Vriendelijk geholpen in de winkel en ook de aflevering was prima in orde. Heel blij met onze nieuwe tuinmeubelen.
Beste Katja, Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen in de winkel en dat de aflevering soepel verliep. Heel veel plezier met jullie nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie loungeset gekocht. Goed geholpen door zeer vriendelijke verkoopster. Alles netjes geleverd volgens afspraak. Aanrader.
Beste Wilma, Wat fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen door onze verkoopster en dat de loungeset netjes en volgens afspraak is geleverd! Heel veel plezier met je aankoop, en bedankt voor de aanrader! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Het is een mooie showroom. Vriendelijk en niet opdringerig personeel. Ze geven je ook de ruimte om rond te kijken en over je keuze na te denken. De jongedame die ons hielp had veel kennis van alle producten.
Beste Thea, Wat fijn om te horen dat jullie onze showroom als prettig en rustig hebben ervaren! We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak kan rondkijken en een goede keuze kan maken. Wat leuk dat onze collega met veel productkennis jullie zo goed heeft kunnen helpen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben hier onze loungeset gekocht. De verkoper heeft ons goed geholpen. Ze hebben hele mooie spullen hier. De set was al binnen een week binnen. De levering was prima. Werd netjes in de tuin gezet. Helaas kunnen we er nog niet van genieten door de regen maar dat komt zeker goed.
Beste Hella, Wat fijn om te horen dat jullie goed zijn geholpen en tevreden zijn met de loungeset! We vinden het mooi dat alles snel geleverd is en netjes in de tuin is gezet. Hopelijk komt het mooie weer snel, zodat jullie volop kunnen genieten! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tuinset gekocht via de site. Duidelijke mailing over verzending. Chauffeur was exact optijd, product netjes verpakt. Laat de ☀️ maar komen!
Beste Irma, Wat fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en je tevreden bent met je mooie tuinset! We hopen dat je heerlijk kunt genieten van het mooie weer en je nieuwe meubels. Laat die zon maar komen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk geholpen en goed advies gekregen de juiste lichte tuinstoelen die wij makkelijk kunnen wegzetten waar wij willen.
Beste Hoogstad, Wat fijn om te horen dat je vriendelijk bent geholpen en het juiste advies hebt gekregen! Geweldig dat de lichte tuinstoelen precies passen bij wat jullie zochten en makkelijk te verplaatsen zijn. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Goed ontvangen in de winkel in Bergen op Zoom. Wij konden lekker rondneuzen, zonder meteen iemand die achter je aan loopt. Wat een keuze en voor elke beurs. Toen een keuze gemaakt en professioneel geholpen aan de balie, met voldoende uitleg over levertijd en bezorging. Betalen kon bij aflevering, dus perfect!! Heel vriendelijk personeel en correct afspraken nagekomen.
Beste Cor, Wat fijn om te horen dat jullie je welkom voelden in onze winkel in Bergen op Zoom en rustig konden rondkijken! We vinden het belangrijk dat iedereen op zijn gemak kan shoppen. Geweldig dat jullie professioneel zijn geholpen en dat alles duidelijk was over levertijd en bezorging. Betalen bij aflevering maakt het helemaal compleet, vinden wij ook! Bedankt voor het mooie compliment aan ons team. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Alles precies op tijd,netjes ingepakt Vriendelijk bij klantenservice Goede prijs/kwaliteit verhouding.
Beste Theo, Wat fijn om te lezen dat alles precies op tijd en netjes is geleverd! Geweldig dat je ook tevreden bent over onze klantenservice en de prijs-kwaliteitverhouding. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Dit was de eerste keer dat ik besteld heb bij Tuinmeubelshop. Geweldige goede service ,en ben over de aflevering, zeer tevreden.
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat je eerste ervaring met Tuinmeubelshop zo goed is bevallen! We doen ons best om onze service en aflevering altijd top te laten zijn. Heel veel plezier met je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Netjes geholpen in de winkel, alle afspraken wat betreft datum en tijd bezorging nagekomen.
Beste Anja, Hartelijk dank voor je mooie woorden! Fijn om te horen dat je netjes bent geholpen en dat we onze afspraken wat betreft bezorging hebben kunnen nakomen. Geniet van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Ze hebben het mooi optijd geleverd en nog netjes op de plaats gezet
Beste Wies, Wat fijn om te horen dat de levering op tijd was en dat alles netjes op de plek is gezet. Veel plezier van je aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Zowel in de showroom als thuis bij bezorging vakkundig geholpen. Mooie dining loungeset aangeschaft.
Beste Anne-Li, Wat fijn om te horen dat je zowel in de showroom als bij de bezorging vakkundig bent geholpen! We zijn blij dat je zo tevreden bent met je mooie dining loungeset. Veel plezier ermee! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In Utrecht fijn geholpen door Jan. Hij heeft goed naar onze wensen geluisterd en daarop geadviseerd. Wij zijn vertrokken met een lounge-set en diningset naar onze wens en tegen een prima prijs. De meubels worden zoals afgesproken binnen 3 werkdagen geleverd, helemaal top. Nogmaals dank Jan.
Beste Richard en Marion, Wat mooi om te horen dat Jan jullie zo goed heeft geholpen en dat jullie helemaal tevreden zijn met de loungeset en diningset! We doen ons best om altijd naar de wensen van onze klanten te luisteren en een passend advies te geven. Fijn dat ook de levering soepel verloopt. We wensen jullie heel veel plezier met jullie nieuwe meubels! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Het eetset dat we hebben gekocht is echt super, we zijn er erg blij mee! We zijn warm ontvangen en erg goed geholpen door een medewerker die ook veel kon vertellen over alle mooie sets die er stonden. We raden het ieder ander aan en komen graag zeker nog een keer terug! En dan voor een mooi loungeset.
Beste Cleo, Wat geweldig om te lezen dat jullie zo blij zijn met jullie eetset! Fijn dat jullie je welkom voelden en goed zijn geholpen — onze medewerkers vertellen graag alles over onze mooie collecties. We kijken ernaar uit jullie binnenkort weer te mogen verwelkomen, bijvoorbeeld voor die perfecte loungeset! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Blij mee
Beste Desiree, Bedankt voor je bericht! Fijn om te horen dat de levering snel was. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
De ervaring met de verkoop is fantastisch. Bij het bezorgen werd het neergezet en niet uitgepakt. Het is denk ik wel fijn als je dat van te voren al hoort. Bijvoorbeeld in de mail, ook dat je het karton en plastic zelf af moet voeren. Heerlijke bank, zit top.
Beste Anneke, Bedankt voor je mooie review en je fijne feedback! Super om te horen dat de verkoopervaring fantastisch was en dat de bank zo lekker zit — daar worden we blij van! Dank ook voor je opmerking over de bezorging. We begrijpen goed dat het prettig is om vooraf te weten wat je kunt verwachten. We nemen dit mee om onze communicatie hierover nog duidelijker te maken. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Mooie loungeset, snel geleverd, alles compleet, heel goed verpakt. Bij het vervangen van mijn loungeset kussenvulling (van regulier naar Quick Dry Foam) per ongeluk een van de gloednieuwe kussenhoezen gescheurd. Ik kreeg nadat ik een bericht aan de servicedesk had gestuurd snel reactie, en er werd direct een nieuwe hoes toegestuurd zonder verdere vragen, keurig!
Beste Pascal, Wat een fijne review, dankjewel! Geweldig om te horen dat de loungeset naar wens is geleverd én dat je tevreden bent over onze service achteraf. We vinden het belangrijk om ook in zulke situaties snel en klantgericht te handelen — fijn dat je dat zo hebt ervaren. Veel plezier met je loungeset en de nieuwe kussens! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Na levering bleek 1 bank schade te hebben. Mail met foto's verstuurd en binnen 5 minuten reactie: de bank wordt met een week vervangen. Super service!!
Beste Anny, Bedankt voor je mooie review! Jammer dat er schade was aan de bank, maar fijn om te horen dat dit snel en naar tevredenheid is opgelost. We vinden het belangrijk dat je zorgeloos kunt genieten van je aankoop — en doen er alles aan om dat mogelijk te maken. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
mooie zaak
Beste P.J, Bedankt voor je fijne woorden! Goed om te horen dat je vriendelijk bent geholpen — daar hechten we veel waarde aan. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Digitaal een bestelling geplaatst. Het betrof een afgeprijsd artikel.En dan toch: 100% service De bestelling werd ook nog keurig gratis aan ons huisadres afgeleverd. We konden zelf het bezorgmoment bepalen. Bedrijf verdient een 10++ Echt geweldig. Hartelijk bedankt. Fam.Laheij
Beste Janna, Wat een fantastische review, familie Laheij — heel erg bedankt! Geweldig om te horen dat jullie zo tevreden zijn over onze service, ook bij een afgeprijsd artikel. Daar doen we het voor! Fijn dat ook de levering soepel en naar wens is verlopen. Geniet van jullie aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Prachtige , overzichtelijke winkel ! Ruim assortiment , voor ieder wat wils . Fijn geholpen en keurig netjes thuis afgeleverd ! Top
Beste Lucienne, Wat een heerlijke review om te lezen – dankjewel! Geweldig dat je onze winkel als overzichtelijk en veelzijdig hebt ervaren, en dat zowel het advies in de winkel als de levering zo naar wens waren. Daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Fijn geholpen in de winkel in Eindhoven. Ruime keuze. Levering was ook al na een paar dagen, top! Meubels zijn mooi en van goede kwaliteit. Enige minpunt is dat de hele tuinset in 1 enorm grote doos zat die niet door de deur kon zodat we alles voor de voordeur moesten uitpakken. Anders waren het zeker 5 sterren geweest.
Beste Nicole, Bedankt voor je uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in onze winkel in Eindhoven en blij bent met de snelle levering en de kwaliteit van de meubels. Daar worden we blij van! En dankjewel voor je eerlijke feedback over de verpakking. We snappen dat het niet ideaal is als de doos niet door de deur past. We nemen dit zeker mee om te kijken hoe we dit in de toekomst beter kunnen aanpakken. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In de winkel goed geholpen. En leuke deal kunnen maken. Ook levering prima goede en goede communicatie.
Beste Saskia, Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je goed bent geholpen in de winkel én een leuke deal hebt kunnen maken. Ook fijn dat de levering en communicatie goed zijn verlopen — dat is precies waar we voor gaan! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Kan niet beter. Goed product, goede site en je weet direct welke dag ze bezorgen. En de dag ervoor een e-mail met een bezorg tijdvak van 2 uur. Kortom kan niet beter.
Beste Ria, Wat een fantastische woorden, dankjewel! Wat fijn om te horen dat alles van product tot bezorging helemaal naar wens is verlopen. Daar doen we het voor! We hopen dat je veel plezier hebt van je aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
In 1 woord geweldig. Alleen op de pakbon staat dat het door de klant gemonteerd moet worden wat niet zo is. Kunnen jullie dat veranderen voor de klant.
Beste Evert, Wat een prachtige review, dankjewel! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. En bedankt voor je oplettendheid wat betreft de tekst op de pakbon — we gaan dit intern meteen doorgeven zodat dit in de toekomst duidelijker wordt voor onze klanten. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl