Helemaal TOP!!

Goed en eerlijk advies! Fijne service.

Fijne winkel

We zijn in de vestiging Eindhoven goed geholpen door een vriendelijke verkoopster. Er is een ruime keuze aan buitentafels en stoelen. De tafel vonden we erg voordelig (prijs/kwaliteit). De stoelen vonden we aan de dure kant in verhouding. Maar gelukkig kregen we een inruilkorting voor onze oude tafel (die wij al hadden afgeschreven) waardoor het totaalplaatje klopte. 4 dagen later werd de tafel zoals afgesproken tot in de achtertuin bezorgd. Daarna hoefden we pas af te rekenen. Hij staat hier nu een week en we zijn er tot nog toe erg tevreden mee. Het zijn degelijke en kwalitatief goede spullen.

Top ervaring

Vandaag in Veenendaal tafel met stoelen gekocht. Top geholpen door vrouwelijke collega, niks was teveel. We hebben de winkel flink verbouwd om het juiste goed bij elkaar te zien, top!

Zeer fijne verkopers, mooie producten voor een eerlijke prijs en een prima service. Kortom een uitstekende winkel die we zeker aan kunnen bevelen voor een mooi tuinmeubilair.

Geweldig!!!

Prima geholpen,mijn vrouw is invalide en kan niet in elke stoel komen wat hoogte betreft. Mocht zelfs een stoel meenemen om te proberen. Vr.Groet Familie Potgieter

Uitstekend.

Goeie bezorging, kwamen zelfs een half uur eerder en belden van te voren.

Zeer tevreden duidelijke afspraken en goede prijs

Snelle levering keurige bezorging

Alles tip top in orde, geen op of aanmerking!

- Goed verkoopadvies - nette behandeling - niet opdringerig - goede prijs/kwaliteit verhouding - goede bezorgservice en op tijd met keurig personeel Ik zou Tuinmeubelshop iedereen aanbevelen! Met dankbare groet, Een zeer tevreden klant!

Snel en netjes

Goed geholpen, stoelen werden keurig verpakt aangeleverd. Niets op aan te merken.

Fijne winkel

Doen wat ze zeggen voor een mooie prijs

Mooie tuinset voor een prima prijs. Levering ook keurig.

Prachtige tuintafel met 4 Coco Custa stoelen

De levering verliep voorspoedig. Het is wel een hele klus om al het karton en de rest van het verpakkingsmateriaal naar de stort te brengen. De stoelen zien er prachtig uit en waren snel gemonteerd. De Lifestyle Rockville diner tafel was een lastiger verhaal. De poot was redelijk snel in elkaar gezet, de tekening kan duidelijker. De poot aan het tafelblad bevestigen was een aardige klus. Na de poot elke keer op een andere plek te zetten, bleken de schroeven uiteindelijk te passen. Nu, staan de tafel en de stoelen in de tuin en zijn we dik te vreden. Een prima aankoop waar we heel blij mee zijn.

Mooie sets

Waren wat kleine dingen fout binnen 24 uur opgelost, contact voortreffelijk met de service afdeling. Alles netjes afgehandeld.

Prettige afhandeling

Netjes geholpen in de winkel, wel behoorlijke 'verkoper', maar vriendelijke jongens achter de desk. De bezorgers waren echt ontzettend netjes en vriendelijk. Zelf afleverdag kunnen uitkiezen, heel prettig.

Prettig contact

Prachtig spul alleen maar uitpakken. Beter kan het niet

Prima geholpen in de showroom.

Aardige mensen en prima geholpen

Fijne service van prachtige tuinstoelen!

Fantastisch!

Winkelservice goed, Bezorgen minder

Bezorger gooit met de dozen, zet ze letterlijk net over de drempel en weg is ie. Het is dat ik hem kwam helpen dragen en zei dat pinpas nog binnen lag, anders had hij me volgens mij laten staan op straat met de ingepakte meubels.

Fijne verkoopster

Vriendelijk geholpen met goed en uitgebreid advies.

Super...

Super tevreden met onze nieuwe tuintafel!!Keurig verpakt en netjes geleverd...

Mooie kwaliteit, goede service

Heel blij met ons nieuwe tuinset. Topkwaliteit, erg tevreden

Hele goede service

Je wordt bij Tuinmeubelshop Utrecht heel prettig en fijn geholpen door de medewerkers

Hele goede service

Een mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette chauffeurs voor het bezorgen. Duidelijke Track&Trace en perfecte service.

Mooie collectie tegen nette prijzen en snel geleverd, xonder gedoe!

Lekker door de showroom gelopen, zonder steeds een verkoper, die om je heen draalt. Maar heb je ze nodig, dan zijn ze er en helpen je. Levering ook prima verlopen. Spullen zitten goed verpakt en staan zo in elkaar. We hebben al heerlijk genoten van onze loungeset! Complimenten Tuinmeubelshop!

Snelle en goed service!

Op internet de tafel gezien, toch nog naar de winkel gegaan. Verkoper maakte een vriendelijk praatje zonder opdringerige verkoopambities, zeer prettig. Binnen 15 minuten alles geregeld. Binnen een week thuisbezorgd, tot in de tuin. Kortom, snel en goed!

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl