Begin september dit jaar de Tuinmeubelshop in Sliedrecht bezocht waarbij we enorm goed werden geholpen door Storemanager Ruth. Hij dacht met ons mee (andere opstelling/andere kleur/inclusief zijleuningen etc.). Vanwege de bouw van ons dakterras wilden we de definitieve afmetingen afwachten en hebben wij de loungeset een maand later vervolgens besteld met behulp van Ruth. Op de website staan duidelijke productfoto’s en de juiste afmetingen, wat het definitief bestellen van de juiste set een stuk makkelijker maakte. We kozen uiteindelijk voor een L hoekloungeset met een bijpassende salontafel – precies wat we zochten. Pluspunten: - Snelle levering: Binnen 4 werkdagen werd de set geleverd, keurig op tijd en goed verpakt. - Topkwaliteit: De materialen voelen stevig en duurzaam aan. De kussens zijn comfortabel en waterafstotend, ideaal voor buitengebruik. - Eenvoudige montage: De set was gemakkelijk in elkaar te zetten met de duidelijke handleiding.
Beste Anouk, Hartelijk dank voor uw uitgebreide en positieve review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Ruth in onze showroom in Sliedrecht. Geweldig dat hij met u heeft meegedacht over de juiste opstelling en kleur, en dat het bestelproces dankzij de duidelijke informatie op onze website soepel verliep. Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent over de snelle levering, de kwaliteit van de loungeset en het gebruiksgemak bij de montage. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe hoek loungeset en hopen dat u er nog lang van geniet! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed advies en keurig geholpen
Beste Gert Doest, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd en keurig bent geholpen. We waarderen uw feedback enorm en wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Zeer prettige verkoper in de showroom Goede kwaliteit en betaalbaar
Beste Mieke, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze showroom en tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. We waarderen uw feedback enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wat een mooie tuinmeubels, voor iedere smaak wat te vinden voor een redelijke prijs. konden rustig rondkijken en alle banken uitproberen onder het genot van een cappuccino. Hebben zeer goed advies gekregen over hoe ook met de meubels/kussens om te gaan, ook met de herfst in aantocht. Zeer aardige en kundige medewerkers. Zijn er heel blij mee!! Zou deze winkel bij iedereen aanbevelen, ik vertel het al onze vrienden en kennissen.
Beste Mar, Wat een geweldige review hartelijk dank voor uw mooie woorden! Wat fijn om te horen dat u zo genoten heeft van uw bezoek aan onze winkel en dat u in alle rust kon rondkijken, uitproberen en genieten van een cappuccino. Geweldig dat onze collega’s u goed hebben geadviseerd over het onderhoud van de meubels en kussens daar doen we het voor! We waarderen het enorm dat u ons aanbeveelt aan vrienden en kennissen. We wensen u heel veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopen u in de toekomst nog eens te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijk personeel en uitstekend geholpen bij de koop
Beste Gerard, Bedankt voor uw positieve review! Wat leuk om te horen dat u zo vriendelijk bent geholpen en tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Een mooie tuinmeubelset,tafel met 6 stoelen, gekocht. Verkocht door de enthousiaste verkoopster Juanita. Ze kon ons genoeg informatie geven over de set.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe tuinset en dat Juanita u zo enthousiast en goed heeft geholpen. We wensen u veel plezier met uw aankoop! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wat fijn dat je in de winkel echt alles kunt vergelijken. En eerlijke antwoorden. Eerst thuis alles uitgemeten en daarna meteen weer goed geholpen. Zeker aan te raden
Beste Jason Tijmensen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u het prettig vond om alles in de winkel te kunnen vergelijken en eerlijk advies te krijgen. Geweldig dat u daarna zo goed bent geholpen — zo hoort het! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vandaag een prachtige dinerset geleverd gekregen. Het materiaal is prachtig, licht en toch heel solide.
Beste Erik van der Hoeven, Bedankt voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe dinerset. Het klinkt alsof u er een prachtige aanwinst bij heeft — geniet er volop van! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooi lounge set in de showroom op de site gezien en in de showroom in Wormerveer in het echt gezien. Zeer correct en vriendelijk geholpen. Levering afgesproken en die werd correct nagekomen. Heel tevreden.
Beste Jacques, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in onze showroom in Wormerveer en dat alles volgens afspraak is verlopen. Geweldig dat het loungeset aan uw verwachtingen voldoet — daar doen we het voor! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Mooie tafel met 8 stoelen Ben er blij mee
Beste Wilma, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat u blij bent met uw nieuwe tafel en stoelen. We wensen u er veel gezellige momenten aan! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Heel fijn geholpen
Beste Lizette, Bedankt voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen. Graag tot een volgende keer! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij zijn wederom zeer goed geholpen in Sliedrecht bij de aankoop van onze lounge set. Mooie set, goede kwaliteit en perfecte levering.
Beste Soraya, Hartelijk dank voor uw mooie review en uw vertrouwen in ons! Wat leuk om te horen dat u opnieuw zo goed bent geholpen in onze showroom in Sliedrecht. Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van de loungeset én de levering. We wensen u veel heerlijke momenten met uw nieuwe set! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
de tafel is keurig netjes bezorgd , ben blij met mijn aankoop
Beste Annemie, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat leuk om te horen dat de tafel netjes is bezorgd en dat u blij bent met uw aankoop. We wensen u er veel plezier van! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We werden hartelijk begroet en daarna geholpen door Rita. Onder het genot van een kopje koffie konden we rustig nadenken over de keuze voor het juiste loungeset. Snelle levering, tot zelfs voorbij de deur en in onze overkapping ;)
Beste Marleen, Wat een leuke review — hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat Rita u zo hartelijk heeft ontvangen en geholpen, en dat u in alle rust kon kiezen onder het genot van een kopje koffie. Geweldig dat de levering ook zo vlot en netjes is verlopen! We wensen u veel plezier met uw nieuwe loungeset. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Vriendelijke geholpen, super snel geleverd en keurig op de afgesproken tijd is onze tuintafel bezorgd tot in de tuin.
Beste Annemieke, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat goed om te horen dat alles zo soepel is verlopen — van het vriendelijke contact tot de snelle en nette levering in de tuin. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuintafel! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Snelle levering waar voor je geld overzichtelijke website Goede aanbiedingen Al met al een aanrader deze winkel
Beste Ronald, Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering, duidelijke website en scherpe aanbiedingen. Fijn dat u ons aanbeveelt — dat waarderen we enorm! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
We werden ontzettend leuk geholpen in de winkel . Niet te opdringerig maar wel aanwezig voor vragen. Heel vriendelijk en goed geadviseerd ! De set werd binnen3 dagen geleverd , heel snel !
Beste Cecile Mabelis, Hartelijk dank voor uw leuke review! Wat fijn om te horen dat u zo prettig bent geholpen in de winkel en goed bent geadviseerd. Ook geweldig dat de levering zo snel is verlopen — daar doen we het voor! We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinset. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Fijne winkel, mooie spullen goede prijzen. De verkoopster is heel vriendelijk en het werd snel geleverd.
Beste Loes, Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze winkel, het assortiment en de vriendelijke service van onze verkoopster. En natuurlijk dat de levering snel en soepel verliep! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ook de bezorger bijzonder vriendelijk en hulpvaardig!
Beste Marijn, Hartelijk dank voor uw positieve reactie! Wat fijn om te horen dat onze bezorger zo vriendelijk en behulpzaam was. We geven het compliment met plezier aan hem door! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
De winkel heeft een prachtige uitstraling en mooie producten.We zijn prima geholpen door het ervaren personeel die alles uit de kast haalden en met ons mee dachten. Geweldige service! We raden iedereen om eens een kijkje te nemen in deze prachtige winkel. Hierna volgen wat foto’s van de opstelling in onze overkapping.
Beste H Van de Merwe, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over onze winkel, het assortiment en de service van ons team. Fantastisch dat u zo prettig bent geholpen en dat onze collega’s hebben meegedacht om de perfecte set samen te stellen. We zijn erg benieuwd naar de foto’s van uw opstelling dat klinkt prachtig! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Wij hebben 2 tuinstoelen gekocht. Wij werden bij de verkoop uitstekend ontvangen. Bovendien snelle levering. Wij zijn blij
Beste Frans en Mieke, Bedankt voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u zo prettig bent geholpen in de winkel en dat de levering snel en soepel is verlopen. Fijn dat u blij bent met uw nieuwe tuinstoelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Uitstekend geholpen ook levering op tijd
Beste Anita, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en de levering netjes op tijd was. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Ruim Assortiment en Deskundig Advies Het aanbod in de winkel was zeer uitgebreid en gevarieerd, van moderne loungesets tot klassieke houten tafels en comfortabele tuinstoelen. Wat ik vooral prettig vond, was dat de medewerkers niet opdringerig waren, maar juist behulpzaam en deskundig. Ze dachten goed mee over wat het beste bij mijn tuin en budget zou passen. Uitstekende Service Na mijn keuze gemaakt te hebben, werd alles tot in de puntjes geregeld. De bestelling werd soepel in gang gezet en ik kreeg duidelijke uitleg over de levertijd en bezorgmogelijkheden. Alles werd netjes op papier gezet. De aflevering zelf verliep vlekkeloos: de bezorger waren keurig op tijd, vriendelijk en zetten de meubels zelfs direct op de juiste plek in de tuin. Conclusie Al met al kan ik deze tuinmeubelwinkel van harte aanbevelen. De combinatie van een breed assortiment, deskundig en vriendelijk personeel, en voortreffelijke service maakt winkelen hier tot een feestje. Ik voel me hier als klant echt koning te rijk. Dit soort positieve ervaringen gun ik iedereen! en extra complimenten voor de verkoopster
Beste Paul Verweij, Wauw, wat een prachtige en uitgebreide review — hartelijk dank daarvoor! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over ons ruime assortiment, het deskundige advies in de winkel en de verzorgde levering. We vinden het belangrijk dat elke klant zich op zijn gemak voelt en met een goed gevoel de juiste keuze kan maken, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo goed is gelukt. Uw complimenten voor onze verkoopster geven we met veel plezier door — dat zal ze ontzettend waarderen! We wensen u heel veel fijne momenten met uw nieuwe tuinmeubelen. Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
In tegenstelling tot concurrenten welke ik bezocht heb, een erg degelijke hoekbank. Geen wiebelende onderdelen, pootjes verstelbaar, goede zit en lekkere kussens ( coco ibiza) montageset zat zelfs een rateltje bij! Levering half uurtje later dan gepland maar netjes alles tot in de achtertuin mogen ontvangen! Vooraf goed advies in de winkel mogen gekregen.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat leuk om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel en dat alles netjes en vlot is geleverd. Geniet van uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Goed geholpen in de winkel. Snelle levering en goed verzorgt.
Beste Bas, Bedankt voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u goed bent geholpen in de winkel en dat de levering snel en verzorgd is verlopen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan – Tuinmeubelshop ☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl