In de Tuinmeubelshop in Den Bosch zijn we erg goed geholpen door een verkoopadviseuse, waardoor we al snel de door ons gewenste loungeset en vuurtafelsamenstelling in de showroom bij elkaar hadden staan. De bestelling is in gang gezet en rond de toegezegde levertijd kon op eenvoudige manier de leverdatum/tijd worden afgestemd. Inmiddels staan de nieuwe tuinmeubelen naar onze volle tevredenheid op het terras, Bedankt Tuinmeubelshop team Den Bosch!
Beste Twan. Hartelijk dank voor je mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze verkoopadviseuse in Den Bosch en dat jullie samen snel de perfecte loungeset en vuurtafel hebben gevonden. Ook fijn dat de levering soepel verliep en alles volgens afspraak is gegaan. Het is geweldig om te horen dat jullie nu volop genieten van de nieuwe tuinmeubelen op het terras! We geven je complimenten graag door aan ons team in Den Bosch. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Afspraak voortreffelij
Beste Nico, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat de afspraak voortreffelijk is verlopen. We staan altijd voor je klaar! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zie foto! We hebben dit set nu ongeveer een maand, maar hebben er een extra stuk tussen gekocht. Je ziet wel waarom zzzzz. Zzzzz…
Beste Irma, Wat leuk om te horen dat jullie zo genieten van het set — en dat er zelfs een extra stuk bij is gekomen! Dat zegt genoeg, toch? 😄 We hopen dat jullie er nog heel veel ontspannen en gezellige momenten mee mogen beleven. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste team, De dame die ons op 20juni 2025 heeft geholpen was zeer vriendelijk, heel professioneel en gaf uitstekende informatie. Een perfecte service! Met vriendelijke groeten Ria
Beste Ria, Hartelijk dank voor je prachtige woorden! Wat fijn om te horen dat onze collega je zo vriendelijk, professioneel en met uitstekende informatie heeft geholpen. We zullen dit zeker met haar delen, want zulke complimenten motiveren ons team enorm. We staan altijd voor je klaar! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de showroom al goed geholpen en geadviseerd door de vriendelijke medewerker
Beste Ruud, Hartelijk dank voor je mooie beoordeling! Fijn om te horen dat onze medewerker je in de showroom vriendelijk en deskundig heeft geholpen. We hopen dat je met veel plezier van je aankoop zult genieten! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijne verkoper. Fijne aflevering service. Het tuinstel zit geweldig. Heel blij mee. Mijn man zegt hij heeft nu een goede stoel waar hij eindelijk lekker in zit.
Beste Martin, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het tuinstel! We vinden het geweldig dat jouw man eindelijk een stoel heeft gevonden waar hij heerlijk in zit. Dat is natuurlijk precies waar we het voor doen: comfort en tevreden klanten. Bedankt voor je mooie woorden over onze verkoper en afleverservice! Geniet volop van jullie nieuwe tuinmeubilair. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen door Brigitte, ze heeft prima meegedacht en geen moeite was teveel. Klaptafel bij de balkonset gezet om een beter zicht te krijgen. TOP! Zeer tevreden, dank hiervoor
Beste Brigitte, Wat geweldig om te horen dat Brigitte je zo fijn heeft geholpen! We zijn blij dat ze met je mee heeft gedacht en dat alles naar wens was, inclusief het uitproberen van de klaptafel bij de balkonset. Jouw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Dankjewel voor je mooie woorden! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
.ooie winkel in cruqius en ook fijn geholpen bezorging was super netjes. Alles top ook het thuis afrekenen bij aflevering werkte top.
Beste G, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze winkel in Cruquius als mooi hebt ervaren en dat je prettig bent geholpen. Ook fijn dat de bezorging netjes verliep en dat het thuis afrekenen bij aflevering voor jou goed werkte. We doen er alles aan om het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen in de winkel in Den Bosch, top service en snelle levertijd.
Beste Loek, Hartelijk dank voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Den Bosch en dat je tevreden bent over onze service en snelle levertijd. We doen ons best om het iedere klant zo aangenaam mogelijk te maken! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel erg tevreden ik zal jullie zeker aanbevelen aan familie en vrienden
Beste Jolanda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! We waarderen het enorm dat je ons wilt aanbevelen aan familie en vrienden. Dat is voor ons het mooiste compliment! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Geven je de tijd om even stoelen uit te proberen aan de tafel. Kregen er zelfs bakje koffie bij, want je kan in 5 min niet een stoel uitproberen, dus echt dectijd genomen en dat was geen probleem. Set werd ook snel geleverd, vrijdag besteld en woensdag werd het al bezorgd. Alles werd netjes binnen gezet. Je moest het wel zelf in elkaar zetten , maar zat een goede tekening bij. ( ging om de poten asn tafelblad en poten onder de stoelen) Ook de imbussleutels zaten erbij.
Beste Wendy, Heel hartelijk dank voor je uitgebreide en fijne review! Wat mooi om te horen dat jullie de tijd kregen om rustig stoelen uit te proberen – met een kopje koffie erbij, zoals het hoort! We vinden het belangrijk dat onze klanten op hun gemak een goede keuze kunnen maken, dus fijn dat dat ook zo is ervaren. Super dat de levering snel en netjes is verlopen en dat het in elkaar zetten met de duidelijke handleiding en meegeleverde tools goed ging. We wensen jullie heel veel plezier van de nieuwe set en hopen dat jullie er vele zonnige momenten aan beleven! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ik kwam voor een parasol en ging met een zonnig gevoel over de aankoop naar huis
Beste H, Geweldig om te horen dat je met een zonnig gevoel de deur uitging. Dat is precies wat we willen bereiken: goed advies, een fijne sfeer en een aankoop waar je blij van wordt. Veel plezier met je parasol en geniet van de mooie dagen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen bij aankoop daarna is geleverd met hakke en stoten toch nog goed gekomen door overleg
Beste De Graaf, Bedankt voor je eerlijke review! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen bij de aankoop, en we waarderen het dat je ondanks wat hobbels in het proces het vertrouwen hebt gehouden. Gelukkig is alles door goed overleg toch nog netjes afgerond – daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mijn ervaring was een zeer goede. In de winkel niet gelijk om je nek gehangen met allerlei verkoop praatjes en mijn vragen netjes beantwoord Levering netjes geleverd.
Beste Gerard, Bedankt voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je onze benadering in de winkel als prettig hebt ervaren – geen druk, gewoon eerlijk en behulpzaam. Ook goed om te lezen dat de levering netjes is verlopen. We doen ons best om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op zoek naar stoelen kwamen wij toevallig in deze winkel. Hier werden we deskundig en zeer goed geholpen. Stoelen werden netjes geleverd. Van te voren was de tijd doorgegeven wat ook heel fijn en goed verliep. Ze zitten geweldig nu maar hopen op een lange levensduur.
Beste Mieke, Wat een mooie review, dank je wel! Wat leuk dat jullie ons toevallig ontdekten en dat het bezoek meteen zo goed is bevallen. Fijn om te horen dat jullie deskundig zijn geholpen en dat ook de levering netjes en volgens afspraak is verlopen. En nog belangrijker: de stoelen zitten geweldig – dat is waar het uiteindelijk om draait! We hopen dat jullie er nog jarenlang plezier van zullen hebben. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snel geleverd. Goede prijs. Uitstekende kwaliteit.
Beste Stefan, Bedankt voor je mooie review! Fantastisch om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de scherpe prijs én de kwaliteit. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijke bevestiging van de door ons bestelde artikelen Ook de bezorging helemaal prima goed op tijd. Keurige heren die het in de achter tuin hebben neergezet. Niets anders dan een dikke pluim.
Beste Hanneke, Hartelijk dank voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles naar wens is verlopen – van de duidelijke bevestiging tot de vlotte en verzorgde bezorging. We geven het compliment zeker door aan onze bezorgers, die elke dag met zorg en aandacht hun werk doen. Een dikke pluim van jouw kant waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Bestelling op tijd en ook van goede kwaliteit.
Beste Tijmen, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je bestelling keurig op tijd is geleverd en dat je tevreden bent over de kwaliteit. We wensen je veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Aardig personeel zonder poespas
Beste Dick, Geweldig om te horen dat je onze service als prettig en no-nonsense hebt ervaren. Aardig en eerlijk contact zonder poespas – precies zoals wij het graag doen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel in Utrecht geholpen door een behulpzame en meedenkende medewerker. Kreeg niet het gevoel dat er door hem gescoord moest worden. Na een goed advies en goede prijs de knoop doorgehakt en een loungeset aangeschaft. Na aankoop een duidelijke mail en prima aflevering. Keurig bezorgd binnen het aangegeven tijdvak. Al met al top
Beste Umberto, Wat een mooie review, hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat je zo prettig bent geholpen in onze winkel in Utrecht en dat je het advies en de benadering van onze collega als oprecht en meedenkend hebt ervaren. Daar doen we het voor! We streven ernaar om onze klanten te begeleiden naar de juiste keuze, zonder druk, en het is geweldig om te lezen dat dit ook zo is overgekomen. Ook fijn dat de aflevering soepel en binnen het afgesproken tijdvak is verlopen. We hopen dat je volop gaat genieten van je nieuwe loungeset – en van vele ontspannen, zonnige momenten in de tuin! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prima geholpen, aflevering ging ok
Beste Anny, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent en dat de aflevering naar wens was. We doen ons best om het hele proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. We hopen je in de toekomst weer te mogen helpen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Prachtige tuinset aangeschaft. Thuis laten bezorgen. Per abuis zelf de verkeerde tafel besteld. Na 1 mail verstuurd te hebben binnen 24uur mail terug dat de tafel omgeruild mag worden. Afspraak reeds ingepland. Goede service en een zeer betrouwbaar bedrijf.
Beste Sabine, Wat een fijne review, bedankt! We zijn blij dat we je snel hebben kunnen helpen met het omruilen van de tafel en dat je tevreden bent met onze service. We vinden het belangrijk om onze klanten altijd op een betrouwbare manier te ondersteunen, zodat alles naar wens verloopt. Dank je wel voor je vertrouwen in Daan Tuinmeubelshop, we hopen dat je veel plezier hebt van je prachtige tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Alles vlot verlopen, niks op aan te merken. Geleverd zoals besteld, tip top!
Beste Charly, Wat fijn om te horen dat alles vlot en naar wens is verlopen! We doen ons best om alles zo goed mogelijk te verzorgen, en het is geweldig om te weten dat je ervaring tiptop was. Hartelijk dank voor je feedback en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
We ontdekten na de levering dat de tafel na 1 week 50 euro goedkoper was. Zonder probleem hebben we dit geld terug gestort gekregen. Dat noem ik heel klantvriendelijk! Hartelijk bedankt.
Beste Els, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze klantvriendelijke service! We begrijpen dat het vervelend kan zijn als een prijs wijzigt, maar we doen altijd ons best om onze klanten op een eerlijke en zorgzame manier te helpen. Bedankt voor je begrip en vertrouwen in Daan Tuinmeubelshop. We hopen je in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Heel blij met onze u-vormige lounge set. Met 3 extra modules is hij helemaal naar onze wens
Beste Gabi, Wat fantastisch om te horen dat je zo blij bent met je u-vormige loungeset! Het is altijd fijn om te weten dat de extra modules precies aan je wensen voldoen. We hopen dat je veel comfortabele en gezellige momenten kunt doorbrengen op je nieuwe set! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop 🌞
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl