Prima levering, vriendelijk personeel

Oke

Uitermate goede behandeling

Onze ervaring in de winkel in den Bosch is perfect...zeer vriendelijk personeel die je ongedwongen helpt.... Nadat we onze keuze gemaakt hadden voor een fijne prijs zijn de spullen (lounceset) volgens afspraak netjes thuis afgeleverd en op de vooraf afgesproken tijd. En op de gevraagde plek neergezet. Top....

Nvt

Fijn geholpen door verkoper en mooie tuinmeubelen

Uitstekend. Op tijd geleverd

Mooie stoel van goede kwaliteit

Wat een mooi set, ik ben er super blij mee. Ik hoefde er niet al te lang op te wachten. De problemen bij het bezorgen zijn perfect opgelost door de heren van logistiek.

Keurig geholpen

De chauffeur was keurig netjes en wees mij erop dat ik bij klachten contact op kon nemen. Erg vriendelijk!

Prachtig, heel blij mee

Goede begeleiding met de koop. Product is zoals op de site.prachtig! Heel blij mee.

Snelle levering.

Snelle levering van de loungset, vriendelijke chauffeur die mee hielp met uitpakken.

Goede kwaliteit, juiste prijs, kennis van zaken en snelheid maken het circeltje rond.

Ze hadden de juiste spullen in de toonzaal alleen was het jammer dat ze weinig tijd voor me hadden. Mijn vrouw had een kopje koffie weten te waarderen.

Snelle levering, pinnen aan de deur en vrolijke bezorgers

Snel werd een klacht afgehandeld in positieve zin

Fantastisch TuinMeubelwinkel

Super geholpen en geadviseerd in TuinMeubel winkel in Den Bosch. Prijs / kwaliteit echt zeker waardig. Afspraken qua aflevering / tijdstip goed geregeld. Fijne en allemaal aardige mensen in zowel de winkel als bezorger. Kortom wij zijn superblij met onze nieuwe tuinset met verrijdbare parasol. Alles compleet en schadevrij bezorgd.

Prima advies

Prima ontvangen in de winkel en goed geadviseerd over de aangeschafte meubels.

Goeie service!

De bezorger was goed op tijd, heeft alles goes afgeleverd. Het tuinset zat goed ingepakt. Daarna stond het prima. We zijn heel tevreden!

Top bedrijf en nette levering tuinset

Ben heel tevreden over de geleverde tuinset. Keurig netjes verpakt en volgens afspraak geleverd. Kortom prijs kwaliteit is hier zeker van toepassing

Bestellen was simpel geleverd op de afgesproken dag en tijd

Voelde goed bij de communicatie. Alles in prima staat geleverd Complimenten over de afhandeling.

Alles was snel en perfect geregeld

Via de chat twee producten besteld. Dezelfde dag bevestiging en afleverafspraak in mijn mailbox. Een aantal dagen later werden de spullen al geleverd. Het tijdstip werd goed gecommuniceerd. Ik ben een zeer tevreden klant!

SUPER TEVREDEN

Op een fijne en klantvriendelijke manier geholpen bij de telefonische bestelling van onze twee tuinmeubelstoelen. Correcte en vriendelijke manier van bestelling afleveren. Echt super tevreden !!

Erg tevreden

Prachtige tuintafel met eetstoelen gekocht. De uiterst vriendelijke adviseur legde heel goed de mogelijkheden uit. Ik was op zoek naar een onderhoudsvrije tafel. Mijn echte wens een houten tafel vraagt teveel onderhoud. Nu een houtloock met comfortabele stoelen. Dank jullie wel wat j zijn er heel erg blij mee!!!

Top winkel

Goed geholpen. Zijn vriendelijk. De bezorgers hebben nog geholpen om tuinset op balkon te zetten. Zou de winkel met de ruime keuze iedereen aanbevelen en ook de service

Goede sevice en vriendelijk vanaf de koop tot aflevering. Alles in de puntjes goed geregeld.

Snelle en correcte levering en goed advies

De verkoper heeft ons goed geadviseerd. We wilden andere kleur kussens als in de showroom en dat kon. Ruim een week later keurig afgeleverd. Heel blij mee.

Zeer vriendelijk geholpen en snelle levering

in de winkel zijn we goed geholpen. Mee gedacht, mee gemeten en gekeken. Omdat we thuis nog moesten nameten een reservering voor ons gedaan. Alles verliep daarna telefonisch netjes en de levering veel sneller dan gedacht.

TOP

We zijn heel vriendelijk ontvangen en geholpen door Frans. Door de ruime keuze aan tuinmeubelen was het niet gemakkelijk om te kiezen. Frans heeft ons hierbij geholpen door een aantal mogelijkheden te tonen. Super bedankt Frans

Ik werd er helemaal blij van!

In de winkel in Cruquius ben ik goed geadviseerd en was de keuze snel gemaakt. Het bezorgen verliep zoals was toegezegd; tijdige info over het tijdslot per mail. De bezorger gaf nog een handige tip over het monteren van de onderstellen op de zitgedeeltes. Al met al heb ik nu een mooie tuinset. Laat de zomer maar komen.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl