Tafel gekocht helaas beschadigd maar direct opgelost

Snelle levering nette behulpzame mensen Helaas was de tafel beschadigd maar er is direct actie ondernomen en een nieuwe tafel wordt vlot bezorgd

Top winkel

Geweldig goed geholpen door zeer deskundig personeel in uw winkel in Heerlen. Men dacht met ons mee en samen kwamen wij tot een prima keuze en de koop van een topproduct.

Goede service in de winkel en bij de bezorging.

In de winkel werden we warm verwelkomt en kregen we kop koffie aangeboden. We werden verder prima geholpen en hebben meteen een tuinset gekocht en 3 dagen later werd deze volgens afspraak netjes bezorgd.

Heerlijke tuinset, luxe uitstraling en zit erg lekker! Vele tuinsets geprobeerd maar veruit de lekkerst zittende

Topservice

Los van de kwaliteitsvolle tuinset dat ik mocht ontvangen, wil ik bij deze een shoot out doen naar de leveranciers. 2 supervriendelijke kerels. Nog nooit werd iets bij mij geleverd met zoveel sympathie. TOP!

Heel prettige ervaring

Wij hadden al eerder een paar barkrukken gekocht. Wat problemen gehad met montage, maar dat werd prima opgelost. Klantenservice was ook goed bereikbaar. Omdat we bij dat bezoek ook een loungeset hadden gezien die heel goed zat, kochten we die ook. Levering was snel en netjes. Enorme doos, werd netjes bij de deur gezet op een manier zodat we deze zelf snel konden uitpakken. Het zat heel netjes verpakt en kwaliteit is goed. We zijn er heel tevreden over.

Hartstikke goed

Verkoop: top Levering: top Parasol: top Monteren: appeltje eitjes

Prettig geholpen

Wij zijn prettig geholpen, afsrpaken wordne goed nagekomen en de meubeken zijn van goede kwaliteit

Top services

Goede prijzen en top kwaliteit Snelle levering

Levering niet als verwacht

Goed geholpen in de winkel, niet tevreden over levering als wordt in dozen geleverd niks wordt uitgepakt, onderstel tafel zelf moeten monteren , niet wat ik verwacht had bij een aankoop van 2700,-

Fantastisch geholpen

Verkoper was deskundig, volgde goed welke producten wel/niet in onze interesse hadden. Hij was hierbij subtiel aanwezig zonder opdringerig te zijn

Lifestyle Evora Loungeset

Sehr geehrter Tuinmeubelshop-Team, ich möchte mich herzlich bei Ihnen für die schnelle und unkomplizierte Bearbeitung meines Anliegens bedanken. Ich habe Ihren freundlichen und zuvorkommenden Service sehr geschätzt. Besonders hervorheben möchte ich die schnelle Reaktionszeit sowie die professionelle Abwicklung – das hat bei mir einen äußerst positiven Eindruck hinterlassen. Gerne werde ich Ihr Unternehmen weiterempfehlen und auch in Zukunft wieder bei Ihnen einkaufen. Mit freundlichen Grüßen Mireille

mooie stoelen en keurig afgeleverd

stoelen zijn van goede kwaliteit en de bezorging was netjes

Super top service !

We received our lovely loungeset and was very pleased with the quality of the materials ! Unfortunately one if the chairs had a couple if damaged bits. I contacted them the same day as the delivery via email and was delighted to receive an email straight back informing me that I would receive a replacement chair ! Very efficient and customer service friendly company ! Would totally recommend !!

Prima advies en tips voor onderhoud

Na online onderzoek te hebben gedaan naar een passende loungeset, zijn we gaan kijken bij Tuinmeubelshop in Bergen op Zoom. Ruime winkel, veel verschillende opties en uitgekomen bij de set die we online gezien hadden. De verkoper hielp op een prettige manier bij onze aankoop!

Goede klantenservice

Ik ben goed geholpen met mijn bestelling. Prachtige loungeset, heel blij.

Kan niet beter voor mij.

Alles volgens afspraak qua bestelling en aankoop nagekomen en materiaal zoals verwacht. Prima vestiging in Sliedrecht een bezoek zeker waard.!

Heerlijke stoelen

De stoelen zitten heerlijk en zijn een aanwinst voor onze tuin.

Super welkom en erg mooi uitgebreide showroom.

We wilde alleen lekkere loungestoelen. Na rustig rondkijken. Vonden we een leuk setje en zagen ook mooie stoelen om de tafel. Het werd snel thuis bezorgd. Helaas paste de stoelen niet mooi bij de tafel. Via internet een nieuwe tafel besteld. Alle tuinmeubels vervangen. Zowel de winkel als bezorgen echt TOP.

Fijne service van begin tot eind

Na het bekijken en test zitten van diverse sets in Tuinmeubelshop Wormerveer hadden we een duidelijke voorkeur en konden we goede keuze maken, ook qua kleur kussens. De set was op voorraad en werd snel en gratis later die week geleverd. De vriendelijke bezorgers waren netjes op tijd en brachten de set naar de achtertuin. In elkaar zetten was eenvoudig en we zijn erg blij met onze keuze.

Het kan altijd beter

In Wormerveer dachten wij een bepaalde parasol te kunnen zien, op de site stond immers dat het model, en in de juiste kleur van zowel doek als mast daar in de showroom zou staan. Dit was echter niet het geval, toch jammer omdat wij nu eigenlijk voor niets naar de vestiging zijn gereden. De site is helaas niet up to date, jammer. Wij zijn uiteindelijk vriendelijk geholpen en is de parasol die wij op het oog hadden nu bij ons bezorgd. Eind goed al goed.

De loungebank zit geweldig

De service in de tuinmebelshop verliep soepel en gemakkelijk. De brengservice was transparant. Door vooronderzoek wisten we wel al wat we wilden hebben. De beschrijving is kloppend met het resultaat. Nu maar genieten van het zonnetje.

Veel keuze. Géén overdreven gedoe

Goed en netjes geholpen. Prima sortering voor prima prijs

Super mooie tuinset. Online besteld. Ging makkelijk. Bezorging ging goed .Werd duidelijk aangegeven wanneer het geleverd werd.

Mooie winkel en goede service

Op twee verschillende locaties (Nunspeet en Hoogeveen) gekeken naar een nieuwe loungeset. Op beide locaties was het personeel heel vriendelijk en nam het de tijd om vragen te beantwoorden. Uiteindelijk hebben we de loungeset ‘Boretti’ gekocht. Waar we heel blij mee zijn.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl