ie nou zo irritant tegen iedereen? ik zei ook een keer tegen hem toen het mij teveel was wat een vreemde vraag is dat maar het is een niet prettige ervaring geweest voor ons en dan ook nog zo lang op montagebevestigingen wachten daarom geef ik de service ook geen sterren als je zolang op je montage onderdelen moet wachten want die waren ze vergeten mee te leveren is dat echt ongeloofelijk! wij zijn zelf helemaal geen moeilijke mensen maar moesten er eerst wel flink achter aan zitten en dan nog zo laat leveren? het leek zo, n proffesionele zaak maar daar kwamen wij door die verkoper wel achter dat ie ons eigenlijk belachelijk aan het maken was. nee geen aanbeveling voor ons meer om iets daar te kopen helaas
Martine
Veenendaal
Bij Tuinmeubelshop Cruquius een super mooie Lifestyle Evora bistroset besteld. Siem en Wiebe hadden alle tijd en hebben ons zeer goed geadviseerd welke set paste bij onze wensen. De set werd ook binnen 3 werkdagen geleverd. Helaas waren de 2 stoelen beschadigd, 1 had een gebroken houten leuning en de andere een deukje in het aluminium frame. Dat kan helaas gebeuren met grote dozen, waar gewerkt wordt gaat er wel eens wat mis. Meteen contact opgenomen met de service afdeling via de mail met foto’s wat er stuk was. De zeer snelle reactie van Tuinmeubelshop overtrof totaal onze verwachtingen. Keurige mail met excuses en ‘vervelend dat het u moet overkomen’, ‘maar we gaan het voor u oplossen’. We konden meteen een voor ons geschikte datum kiezen, met weer een snelle bezorging voor de 2 nieuwe stoelen geleverd. Maandag 10 augustus is de bezorging.
M
Venhuizen
Beste M,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review! Wat fijn om te lezen dat Siem en Wiebe u in onze vestiging in Cruquius de tijd hebben genomen om u goed te adviseren en dat u de perfecte Lifestyle Evora bistroset heeft gevonden.
Natuurlijk vinden we het erg jammer dat de stoelen beschadigd zijn aangekomen. Gelukkig heeft onze serviceafdeling snel kunnen schakelen en een passende oplossing voor u geregeld. Fijn om te horen dat onze communicatie en service uw verwachtingen hebben overtroffen. Dat is precies de ervaring die we onze klanten willen bieden.
We hopen dat de levering van de nieuwe stoelen helemaal naar wens verloopt, zodat u snel onbezorgd kunt genieten van uw prachtige bistroset.
Daan | Tuinmeubelshop
Bij het uitpakken van mijn bestelling zag ik verschillende beschadigingen. Na één melding kreeg ik dezelfde dag een nieuwe omruiling. Nou dat noem ik één snelle service. Dankjewel
Ria van der velden
Sint-Oedenrode
In de Experience Store in Almelo volop keuze om zelf te ervaren naar welk meubel onze voorkeur uitgaat. Met name de zitpositie is daarbij relevant. Daarnaast prima geholpen en geadviseerd door de medewerkster. Tenslotte een zeer snelle en correcte levering van de meubels.
Henk
Oldeholtpade
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u in onze Experience Store in Almelo alle tijd heeft gehad om de verschillende tuinmeubelen zelf uit te proberen. We begrijpen heel goed dat de zitpositie een belangrijke rol speelt bij het maken van de juiste keuze.
Daarnaast is het geweldig om te horen dat onze medewerkster u prettig heeft geholpen en geadviseerd. Ook zijn we blij dat de levering snel en correct is verlopen.
We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en bedanken u voor uw vertrouwen!
Daan | Tuinmeubelshop
Bij het bezoek aan de showroom werden we uitstekend en "out of the box" geholpen. We hebben een mooie set gekocht maar bij de levering bleek er een kleine beschadiging aan de armleuning te zijn. Na contact met de klantenservice werd er binnen een paar uur een omruiling voorgesteld! Zonder gezeur en gedoe! Topproduct en topservice!
Roel
Alteveer
Beste Roel,
Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te lezen dat u in onze showroom uitstekend en "out of the box" bent geholpen en een mooie set heeft gevonden.
Natuurlijk is het jammer dat er bij levering een kleine beschadiging aan de armleuning zat. Des te mooier om te horen dat onze klantenservice dit snel en zonder gedoe voor u heeft kunnen oplossen. Dat is de service die we graag willen bieden!
Bedankt voor uw mooie complimenten over zowel onze producten als onze service. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinset!
Daan | Tuinmeubelshop
Geweldig zoals we zijn geholpen. Een extra element hebben we uit Nunspeet gehaald. Misschien is dat wel het kleinste smetje…. Onze overkapping is er mee verfraaid. Erg blij mee. Montage viel erg mee evenals het koppelen en stellen.
Assen
Beste Jan,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen en dat u erg blij bent met uw aankoop. Geweldig om te horen dat uw overkapping er nog mooier door is geworden!
We begrijpen dat het ophalen van het extra element in Nunspeet een klein minpuntje was. Des te fijner dat de montage, het koppelen en het stellen uiteindelijk zo soepel zijn verlopen.
We wensen u heel veel plezier met uw prachtige opstelling en bedanken u voor uw vertrouwen!
Daan | Tuinmeubelshop
vorige week in filiaal Gouda een zweefparasol aangeschaft. Vorig jaar ook al een tuinset gekocht in Gouda. In beide gevallen geholpen door dezelfde medewerker die ons heel goed heeft geholpen en geadviseerd. Zeer prettig! Ook de aflevering verliep vlot dus inmiddels zitten we heerlijk in de schaduw onder onze nieuwe aankoop!
Theo
Schoonhoven
Beste Theo,
Hartelijk dank voor uw mooie review én voor het vertrouwen dat u opnieuw in Tuinmeubelshop heeft gesteld! Wat leuk om te lezen dat u zowel vorig jaar als onlangs in onze vestiging in Gouda zo prettig bent geholpen door dezelfde medewerker. We geven uw mooie complimenten graag aan hem of haar door.
Fijn om te horen dat ook de aflevering vlot is verlopen en dat u inmiddels heerlijk kunt genieten van de schaduw onder uw nieuwe zweefparasol. Dat is precies waar we het voor doen!
We wensen u nog veel fijne en zonnige momenten in uw tuin.
Daan | Tuinmeubelshop
De stoelen zien er mooi uit en zitten heerlijk. De bezorging was keurig binnen tijd bezorgd die was aangegeven. Top bedrijf!
Margo
Nieuw Vennep
Beste Margo,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de stoelen niet alleen mooi zijn, maar ook heerlijk zitten. Daarnaast is het goed om te lezen dat de bezorging netjes binnen het afgesproken tijdvak heeft plaatsgevonden.
Bedankt voor uw mooie compliment. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe stoelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Zeer goed geholpen in de winkel in Bergen op Zoom .De service is uitmuntend goed .Heb een beschadiging aan de dining tafel gehad in no time omgeruild.Ook de jongens die de tuinmeubels thuis hebben gebracht waren zeer vriendelijk en netjes . Top bedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat en weten waar over ze praten.
John
Roosendaal
Beste John,
Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen in onze vestiging in Bergen op Zoom en dat u onze service als uitmuntend ervaart.
Natuurlijk is het vervelend dat uw diningtafel beschadigd was, maar we zijn blij dat we dit snel voor u hebben kunnen oplossen. Ook geven we uw mooie complimenten over onze bezorg- en montagemedewerkers graag aan hen door. Het is geweldig om te horen dat hun vriendelijkheid en nette werkwijze zo gewaardeerd worden.
Bedankt voor uw vertrouwen en uw mooie woorden. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Product wordt geleverd met fouten en vervolgens geen servicemonteur te bereiken. De eerste mail werd snel beantwoord maar daarna was het stil. Van ellende weer terug naar de winkel gegaan en dan wordt er beterschap beloofd. Helaas. Dikke spijt dat ik daar iets gekocht heb.
31 July 2026
HS
Maaseik
Nadat we enige jaren geleden tuinmeubelen bij deze zaak hadden gekocht hebben wij op 6 juli een bezoek gebracht aan de vestiging in Wormerveer, waar wij bijzonder netjes geholpen zijn door de aanwezige medewerkster Zij heeft ons begeleid door de winkel en daarna hebben we op de computer onze keus gemaakt en direct een leveringsdatum afgesproken. Op 9 juli werd onze bestelling netjes afgeleverd geheel volgens afspraak Een grote plus voor deze firma Met vriendelijke groet, Fam. H. Floor Zaandam
30 July 2026
Henk
Zaandam
Beste Henk,
Hartelijk dank voor uw mooie review en voor het vertrouwen dat u opnieuw in ons heeft gesteld! Wat leuk om te lezen dat u na uw eerdere aankoop weer voor Tuinmeubelshop heeft gekozen.
Fijn dat u in onze vestiging in Wormerveer zo prettig bent geholpen en samen tot een passende keuze bent gekomen. Ook is het mooi om te horen dat de levering netjes volgens afspraak is verlopen.
Bedankt voor uw mooie compliment en veel plezier gewenst met uw nieuwe tuinmeubelen!
Daan | Tuinmeubelshop
Na eerst wat misverstanden heb ik na de miskoop een nieuwe parasol gekregen. Fijn dat het bedrijf dit zo opgelost heeft.
30 July 2026
Gert
Amersfoort
Beste Gert,
Bedankt voor uw review! Fijn om te lezen dat we de misverstanden uiteindelijk naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat u een nieuwe parasol heeft ontvangen. Natuurlijk vinden we het jammer dat het in eerste instantie niet helemaal goed is gegaan, maar des te fijner dat u tevreden bent met de geboden oplossing.
We wensen u veel plezier met uw nieuwe parasol en hopen dat u er volop van kunt genieten!
Daan | Tuinmeubelshop
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores.
www.tuinmeubelshop.nl
Groeneveldselaan 37 A