Ik heb een dinerset en louncheset gekocht. Louncheset achteraf te klein. Middenconsole besteld en wordt nu zonder bezorgkosten nageleverd. Dat is service.
Beste René, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zowel een dinerset als een loungeset bij ons heeft gevonden. En natuurlijk helemaal top dat we u met de extra middenconsole zonder bezorgkosten hebben kunnen helpen – service staat bij ons hoog in het vaandel! We hopen dat uw loungeset nu helemaal naar wens is en dat u er nog jarenlang van zult genieten. Veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goede uitleg. en zeer klant vriendelijk.
Beste Stijn Smit, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u onze uitleg en klantvriendelijkheid waardeert. We streven ernaar om elke klant zo goed mogelijk te helpen en het is mooi om te lezen dat dit is gelukt. We hopen dat u veel plezier beleeft aan uw aankoop en zien u graag weer terug in onze winkel! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie winkel en goed geholpen en heel goed advies, ook de aflevering van de tuinset is prima verlopen. Conclusie, heel tevreden.
Beste Jacco, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u goed geholpen bent in onze winkel en dat u het advies als waardevol heeft ervaren. Ook geweldig dat de aflevering van uw tuinset soepel is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste, en we hopen dat u volop geniet van uw nieuwe tuinmeubelen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Ze beloven van alles maar komen niks na zou niemand aanraden daar wat te kopen.
Beste Monique Wijnhoud, Vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. Onze excuses voor de verwarring. Binnen 30 dagen kunt u een bestelling retourneren, mits deze voldoet aan onze retourvoorwaarden. We willen uw situatie graag nogmaals bekijken. Zou u uw verzoek willen sturen naar [email protected]? Dan nemen we dit zo snel mogelijk in behandeling. Met vriendelijke groet, Kees Tuinmeubelshop
Prachtige zaak,deskundig personeel. Goed advies. Snelle levering. Dus in een woord geweldig
Beste Carla Van der Helm, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u onze zaak waardeert en dat ons deskundige personeel u goed heeft geadviseerd. Snelle levering en een prettige winkelervaring zijn precies waar we voor staan, dus uw complimenten betekenen veel voor ons. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Keurige aflevering. En bij aankoop stonden de medewerkers in onze schoenen. Ze dachten met ons mee en gaven prima advirs
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat onze medewerkers echt met u hebben meegedacht en u goed advies hebben gegeven. We vinden het belangrijk dat onze klanten met een goed gevoel en de juiste keuze de winkel verlaten. Ook fijn dat de aflevering keurig is verlopen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We werden vriendelijk ontvangen, goed geholpen en zijn zeer blij met de gekochte tuintafel.
Alle Vrijheid om door de winkel te kijken .. Dus rustig kunnen kijken .. Toen wat vragen bij een keuze Vriendelijk Behulpzaam.. Koop geslaagd en Bezorging ook Vriendelijk met een Glimlach gebracht.. Klant is koning gevoel... Ga zo door mensen ( Team ) Tuinmeubelshop...
Geweldig..super service...zeer vriendelijk & behulpzaam personeel,zowel in de winkel als telefonisch. En niet te vergeten de bezorgers zijn ook heel aardig en meedenkend.
Beste Jacolien, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze service, zowel in de winkel als telefonisch. Klantvriendelijkheid en meedenken staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is fijn dat u dit zo heeft ervaren. Ook een groot compliment voor onze bezorgers – we zullen uw mooie woorden zeker met het team delen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We konden op ons gemak rondkijken in de showroom. Ook een stoel bij een andere tafel, geen probleem. Duidelijke prijs, goede afspraken qua levering en alles netjes zoals afgesproken! Top!
Beste Bart, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u op uw gemak heeft kunnen rondkijken in onze showroom en dat we flexibel met u mee konden denken. Transparantie in prijs en duidelijke afspraken over de levering vinden we erg belangrijk, dus het is geweldig dat u dit zo heeft ervaren! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Wij zijn uitstekend geholpen. Wij waren op zoek naar een uitbreiding van een set van 2 lounchstoelen met tafel. In de winkel werden we gewezen op een lopende actie, dus we hebben dezelfde set weer gekocht die we 4 jaar eerder ook hadden aangeschaft en nog steeds goed is. Daarbij 2 voetenbankje gekocht. Op zaterdag waren we in de winkel, woensdag werd het al bezorgd. Gratis! Je wordt hier altijd goed geholpen. Al mijn tuinmeubelen ( 2 x lounche set, lange tuintafel met 6 stoelen en kussens) komen hier vandaan. Het is een fijne winkel met een ruime keuze.
Beste Miranda, Hartelijk dank voor uw mooie en uitgebreide review! Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent en dat u dezelfde set, die na vier jaar nog steeds goed is, opnieuw heeft kunnen aanschaffen. Extra leuk dat u ook nog kon profiteren van een lopende actie! Geweldig dat al uw tuinmeubelen van Tuinmeubelshop komen en dat u zo tevreden bent met onze service, ruime keuze en snelle, gratis levering. Dat is voor ons het mooiste compliment! We wensen u heel veel plezier met uw vernieuwde loungeset en voetenbankjes en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie kwaliteit en snel geleverd! Heel zorgvuldig verpakt. Tafels een voudig te monteren. Al meerdere keren aanbevolen.
Beste Piet van der Sluis, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van uw tafels en dat de levering snel en zorgvuldig is verlopen. Ook mooi dat het monteren eenvoudig was, zo kunt u er direct van genieten! Extra bedankt voor het aanbevelen van Tuinmeubelshop, dat waarderen we enorm. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We zijn heel tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel en de snelle levering.
Beste Wil, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service in onze winkel en de snelle levering. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te helpen, dus het is geweldig om te lezen dat dit naar wens is verlopen. We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bestelling en bezorging naar tevredenheid.
Beste Janny, Hartelijk dank voor uw review! Fijn om te horen dat zowel de bestelling als de bezorging naar tevredenheid is verlopen. Daar doen we het voor! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
We hebben onlangs tuinmeubelen gekocht bij Tuinmeubelshop in Eindhoven en zijn ontzettend tevreden! De dame die ons in de winkel heeft geholpen was top – vriendelijk, deskundig en geduldig. Ze gaf ons goed advies en dacht echt met ons mee. Ook de bezorging was keurig geregeld: op tijd en netjes afgeleverd. En natuurlijk zijn we superblij met onze nieuwe tuinmeubelen – ze zien er prachtig uit en zitten heerlijk! Kortom, een geweldige ervaring van begin tot eind. We raden Tuinmeubelshop zeker aan!
Beste Bert, Wat een prachtige review, hartelijk dank! Geweldig om te horen dat u zo goed geholpen bent in onze winkel in Eindhoven en dat onze collega u vriendelijk en deskundig heeft geadviseerd. Wij vinden het belangrijk om samen met onze klanten de perfecte tuinmeubelen te vinden! Ook fijn dat de bezorging soepel en volgens afspraak verliep. En het allerbelangrijkste: dat u zo blij bent met uw nieuwe tuinmeubelen! We hopen dat u er nog jarenlang van zult genieten. Bedankt voor uw warme aanbeveling en hopelijk tot ziens! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Leuk tuinstel zit goed. op tijd afgeleverd.
Beste Am van de putte, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat uw nieuwe tuinstel goed zit en keurig op tijd is afgeleverd. We hopen dat u er volop van zult genieten tijdens de mooie dagen! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Goed geholpen in de winkel maar de bezorger was niet behulpzaam. Heel veel karton. Afgooien en weg. Uiteindelijk schade aan de tafel dus mogen terug komen dus nog niet afgehandeld helaas en snel oplossen lukt niet.
Beste Vincent , Hartelijk dank voor uw eerlijke review. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent in de winkel, maar we vinden het erg jammer dat de bezorging niet naar wens is verlopen en dat er schade aan de tafel was. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. We begrijpen dat u dit zo snel mogelijk opgelost wilt hebben en we doen ons uiterste best om dit voor u in orde te maken. Mocht u nog vragen hebben over de afhandeling, neem gerust contact met ons op – we staan voor u klaar. Onze excuses voor het ongemak en we hopen dat u straks alsnog volop kunt genieten van uw aankoop. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Geleverd wat ik besteld heb. Ben er zeer blij mee.
Beste Anneke van den Akker-Dessens, Hartelijk dank voor uw fijne review! Wat geweldig om te horen dat alles naar wens is geleverd en dat u er zo blij mee bent. Dat is precies waar we het voor doen! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
geweldige service en kwalitatief goede materialen
Beste Theo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u onze service als geweldig heeft ervaren en tevreden bent met de kwaliteit van onze materialen. We streven ernaar om onze klanten de beste ervaring te bieden, dus uw compliment betekent veel voor ons! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Mooie winkel om op je gemak uit te zoeken wat je wil. Goed advies gekregen. Enige minpunt vind ik de tijd van levering, deze werd aangegeven tussen 6.00 en 8.00 uur in de ochtend dus in ons geval. Ze stonden dus om 7.15 uur bij ons aan de deur. Dit vind ik voor leveren bij een particulier echt veel te vroeg. Ik moest om 5.00 uur de wekker zetten om in de gaten te houden of ze ook al om 6.00 uur bij ons aan de deur zouden kunnen staan. Leveren vanaf 8.00 uur vind ik een redelijke tijd. Eerder dus echt niet.
Beste Angela, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw eerlijke feedback! Wat fijn om te horen dat u rustig de tijd had om uw keuze te maken in onze winkel en dat u goed advies heeft gekregen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich op hun gemak voelen en met een tevreden gevoel de juiste aankoop doen. We begrijpen dat een vroege levertijd niet altijd ideaal is, zeker voor particulieren. We streven ernaar om zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden in onze bezorging en nemen uw opmerking hierover zeker mee als verbeterpunt. Onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat u volop geniet van uw aankoop! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Top bedrijf
Beste Alex, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en dat de levering keurig op tijd was. We doen ons best om onze klanten een zorgeloze en prettige ervaring te bieden, dus uw compliment betekent veel voor ons! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag in de toekomst weer. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Begint in shop sliedrecht super fijne ervaring fijn geholpen met duidelijke uitleg. Set Marseille gekocht super mooi en zitten heerlijk De chauffeurs erg beleeft en behulpzaam nogmaals bedankt voor de goede service. Mocht ik de € 200 euro winnen dan ga ik regelrecht terug naar shop en deze investeren in een eettafel set.
Beste Karin, Hartelijk dank voor uw geweldige review! Wat fijn om te horen dat u een super fijne ervaring heeft gehad in onze winkel in Sliedrecht en dat u goed geholpen bent met duidelijke uitleg. De Marseille set is inderdaad een prachtige keuze – geweldig dat deze zo goed bevalt! Ook mooi om te lezen dat onze chauffeurs beleefd en behulpzaam waren. We geven uw complimenten graag aan hen door. En mocht u de €200 winnen, dan verwelkomen we u uiteraard graag weer in de winkel voor die mooie eettafelset! Veel plezier met uw nieuwe tuinmeubelen en hopelijk tot ziens! Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Snel antwoord via mail contact ! Super geregeld qua tijd indicatie ! Keurig geleverd ! Vriendelijke chauffeur!
Beste Ellen, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u snel en duidelijk antwoord heeft gekregen via e-mail en dat de levering volgens planning en keurig is verlopen. Ook mooi dat onze chauffeur een positieve indruk heeft achtergelaten! Wij wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Bij aankoop goeie ondersteuning gehad,met daarna een levering zoals afgesproken
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u bij de aankoop goed ondersteund bent en dat de levering geheel volgens afspraak is verlopen. We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden en een zorgeloze ervaring te bieden! We wensen u veel plezier met uw aankoop en hopen u in de toekomst weer te mogen verwelkomen. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Zeer tevreden over de service in de winkel. De bezorging ging ook super.
Beste Hugo, Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de service in onze winkel en dat de bezorging ook helemaal naar wens is verlopen. Dat is precies waar we naar streven! We hopen dat u volop geniet van uw aankoop en verwelkomen u graag weer in de toekomst. Zonnige groet, Daan Tuinmeubelshop☀️
Groeneveldselaan 37 A
3902 HA Veenendaal
Bekijk hier ons Thuiswinkel Reviews certificaat.
Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl