Geweldige ervaring gehad in Sliedrecht

Wij zijn dik en dik tevreden over de winkel in Sliedrecht en de sympathieke eerlijke verkoper Wessel, bij deze man voelde we ons zéér thuis en kregen meteen een lekker bakje koffie met een heerlijke bonbon aangeboden en mochten we op ons gemak rondlopen zonder gestoord te worden door opdringerige verkopers. Het was genieten in deze prachtige ruim opgezette winkel. Uiteindelijk hebben we tuinset gevonden die wij voor ogen hadden, en met onze verkoper Wessel zijn we tot overeenstemming gekomen.

Klantvriendelijk.

Vriendelijk en gastvrij ontvangen in de showroom in Nunspeet. Goed geholpen en geadviseerd en we zijn heel blij met de aankoop van onze nieuwe loungeset. En daarbij: een snelle levering!! Echt TOP!!

Wij zijn super tevreden.

Bij de aankoop was men behulpzaam en alle vragen die we hadden werden goed en kundig beantwoord. Afgesproken leverdatum lag twee weken verder na onze aankoop. Bezorging was exact op de afgesproken tijd en de bezorgers waren vriendelijk en behulpzaam. Kwaliteit van onze aangekochte parasol is goed. Het gehele traject, van aankoop tot in gebruik name, voldeed precies aan wat we van een leverancier mogen verwachten.

Uitstekend geholpen in de winkel

De verkoopster nam alle tijd voor ons en we werden op geen enkele manier tot een aankoop gepushed. Uiteindelijk bleven 2 stoelen over waaruit wij een keuze wilden maken. Om ons de tijd te geven te kiezen, bracht zij een kopje koffie.

keurig geholpen, snelle levering

In de winkel zijn we keurig geholpen. Geen opdringerige verkopers maar wel een klantgerichte aanpak. De levering was snel. Wel mistte er een blindklinkmoer in het tafelframe wat ik gelukkig zelf kon herstellen zodat reclameren niet nodig was.

We zijn eerst wel in de winkel geweest en heel goed geholpen door 1 van de verkopers, wij moesten onze financiën even op een rijtje zetten en de winkel is voor ons wat verder rijden, dus hebben we de bestelling online gedaan. Het werd netjes afgeleverd, de levering ging heel soepel en bij het uitpakken stuitte wij op een defecte van 1 kussen, na contact met de klantenservice wordt er een nieuwe toegestuurd. Echt super service van Ab tot Z

Hier heb je iets aan

We hadden twijfels over wat we willen, in de winkel uitstekend geholpen door de medewerker, product gratis geleverd op de dagdeel die wij wilden. Veel keuzes van diverse prijsklasse, materiaal en kun je eindeloze combinaties maken. Aanrader.

Vriendelijk geholpen in de winkel (Cruquius). Mooie tuinset voor een schappelijke prijs.

Daybed is een echte eyecatcher

Daybed is heel mooi en leuk Loungeset ziet er ook heel mooi uit. De rugkussens zijn wel wat zacht. Wij vinden de kussens wat kietelen/prikken aan de blote benen. Dit komt doordat het waterafstotende kussens zijn.

Topservice

Heel fijn en goed geholpen in de winkel en nette heren hebben vandaag de tafel en stoelen bezorgd.

Goed geholpen, vlotte levering

Goed geholpen, vlotte levering.

Zeer goede en snelle service, zeer klantvriendelijk en deskundig personeel.

Snelle levering, goede kwaliteit. Er was wat niet goed gegaan met het (externe) vervoer, een poot van een stoel was verbogen. Mail gestuurd naar de afdeling service, met foto's. Binnen een uur mail terug voor kosteloze omruiling. Later weer een mail, met datum, binnen een week. Al met al een goede service, die je tegenwoordig moet zoeken.

Duidelijk en bondig

Vriendelijk en doel gericht.

Eerlijke verkoper met verstand van zaken.

Mooi en goed bedrijf zoals wij het ervaren hebben. Leuke sfeer in Veldhoven met gezellige aankleding. Nog naar een andere winkel gaan voor vergelijk had wat ons betreft weinig zin. Het transport werd door nette jongens verzorgd. Spullen zijn netjes zonder verdere problemen geleverd. Groet, Peter en Marjan.

Alles klopte en prima service

Uitstekend geholpen en alles klopte. Prima kwaliteit en prijs/kwaliteit is uitmuntend

erg blij mee

kwaliteit, vriendelijke bezorger, snelle afhandeling

Prima geholpen

Op tijd afgeleverd preciesvolgens afspraak produkt ziet er goed uit!!

Heel Behulpzame personeel Anneke ( Gouda) dacht gewoon met ons mee, niks was te gek, meubels door de winkel sjouwen om een mooie combinatie te krijgen. Ik stuur binnenkort een foto

Top ervaring

Een prettige vriendelijke bediening en onze tuinstoelen en tafel zijn super van kwaliteit. We zijn er zeer blij en tevreden mee.

Op z n Brabants geholpen,gewoon eerlijk,vriendelijk ,ondanks supergroot ,er hangt gezelligheid

Perfect geholpen

We hadden een verkeerde keus gemaakt (kleur) Vandaag teruggeweest en Do.a.s.komt het nieuwe product al

Geen minpunt kunnen vinden en ik kan een zeurpiet zijn.

Rustige, geduldige medewerkers. Geen gepush, duidelijke uitleg en goede onderlinge communicatie. Ik had 06-nr van medewerker gehad. Aangezien ik nog vragen had heb ik gebeld. Er werd niet opgenomen. Even later werd ik gebeld door collega omdat de medewerker verlof had. Goed geregeld! Verdere afhandeling was prima. Ook het vervoersbedrijf zeer correct! Hebben door omstandigheden een stuk moeten lopen met de parasol met voet. ‘Geen gezeur, hoort erbij. ‘ tot nu toe erg tevreden.

Snelle bezorging zelfs eerder dan de tijd zoals afgesproken. Set is op de camping bezorgd. Waar je stapvoets moet rijden. En de chauffeur veel te hard reed.

Super tevreden. Heel erg mooi tuinset mooi op tijd geleverd en zit heel fijn.

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl