ruime keuze.
Beste Jan, Wat leuk om te horen dat de ruime keuze in onze collectie zo goed bevalt! 😊 Bedankt voor jullie positieve reactie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Erg tevreden met mijn bestelling, zijn hele mooi stoelen die prachtig bij onze nieuwe tuintafel passen. Bezorgers waren vriendelijk.
Beste Jesse, Wat fijn om te horen dat de stoelen zo mooi bij jullie nieuwe tuintafel passen en dat alles naar wens is verlopen! 😊 Bedankt ook voor het compliment aan onze bezorgers. Heel veel plezier gewenst met de nieuwe set. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen en fijn dat je achteraf gewoon thuis kan betalen erg fijn
Beste Louisa, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn en het als prettig hebben ervaren om achteraf thuis te kunnen betalen! 😊 Bedankt voor jullie positieve reactie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snelle levering. Denken ook met klachten mee met de klant en proberen dit goed op te lossen. Mooie kwaliteit tuinmeubelen.
Beste Anja, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de kwaliteit van onze tuinmeubelen en dat jullie de snelle levering én het meedenken bij een klacht hebben ervaren! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Originele beoordeling
Vorige week hier een set gekocht. Helaas was deze toch te massaal voor onze overkapping. Mijn man heeft in zijn in zijn enthousiasm de dozen meteen klein gemaakt voordat ik thuis was. Binnen 24 uur gemeld dat we de ongebruikte set wilde omruilen voor een alternatief waarin we bereid waren om de kosten voor het ontbreken vd dozen te betalen en uiteraard het transport. En dat we de set zelf in professioneel noppenfolie zouden verpakken. Ook waren we bereid om de set zelf naar Tiel te brengen. Het kaartje hangt nog aan de tafel. Op een tuinset van €2400 euro willen ze €1000- euro in mindering brengen voor het ontbreken van de dozen! Ik heb gebeld gemaild, maar ze houden voet bij stuk. Ik begrijp echt dat het ontbreken van de dozen onze fout is maar na een verhuizing waarbij je heel veel keuzes moet maken kan het altijd zijn dat je een verkeerde keuze maakt. Een beetje coulance of meedenken in deze ontzettend vervelende situatie was heel erg fijn geweest. Er wordt totaal niet meegedacht. Wij kunnen niks anders dan ons verlies pakken. Het personeel in de winkel in Eindhoven is heel vriendelijk en staat in groot contrast met de nare ervaringen van de klantenservice die we hebben gehad. Voor ons nooit geen tuinmeubelshop meer.
Wij werden goed geholpen in de winkel! Persoonlijk contact met de verkoper! De levering van de meubels duurde wel wat langer dan gepland was, maar dat vonden wij geen bezwaar! De meubels staan inmiddels in huis en wij zijn er erg blij mee! Alles was erg goed ingepakt bij de levering!! Het was erg eenvoudig om de meubels in elkaar te zetten! Mooie materialen! Een prettige bezorger: Aziz….! Een zeer tevreden klant!
Beste Wilma, Wat leuk om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in de winkel en het persoonlijke contact met de verkoper hebben gewaardeerd! 😊 Fijn dat, ondanks de iets langere levertijd, alles verder zo netjes en zorgvuldig is verlopen. Geweldig dat de meubels eenvoudig te monteren waren en dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit. Ook het compliment aan onze bezorger Aziz geven we graag door! Heel veel plezier gewenst met de nieuwe meubels. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We zijn netjes geholpen in de winkel in Eindhoven. De levering gebeurde via duidelijke communicatie en volgens afspraak
Beste Robert, Wat fijn om te horen dat jullie zo netjes geholpen zijn in onze winkel in Eindhoven en dat ook de levering duidelijk en volgens afspraak is verlopen! 😊 Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Duidelijk overzicht tijdens betelling en heel snel bezorgd. zeer te vreden
Goed geadviseerd, met vrijblijvend karakter. Ontzettend veel keus in diverse prijsklassen.
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en vrijblijvend zijn geadviseerd en dat de ruime keuze in alle prijsklassen naar wens was! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Op zoek naar een mooie set voor in onze nieuwe achtertuin, waarin een kapschuur staat. Wat een keus! Na eerst rustig te hebben gekeken, werden wij zeer fijn en professioneel geholpen. Er word goed meegedacht. Een top service,voor ieder wat wils,professioneel! Kan het iedereen aanraden om daar je tuinset te kopen.
Beste Ramano, Wat leuk om te horen dat jullie zo’n fijne ervaring hebben gehad bij het uitzoeken van een set voor de nieuwe achtertuin! 😊 Geweldig dat jullie de ruime keuze, het meedenken en de service zo hebben gewaardeerd. Bedankt voor de prachtige aanbeveling en heel veel plezier met de tuinset! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen in de winkel van Sliedrecht. Hebben veel meubels staan en hebben zeer mooie prijzen. Levering was perfect en snel!
Beste Sander, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn in onze winkel in Sliedrecht en zo tevreden zijn over de collectie, de prijzen én de levering! 😊 Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Parasol en tuinset gekocht, het doek van de parasol had een afdruk van de klittenbandsluiting. Hierop een mail met foto's gestuurd naar de klantenservice, kostenloos een nieuw doek ontvangen en het andere doek hoef ik niet terug te sturen. Goede afhandeling van mijn klacht!
Beste Jasper, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de afhandeling van jullie melding! 😊 Bedankt dat je dit met ons hebt gedeeld en heel veel plezier gewenst met de parasol en tuinset. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Genoeg keuze in de winkel en leuk personeel. Snel geleverd, blij met de mooie tuinset
Beste Peter, Wat leuk om te horen dat jullie zo blij zijn met de tuinset en dat zowel de keuze in de winkel als de levering naar wens waren! 😊 Bedankt voor jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Gewoon top. Goede kwaliteit met fijne verkopers
Beste Eric, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit én onze verkopers! 😊 Bedankt voor jullie positieve woorden. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Nette winkel, nette mensen zowel jong als ouder. Goed geholpen. En de bezorgdienst was ook top.
Beste Jacques, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in de winkel én dat de bezorging ook helemaal naar wens was! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prettig advies onder het genot van een kopje koffie.
Beste Arno, Wat leuk om te horen dat jullie zo prettig advies hebben gekregen, zelfs met een lekker kopje koffie erbij! 😊 Bedankt voor jullie positieve reactie. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Beste Anita, Wat fijn om te horen dat de levering zo snel is verlopen! 😊 Bedankt voor het delen van jullie ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Gemakkelijk om te monteren. Excellent zitkomfort buiten aan tafel.
Beste Stef en Manuela, Wat fijn om te horen dat het monteren zo gemakkelijk ging en dat het zitcomfort zo goed bevalt! 😊 We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe tuinset. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We hadden ons al een keer georiënteerd dus konden snel tot een keuze komen. Wel nog naar keramisch tafelblad geswitcht. Goed en netjes geholpen (niet opdringerig). Stoelen konden gelijk mee, en de tafel (60kg?) werd 4dagen, later in de doos, tot achter in de tuin gesjouwd. Zelf monteren ging soepel
Beste Joek, Wat fijn om te horen dat jullie zo goed en op een prettige manier zijn geholpen en dat alles – van het kiezen tot de levering – helemaal naar wens is verlopen! 😊 Geweldig dat jullie nu kunnen genieten van de nieuwe tafel en stoelen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie meubels top kwaliteit en goede service
Beste Frank, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over de kwaliteit van de meubels én onze service! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Prachtige tuinmeubelen. Helaas woon ik in een appartement en niet zoveel ruimte maar heb toch een prachtige schommelstoel gevonden. Vriendelijke en geduldige Liesbeth heeft me geholpen. Ook al was het maar 1 stoel ipv een kompleet tuinset.
Beste Ada, Wat fijn om te horen dat Liesbeth je zo vriendelijk en geduldig heeft geholpen en dat je, ondanks de beperkte ruimte, toch een prachtige schommelstoel hebt gevonden! 😊 We wensen je er heel veel plezier mee. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
als eerste een tuintafel met zes stoelen gekocht in de winkel waar we zeer fijn zijn geholpen. aan de tafel was een mankement waar ik een nieuw onderdeel voor nodig had, dit gemaild naar de service afdeling waarop ik een nieuw onderdeel geleverd heb gekregen, zonder disscussie! twee weekjes later maar weer terug gegaan en een loungeset gekocht in dezelfde winkel, en natuurlijk weer zeer fijn geholpen.
Beste Erwin, Wat geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over zowel de aankoop als de service achteraf! 😊 Fijn dat het mankement zo snel en zonder gedoe is opgelost en dat jullie vervolgens weer met zoveel plezier zijn teruggekomen voor de loungeset. Bedankt voor jullie vertrouwen en veel plezier met beide aankopen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We mochten in de winkel eerst even rustig kijken. Daarna zijn wij heel prettig en kundig geholpen door een vrouwelijke medewerkster. De communicatie en de bezorging van de loungeset voelde heel goed en professioneel. Met de loungeset zijn wij heel tevreden en blij. Goed in elkaar te zetten. We gaan zeker jullie bedrijf aanbevelen in onze kennissenkring.
Beste Regine, Wat fijn om te horen dat jullie zo prettig en professioneel zijn geholpen, van het winkelbezoek tot aan de bezorging! 😊 Geweldig dat jullie zo tevreden zijn met de loungeset en ons zelfs willen aanbevelen. Heel veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Het ziet eruit zoals is uitgekozen, het is geleverd op de dag van de keuze. Ik ben blij met de keuze en een tevreden klant!
Beste Marnick, Wat fijn om te horen dat alles precies naar wens is verlopen en dat jullie zo blij zijn met de keuze! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ruime keuze, mooie kwaliteit, vriendelijk personeel, snelle service
Beste Marijke, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze collectie, kwaliteit, service én het team! 😊 Bedankt voor jullie positieve woorden. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Kwalitet producten hoog
Beste Rick, Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn over het advies, onze medewerkers én de bezorging! 😊 Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl