Mooie collectie tegen nette prijzen en snel geleverd, xonder gedoe!

Lekker door de showroom gelopen, zonder steeds een verkoper, die om je heen draalt. Maar heb je ze nodig, dan zijn ze er en helpen je. Levering ook prima verlopen. Spullen zitten goed verpakt en staan zo in elkaar. We hebben al heerlijk genoten van onze loungeset! Complimenten Tuinmeubelshop!

Snelle en goed service!

Op internet de tafel gezien, toch nog naar de winkel gegaan. Verkoper maakte een vriendelijk praatje zonder opdringerige verkoopambities, zeer prettig. Binnen 15 minuten alles geregeld. Binnen een week thuisbezorgd, tot in de tuin. Kortom, snel en goed!

Heel goed geholpen door een medewerker bij mijn online bestelling. Levering was ook keurig op tijd binnen het genoemde tijdvak van 2 uur. Blij met mijn loungeset.

Goede ervaring

Goed en snel volgens afspraak geleverd.

Geweldig loungeset, top levering. Top advies

Goede service!

Zoekend naar een tuinset ben ik uitgekomen bij de Tuinmeubelshop. In de showroom in Gouda werd er goed geluisterd naar mijn wensen. De verkoper heeft onderdelen door de hele showroom getild, zodat ik een totaalbeeld kon krijgen. Snelle levering waarbij de tafel naar het dakterras op de eerste verdieping is getild. De levering was compleet en goed ingepakt. Het monteren van de tafel was zo gebeurd. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!

Uitstekende service

Van binnenkomst in de showroom tot aan de aflevering bij ons in de tuin hebben als uitstekend ervaren. In de showroom waren zeer kundige medewerkers die ons snel en profesioneel hebben geholpen. Onze keuze was snel gemaakt. De levering ,de volgende week,was zoals afgesproken. De chauffeur heeft onze parasol en voet achter in de tuin gebracht met een steekwagentje waar ik zelf de voet en parasol kon monteren. Alles was in de doos aanwezig. Perfect, dank u voor deze service

Tevreden zitten

Tijdens een bezoek aan de shop in Nunspeet goede begeleiding, maar niet te opdringerig en rustig kunnen kijken en beoordelen en indien nodig geholpen met goede voorlichting een prachtig loungeset gekocht. Blij mee…

Goed geadviseerd en snel geleverd

In de winkel goed geholpen en uitleg over de mogelijkheden gekregen. Ook de levertijd was kort en goed te plannen dat het uitkomt. De levering is netjes door de chauffeur afgeleverd en de oude set werd netjes meegenomen.

Tevreden

Wij zijn heel goed geholpen en zijn zeer tevreden met onze aankoop

Goed advies voor een juiste keuze.

Voor een balkon een set gekocht, staat er mooi!

fantastisch

de chauffeur wilde zelfs de tuintafel voor mij in elkaar zetten en nam de afval mee. Dat noem ik nog eens service

super tafel bezorgt

ben niet zo van online kopen mag het graag eerst met eigen ogen zien, maar het heeft mijn verwachting overtroffen "mooie tafel" en goede services

Zeer tevreden.

Besteld via de site. Mooie en duidelijke site. Spullen zeer keurig afgeleverd en voldoen de verwachting.

Mooie winkel, goed geholpen

Wij waren op zoek naar een nieuwe parasol. Wilden gaan vergelijken maar zijn niet verder gekomen dan ons eerste adres de Tuinmeubelshop. Mooie winkel en fijn geholpen. Wij hadden direct vertrouwen in het bedrijf en hebben direct parasol gekocht. Is ondertussen geleverd en geinstalleerd, heel blij mee.

Twee mooie tuinstoelen snel geleverd, passen perfect bij de tuinbanken.

De tuinstoelen zijn precies zoals ik ze bedoeld had. De dikke kussens zitten heerlijk. We zijn er blij mee!

Wederom hartstikke goed

Kochten voor de tweede keer in klein jaar tuinspulletjes bij u. De tweede ervaring is gelijk aan de eerste :-)

Vriendelijk en deskundig behandeld.

Nog onbekend met het bestaan van deze mooie zaak met schitterende tuinmeubels, stonden wij versteld, dat we ook zo makkelijk konden slagen voor onze nieuwe tuinstoelen. Natuurlijk hebben we dat ook mede te danken aan de vriendelijke ontvangst. Meneer liet ons in alle rust zijn assortiment beoordelen, maar de eerste keus was voor ons meteen de beste. Wat een mooie kwaliteit. Met een volledig tevreden gevoel konden we thuis de gratis bezorging afwachten.

Super geholpen

Mooie winkel, klantgericht en klantvriendelijk. Superblij met onze tuinset. Laat de zon maar komen.

Goed verzorgd

Netjes geholpen, vriendelijke en beleefd. Netjes en correct thuis gebracht.

Zeer vriendelijke verkoper. Telefonisch contact met dame Klantenservice uitstekend.

Zeer prettig.

Heel fijn geholpen. We kopen er regelmatig

Een warm welkom en product kennis

Zoals gezegd een warm welkom en goed geluisterd naar mijn zoektocht. En ze komen hun afspraak na!

Professioneel

We zijn in de showroom uitstekend geholpen en geadviseerd. De levering was geheel volgens planning en de gekochte artikelen werden netjes jn de tuin gezet: top service! Complimenten aan het team van Tuinmeubelshop Sliedrecht en aan het vervoersbedrijf. We zijn heel tevreden over de aankoop.

Goed geholpen

In de showroom gaan kijken maar toch gekocht via de webshop. Bij bestellen via de chat heel netjes en goed geholpen. Levering ook netjes met vriendelijke bezorgers. Pas betalen bij levering

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl