Makkelijk te monteren, praktisch , niet te groot,erg tevreden
Beste Paul, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de set makkelijk te monteren is en praktisch in gebruik. Geweldig dat het formaat goed bevalt en dat u zo tevreden bent! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goede service in de winkel en bij het afleveren
Beste John, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel in de winkel als bij de aflevering goede service heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Stoelen zitten heel lekker, maar voor mensen die wat kortere benen hebben is de zit iets te diep en zou een bijpassend rugkussen veel beter zitten
Beste Inge, Bedankt voor uw review en waardevolle feedback! Wat fijn om te horen dat de stoelen comfortabel zitten. Goed dat u ook aangeeft dat de zit voor mensen met kortere benen wat diep kan zijn. Een extra (rug)kussen kan inderdaad helpen voor nog meer zitcomfort. We nemen uw feedback zeker mee! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Warme ontvangst. Goed advies. De verkoopster was heel aardig en behulpzaam. En een goede inruilactie dat ons oude meubelstuk werd meegenomen.
Tijdens een heel plezierig bezoek aan de showroom in Wormerveer werden we zeer vriendelijk en kundig geholpen. We kochten 2 tuinsets. Ook de levering was vlot en netjes. Helaas bleek dat 1 set beschadigd was. Ik had er buikpijn van. Maar dit werd zeer vlot, kundig en netjes opgelost, zo snel als mogelijk werd de set omgeruild. Kijk, er kan altijd iets mis gaan, het gaat erom hoe het opgelost wordt. En dat is uitstekend gedaan. Helemaal tevreden!
Beste Regina, Bedankt voor uw prachtige en eerlijke review! Wat fijn om te horen dat u zo’n prettig bezoek heeft gehad aan onze showroom in Wormerveer en dat u goed bent geholpen bij de aankoop van uw tuinsets. Jammer dat één van de sets beschadigd was, dat begrijpen we heel goed. Maar goed om te lezen dat dit snel en netjes is opgelost en dat u daar tevreden over bent. Precies zoals u zegt: het gaat erom hoe het wordt opgepakt! We wensen u heel veel plezier met uw aankopen en vele mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na een aantal tuinmeubelwinkels te hebben bezocht zijn we bij de Tuinmeubelshop zeer goed geslaagd. Door de goede prijs en uitstekende voorlichting hebben wij onze loungebank besteld. Deze werd ook nog gratis bezorgd op de afgesproken dag en tijd en op de gewenste plaats neergezet.
Beste Ruud, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u na het bezoeken van meerdere winkels bij ons bent geslaagd. Geweldig dat de prijs en het advies zo goed aansloten bij uw wensen. Ook prettig dat de levering volgens afspraak is verlopen en dat de loungebank netjes op de gewenste plek is neergezet! We wensen u heel veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben de Presto Vasto/Forest 240 cm dining tuinset 7-delig besteld. Het was de 1e keer voor ons dat we een grote aankoop als deze hebben gekocht zonder van te voren te testen. Geen spijt van, de set is prachtig en de stoelen zitten heerlijk. zoals aangegeven is ie heel makkelijk in elkaar te zetten. stoelkussens zijn niet nodig bij deze set. De levering was goed, van te voren werd aangegeven dat we zelf een datum konden uitkiezen, dit was alleen mogelijk op 2 dagen. dus hierin heb je niet de volledige vrijheid. De bezorger was zeer vriendelijk en heeft ons geholpen met de set naar binnen te brengen. Ik kan Tuinmeubelshop zeker aanraden!
Beste Brian, Bedankt voor uw uitgebreide en eerlijke review! Wat fijn om te horen dat uw eerste grote aankoop zonder vooraf testen zo goed is bevallen en dat u zo tevreden bent met de Presto Vasto/Forest tuinset. Geweldig dat de stoelen heerlijk zitten en de montage zo eenvoudig was! Goed om te lezen dat de levering prettig is verlopen en dat onze bezorger u goed heeft geholpen. Dank ook voor uw feedback over de keuzemogelijkheden in leverdagen – die nemen we zeker mee om onze service verder te verbeteren. Fijn dat u ons aanbeveelt en we wensen u heel veel plezier met uw prachtige tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We zijn zeer tevreden hoe we geholpen zijn en voor gelcht over de tuinstoelen ,zitten prima ,en de bezorging zoals af gesproken wij raden iedereen een bezoek te brengen aan winkel in Hoogeveen VGR FAM R.OLDE
Beste Roelof, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het advies en dat de tuinstoelen zo comfortabel zitten. Ook goed om te lezen dat de bezorging volgens afspraak is verlopen. Dank voor uw aanbeveling en het vertrouwen in onze winkel in Hoogeveen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Degelijk product (tuinbank), goed verpakt, snelle levering, vriendelijke bezorger.
Beste Gea, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de tuinbank, de verpakking en de snelle levering. Ook leuk dat onze bezorger een goede indruk heeft achtergelaten! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Netjes afgeleverde stoelen die zeer goed verpakt waren om schade tijdens transport te voorkomen.
Beste Marleen, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat de stoelen netjes zijn afgeleverd en goed verpakt waren om schade tijdens transport te voorkomen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zeer nette levering binnen het vooraf aangekondigde tijdsslot. Mooie stevige en dikke kussens, die afritsbaar en uitwasbaar zijn. Meebestelde L-vormige beschermhoes is ook top. Wij zijn dik tevreden met de prijs-kwaliteitsverhouding en de service!
Beste Frank, Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat de levering netjes binnen het afgesproken tijdslot is verlopen. Geweldig dat u zo tevreden bent over de kwaliteit van de kussens en de praktische eigenschappen zoals het afritsen en wassen. Ook goed om te lezen dat de beschermhoes naar wens is! Fijn dat prijs, kwaliteit en service zo goed aansluiten bij uw verwachtingen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wat een toppers daar bij Tuinmeubelshop Elst .Bij binnenkomst goed ontvangen we zijn naar huis gegaan met een Loungeset .Ga zo door binnen een par dagen thuis geleverd vriendelijke man .
Beste Sylvia, Bedankt voor uw enthousiaste review! Wat leuk om te horen dat u zo goed bent ontvangen in onze winkel in Elst en dat u met een mooie loungeset naar huis bent gegaan. Geweldig dat de levering zo snel is verlopen en dat onze bezorger een fijne indruk heeft achtergelaten. Daar doen we het voor! We wensen u heel veel plezier met uw loungeset en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Deskundige hulp en goede adviezen bij de aankoop. Snelle en correcte aflevering.
Beste J, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u deskundig bent geholpen en goed advies heeft gekregen bij uw aankoop. Ook prettig dat de levering snel en correct is verlopen. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
We zijn goed geholpen in de winkel. We zijn heel blij met onze nieuwe loungeset.
Beste Marleen, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel en dat u zo blij bent met uw nieuwe loungeset. We wensen u heel veel plezier en ontspanning met uw aankoop en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Alles goed geregeld
Beste J, Bedankt voor uw review! Wat fijn om te horen dat alles goed geregeld is. Daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Veel keus in de showroom. Vriendelijk personeel. Snelle levering en op de afgesproken datum en tijdstip.
Beste Rick, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de ruime keuze in onze showroom en het vriendelijke personeel. Ook goed om te lezen dat de levering snel en netjes op het afgesproken moment is verlopen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Heel verrassend en zonder veel poes pas, heel behulpzaam en zonder veel beloftes. "To the point" en zoals het zich hoort. Perfecte lever service en zeer correcte afhandeling. Een verademing in deze tijd.
Beste Gre, Bedankt voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u onze aanpak als duidelijk, eerlijk en zonder poespas heeft ervaren. Precies zoals het hoort! Geweldig dat ook de levering en afhandeling naar volle tevredenheid zijn verlopen. Uw woorden “een verademing in deze tijd” waarderen we enorm. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn in de winkel vriendelijk geholpen door de dames ook advies top service bezorging is ook top
Beste Herman, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen door onze collega’s en dat u tevreden bent over het advies en de service. Geweldig dat ook de bezorging als top is ervaren! We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Een geweldige showroom war je altijd zal slagen. Zeer overzichtelijk, groot, enorme keuzes, prettig opgesteld, veel parkeerruimte, prima advies en snelle levering door competente leverancier. We hadden meerdere showrooms gepland en bij deze begonnen en direct geëindigd omdat het allemaal klopte qua prijs en kaliteit. We zijn zo tevreden over onze aankoop en hopen er nog jaren van te genieten. Meer dan een aanrader!
Beste Gina en Ron, Bedankt voor uw geweldige en uitgebreide review! Wat fantastisch om te horen dat u onze showroom zo positief heeft ervaren en dat alles – van assortiment en overzicht tot advies en levering – helemaal naar wens was. Geweldig dat u uw zoektocht direct bij ons heeft kunnen afronden en dat prijs en kwaliteit zo goed aansloten bij uw wensen. Daar doen we het voor! We wensen u heel veel plezier van uw aankoop en nog vele jaren genieten in uw tuin. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na eerst bij de feestelijke opening van de winkel te zijn geweest in Elst, waar ik supervriendelijk en warm werd verwelkomd, besloot ik nog eens terug te gaan. De keuze iss hier fantastisch; voor ieders wat wils. Teveel eigenlijk! Mooie, moderne kwaliteitsproducten voor een hele goede prijs. Ik wist in eerste instantie niet precies wat ik zocht, maar Carmen heeft mij daarbij super geholpen. Zo ben ik, door haar expertise, kennis en geduld , uitgekomen bij een supermooie set en een hele leuke hangstoel voor de kids. Deze vinden ze overigens fantastisch (en ik stiekem ook!) Ik ben heel blij en wil Carmen hierbij nogmaals bedanken. Laat die zomer maar komen!
Beste Dave, Bedankt voor uw prachtige en uitgebreide review! Wat leuk om te horen dat u zowel tijdens de opening als bij uw tweede bezoek zo warm bent ontvangen in onze winkel in Elst. Geweldig dat u zo enthousiast bent over ons assortiment en de prijs-kwaliteitverhouding. En wat mooi dat Carmen u zo goed heeft kunnen helpen met haar kennis, geduld en advies – we geven uw compliment zeker aan haar door! Fantastisch dat u bent geslaagd voor een mooie set én een leuke hangstoel waar ook de kids (en stiekem uzelf) zo van genieten. We wensen u heel veel plezier en alvast een heerlijke zomer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goede webshop, keurige tijdige en snelle levering. 1 stoel was beschadigd en na 1 email hierover te hebben gestuurd kreeg ik gelijk de bevestiging dat de stoel kan worden omgeruild en dat deze werd thuisbezorgd. Wat een goede service ! Erg blij mee.
Beste A, Bedankt voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over onze webshop en de snelle levering. Jammer dat er een stoel beschadigd was, maar goed om te lezen dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. Daar doen we het voor! Geweldig dat u onze service zo positief heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie stevige stoelen. Snel en goed verpakt verzonden.
Beste Anke, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de stoelen en dat de verzending snel en netjes is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn ontzettend goed geholpen door Mark. We kregen er een klein appelgebakje en wat drinken dat vond ik zo bijzonder. Daarna veel tuinsets bekeken. Hij kon ons goed en kundig advies geven. Zeker een aanrader.
Beste Eline, Bedankt voor uw prachtige review! Wat leuk om te horen dat Mark u zo goed heeft geholpen en dat u zijn advies als kundig heeft ervaren. Fijn dat u onder het genot van een appelgebakje en wat te drinken rustig verschillende tuinsets heeft kunnen bekijken – dat maakt het uitzoeken natuurlijk extra gezellig! Dank voor uw aanbeveling en we wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Veel keuze, hele aardig personeel, in de winkel, en bij bezorging!
Beste Rianne, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze ruime keuze en het vriendelijke personeel – zowel in de winkel als bij de bezorging – zo positief heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw aankoop en mooie momenten buiten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel in Oosterhout een vriendelijke verkoper. Echter zei hij dat we enkel de gehele set konden kopen. We vonden het voor ons te duur, dus hadden niks gekocht. Thuis keken we op de site en daar konden we wel 2 stoelen en een bankje kopen. We hebben nog gebeld naar Oosterhout. Oh ja was het antwoord. We zien het nu ook staan….. voor ons is het veel geld. We zijn super blij met de heerlijke stoelen en het bankje. We hebben er elders 2 goedkope tafeltjes bij gekocht. Ik zou zeggen: een beetje meedenken met ieders portemonnee is fijn! En deze meneer zei dat alles in de winkel alleen maar als hele set te bestellen was.
Beste Debby, Bedankt voor uw eerlijke en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u uiteindelijk zo blij bent met de stoelen en het bankje en dat ze heerlijk zitten. Jammer dat u in de winkel in eerste instantie niet de juiste informatie heeft gekregen over de mogelijkheden om los te bestellen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling en we begrijpen dat dit verwarrend is geweest. Uw feedback nemen we zeker mee, zodat we onze service hierin kunnen verbeteren en beter kunnen meedenken met ieders wensen en budget. Fijn dat het uiteindelijk toch goed is gekomen en dat u nu kunt genieten van uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl