Goede en vriendelijke service
Beste Rob, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn dat je onze service als goed en vriendelijk hebt ervaren. Daar doen we het voor! We wensen je veel plezier met je aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de winkel goed geholpen en veel kunnen proberen, goede uitleg. Levering was top even van tevoren bellen dus wij waren op tijd thuis, al bij al aanrader.
Beste Diana de Munck, Wat fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over het advies in de winkel én de levering! We vinden het belangrijk dat je op je gemak kunt uitproberen en met duidelijke uitleg een goede keuze kunt maken. En natuurlijk zorgen we dat de bezorging vlekkeloos verloopt. Bedankt voor het delen en voor de aanrader! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We werden meer dan prima geholpen bij de aankoop van twee tuinsets, die uiteindelijk voor een aangename prijs aan ons geleverd werden. Let wel op: de tafels moeten wel zelf gemonteerd worden na aflevering.
Beste Coen, Wat een mooie review, dank je wel! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het aankoopproces én de prijs. Goed punt over de montage—wij proberen dit altijd duidelijk te vermelden, maar jouw opmerking helpt anderen ook om goed voorbereid te zijn. Veel plezier met jullie nieuwe tuinsets! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
In de showroom gekocht. Veel keuze en hoede prijs. Netjes volgens afspraak op tijd geleverd en goed beschermd ingepakt! Super tevreden !
Beste Rob, Bedankt voor je fijne review! Wat leuk dat je in onze showroom bent geslaagd. We doen er alles aan om onze collectie aantrekkelijk en betaalbaar te houden, dus fijn dat dit is opgevallen. Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede service en snelle levering!
Beste Mirjam, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat de service en levering helemaal naar wens zijn verlopen. We wensen je veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wilde de chauffeur nog wat drinken aanbieden maar was al weg...mijn man had hem "uitgezwaaid"...ik was checken of de glasplaat het overleefd had...vond wel wat raar dat ie alleen was...Nog niet uitgepakt...iets te fris nog...Was dit wel gebeurd kregen jullie de 5 sterren...Gr. Fam.Huberts...
Beste Betsy huberts- de Lange, Bedankt voor jullie review, familie Huberts! Wat fijn dat jullie zo betrokken zijn bij de levering. We begrijpen dat het wat onverwacht kan zijn dat de chauffeur alleen kwam — we nemen jullie feedback hierop zeker mee. Hopelijk kunnen jullie straks met het mooie weer heerlijk genieten van de tuinset, mét glasplaat in topconditie natuurlijk 😉. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zoals ik hierboven heb vermeld, zijn wij goed tevreden over deze zaak. Veel keuze, klantvriendelijk en prima materialen!
Beste Ria van Veldhuizen, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn! We vinden het belangrijk dat onze klanten kunnen kiezen uit een ruim aanbod en zich welkom voelen in onze winkel. Bedankt voor het vertrouwen en de fijne woorden! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prettig contact gehad met de servicemedewerker zodat de levering goed is verlopen. Erg blij met mijn tuinmeubel!
Beste Vera, Wat een mooie terugkoppeling, dank je wel! Fijn dat het contact met onze servicemedewerker prettig verliep en dat de levering soepel is gegaan. Geniet van je nieuwe tuinmeubel – we wensen je veel zonnige uurtjes toe! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie stoelen en goed verpakt.
Beste Corrie, Wat fijn om te horen dat de stoelen in de smaak vallen en netjes verpakt zijn aangekomen! Daar doen we het voor. Veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Kom volgende keer weer!
Beste Rein, Wat een mooi compliment, dank je wel! Je bent van harte welkom – we staan de volgende keer weer met plezier voor je klaar. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ik heb online een tuintafel gekocht zoals op foto beschreven. Service perfect
Beste Annick, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de tafel helemaal aan je verwachtingen voldoet! We vinden het belangrijk dat ook online shoppen eenvoudig en betrouwbaar is – mooi dat je dat zo hebt ervaren. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn getogen naar de Tuinmeubelshop in Nunspeet met een open vizier. Wel wisten wij een klein beetje wat wij wilden. De Tuinmeubelshop voldeed meteen aan onze verwachtingen. Op dinsdag besteld en dinsdag daarop geleverd. In de tussentijd kregen wij nog een e-mailtje van de Tuinmeubelshop of wij misschien nog een grijs blad wilden i.p.v. een lichtgrijs blad. Wat een service. Dinsdag netjes geleverd door twee man sterk. Nette bezorgers.
Beste Sebastiaan Hijmans, Wat een prachtige en enthousiaste review – dank jullie wel! Wat fijn om te lezen dat jullie met een open vizier naar onze winkel in Nunspeet kwamen en direct vonden wat jullie zochten. En super dat ook de extra afstemming over het tafelblad gewaardeerd werd. Zo hoort service te zijn! We wensen jullie heel veel mooie momenten met de nieuwe tuinmeubelen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Gekochte tuinset uitgebreid met eind module. Snelle levering!
Beste Willem, Wat leuk dat jullie de tuinset hebben uitgebreid met een eindmodule! Fijn om te horen dat de levering snel en soepel is verlopen. We wensen jullie nog veel extra comfort en ontspanning toe in jullie tuin! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geholpen bij Tuinmeubelshop Sliedrecht .De meubels snel en op tijd bezorgd door aardige en behulpzame medewerkers.
Beste Willem, Wat fijn om te lezen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Sliedrecht! En geweldig dat de bezorging soepel en vriendelijk is verlopen. We wensen je heel veel plezier van je nieuwe tuinmeubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Erg vriendelijke verkoopster, het telefonisch onderhoud nav een vraag verliep prettig en vooral de full service optie was perfect. De heren van het transport waren op tijd, erg aardig, en hebben de tuinmeubelset keurig in elkaar gezet en op de goede plek geplaatst. Al met al: zeer tevreden
Beste Henriet, Wat een prachtige review, dank je wel! Wat fijn dat zowel het contact in de winkel als telefonisch zo prettig verliep en dat onze full service levering helemaal naar wens was. We geven jouw complimenten graag door aan ons team én de bezorgers. Heel veel plezier met je tuinmeubelset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bij aankoop rustige en professionele benadering, goed info en voorlichting. Prettig contact. Prima en mooie producten.
Beste Marius Luijpen, Bedankt voor je mooie woorden! Wat fijn om te horen dat je onze benadering als rustig en professioneel hebt ervaren en dat het contact prettig verliep. Daar doen we het voor! Geniet van je mooie aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ze zitten heerlijk en kwamen keurig op tijd met behulpzame chauffeur was alles top geregeld vrouw blij en ik dan ook top !!!!!
Beste Hendrik Jan, Wat een enthousiaste review, dank je wel! Geweldig om te horen dat alles zo naar wens is verlopen en dat de stoelen heerlijk zitten. Als je vrouw blij is, ben jij dat ook – dat is precies waar we het voor doen. Veel plezier van jullie aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wat een fijne winkel en mooie spullen en zo vriendelijke mensen die je helpen
Beste Henry, Wat een hartverwarmende woorden, dank je wel! Wat fijn om te horen dat je zo’n prettige ervaring hebt gehad in onze winkel en tevreden bent met ons assortiment én team. We hopen dat je volop kunt genieten van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij gingen voor 2 stoelen en 1 tafel maar door de aanbieding die Jan deed zijn wij gegaan voor een complete nieuwe set. Prima geholpen en zeer vriendelijk
Beste Dinet, Wat een leuke review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat Jan jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie met een complete nieuwe set naar huis gingen — helemaal top! Geniet ervan in de tuin en heel veel fijne momenten gewenst met jullie nieuwe aanwinst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima netjes geleverd, bij uitpakken deukje in voet, wordt opgelost met vervangen voet.
Beste Harrie Dielis, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de levering netjes is verlopen. Vervelend dat je bij het uitpakken een deukje in de voet ontdekte, maar des te beter dat we dit snel voor je mogen oplossen met een vervangend onderdeel. We streven ernaar dat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop — dus fijn dat dit goed wordt opgepakt. Veel plezier alvast met je tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mijn ervaring bij de aankoop in Eindhoven was positief. Goed en vakkundig geholpen. De levering is een ander verhaal. Ik heb bij de koop duidelijk aangegeven dat ik op 1 hoog in een appartement woon en niet zeker was dat een tafel van 240cm in de lift past. De bezorger was in zijn eentje. Hoe denken jullie dat jullie bezorgers dit soort tafels met een keramisch blad in hun eentje kunnen bezorgen. En zeker niet op 1 hoog. Schandalig. De bezorger zelf was zeer behulpzaam en geduldig en jullie geluk is dat er wat mensen aanwezig waren om te helpen tillen anders was de hele set linea revta retour gestuurd.
Beste Hans, Bedankt voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat je in onze winkel in Eindhoven goed en vakkundig bent geholpen. Daar doen we het voor! Tegelijkertijd vinden we het erg spijtig dat de levering niet naar wens is verlopen. Je opmerkingen over de bezorging nemen we serieus. Zeker bij grotere of zwaardere producten zoals een keramische tuintafel begrijpen we dat een levering op een verdieping om extra aandacht vraagt. Dat dit niet goed afgestemd was, vinden we vervelend en dat had inderdaad beter gekund. We geven je complimenten graag door aan de bezorger, en ook aan de mensen die te hulp schoten – fijn dat het zo toch is gelukt. We gaan intern evalueren hoe we dit soort situaties in de toekomst beter kunnen inschatten én aanpakken. Dank voor je eerlijkheid en je vertrouwen in Tuinmeubelshop. We hopen dat je alsnog volop kunt genieten van je nieuwe tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie meubels en snel bezorgt op de camping
Beste Hans, Wat leuk dat je zo tevreden bent! Fijn om te horen dat de meubels mooi zijn én snel op de camping zijn geleverd. We wensen je veel relaxmomenten en mooie dagen op je nieuwe tuinmeubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ook al moest de levering in het zuiden van de Belgische Ardennen plaatsvinden, alles werd met de glimlach geleverd! Top kwaliteit! Voor een fantastische prijs !!!
Beste Ives Watrinsart, Wat fijn om te horen dat alles goed is verlopen, zelfs tot in het prachtige zuiden van de Belgische Ardennen! We doen er alles aan om met een glimlach te leveren, waar je ook woont. Geniet volop van de kwaliteit en je mooie aankoop – bedankt voor het vertrouwen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Geweldig!
Beste Joep, Wat een mooie woorden, dank je wel! We zijn blij dat je zo tevreden bent over onze producten en service. Vriendelijkheid en vakmanschap staan bij ons hoog in het vaandel – geweldig om te horen dat dit is opgevallen. Heel veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede service, goede kwaliteit, klantenservice reageert snel en is behulpzaam!
Beste Marco, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit! We vinden het belangrijk om snel en duidelijk te communiceren, dus mooi dat dat is opgevallen. Geniet van je aankoop en graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl