Ruime keuze, vriendelijk personeel en goede bezorging!

Top winkel!

Vriendelijke en meedenkende verkoper

Wij werden in de winkel door een vriendelijke verkoper te woord gestaan bij de aankoop van een nieuwe tuintafel met 4 verstelbare stoelen. In de winkel werden we netjes en vriendelijk te woord gestaan. Het product zijn we zeer tevreden over. De manier waarop de aflevering plaatsvond was een koude douche. Spullen werden in de woonkamer en half in de gang neergezet. Er werd via pintransactie afgerekend. Op de vraag van mijn vrouw of men de dozen met spullen even in de achtertuin wilde zetten, werd geen gehoor gegeven. Ze hadden het druk. Weg waren ze.

Goed geholpen.

Bezorging: Vriendelijke behulpzame jongelui. Topservice! Meubels, voelen degelijk aan, mag ook wel voor die prijs. Minpuntje, factuur mag wel beter gespecificeerd worden, dat voorkomt misverstanden. Dus niet alleen de items van de levering en de totaal prijs maar ook de prijs per post.

Na uitpakken tafel beschadigd, wordt allemaal snel opgelost

Prettige zaak.

Op onze terug reis van een korte vakantie waren we wel toe aan een lekker bakkie koffie. We hebben heerlijk in de tuinstoelen gezeten en van het lekkere bakkie koffie met chocolade genoten en toen hadden we een deal. Gastvrij ontvangen, eerlijke toelichting. Ook de bezorging was perfect tot aan de plaats waar ze moesten komen te staan.

Heel positief!

Prachtige tafel!

Met zorg verpakt, mooie kwaliteit

Verkoper top. Telefoon miste onbeschoft. Stoelen zeer tevreden!

Super leuk geholpen. Dennis is een goeie gast en lekker enthousiast daar kan je als bedrijf veel ple

We waren opzoek naar een tuintafel met 4 kuipstoelen. De verkoper Dennis was die te beroerd om met stoelen heen en weer te sjouwen. Leuke deal kunnen maken ook dat nog. Echt een leuke zaak met spontane mensen.

Fijne winkel, mooie producten, en binnen 2 weken thuis bezorgd.

Tuinmeubelen wil je toch altijd even in het echt zien, voordat je tot een aankoop overgaat. Je wilt ook gewoon even in de stoelen van je tuinset “ proefzitten”. Nou dat kan in de vestiging Gouda prima. Vriendelijke medewerkers zijn zeker niet opdringerig en laten je lekker rondkijken. Als je toch vragen hebt, staan ze voor je klaar. Daarna lekker naar huis gegaan en alles nog eens afgewogen. Toen de keuze gemaakt en makkelijk online besteld. Binnen 2 weken werd alles keurig geleverd en door de vriendelijke bezorgers gebracht tot in de achtertuin. Voor mij alleen maar positieve ervaring!

Prima en snelle levering en een probleem wordt keurig en snel opgelost.

Snelle en nette levering, mooie producten. En een kleine probleempje is snel en naar tevredenheid opgelost. Perfecte service.

Mooie meubels, zitten goed en passende prijzen. Goed op hoogte gehouden. Levertijd zou eest iets van 6 weken zijn (meubels stonden nog op de boot), maar bleken toch al snel geleverd te kunnen worden. Heel fijn want nu kunnen we met dit mooie weer al van de meubels genieten. Helaas werden de dozen niet mee terug genomen, dan zou het helemaal perfect zijn geweest.

Supper geregeld

Keurig geholpen in Wormerveer

Zeer netjes en goed geholpen. Geen gedram of aandringen Goede kwaliteit en meer dan bij met onze set

Ik ben zeer tevreden over mijn aankoop. Alles was keurig verpakt en de levering verliep ook prima, zeer vriendelijke mensen. Zou het iedereen aanbevelen. Heb er ondertussen al van genoten met dit mooie weer.

Klantvriendelijk en servicegericht

Wij zijn hartelijk ontvangen en geholpen bij onze aankoop. De levering was binnen de afgesproken tijd. Medewerkers vriendelijk en behulpzaam.

de kwaliteit is prima en keurig op tijd afgeleverd,geweldig

ik heb geen enkele negatieve opmerking,in de zaak zijn we keurig netjes behandeld door vriendelijk personeel.

Goed advies.Snelle levering.Mooi set.

Ruim assortiment. Goed advies en behulpzaam met proberen om de loungeset nig comfortabel te maken.

Netjes geholpen in winkel

Op tijd bezorgd

Ziet er mooi uit

Lounge stoel zou 5 tot 8 weken duren maar was er binnen een week

Gewoon goed

Deze week ons nieuwe tuinset binnen gekregen. 1 stoel was beschadigd en scheef. Mailtje gestuurd en vlot reactie. Ze wilde eerst een monteur langs sturen maar na aandringen de stoel vervangen. Prima opgelost.

Alles is vlot verlopen

Wij hebben online een tuintafel besteld, en alles is vlot verlopen. Ook de levering was op de aangegeven dag. Chauffeur heeft vriendelijk opgebeld dat hij wat later zou zijn door file. Zeer tevreden.

snel en goed bezorgd

mooie tafel, chique uitstraling en eenvoudig te monteren

Super !

Medewerker/ster heeft ons goed geholpen. Dacht mee en was heel vriendelijk ! Dankjewel Leendert en Anneke ! Mvg Kalinka.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl