Geweldig geholpen ,chapeau.

Goed advies en de verkoper voelde exact aan waar we naar opzoek waren. Dus goed geslaagd voor ons nieuwe tuinset.

Topkwaliteit

Goede voorlichting, correcte levering

Goede tuinmeubelen zaak met goede producten

Hele fijne zaak met goede kwalitatieve tuinmeubelen. We zijn hele snel en goed geholpen. De set is vrij snel ook bezorgd.

Zo zou je iedere (web)shop willen.

Bestelproces top, vriendelijke en meedenkende mensen, je wordt netjes teruggebeld, levering volgens afspraak, zo zou je willen dat iedere (web)shop zo met hun klanten omgaat. Ik twijfelde om een 10 te geven, maar ik vind de levertijd van hetgeen we besteld hebben wel extreem, eigenlijk te, vandaar een 9. Desalniettemin hulde!

Goed product, goede dienstverlening

Ik ben zeer aangenaam verrast! Waarom? Ik belde met jullie en werd vriendelijk en correct te woord gestaan door een verkoopmedewerkster. Zij heeft mijn vragen beantwoord en de deal werd met een goede prijs beklonken. Omdat ik van te voren wist dat de tuinset niet door de tuindeur paste, stelde ik voor dit via het platte dak te doen. Hierbij gevraagd of de bezorgers mij hiermee konden helpen. Dat kon geregeld worden. Zonder enige wanklank is de tuinset geleverd en via het platte dak mijn tuin in getild. Klasse!! Daar wordt ik blij van :-)

Mooie zaak

Mooie zaak, vriendelijk personeel, goed geholpen. Levering kon ook snel. Jammer dat de bezorger(s) zich niet aan de aangegeven tijden konden houden of in ieder geval even een telefoontje heb gepleegd om het te laten weten.

Jonge enthousiaste verkoper met een goed verhaal

Ons bezoek in de winkel te Gouda kan ik als zeer positief omschrijven. De jonge verkoper gaf op gepaste wijze tekst en uitleg. Maar gaf ons ook de ruimte om op ons gemak zelf de showroom te ontdekken. Ook werden onze vragen en mogelijkheden op gepaste wijze beantwoordt.Hierdoor besloten om tot onze aankoop over te gaan. Deze werd netjes en op de afgesproken datum en tijd geleverd door de vriendelijke en nette bezorgers. Kortom het zeker de moeite waard de Tuinmeubelshop te bezoeken.

De levering was geheel conform de afspraak en goed verzorgd. De geleverde lounge-set is geweldig.

Groot assortiment van goede kwaliteit met een uitstekende service als er iets mis is gegaan

Tijdens het uitpakken bleek de verkeerde tuintafel te zijn afgeleverd. Een telefoontje naar de klantenservice en een week later is de tafel omgeruild. Geweldige en snelle service die zeker de 5 sterren waard is!

Alles zoals besproken uitgevoerd

Zelfs nog sneller uitgeleverd als verwacht.

Vriendelijk personeel

Prima service en mooie collectie

Super goed en mooi Materiaal

Wat ik wel jammer vind is dat alles zelf uit moet pakken en alles zelf moet monteren. Kost best veel geld wat je koopt. Ook het inpak materiaal blijft allemaal achter.

mooie winkel en producten en zeer vriendelijk personeel

wij hebben een bezoek gebracht in Heerlen en ontvangen door een zeer vriendelijke medewerker die ons alles uitlegde en liet zien. na 15 min was de koop rond ;-) voor ons een fijne ervaring en een gratis levering van onze lounge. alvast heel vriendelijk bedankt!

Prachtige meubels voor in onze tuin

Leuke verkoopster, alleen duurde het even voordat alle meubels compleet op ons adres afgeleverd werden. Aardige jongens die de meubels bezorgen, tot 3 x toe kwam de vrachtwagen ons pad op, nu zijn we compleet. Laat nu de zon maar komen.

Prima service!

Spullen op tijd geleverd en prima omruilservice!

Erg mooie loungeset

Een loungeset gevonden met goede zithoogte en steun in de rug. Verkoper haalde salontafel uit een andere opstelling omdat wij een lagere tafel wilden. Zo konden wij zien hoe het stond. Goed advies voor behandeling van het teakhout en snelle levertijd.

fijne winkelervaring en snelle levering

Prettige verkoopmedewerkers en hele snelle levering. Het enige minpunt is dat er na aankoop in de documenten te lezen was dat de tuinmeubels ongemonteerd geleverd zouden worden. Dat was in de winkel niet verteld en was dus even schrikken. Achteraf viel het toch wel mee omdat de meubelen blijkbaar van een dusdanig formaat waren dat ze toch gemonteerd in dozen werden afgeleverd. Fijn!

Komt afspraken goed na en goed geholpen in de winkel

Mooie winkel. zeer goed geholpen in de winkel. veel keuze. hebben een mooi loungeset gekocht maar hebben er door het slechte weer nog niet op kunnen zitten tuinmeubelshop is afspraak goed nagekomen en hebben keurig op afgesproken tijd geleverd

fantastisch

Goede service, vriendelijk personeel dat met je meedenkt. Snelle levering, mooie spullen. Een echte aanrader voor goed tuinmeubilair voor een hele fijne prijs.

Prima personeel ( de koffie was lekker) goed advies gekregen en prettig geholpen!

Prettig,behulpzaam en t.z.kundig personeel in een fantastische winkelee

Ze doen wat ze beloven. Mooie zaak met veel mogelijkheden om wat leuks voor in fe tuin te vinden. Wij zijn zeer tevreden met ons tuinbankje.

Simpel en correct

Eenvoudige maar duidelijke verkoopster. Goede en correct nagekomen afspraken. Geweldig en op tijd bezorgd

Prima zaak, goed geholpen

Wij wilden de tafel die we op internet zagen nog even live zien. We werden keurig geholpen en ook de levering was goed geregeld en heel netjes. Zeer tevreden

Ouderwets klantgericht

Er wordt goed met de klant meegedacht en onze set werd vlot geleverd.

Fantastische service

Voor de 2e keer een tuinset bij familie van de Garde gekocht. En wederom zijn we erg goed geholpen. Ouderwetse betrouwbare verkoper en er is een rustige en fijne sfeer in de zaak. Met het bestellen van een afdekhoes weer goed contact met klantenservice. Alles tot in de puntjes geregeld door tuinmeubelshop. Voor ons duidelijk op nummer 1.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl