Heerlijk genieten van de ideale set!

Bij het bestellen correct, vriendelijk telefonisch antwoord op onze vragen gekregen met een mooie korting er bovenop. In afwachting van de levering, na 3 werkdagen, werden we via efficiënte mails prima geïnformeerd. De levering was perfect binnen het aangekondigde tijdsblok en werd keurig afgezet door een vriendelijke chauffeur en collega. We kregen de tijd om de bestelling na te kijken. Alles zat in de originele verpakking. Ondertussen spleten we al uren in deze bijzonder comfortabele set! Een heel positieve ervaring!!!

Kleine schade snel geregeld.

Netjes geholpen in de winkel. Tuinset netjes op tijd geleverd. Er was schade aan 1 van de delen van het tuinset maar dit werd heel snel opgelost door een nieuw deel te sturen.

Een betrouwbaar bedrijf

Wij werden in de vestiging in Nunspeet (jammer van de brand bij de benedenburen) prima geholpen. Omdat wij wisten wat wij wilden, werden wij door Geert per direct naar de juiste loungeset gebracht, en was de keuze binnen 15 minuten gemaakt. Ook de levering en betaling gingen zoals afgesproken. En... de loungeset voldoet precies aan onze eisen en zit heerlijk.

Ruime keuze in verschillende prijsklassen

Leuke loungeset en tuinset gekocht

Alles goed op tijd afgeleverd.

Is goes

Correct en volgens afspraak

Vanaf de telefonische bestelling tot aan de bezorger aan de deur liep het als ‘een zonnetje’

Goed geholpen

Wordt goed geluisterd en uitgelegd gegeven

Het is een mooie stoel en ik heb goede afspraken over de bezorging kunnen maken

Zie hierboven

zoals verwacht

correcte levering en behulpzaam met de tafel.

prima service en fijne verkoper

Verkoop in locatie Gouda als zeer prettig ervaren. Afspraak voor bezorging duidelijk en in tijdslijn nagekomen. Fijne ervaring, zeker de moeite waard voor een bezoek

Belangstellend informatie en kwaliteit

Belangstellend vanuit de verkoop, ruimte om te oriënteren. Op verzoek delen van vakkennis en goede informatie. Duidelijk over leveringstijd. Aangenaam gesprek

Mooie collectie ! Veel keus !

Goed geholpen !!! En blij met de aankoop , tuinset ! Op tijd geleverd , aardige jongens en goede verkopers !!!! Tevreden. Klant!

Top service en nakoming van afspraken

Heel fijn geholpen in de showroom, duidelijke afspraken en een exacte nakoming daarvan. Kwaliteit - prijs verhouding is heel prima!

Prijs, kwaliteit en levering zeer goed en kundig personeel

Goed geholpen en geadviseerd in de winkel en zodoende het juiste set gekocht.

Goed,maar

Goed,maar moeite met leveren na gedane beloften,alsnog goed gekomen maar had anders gekunt. Zijn tevreden met ons set en hopen we er nog lang van te genieten.

Keurig verpakt en op de aangegeven tijd blok geleverd

Top services van A t/m Z

Tuin loungebank gekocht en alles is conform afspraak en levertijden geleverd

Fijne service

Fijne service en zeer tevreden met mijn bankje en stoel. Ze hebben ook assortiment voor kleine balkons. Erg tevreden!!

Altijd geslaagd voor een mooie prijs

Diverse tuinmeubels gekocht en altijd voor een mooie prijs en goede kwaliteit.

Fijne ervaring bij de aankoop

Prima bezorging thuis

Ik ben er stikblij mee :-)

Vriendelijk jongen die het brachten!

Houden zich aan hun afspraak

Prima voorlichting en uitleg aan de telefoon

Goede service en levering

Wij werden snel en vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze tuinset. Snelle levering en duidelijkheid over hoe en wanneer.

Van af het begin tot het eind goed geholpen.

Prachtige collectie en hoge kwaliteit

Fijn geholpen in de winkel, mochten het langer in het magazijn laten omdat onze tuin nog niet klaar was. Hoge kwaliteit. Fijne ervaring.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl