Snelle service en duidelijke website

We konden snel de stoelen vinden die we graag wilden hebben. Mooie aanbieding en levering geheel volgens afspraak. Door een foutmelding bij het pinnen was het bedrag 2 x afgeschreven. Na een belletje was het snel geregeld en krijg ik het (hopelijk) snel weer teruggestort.

Topservice

Bezorgers mooi op afgesproken tijd. Zeer correcte bezorgers. Loungeset was zeer degelijk verpakt. Geen beschadigingen. Dat hebben we wel eens anders meegemaakt.

Erg tevreden

Handige site om te bestellen, duidelijke emails over levering. Erg vriendelijke en nette bezorgers. Goed verpakt en zeer tevreden over de tafel en stoelen. Ik zou zeker vaker bestellen bij dit bedrijf.

Prettig tuingevoel

Goede producten aantrekkelijk geprijsd. De klantvriendelijke behandeling in de winkel, maar ook bij de bezorging geven je al het verwachte tuingevoel met de nieuwe spullen, straks in het voorjaar.

Goed geholpen in de winkel

Het personeel in de winkel heeft mij goed geholpen om een keuze te maken, waarbij ik uiteindelijk een multifunctionele tafel heb gekocht De levering was op de afgesproken dag en tijd, helaas hadden de chauffeurs het verkeerde huisnummer op de papieren staan waardoor het even duurde voordat ze eenmaal voor mijn deur stonden Ik wilde ook graag afdekhoezen voor de meubels, maar deze ontbreken helaas in het assortiment, wellicht een puntje voor verbetering

Super blij

Super blij met onze nieuwe tuinset, staat prachtig goed geholpen in de winkel en een snelle levering

Vriendelijke meedenkende verkoopmedewerkers en prachtig tuinset!

Vriendelijk ontvangst met koffie, goed advies over de tuinsets en vooral goed meegedacht wat het beste bij ons tuinhuis past i.v.m. de maten. Levering ging niet in 1 keer goed maar is binnen een paar dagen naar tevredenheid perfect opgelost. Aanrader! Wij zijn blij met ons loungeset. Bedankt Liesbeth en Ruth. Hopelijk kunnen wij er lang van genieten..

Naar m’n wens en gehoopte loungeset

Mijn loungeset is mooier dan dat ik gedacht had onder mijn veranda, en ik ben goed geholpen door de medewerker in de winkel, ze hebben mij goed en vriendelijk en fijn geholpen met het maken van mijn keuzes, waardoor het makkelijker was om t kiezen, welke bij mij onder de veranda beste paste.

Aardige verkopers

Aardige verkopers die ook meubels anders neerzetten om het te laten zien wat ook mogelijk is. De meubels zijn netjes bezorgd nadat het zelf in elkaar is gezet, ziet het er super uit!

Super tevreden over de service

Ik ben onwijs tevreden over het verloop tot en met de levering van mijn aankoop. Ik ben super geholpen in de winkel en ook de levering van mijn aankoop verliep soepel. Geen tips, alleen tops.

Prachtige set voor scherpe prijs Heel blij mee Laat de zomer maar komen

Netjes bezord door chauffeur

Mis eigenlijk een stel pootje ivm ongelijke ondergrond maar verder ziet het er hetjes uit

Fijn winkel bezoek. Goede uitleg. Vriendelijke mannen die de spullen komen leveren.

Snelle en vriendelijke klantenservice

Klantenservice heeft mij geholpen bij het bestellen van een nieuwe loungeset. Erg vriendelijk en zeer snel antwoord.

Behulpzaam en goede communicatie!

Prachtige meubels met fijne klantenservice. Heel behulpzaam en snel in het online contact. Kan niet wachten om op Curacao te genieten van de tuinmeubels!

Heel goed geholpen door personeel

Wij hebben een prachtig parasol gekocht al regent het pijpenstelen. Wij zijn er suppper blij mee...laat de zon maar komen. Peter en Elly van den Bosch

Tevreden over verkoop en snelle bezorging

We zijn goed geholpen in de winkel door een aardige verkoper. De tuin set werd een week later bezorgd.

Onze ervaring SUPER fijne winkel

Klantvriendelijk, goed advies, goed geholpen door Frans. Nette winkel met heel veel keus. Komen afspraken na met levering. Nogmaals bedankt heel blij met onze aankoop.

Mooie showroom met goed & vriendelijk advies.

We zochten een hoekbank voor de tuinoverkapping. Ruime showroom met veel keuze. Het advies van Jouke was nuttig en niet opdringerig.

Een topzaak!

Ten eerste telefonisch goed bereikbaar en heldere uitleg. In de winkel wordt er eerst goed naar je wensen geluisterd. Daarna -zelfs op de drukke zaterdag- alle tijd om rustig verschillende keuzes uit te proberen. Geen gehaast of druk er op. Daarna goede tips, duidelijk advies, heldere mails en goede afspraken over levering. De hoes voor over de loungeset hebben we telefonisch nabesteld. Direct een goed advies en werd de hoes -kosteloos- nagezonden. Fijne werknemers. Van telefoniste, adviseur tot verkoper. En de prijs....... uitzonderlijk geweldig en dik waar voor je geld.

Goede service!

Erg goed geholpen door Ismail. Goede en vriendelijke service!

Met goed advies een fijne complete tuinset voor ons nieuwe huis gekocht

Bij toeval liepen we de tuinmeubelshop in Zoetermeer binnen. Wij waren helemaal niet op zoek naar een tuinset, maar omdat wij binnenkort van een appartement verhuizen naar een huis met een tuin, zijn we toch even gaan kijken of er iets moois bij stond. Een vriendelijke verkoper wees ons op de Black Friday korting en had ook nog een goed idee om wat sierkussens erbij te doen. Het bestellen en afspreken van een bezorgdatum verliep vlot en voor we het wisten hadden we een tuinset aangeschaft en stonden we weer buiten. In de lente gaan we fijn genieten in onze tuin op deze mooie bank.

Makkelijke site en snel en netjes geleverd.

Goede winkel prima geholpen

De verkoper liet ons rustig rond kijken. Hij kwam regelmatig advies geven. Goede deal afgesloten. Levering was optijd. Alles zat keurig verpakt

Goede correspondentie

Vriendelijke bezorging

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl