Heel blij met loungeset en keurig op tijd bezorgd.

Loungeset is exact zoals beschreven. Heel blij mee.

Super stoelen

Heerlijke stapelstoelen erbij om lekker te kunnen zitten met z'n allen! Licht van gewicht en niet te lomp. Goed verpakt en netjes bezorgd!

Goeie service

Goeie service

Boven verwachting

De set is in het echt nog mooier dan op de foto's. Erg goed op de hoogte gehouden m.b.t. levering e.d. via de mail. De bezorgers waren erg professioneel en hebben alles netjes afgeleverd. Topservice.

Blij dat we hier gekocht hebben

Wij hebben ons tuinset in Veldhoven gekocht. Zo fijn dat je daar ook nog kunt gaan kijken en het daadwerkelijk kunt ervaren. Daardoor hebben we ook een goede keuze kunnen maken en zijn we ook voor iets anders gegaan dan we in eerste instantie gedacht hadden. Fijn personeel dat je ook goede en professionele aandacht en adviezen geeft. Ik zeg TOP!

Leuk en goed geholpen

Bij binnenkomst zijn we leuk ontvangen We hadden een gezellig en vrolijk ontvangst Goed geholpen daarna en heel klantvriendelijk

Great shop and great umbrella

We made the long trek from Eindhoven to check out the umbrellla and it did not disappoint. Shop was well laid out and nice selection for outdoor furniture, fire tables, and umbrellas to view. Dennis, the very nice young man who helped us was very patient and did an excellent job explaining everything. Made our purchase quite easy!

Prachtige tuintafel

Super tuintafel, snelle en goede levering, makkelijk in elkaar te zetten en ziet er heel mooi uit!

Klantvriendelijke verkoper, hulpvaardige bezorgers ik zeg TOP ga zo door!

Op de wepshop dacht ik mijn keuze gemaakt te hebben. Wilde graag voor de zekerheid toch nog even proefzitten dus hup naar de winkel. Daar viel mijn oog op nét een andere variant, al vond ik het model tafel wat daarbij hoorde niet mooi en ik wilde graag een site table erbij. Verkoper was geduldig en bood de optie aan om beiden even mee te nemen naar buiten om het kleurverschil beter te zien. Dit bleek voor mij zeer acceptabel. Uiteindelijk de bank en lounche stoel van de ene serie gekocht en de tafel + site table van een andere. Bij het leveren bleek de bank in zijn verpakking niet door de poortdeur te passen. De bezorgers waren zo behulpzaam om het karton te verwijderen en de bank alsnog in de tuin te zetten. Erg tevreden over het resultaat en geen spijt dat ik de keuze heb gemaakt om te combineren uit 2 series.

Mooi product voor n redelijke prijs.

Snelle levering en volgens afspraak

ben zeer tevreden

mijn bestelling doet aan de verwachting die ik ervan had

Een fijne comfortabele tuinset

Ik heb er direct een fijn dutje op gedaan

Mooie goeie kwaliteit En leuke spullen En snelle levering

Uitstekende geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel en bezorging volgens afspraak.

Duidelijke uitleg

Werden zeer goed geholpen

Goed geholpenvriendelijk

Goed geholpen vriendeijk

Snel en op de datum dat het ons uitkwam tuintafel geleverd.

Tuintafel gezien in tuinmeubelshop in Veldhoven. Tuintafel online besteld en en is gisteren netjes afgeleverd en was makkelijk in elkaar te zetten ,met goede gebruiksaanwijzing erbij , TOPPIE, SUPERBLIJ MEE

Uitstekende service en mooi product

Uitstekende service en mooi product

top

goede zorg en nazorg, top

Prima geadviseerd in de winkel en snelle levering

Fijn geholpen goed advies gekregen en een snelle levering

perfect geregeld

perfecte service en ruim op tijd geleverd.

Vriendelijke en enthousiaste verkoper

Fijn meubel en zeer flexibel van opstelling door de modules

Stoere uitstraling, heerlijke stoel.

Fantastisch geholpen door Erik in Cruquius, snelle levering en makkelijk in elkaar te zetten. Door de brede zit en de lekkere dikke kussens kun je uren in de stoel zitten. Het is een sieraad voor mijn tuin.

Makkelijk bestellen, prima levering.

Onze loungeset uitgezocht die je lekker zelf voor een groot gedeelte zelf kan samenstellen naar de ruimte waarover je beschikt. Snelle afhandeling en dito levering in de achtertuin. Zeer tevreden.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl