Fantastische loungeset voor ons dakterras - zeer tevreden

Begin september dit jaar de Tuinmeubelshop in Sliedrecht bezocht waarbij we enorm goed werden geholpen door Storemanager Ruth. Hij dacht met ons mee (andere opstelling/andere kleur/inclusief zijleuningen etc.). Vanwege de bouw van ons dakterras wilden we de definitieve afmetingen afwachten en hebben wij de loungeset een maand later vervolgens besteld met behulp van Ruth. Op de website staan duidelijke productfoto’s en de juiste afmetingen, wat het definitief bestellen van de juiste set een stuk makkelijker maakte. We kozen uiteindelijk voor een L hoekloungeset met een bijpassende salontafel – precies wat we zochten. Pluspunten: - Snelle levering: Binnen 4 werkdagen werd de set geleverd, keurig op tijd en goed verpakt. - Topkwaliteit: De materialen voelen stevig en duurzaam aan. De kussens zijn comfortabel en waterafstotend, ideaal voor buitengebruik. - Eenvoudige montage: De set was gemakkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding.

Prima geregeld

Goed advies en keurig geholpen

Zeer goede verkoper

Zeer prettige verkoper in de showroom Goede kwaliteit en betaalbaar

Prachtige tuinmeubels en mooie winkel in Zoetermeer met klantvriendelijke medewerkers

Wat een mooie tuinmeubels, voor iedere smaak wat te vinden voor een redelijke prijs. konden rustig rondkijken en alle banken uitproberen onder het genot van een cappuccino. Hebben zeer goed advies gekregen over hoe ook met de meubels/kussens om te gaan, ook met de herfst in aantocht. Zeer aardige en kundige medewerkers. Zijn er heel blij mee!! Zou deze winkel bij iedereen aanbevelen, ik vertel het al onze vrienden en kennissen.

Vriendelijk personeel en uitstekend geholpen bij de koop

Een shop met prachtige tuinmeubels!

Een mooie tuinmeubelset,tafel met 6 stoelen, gekocht. Verkocht door de enthousiaste verkoopster Juanita. Ze kon ons genoeg informatie geven over de set.

Zeer fijne winkel en goede hulp

Wat fijn dat je in de winkel echt alles kunt vergelijken. En eerlijke antwoorden. Eerst thuis alles uitgemeten en daarna meteen weer goed geholpen. Zeker aan te raden

Hele goede kwaliteit, makkelijk te monteren.

Vandaag een prachtige dinerset geleverd gekregen. Het materiaal is prachtig, licht en toch heel solide.

Precies nagekomen wat beloofd werd

Mooi lounge set in de showroom op de site gezien en in de showroom in Wormerveer in het echt gezien. Zeer correct en vriendelijk geholpen. Levering afgesproken en die werd correct nagekomen. Heel tevreden.

Mooie tafel met 8 stoelen Ben er blij mee

Heel fijn geholpen

Fantastische service en fantastische tuinset

Wij zijn wederom zeer goed geholpen in Sliedrecht bij de aankoop van onze lounge set. Mooie set, goede kwaliteit en perfecte levering.

De tafel is keurig netjes bezorgd , ben blij met mijn aankoop

de tafel is keurig netjes bezorgd , ben blij met mijn aankoop

Uitstekende service

We werden hartelijk begroet en daarna geholpen door Rita. Onder het genot van een kopje koffie konden we rustig nadenken over de keuze voor het juiste loungeset. Snelle levering, tot zelfs voorbij de deur en in onze overkapping ;)

Wat wij zochten was snel gevonden

Vriendelijke geholpen, super snel geleverd en keurig op de afgesproken tijd is onze tuintafel bezorgd tot in de tuin.

Waar voor je geld

Snelle levering waar voor je geld overzichtelijke website Goede aanbiedingen Al met al een aanrader deze winkel

Super service en zooo blij met onze nieuwe tuinset !!

We werden ontzettend leuk geholpen in de winkel . Niet te opdringerig maar wel aanwezig voor vragen. Heel vriendelijk en goed geadviseerd ! De set werd binnen3 dagen geleverd , heel snel !

Super leuke loungeset

Fijne winkel, mooie spullen goede prijzen. De verkoopster is heel vriendelijk en het werd snel geleverd.

Fantastische service

Ook de bezorger bijzonder vriendelijk en hulpvaardig!

Geweldig mooie winkel!

De winkel heeft een prachtige uitstraling en mooie producten.We zijn prima geholpen door het ervaren personeel die alles uit de kast haalden en met ons mee dachten. Geweldige service! We raden iedereen om eens een kijkje te nemen in deze prachtige winkel. Hierna volgen wat foto’s van de opstelling in onze overkapping.

Uitstekende ontvangst en bediening

Wij hebben 2 tuinstoelen gekocht. Wij werden bij de verkoop uitstekend ontvangen. Bovendien snelle levering. Wij zijn blij

Uitstekend geholpen ook levering op tijd

De winkel bood een fantastische ervaring dankzij het vriendelijke personeel, en ruime assortiment

Ruim Assortiment en Deskundig Advies Het aanbod in de winkel was zeer uitgebreid en gevarieerd, van moderne loungesets tot klassieke houten tafels en comfortabele tuinstoelen. Wat ik vooral prettig vond, was dat de medewerkers niet opdringerig waren, maar juist behulpzaam en deskundig. Ze dachten goed mee over wat het beste bij mijn tuin en budget zou passen. Uitstekende Service Na mijn keuze gemaakt te hebben, werd alles tot in de puntjes geregeld. De bestelling werd soepel in gang gezet en ik kreeg duidelijke uitleg over de levertijd en bezorgmogelijkheden. Alles werd netjes op papier gezet. De aflevering zelf verliep vlekkeloos: de bezorger waren keurig op tijd, vriendelijk en zetten de meubels zelfs direct op de juiste plek in de tuin. Conclusie Al met al kan ik deze tuinmeubelwinkel van harte aanbevelen. De combinatie van een breed assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, en voortreffelijke service maakt winkelen hier tot een feestje. Ik voel me hier als klant echt koning te rijk. Dit soort positieve ervaringen gun ik iedereen! en extra complimenten voor de verkoopster

In tegenstelling tot concurrenten welke ik bezocht heb, een erg degelijke hoekbank. Geen wiebelende onderdelen, pootjes verstelbaar, goede zit en lekkere kussens ( coco ibiza) montageset zat zelfs een rateltje bij! Levering half uurtje later dan gepland maar netjes alles tot in de achtertuin mogen ontvangen! Vooraf goed advies in de winkel mogen gekregen.

Goeie service

Goed geholpen in de winkel. Snelle levering en goed verzorgt.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl