Prachtige louche stoelen

Nogmaals prachtige louche stoelen.!maar zeker ook de verkopers welke enorm creatief en behulpzaam waren ! Wat een top team.

Mooie spullen en vriendelijk geholpen

Vriendelijk personeel die ons goed hebben geholpen.

Kwaliteit voor een mooie prijs

Mooie tuinmeubelshop in Eindhoven., waar je netjes wordt geholpen. Er werd door ons geen koopdruk ervaren, de koop kon nog overdacht worden, zelfs geannuleerd worden. Kortom stressvrij gewinkeld en we zijn nu zeer tevreden met onze aankoop. We zitten nu heerlijk ontspannen te genieten van onze loungeset. Bedankt

Super Beratung und Lieferung

Wir wurden von Gimi hervorragend beraten und haben uns für einen Gartentisch entschieden. Die Lieferung war wie vereinbart und extrem schnell!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Helemaal tevreden

Goede ervaring de verkoper was vriendelijk behulpzaam en had alle tijd voor ons. We hebben goeie informatie gehad en konden daardoor onze keuze maken. Kregen nog korting ook dus dat was een extra meevaller. Binnen een week geleverd keuring tot in de tuin. Wij zijn dik tevreden

Hele vriendelijke verkopers, mooie meubels

Zeer vriendelijk geholpen. De shop heeft mooie meubels.

Zeer vriendelijk geholpen in Cruquius. Snelle levering, keurig bezorgd, netjes op de hoogte gehouden. Koeriersdienst heel netjes en vriendelijk. En uiteraard heel blij met onze tuinstoelen

We kregen ruimte om te zoeken en te kiezen en de levering was zeer snel.

We konden rustig kijken, zitten, kiezen.

Geweldige service

Zeer fijn geholpen goede en eerlijke uitleg zeer geduldig en denken goed mee

Service top, goede en correcte levering. Wordt op tijd geleverd en zelfs gebeld als het later of eerder wordt geleverd.

Vakkundig

Prettig, snel, correct en een prima bezorgingsteam en ….. op tijd

Goede kwaliteit

Weer een goede aanschaf op de meubels die we al hebben, nu lekker met de beentjes omhoog.

Blij met onze ervaring vanuit de tuinmeubelshop, niet alleen de winkel maar ook het personeel is top

top locatie, en fijn geholpen. zo ook nog voor een leuke prijs. we zojn blij met onze tuinset.

Super tevreden

Ik heb zonder eerst naar een fysieke winkel te gaan online een tuinbank besteld, het is helemaal zoals ik hem wilde, en het in elkaar zetten was een fluitje van een cent,( vrouw) ;) hij is helemaal toppie

Zeer goede uitleg,service,en info,levering

Twee mooie stoelen keurig geleverd.

Er was genoeg keuze in de winkel en de gekozen stoelen zijn behalve fraai ook erg comfortabel. De levering ging ook conform afspraak.

Wat een ontzettend fijne winkel

Verrassend mooie winkel, vol betaalbare maar ook veel luxe merken. Voor elk dus wat wils. Deskundige en vriendelijke medewerkers. Alles valt met hen te overleggen. Ze zijn nergens te beroerd voor. Zoeken alles voor je uit Artikelen snel bezorgd. Vervolgens keurig gemonteerd. Wij zijn helemaal blij met onze mooie Santika suprème supralux Loungeset!

Bijzonder goed geholpen in de winkel in Sliedrecht. Ook nadat tuinset geleverd is zeer goed geholpen toen bleek dat 1 stoel kapot is en er binnen een week een nieuwe geleverd gaat worden.

Gewoon geweldig

Anja in vesting den bosch is een zeer klantvriendelijke filiaal leidster. Goed en deskundig advies. Heel fijn om zaken mee te doen.

Snelle levering, goed gemaakte afspraken die nagekomen worden en goede klachtafhandeling

We zijn zeer vriendelijk ontvangen in de winkel. Werden met rust gelaten tijdens het "winkelen" en kregen goed advies toen we daarom vroegen. De levering van de bestelde goederen was geheel volgens afspraak, keurig op tijd en zoals verwacht. Na het uitpakken bleek dat er een kleine beschadiging zat op een van de artikelen. Na melding werd dit tot volle tevredenheid snel en correct afgewerkt.

Hele goede service en de produkten zijn prima.!!!

Door vriendelijk personeel op tijd bezorgt en de produkten zijn voor zo ver wij dat kunnen bepalen van prima kwaliteit.

Chauffeurs waren op de afgesproken tijd bij mij thuis en waren zeer vriendelijk en meewerkend !!

hebben alles keurig in mijn tuin afgeleverd en ik had een prima ervaring met de chauffeurs, geniet nu volop van mijn aankoop en ben zeer tevreden.

Helemaal top

Goed en slecht

Ik ben tevreden met de tafel die ik heb gekocht, de kwaliteit is goed en precies wat ik verwachtte. De bezorging is echter slecht. Ik had gevraagd om de bestelling vroeg in de ochtend te laten bezorgen. Ik kreeg een tijdsvenster, maar de bezorger kwam niet en ik kreeg geen informatie of een update over de reden. Ik moest langer wachten, maar toen moest ik naar mijn werk. Enige tijd later zag ik op mijn camera dat de bezorger was gearriveerd en de bestelling onbeheerd voor mijn huis had achtergelaten. Dit had ik niet verwacht. Zou het misschien mogelijk moeten zijn om het artikel in een winkel op te halen?

De aankoop geen probleem, de bezorging wel.

Zoals aangegeven ontvingen we bericht dat woensdag tussen 06.27 uur en 08.15 uur de meubels bezogd zouden worden. Dat vonden we wel erg vroeg, maar ja dan maar vroeg op. De tijd verstreek en de bezorgtijd was al ruimschoots voorbij, dus maar even bellen waar de beubels bleven. Het antwoord die komen rond 12 uur. Dat vonden echt we slecht

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl