Kwaliteit en goede bezorging

Ik heb een dinerset en louncheset gekocht. Louncheset achteraf te klein. Middenconsole besteld en wordt nu zonder bezorgkosten nageleverd. Dat is service.

top winkel

Goede uitleg. en zeer klant vriendelijk.

Geweldige ervaring en goed advies

Mooie winkel en goed geholpen en heel goed advies, ook de aflevering van de tuinset is prima verlopen. Conclusie, heel tevreden.

Slecht

Ze beloven van alles maar komen niks na zou niemand aanraden daar wat te kopen.

Top ervaring

Prachtige zaak,deskundig personeel. Goed advies. Snelle levering. Dus in een woord geweldig

Voortreffelijk

Keurige aflevering. En bij aankoop stonden de medewerkers in onze schoenen. Ze dachten met ons mee en gaven prima advirs

Vakkundig advies, prima service en snelle levering.

We werden vriendelijk ontvangen, goed geholpen en zijn zeer blij met de gekochte tuintafel.

Top Geregeld

Alle Vrijheid om door de winkel te kijken .. Dus rustig kunnen kijken .. Toen wat vragen bij een keuze Vriendelijk Behulpzaam.. Koop geslaagd en Bezorging ook Vriendelijk met een Glimlach gebracht.. Klant is koning gevoel... Ga zo door mensen ( Team ) Tuinmeubelshop...

Geweldig..super service...zeer vriendelijk & behulpzaam personeel,zowel in de winkel als telefonisch. En niet te vergeten de bezorgers zijn ook heel aardig en meedenkend.

Goed geholpen - mooie tuinset

We konden op ons gemak rondkijken in de showroom. Ook een stoel bij een andere tafel, geen probleem. Duidelijke prijs, goede afspraken qua levering en alles netjes zoals afgesproken! Top!

Uitstekend geholpen

Wij zijn uitstekend geholpen. Wij waren op zoek naar een uitbreiding van een set van 2 lounchstoelen met tafel. In de winkel werden we gewezen op een lopende actie, dus we hebben dezelfde set weer gekocht die we 4 jaar eerder ook hadden aangeschaft en nog steeds goed is. Daarbij 2 voetenbankje gekocht. Op zaterdag waren we in de winkel, woensdag werd het al bezorgd. Gratis! Je wordt hier altijd goed geholpen. Al mijn tuinmeubelen ( 2 x lounche set, lange tuintafel met 6 stoelen en kussens) komen hier vandaan. Het is een fijne winkel met een ruime keuze.

Mooie kwaliteit tuintafels

Mooie kwaliteit en snel geleverd! Heel zorgvuldig verpakt. Tafels een voudig te monteren. Al meerdere keren aanbevolen.

Zeer goede service

We zijn heel tevreden over de manier waarop we geholpen zijn in de winkel en de snelle levering.

Uitstekend.

Bestelling en bezorging naar tevredenheid.

SUPER

We hebben onlangs tuinmeubelen gekocht bij Tuinmeubelshop in Eindhoven en zijn ontzettend tevreden! De dame die ons in de winkel heeft geholpen was top – vriendelijk, deskundig en geduldig. Ze gaf ons goed advies en dacht echt met ons mee. Ook de bezorging was keurig geregeld: op tijd en netjes afgeleverd. En natuurlijk zijn we superblij met onze nieuwe tuinmeubelen – ze zien er prachtig uit en zitten heerlijk! Kortom, een geweldige ervaring van begin tot eind. We raden Tuinmeubelshop zeker aan!

Leuk tuinstel zit goed. op tijd afgeleverd.

Winkel service top. Bezorgen iets minder

Goed geholpen in de winkel maar de bezorger was niet behulpzaam. Heel veel karton. Afgooien en weg. Uiteindelijk schade aan de tafel dus mogen terug komen dus nog niet afgehandeld helaas en snel oplossen lukt niet.

Geleverd wat ik besteld heb. Ben er zeer blij mee.

geweldige service

geweldige service en kwalitatief goede materialen

mooie meubels voor een mooie prijs

Mooie winkel om op je gemak uit te zoeken wat je wil. Goed advies gekregen. Enige minpunt vind ik de tijd van levering, deze werd aangegeven tussen 6.00 en 8.00 uur in de ochtend dus in ons geval. Ze stonden dus om 7.15 uur bij ons aan de deur. Dit vind ik voor leveren bij een particulier echt veel te vroeg. Ik moest om 5.00 uur de wekker zetten om in de gaten te houden of ze ook al om 6.00 uur bij ons aan de deur zouden kunnen staan. Leveren vanaf 8.00 uur vind ik een redelijke tijd. Eerder dus echt niet.

Goede service, en op tijd geleverd

Top bedrijf

let the summer begin

Begint in shop sliedrecht super fijne ervaring fijn geholpen met duidelijke uitleg. Set Marseille gekocht super mooi en zitten heerlijk De chauffeurs erg beleeft en behulpzaam nogmaals bedankt voor de goede service. Mocht ik de € 200 euro winnen dan ga ik regelrecht terug naar shop en deze investeren in een eettafel set.

Snel antwoord via mail contact ! Super geregeld qua tijd indicatie ! Keurig geleverd ! Vriendelijke chauffeur!

Goeie service bij aankoop en levering

Bij aankoop goeie ondersteuning gehad,met daarna een levering zoals afgesproken

Goede service, kwaliteit en gratis bezorgd!

Zeer tevreden over de service in de winkel. De bezorging ging ook super.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl