Mijn ervaring is Top

Eerst de winkel in Eindhoven bezocht. Daarna via mail met de verkoopster de order geplaats. Op en neer gemaild, voor de laatste details besproken Alles duidelijk. Verder alles volgens afspraak afgehandeld. Top

Wij zijn tevreden

Wij hebben een mooie set gevonden en hebben daar al heerlijk van genoten. De tuinset kwam op de afgesproken tijd en was mooi en er mankeerde niets aan.

Super service

Zeer goed geholpen, zowel in Den Bosch als in Veenendaal. Vriendelijk en van hoge kwaliteit. Loungeset en tuintafel staan prachtig

Duidelijk snel en accuraat

Zeer positief, goede communicatie.

Kwaliteit en snelle service

In Zaanstad de tuinset gezien. Wij werden vriendelijk geholpen zonder koop druk. Kleine korting op de actieprijs kunnen afdwingen, wat ook mooi meegenomen is. De set werd snel en netjes geleverd. Kortom dik tevreden met jullie!

Goede ervaring

Komen afspraken perfect na Gratis bezorging en vriendelijk personeel en bezorgers.

Mooie stoel.

Zit goed.

Kwaliteit, stiptheid en interessante aanbiedingen

Prima kwaliteit meubelen, makkelijk kunnen bestellen en erg behulpzaam bij een vraag aan de klantenservice. Duidelijke communicatie over aflevering en keurig op tijd geleverd. Aanbevolen!

We kwamen de keurige winkel in Den Bosch binnen, en werden vriendelijk begroet door het personeel, we kregen de kans om rustig rond te kijken. Met het uitkiezen van onze tuinmeubelen werd met ons meegedacht. En ook de bezorgdienst was keurig op tijd..kortom de 5 sterren voor de tuinmeubelshop zijn dik verdiend!

Tevreden!

In de winkel tijdens onze vakantie in Heerlen heel fijn en niet opdringerig geholpen. Daarna via de webshop thuis besteld. Kwaliteit prijs verhouding heel prima, snelle en duidelijke communicatie en levering.

Een winkel met zonnige warme uitstraling

Gezien worden als klant met alle tijd om te zien te kijken en te zitten. Dat is top.

Mooie set en snel bezorgd

Mooie set. Tafel makkelijk te monteren, stoelen kant en klaar. voelt en ziet er stevig uit.

Betaalbare tuinmeubelen, fijn geholpen

Bij onze zoektocht naar een nieuwe tuin loungeset kwamen we bij de Tuinmeubelshop in Utrecht terecht. Ze hebben een mooie showroom, met voldoende keuze in betaalbare tuinmeubelen. Na rustig rondkijken werden we prettig geholpen bij de uiteindelijke keuze en bestelling. Het was later ook geen probleem om de bezorging op een andere dag dan afgesproken te laten plaatsvinden. En betaling pas bij bezorging, geen aanbetaling nodig.

Slechte communicatie

In de winkel ,Cruquius, goed geholpen bij het uitzoeken van een mooie tuinzet. Snelle levering door een zeer vriendelijke bezorger. Helaas bleken de bevestigingsgaten niet goed te zitten waardoor het tafelblad niet juist op het onderstel kon worden vastgemaakt en het blad zelf was ook beschadigd. Toen begon het gedoe. Klantenservice was slecht bereikbaar, werden niet teruggebeld door degene die onze zaak in behandeling had, Wisselende informatie. Dit allemaal leidde niet tot enig resultaat . Na een uitvoerige mail van onze kant met alle dagen en tijden en info ontvingen wij alleen een mail waarin wij een datum konden aangeven voor omruiling van de set. Bezorger had alles bij zich maar dat was weer wat overdreven dus hij heeft alleen het tafelblad voor ons vervangen. Hulde voor deze bezorger maar ik zou de klantenservice geen service noemen.

hier weet men wat "service" betekend!

Na een negatieve ervaring bij een andere tuinmeubelwinkel kwam ik bij Tuinmeubelshop terecht. Na op de site te hebben gekeken zat ik met een vraag die ik vervolgens via de chat stelde en binnen 5 minuten was ik eigenaar geworden van een prachtige set. Later realiseerde ik mij dat ik een hoes vergeten was er bij te bestellen en U raad het al...2 tellen later was de hoes toegevoegd bij mijn bestelling en alles is binnen en staat geweldig op mijn terras. Nogmaals: top service!

Prima tuinmeubelen, goed verpakt en bezorgt.

Zoals gezegd, tuinmeubelen zien er goed uit, waren goed verpakt en bezorgt door een vriendelijke chauffeur. Bij sommige meubels zijn wel veel montagewerkzaamheden vereist.

Gute Beratung im Geschäft

Die Lieferung ist auch sehr gut verlaufen

Het lange wachten is beloond met een mooie loungeset. Fijne communicatie met het filiaal in Heerlen.

Gemakkelijke website om bestelling te plaatsen De levering perfect door 2 vriendelijke en behulpzame mensen. Op deze manier zal het online bestellen blijven bestaan Bedankt van van in het begin van de bestelling tot aan de levering Vriendelijke groeten Fons

Nog even afwachten

Jammer dat de spullen binnengezet worden, en niet nagekeken. Zelf spullen uit moeten pakken, wat blijkt is de tafel stuk. Nu moeten ze weer terugkomen wat in een keer had kunnen gebeuren. De service in de winkel is prima, aan huis minder.

Mooie product! Stijlvolle tuintafel! Snelle levering

De tuintafel die ik via Tuinmeubelshop heb besteld is een mooie stijlvolle tuintafel van zeeg goede kwaliteit. Werd snel geleverd!! Kortom heel blij mee

goed geholpen

ruime keuze.

Prachtige stoelen, snelle levering

Erg tevreden met mijn bestelling, zijn hele mooi stoelen die prachtig bij onze nieuwe tuintafel passen. Bezorgers waren vriendelijk.

Gewoon geweldig

Goed geholpen en fijn dat je achteraf gewoon thuis kan betalen erg fijn

Goede aftersales

Snelle levering. Denken ook met klachten mee met de klant en proberen dit goed op te lossen. Mooie kwaliteit tuinmeubelen.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl