Zaterdag een louncheset gekocht goede service en advies in de winkel en woensdagochtend al in de tuin super blij mee.
Beste Lieke, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel en tevreden bent met de service en het advies. En wat een snelle levering – van aankoop op zaterdag naar genieten op woensdag, dat klinkt perfect! We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe loungeset en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer vriendelijk geholpen in de winkel
Beste Francis, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo vriendelijk geholpen bent in onze winkel. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We hopen dat u geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn heel blij met onze aankoop. We werden ontzettend vriendelijk geholpen in de winkel, de tuinmeubelen zijn van hele goede kwaliteit, maar ook de jongens die de levering deden zijn uiterst beleefd en vriendelijk. De levering was ook héél stipt.
Ik twijfelde tussen verschillende sets, ben in de winkel heel fijn geholpen met advies en kon daarna heel relaxed uitproberen.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw fijne review! Twijfelen mag, en we vinden het geweldig om te horen dat u in onze winkel prettig geadviseerd bent en de tijd kreeg om alles rustig uit te proberen. Zo kunt u met een goed gevoel de juiste keuze maken! We hopen dat u volop geniet van uw nieuwe tuinset en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie spullen voor een prima prijs, granieten tafel onder andere, die perfect op locatie neergezet is. Dank
Beste Bas, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze producten en de prijs-kwaliteitverhouding. Een granieten tafel is een prachtige keuze, en we zijn blij dat deze perfect op locatie is neergezet. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooi tuinset gekocht in winkel Eindhoven, vriendelijk personeel, nemen al de tijd voor je , snelle levering keurig in de tuin afgeleverd
Beste M, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel in Eindhoven en dat ons personeel de tijd voor u heeft genomen. Dat persoonlijke advies vinden we erg belangrijk! Ook geweldig dat de levering snel en netjes in uw tuin is afgehandeld. We hopen dat u volop geniet van uw nieuwe tuinset en verwelkomen u graag weer in de toekomst! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Tuinstoelen besteld , zelfs nog met 10% korting . Paar dagen later ontvangen . Stoelen waren prima verpakt en zien er prachtig uit , en zitten heerlijk . Bezorgers waren vriendelijk en netjes. Zeker weten dat ik hier volgende keer weer iets koop en het is echt een aanrader .
Beste Leo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tuinstoelen en dat u ook nog eens van een mooie korting heeft kunnen profiteren. Goed verpakt, prachtig om te zien en heerlijk om in te zitten – dat is precies wat we graag willen horen! Ook super dat de bezorging netjes en vriendelijk is verlopen. Uw enthousiaste aanbeveling betekent veel voor ons, en we kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Geweldig bedrijf, nu al 4 dingen gekocht, met aparte bestellingen, keurige duidelijke emails. Nette bezorgers die op tijd komen, en vragen waar zeten we het neer. in dozen verpakt, meteen per mail de verkoopbon, duidelijke instructies. Dus dit is een zer tevreden klant
Beste Emma, Wat een fantastische review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat u inmiddels al vier keer bij ons heeft besteld en telkens zo tevreden bent over onze service. Duidelijke communicatie, nette bezorging en goede instructies zijn voor ons belangrijke speerpunten, dus het is mooi dat u dit zo waardeert. We zijn enorm blij met uw vertrouwen en hopen u in de toekomst weer te mogen helpen met mooie tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Duidelijke communicatie en sneller dan verwacht was de vervoeder meer dan mooi op tijd!
Beste Paul van Kaathoven, Hartelijk dank voor uw positieve review! Fijn om te horen dat de communicatie duidelijk was en dat de bezorging sneller dan verwacht verliep. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk op de hoogte te houden en afspraken na te komen, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De stoelen zijn zoals verwacht van een goede kwaliteit. De bezorging was uitermate correct uitgevoerd. De zon werd niet meegeleverd , dus nog even wachten voor we ze gebruiken.
Beste Huub Senden, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de stoelen helemaal aan uw verwachtingen voldoen en dat de bezorging correct is uitgevoerd. We streven ernaar om kwaliteit en service hoog in het vaandel te houden, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. Wat betreft de zon... als we die mee konden leveren, zouden we dat zeker doen! 😉 Hopelijk laat het mooie weer niet te lang op zich wachten en kunt u snel genieten van uw nieuwe stoelen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We werden goed ontvangen in de winkel en kregen uitgebreid uitleg waardoor we een weloverwogen keuze konden maken. Verkoopster was erg attent en aardig. De levering van de tuinmeubels was precies volgens afspraak. Ondanks het slechte weer was de chauffeur heel behulpzaam en vriendelijk. Dus alles is vlekkeloos en helemaal naar wens verlopen. Enige minpuntje was het gebrek aan een lift. Mijn partner heeft een handicap en had nogal moeite om de trap op te komen. Maar we begrepen dat er een lift in aantocht was.
Beste Anky, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo goed ontvangen bent in onze winkel en dat onze verkoopster u uitgebreid heeft geholpen bij het maken van de juiste keuze. We streven ernaar om elke klant de aandacht en service te bieden die zij verdienen, dus het is mooi om te lezen dat u dit zo heeft ervaren. Ook fijn dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat onze chauffeur, ondanks het slechte weer, vriendelijk en behulpzaam was. Dat is precies de service waar we voor staan! We begrijpen dat het ontbreken van een lift een uitdaging was, zeker gezien de situatie van uw partner. Gelukkig is deze in aantocht, zodat we in de toekomst nog beter toegankelijk kunnen zijn voor al onze klanten. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Dit jaar mijn eerste appartement gekocht en zocht een mooie tuin set voor op het balkon. Ik kwam uit bij Tuinmeubelshop door de scherpe prijzen. Bezorging was ook nog eens gratis! Bezorging was super snel en vriendelijk. Top service en top producten. Ik ga hier zeker vaker winkelen!
Beste Lucas, Wat een mooie mijlpaal, gefeliciteerd met uw eerste appartement! Superleuk dat u bij ons een mooie tuinset heeft gevonden voor op uw balkon. Fijn om te horen dat onze scherpe prijzen en gratis bezorging u hebben geholpen bij uw keuze. Ook geweldig dat de bezorging snel en vriendelijk verliep en dat u tevreden bent met zowel de service als de producten. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zaterdag zag ik schade aan de stoel en wat denk je maandag ging Pieter gelijk mee aan de gang. En alles wordt hersteld plus dat er een monteur komt. Dus kan niet anders zeggen dan top top
Beste Rene, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat vervelend dat er schade aan uw stoel was, maar fijn om te horen dat Pieter meteen voor u aan de slag is gegaan en dat alles naar tevredenheid wordt hersteld. We vinden het belangrijk om snel en oplossingsgericht te handelen, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We hopen dat u straks weer volop kunt genieten van uw stoel en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wordt goed op de hoogte gehouden van levering. Goede communicatie em informatie.
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u onze communicatie en informatievoorziening rondom de levering als prettig heeft ervaren. We vinden het belangrijk om onze klanten goed op de hoogte te houden, zodat alles soepel en duidelijk verloopt. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Via een reclame in een media bij tuinmeubelshop terecht gekomen. Geen spijt van gehad. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Zeker een aanrader.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u via een reclame bij ons terecht bent gekomen en er geen spijt van heeft gehad. We doen ons best om onze klanten vriendelijk en behulpzaam te helpen, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. Uw aanbeveling betekent veel voor ons! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Keurig geleverd
Beste Dick, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de levering keurig is verlopen. Wij streven altijd naar een zorgvuldige en nette service, dus het is mooi dat u dit zo heeft ervaren. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag weer terug! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima geholpen in de winkel Crucius en snelle levering
Beste Marco, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat mooi om te horen dat u prima geholpen bent in onze winkel Crucius en dat de levering snel is verlopen. Dat is precies waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Alles netjes en correct thuisgebracht
Beste Gatha, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat alles correct is verlopen en dat de levering netjes en volgens afspraak is uitgevoerd. Wij geloven in duidelijke communicatie en betrouwbare service, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren. We waarderen uw compliment en blijven ons best doen om deze kwaliteit vast te houden. Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Stoelen gezien in de vestiging Almelo. Besteld via de webshop. Prima ervaring en goede kwaliteit tegen.een heel.gunstige prijsstelling.
Beste John, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad, zowel in onze vestiging in Almelo als via onze webshop. We streven ernaar om kwaliteit te bieden tegen een scherpe prijs, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren! We wensen u veel plezier met uw nieuwe stoelen en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima geholpen met een goed advies door een zeer vriendelijke en hulpvaardige medewerkster. Product op tijd en snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding.
zie hier boven + een leuke en goede verkoper ,die je rustig lied kijken en op onze vraag deze goed beantwoorde met een kop koffie {top]
Beste Tom van Buren, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u niet alleen tevreden bent met de aflevering, maar ook met de vriendelijke en deskundige service in de winkel. We vinden het belangrijk dat onze klanten op hun gemak kunnen rondkijken en de juiste keuze kunnen maken, met natuurlijk een kop koffie erbij! ☕️ We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
goede aflevering van bezorger
Beste Bert Hoornweg, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat de aflevering goed is verlopen. Onze bezorgers doen hun best om alles netjes en correct af te handelen, dus het is mooi om te weten dat dit goed is gegaan. We hopen dat u veel plezier heeft van uw aankoop en zien u graag weer terug! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
a
Beste Arno, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed advies heeft gekregen en de sfeer als prettig heeft ervaren. Ook mooi dat de aflevering correct is verlopen – dat is precies waar we naar streven! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vriendelijke en heel goede service. Op maat bezorgd en het meedenken in verrassingen bij de bezorging fantastisch. Kortom fantastisch.
Beste Anjo, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u onze service als vriendelijk en uitstekend heeft ervaren. We doen ons best om flexibel mee te denken en verrassingen bij de bezorging zo goed mogelijk op te vangen, dus het is geweldig om te lezen dat dit gewaardeerd wordt. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijn geholpen bij aankoop van onze 1 x Garden Collections Chicago bistroset 5-delig, goed geholpen door verkoper in Sliedrecht. Laat de zomer maar komen
Beste Jos Riedijk, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel in Sliedrecht en dat u zo blij bent met uw Garden Collections Chicago bistroset. Een prachtige keuze! Laat die zomer inderdaad maar komen – wij wensen u alvast heel veel mooie en ontspannen momenten met uw nieuwe set. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl