Super service

Mooie tuinset aangeschaft. Er was een stoel niet helemaal in orde maar die werd meteen omgeruild tegen een nieuwe. Super service

Gewoon goed

We liepen rond ze kwamen netjes vragen of ze konden helpen. Wij wilden even kijken. Later om hulp gevraagd en hij kwam gelijk. Gaf goed advies. Vervolgens meubels gekocht, het was op voorraad paar dagen later in huis. Alles netjes verpakt. En we zijn er nu erg blij mee. Dus gewoon erg goed.

Snel geregeld en gemakkelijk in elkaar te zetten

Verkoper begreep meteen wat wij bedoelden. De tip over de tafel en de bijpassende stoelen was top. Artikelen waren op voorraad, binnen drie dagen geleverd.

Professioneel geholpen en volgens afspraak geleverd, zoals het hoort.

Vriendelijk personeel, perfect geleverd

Goed geholpen in de showroom, bestelling perfekt volgens plan geleverd. Alles zat heel goed verpakt en zonder deukjes en/of beschadiging bij ons geleverd.

Geweldig set gekocht.

Wij zijn goed geadviseerd waarna we een goede keuze hebben gemaakt, bezorging van het tuin set was perfect.

Geweldige service

Heel goed geholpen. Zeer vriendelijk, professioneel en meedenkend.

Mooie stoelen

Mooie stoelen nu lekker van genieten ☀️

De mannen van levering waren erg attent. Zeer tevreden over hen.

Ik werd goed geholpen in de winkel.

Fijne verkoopster gaf goed advies en de bezorging was goed nette chauffeur en vriendelijk.

Goede en duidelijke service

Een hele leuke en goede verkoper Richard

Prima service en afspraken nagekomen

Geleverd zoals afgesproken, keurig geholpen door Corelie bij de aankoop.erg blij mee

Geweldig, goed en snel

Via de Webshop vier tuinstoelen besteld. Werden keurig op aangegeven tijdstip geleverd. Waren netjes verpakt en voldeden aan onze wensen

top product, geleverd door vriendelijke mensen !

We zijn niet gewoon om online een aankoop te doen, dus is het fijn om te ervaren dat alles perfect verlopen is. Er was een kleine fout aan het voetbankje/tafeltje. Mijn man heeft dat gesignaleerd waarop we onmiddellijk een mail kregen met het antwoord dat een nieuw voetbakje zou worden geleverd. Dat is intussen gebeurd. Weer met een stipt vooraf afgesproken leveringsmoment. We zijn heel tevreden en zouden jullie zeker overal in Belgie aanbevelen.

zeer tevreden en super vriendelijk geholpen, gelukkig niet te opdringerig

super vriendelijk en lekker kunnen rondkijken en advies gehad. bezorging is ook snel en prima gedaan

Top winkel!

Vriendelijke personeel ,mooie meubelen ,snelle levering, goede communicatie ,keurig netjes verpakt en vriendelijke chauffeur. Echt een aanrader!

Snelle en keurige levering. Kwaliteit super

Vriendelijkheid zowel in de showroom als ook zeker de bezorgers.

Vriendelijke en behulpzame, niet opdringerige verkoper. Lekkere koffie. Bezorgers netjes afgeleverd op de plek en duidelijke uitleg betreffende garantie en bij klachten direct bellen.

Leuke jongens die me stoelen kwamen brengen. Vriendelijk en beleefd. Toppie!! Heb ze nog een bakkie koffie gegeven. Heel blij met me aankoop.

Super goeie deal, super vriendelijk personeel

Mooie tuinset gekocht die we in het filiaal in Utrecht hebben bekeken. Snelle deal, goeie aanbieding en zeer vriendelijk en deskundig personeel.

Goede communicatie en levering correct en op de afgesproken tijd.

Goed geholpen in de winkel, alwaar we werden verrast door de mooie collectie. de levering kon erg snel, wij zijn erg tevreden.

Mooie tafel en stoelen

Netjes ingepakt en snel geleverd prachtige stoelen en tafel past heel mooi in onze tuin.

Duidelijk en vriendelijk geholpen.

We werden vlug geholpen. Duidelijke uitleg over de producten.

Geweldige service

Na een email berichtje met een vraag gestuurd te hebben, binnen een uur al een antwoord ontvangen.... geweldig !!! Ook bij vorige aankopen super.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl