Wij zijn in de winkel vriendelijk geholpen door de dames ook advies top service bezorging is ook top

Een geweldige showroom war je altijd zal slagen. Zeer overzichtelijk, groot, enorme keuzes, prettig opgesteld, veel parkeerruimte, prima advies en snelle levering door competente leverancier. We hadden meerdere showrooms gepland en bij deze begonnen en direct geëindigd omdat het allemaal klopte qua prijs en kaliteit. We zijn zo tevreden over onze aankoop en hopen er nog jaren van te genieten. Meer dan een aanrader!

Supermooi!

Na eerst bij de feestelijke opening van de winkel te zijn geweest in Elst, waar ik supervriendelijk en warm werd verwelkomd, besloot ik nog eens terug te gaan. De keuze iss hier fantastisch; voor ieders wat wils. Teveel eigenlijk! Mooie, moderne kwaliteitsproducten voor een hele goede prijs. Ik wist in eerste instantie niet precies wat ik zocht, maar Carmen heeft mij daarbij super geholpen. Zo ben ik, door haar expertise, kennis en geduld , uitgekomen bij een supermooie set en een hele leuke hangstoel voor de kids. Deze vinden ze overigens fantastisch (en ik stiekem ook!) Ik ben heel blij en wil Carmen hierbij nogmaals bedanken. Laat die zomer maar komen!

Keurige levering en nazorg

Goede webshop, keurige tijdige en snelle levering. 1 stoel was beschadigd en na 1 email hierover te hebben gestuurd kreeg ik gelijk de bevestiging dat de stoel kan worden omgeruild en dat deze werd thuisbezorgd. Wat een goede service ! Erg blij mee.

Top.

Mooie stevige stoelen. Snel en goed verpakt verzonden.

Super goed geholpen

Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mark. We kregen er een klein appelgebakje en wat drinken dat vond ik zo bijzonder. Daarna veel tuinsets bekeken. Hij kon ons goed en kundig advies geven. Zeker een aanrader.

Mooie winkel, en heel vriendelijk personeel!

Veel keuze, hele aardig personeel, in de winkel, en bij bezorging!

Fijne winkel goed advies

Zeer tevreden ook over verkoper Mark die ons goed advies heeft gegeven

Super service en prachtige set

Wij zijn super geholpen en we hebben een mooie set op ons terras staan. We besloten om nog 2 stoelen erbij te bestellen. Een telefoontje en het was direct geregeld! We kunnen niet wachten tot ze komen

Uitstekend geholpen, en snel geleverd

Uitstekend geholpen in de winkel, en echt snel geleverd. Ook nog een prima prijs kwaliteit verhouding, zeker een aanrader.

Niets is teveel. Wel 10 verschillende stoelen bij gekozen tafel geplaatst tot de goede keuze gemaakt kon worden.

Goede service en goede kwaliteit

In de winkel ben ik netjes geholpen met het zoeken naar een nieuwe tuinmeubelset. Bij het leveren zetten de bezorgers alles netjes op de juiste plek en leggen ze het zo neer dat je het makkelijk kan monteren. Het materiaal is goede kwaliteit en zijn erg blij met onze aankoop! :)

Super tevreden

Ik vind de stoelen Erg lekker zitten Een aanrader

Mooie kwaliteit en vlot geleverd

Na wat afstemming per mail snel tot een overeenkomst kunnen komen. Een week later werd onze tafel en 6 stoelen al geleverd. Laat de zomer maar komen.

Prima winkel

Mooie tuinsets en ruime keus in verschillende stijlen. We zijn prima geslaagd.

Zin in de zomer man!

Na een miskoop op internet, besloten geen loungeset meer te kopen zonder deze eerst te testen. Op aanraden van collega naar tuinmeubelshop Gouda gegaan. Vriendelijk geholpen, ruime keuze en op slag verliefd geworden op een prachtige loungeset. Wel wat boven het oorspronkelijk budget, maar iedere cent meer dan waard. Kwaliteit top, binnen afgesproken tijdslot bezorgd, mooi om te zien en zit heerlijk. Laat de zon maar komen!!

tevreden

voor de 2x hier tuinmeubels gekocht. eerste keer een granieten tafel. deze maal een stoel-bank loungeset en wederom erg tevreden

Online Lifestyle Lecce/Ancona 150 cm tuinset besteld...super !

Lifestyle Lecce/Ancona 150 cm dining tuinset ( 7-delig ) besteld en 3 dagen later in huis. Prachtige set en goede kwaliteit, perfect !

Uitermate vakkundig geholpen

Prettige dame met kennis van zaken. Onze loungebank en ligbedden voldoen volledig aan onze wensen. Levertijd zoals beloofd, prettige jongeman die kwam leveren. Kortom; volledig tevreden.

Besteld, super snel geleverd en van goede kwaliteit!

Toevallig kwamen we op de site van Tuinmeubelshop terecht, we waren al een tijdje op zoek naar een leuke tuinset voor onze nieuwe tuin. We waren verrast, veel keus en het zag er goed uit. De bestelling werd na een paar dagen al geleverd en we waren blij verrast door de goede kwaliteit van de spullen. Trots op het resultaat en al in een maarts zonnetje lekker buiten gezeten. Prijs/kwaliteit zeer goed. Kussens ook van goede kwaliteit. Helemaal top en laat de zomer maar komen!!

Prachtige winkel

2 hoge kwaliteit loungestoelen gekocht. Perfecte service. Kopje koffie erbij met bonbon. Alles zeer snel thuisbezorgd. Gewoon top.

Reinier heeft ons fantastisch geholpen. Hij kon al onze vragen perfect beantwoorden. Koffie met appelgebak maakte de aankoop compleet. Ondertussen heeft de levering plaats gevonden en staat de parasol erg mooi in de tuin.

Heel snel gevonden wat ik zocht

Ik kwam de showroom binnen met al een vrij goed idee van wat ik zocht (vanwege online zoektochten), en kwam in de winkel al snel een tuinstoel tegen die hier perfect bij aansloot. Hier stond ook een voetenbankje bij, wat het plaatje helemaal compleet maakte. De keuze om deze combinatie te kopen, aangevuld met een tuintafel die ik op de website had gevonden, was snel gemaakt. De verkoper die uiteindelijk de bestelling registreerde en verder verwerkte was heel vriendelijk, en zorgde ervoor dat mijn ervaring met de Tuinmeubelshop enorm positief was.

Super mooie meubels

Lekker rustig zelf in de winkel rond kunnen kijken, goed advies wanneer nodig, vlotte en nette bezorging binnen het tijdslot. Erg vriendelijk personeel. Zeker een aanrader.

Van showroom tot deur !

Zeer vriendelijke en hulpvaardige jongedame in showroom die alle tijd nam en ons uitstekend adviseerde. Snelle levering en door n uiterst correcte en vriendelijke vezorger thuis gebracht!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl