Goed en eerlijk advies! Fijne service.
Beste Pascal, Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze service en het advies als prettig en eerlijk hebt ervaren. Daar doen we het voor! We wensen je veel plezier van je aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We zijn in de vestiging Eindhoven goed geholpen door een vriendelijke verkoopster. Er is een ruime keuze aan buitentafels en stoelen. De tafel vonden we erg voordelig (prijs/kwaliteit). De stoelen vonden we aan de dure kant in verhouding. Maar gelukkig kregen we een inruilkorting voor onze oude tafel (die wij al hadden afgeschreven) waardoor het totaalplaatje klopte. 4 dagen later werd de tafel zoals afgesproken tot in de achtertuin bezorgd. Daarna hoefden we pas af te rekenen. Hij staat hier nu een week en we zijn er tot nog toe erg tevreden mee. Het zijn degelijke en kwalitatief goede spullen.
Beste Dirk, Bedankt voor jullie uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen in onze vestiging in Eindhoven en dat de inruilkorting het plaatje compleet heeft gemaakt. We vinden het belangrijk dat onze klanten een eerlijke deal krijgen én met een tevreden gevoel thuiskomen. Super dat de bezorging ook soepel is verlopen en jullie nu al volop genieten van jullie nieuwe tuinset. Heel veel plezier gewenst met de mooie aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vandaag in Veenendaal tafel met stoelen gekocht. Top geholpen door vrouwelijke collega, niks was teveel. We hebben de winkel flink verbouwd om het juiste goed bij elkaar te zien, top!
Beste A, Wat een leuke review, dank jullie wel! Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en samen met onze collega de showroom even hebben omgetoverd voor het perfecte plaatje – daar maken we graag ruimte voor! Veel plezier straks met jullie nieuwe set. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer fijne verkopers, mooie producten voor een eerlijke prijs en een prima service. Kortom een uitstekende winkel die we zeker aan kunnen bevelen voor een mooi tuinmeubilair.
Beste Kiek, Wat een prachtige woorden, dank voor het delen van jullie ervaring! We vinden het geweldig om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over onze producten, service én collega’s. Daar doen we het voor! Geniet volop van jullie nieuwe tuinmeubelen en de fijne momenten buiten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prima geholpen,mijn vrouw is invalide en kan niet in elke stoel komen wat hoogte betreft. Mocht zelfs een stoel meenemen om te proberen. Vr.Groet Familie Potgieter
Beste familie Potgieter, Hartelijk dank voor jullie mooie review. Wat fijn om te horen dat jullie zo goed zijn geholpen en dat er meegedacht werd in jullie situatie. Het is belangrijk dat iedereen comfortabel kan zitten, en we zijn blij dat we daarin iets hebben kunnen betekenen. We wensen jullie heel veel plezier van jullie aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goeie bezorging, kwamen zelfs een half uur eerder en belden van te voren.
Beste Jellie vdwal-salverda, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bezorging soepel verliep en dat onze chauffeurs netjes op tijd én zelfs iets eerder waren. Zo hoort het! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Snelle levering keurige bezorging
Beste Carla, Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat de levering snel en netjes is verlopen. Daar worden wij blij van – en jij hopelijk ook van je nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
- Goed verkoopadvies - nette behandeling - niet opdringerig - goede prijs/kwaliteit verhouding - goede bezorgservice en op tijd met keurig personeel Ik zou Tuinmeubelshop iedereen aanbevelen! Met dankbare groet, Een zeer tevreden klant!
Beste Ben, Wat een mooie en uitgebreide review – ontzettend bedankt voor je fijne woorden! We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt in onze winkel en dat alles van advies tot bezorging soepel verloopt. Geweldig om te lezen dat dat gelukt is en dat je zo tevreden bent. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geholpen, stoelen werden keurig verpakt aangeleverd. Niets op aan te merken.
Beste Mart, Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat de stoelen keurig verpakt bij je zijn afgeleverd! Bedankt voor je vertrouwen en mooie woorden. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Fijne winkel
Beste Anneke van van Wieringen, Dank je wel voor je enthousiaste review – dubbel zelfs! 😊 Geweldig om te horen dat je zo’n fijne ervaring hebt gehad in onze winkel. Je bent altijd welkom voor nog meer inspiratie en advies. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie tuinset voor een prima prijs. Levering ook keurig.
Beste Bas, Wat fijn om te horen dat jullie tevreden zijn met de tuinset én de levering! Een mooie set voor een scherpe prijs, dat is precies waar we het voor doen. Veel plezier ervan in de tuin! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
De levering verliep voorspoedig. Het is wel een hele klus om al het karton en de rest van het verpakkingsmateriaal naar de stort te brengen. De stoelen zien er prachtig uit en waren snel gemonteerd. De Lifestyle Rockville diner tafel was een lastiger verhaal. De poot was redelijk snel in elkaar gezet, de tekening kan duidelijker. De poot aan het tafelblad bevestigen was een aardige klus. Na de poot elke keer op een andere plek te zetten, bleken de schroeven uiteindelijk te passen. Nu, staan de tafel en de stoelen in de tuin en zijn we dik te vreden. Een prima aankoop waar we heel blij mee zijn.
Beste Corry Buijk, Wat een mooie en eerlijke review – dank je wel daarvoor! Fijn om te horen dat de levering soepel verliep en dat jullie zo tevreden zijn met de set in de tuin. We begrijpen dat het monteren van de tafel een beetje puzzelen was; we nemen je feedback over de handleiding zeker mee om het in de toekomst nog gebruiksvriendelijker te maken. Geniet van jullie prachtige tuinset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Waren wat kleine dingen fout binnen 24 uur opgelost, contact voortreffelijk met de service afdeling. Alles netjes afgehandeld.
Beste Gerrit, Wat fijn dat je ondanks de kleine foutjes zo tevreden bent over onze service! We doen ons best om snel en zorgvuldig op te lossen, dus het is heel fijn om te horen dat je onze aanpak als voortreffelijk hebt ervaren. Dank voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Netjes geholpen in de winkel, wel behoorlijke 'verkoper', maar vriendelijke jongens achter de desk. De bezorgers waren echt ontzettend netjes en vriendelijk. Zelf afleverdag kunnen uitkiezen, heel prettig.
Beste Suzanne, Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent in de winkel en dat de bezorging zo prettig is verlopen. We vinden het belangrijk dat je zelf regie hebt over je levering, en mooi dat dit als prettig is ervaren. We geven je complimenten zeker door aan ons team! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Prachtig spul alleen maar uitpakken. Beter kan het niet
Beste Ria, Wat een mooie reactie – daar worden wij blij van! Super om te horen dat alles naar wens is en het uitpakken het enige "werk" was. Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Aardige mensen en prima geholpen
Fantastisch!
Beste Marion, Wat een enthousiaste review, dank je wel! Wat fijn om te horen dat de service én de tuinstoelen zo goed bevallen. Daar doen we het voor! Geniet volop van je aankoop en van het buitenleven. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bezorger gooit met de dozen, zet ze letterlijk net over de drempel en weg is ie. Het is dat ik hem kwam helpen dragen en zei dat pinpas nog binnen lag, anders had hij me volgens mij laten staan op straat met de ingepakte meubels.
Beste Ralph, Bedankt voor je review. Wat jammer om te horen dat de bezorging niet naar wens is verlopen. Dit is absoluut niet de service die wij willen bieden. We nemen je ervaring serieus en zullen dit intern bespreken om herhaling te voorkomen. Fijn dat je alsnog je bestelling hebt ontvangen — hopelijk geniet je ervan! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Vriendelijk geholpen met goed en uitgebreid advies.
Beste Huib, Wat fijn dat je zo vriendelijk bent geholpen en goed en uitgebreid advies hebt ontvangen! We vinden het belangrijk dat je met een goed gevoel en de juiste keuze naar huis gaat. Bedankt voor je vertrouwen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Super tevreden met onze nieuwe tuintafel!!Keurig verpakt en netjes geleverd...
Beste Nancy, Wat leuk om te horen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe tuintafel! Fijn dat alles keurig verpakt en netjes geleverd is – precies zoals het hoort. Veel plezier ermee en laat het mooie weer maar komen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Heel blij met ons nieuwe tuinset. Topkwaliteit, erg tevreden
Beste D.S, Wat fijn om te horen dat jullie zo blij zijn met het nieuwe tuinset! Topkwaliteit en tevredenheid – daar doen we het voor. Geniet van de zonnige dagen en heel veel fijne momenten gewenst in jullie tuin. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Je wordt bij Tuinmeubelshop Utrecht heel prettig en fijn geholpen door de medewerkers
Een mooie winkel met vriendelijk en behulpzaam personeel. Nette chauffeurs voor het bezorgen. Duidelijke Track&Trace en perfecte service.
Beste Claus, Wat een mooie woorden, dank u wel! Fijn dat u onze winkel, het personeel én de chauffeurs als vriendelijk en behulpzaam heeft ervaren. We vinden het belangrijk dat u zich bij elke stap – van aankoop tot levering – goed geholpen voelt. Mooi ook dat de Track & Trace en service helemaal naar wens waren. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Lekker door de showroom gelopen, zonder steeds een verkoper, die om je heen draalt. Maar heb je ze nodig, dan zijn ze er en helpen je. Levering ook prima verlopen. Spullen zitten goed verpakt en staan zo in elkaar. We hebben al heerlijk genoten van onze loungeset! Complimenten Tuinmeubelshop!
Beste Anne, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u de vrijheid had om rustig rond te kijken in onze showroom en op het juiste moment goed geholpen werd – precies de balans waar we naar streven. Ook geweldig dat de levering soepel is verlopen en alles netjes verpakt en eenvoudig te monteren was. Dat u nu al heerlijk geniet van uw nieuwe loungeset, is voor ons het mooiste compliment! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Op internet de tafel gezien, toch nog naar de winkel gegaan. Verkoper maakte een vriendelijk praatje zonder opdringerige verkoopambities, zeer prettig. Binnen 15 minuten alles geregeld. Binnen een week thuisbezorgd, tot in de tuin. Kortom, snel en goed!
Beste Marco, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk dat u na het online bekijken van de tafel ook nog even bij ons in de winkel langskwam. Fijn om te horen dat u het contact met onze verkoper als prettig en ontspannen heeft ervaren – zo hoort het wat ons betreft ook te zijn. En super dat de bezorging snel én tot in de tuin is verlopen. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw nieuwe tafel! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl