Blij met mijn aankoop bij Tuinmeubelshop.

Zaterdag gekocht en donderdag daarop afgeleverd. Op de afleverdag zelf netjes op de hoogte gehouden wanneer de bestelling voor de deur zou staan. Materialen waren netjes ingepakt en kwamen zonder beschadigingen uit het karton.

Deskundig vriendelijk

Wij zochten 4 stoelen die ook geschikt waren voor een persoon van 135 kilo. Gewoon goed geholpen met deskundig advies. En super snele levering. We hebben de stoelen vandaag al lekker kunnen uitproberen en ze zitten heerlijk. Ga jullie zeker aanraden bij vrienden die ook kijken voor tuinmeubelen.

Waar voor je geld!!

Mooie en betaalbare tuinmeubelen voor elk budget. Wij hebben een mooie loungeset gekocht en werd keurig geleverd. Zeer tevreden!

Wow!

Ik was op zoek naar een leuk tuinmeubelsetje. Wat een keuze, alles kunnen uitproberen, super leuk geholpen. Uiteindelijk bestelling via internet gedaan. Super makkelijk. Bezorging ging snel en heel vriendelijke mensen. Het is dst mijn tuin niet groter is :)

Zeer tevreden!

Fijne ervaring in de winkel. De verkoper was heel behulpzaam en heeft ons goed geadviseerde bij onze keuze. Ook de levering verliep heel vlot en was volgens afspraak.

Fijne stoelen op tijd geleverd

Fijn dat je het juiste tijd afspraak heb

Top service, bezorgjongens denken met je mee!

De tuinmeubelen konden bij bezorgen niet door de poortdeur, de jongens die het tuinmeubel kwamen brengen dachten en hielpen mee om de loungebank uit de dozen in de tuin te krijgen. Fijne service!

Mooi product, snelle levering, goede service

Goede afbeeldingen op de webshop die overeen komen met werkelijke product. Communicatie helder en een snelle levering met en vriendelijke en behulpzame chauffeur. Mooie tafel, erg blij me

Prima winkel en informatie ook snel en netjes geleverd zeer tevereden .

Super snelle levering en zijn hun afspraken na gekomen.

Snel en goed

Mooie tafel , alleen twee schroven kreeg ik er niet in lijkt of de boorgaten net iets ernaast zit en ik heb er de kracht er niet voor maar deze zitten midden in de tafel en daar lijdt de tafel niet onder

Netjes en fijn geholpen.

Super mooie tuin lounge bank met tafel. Snelle levering en extra korting!

Helemaal zoals het zou moeten gaan. Netjes geholpen in de winkel. Wat extra korting en binnen 3 dagen geleverd!

Vriendelijk, behulpzaam

Mooie stoel voor mijn moeder van 90 jasr uitgezocht. Lichtgewicht voor op balkon. Snel bezorgd en ook zeer vriendelijke en behulpzame bezorger. Kortom laat de zon maar komen

mooie tuinset voor een nette prijs

Snel afgeleverd en zonder enige beschadiging. Behulpzame chauffeurs/ bezorgers.

Uitstekende tuinmeubelen zaak ,vriendelijk personeel

Ook bezorging top

Netjes verzorgd

Snelle en goede levering

Positief

Ruime sortering en snelle levering.

Wij waren verbijsterd over de zeer ruime sortering tuinmeubelen. De moeite waard om nog eens terug te komen.

Super Keuze in tuinmeubelen

Vriendelijk en behulpzaam personeel

Fijne winkel, vriendelijk personeel en snelle levering

Ook onze tuinset hier gekocht en door de goede ervaringen nu ook een mooie tuintafel gekocht. Snelle levering, betalen aan de deur, helemaal goed. Aanrader.

Prima geholpen.

In showroom Sliedrecht prima geholpen en advies gekregen. Uiteindelijk een tuintafel via hun besteld. Deze werd keurig op tijd afgeleverd. De tafel was netjes verpakt en de poten waren er makkelijk onder te monteren. Het ziet er nu mooi en solide uit. Nu nog ervaren hoe de kwaliteit in de loop der jaren zich handhaaft.

Fijn geholpen in winkel, helaas niet eerlijk, bezorging minder

Er is in de winkel totaal niets gezegd dat de bezorgtijden belachelijk konden zijn. ik moest op mijn vrije dag om 6.15 uur beneden gaan zitten omdat ze vanaf 6.25 konden komen. Als ik dat had geweten had ik de set niet bij jullie gekocht. Jammer, beetje domper op geheel.

Super blij mee

Fijne showroom, vriendelijke verkopers. Zaterdag besteld, vrijdag staat de loungebank al in de tuin. Bezorgers top! Dus wij zijn heel tevreden met onze supermooie loungebank en tafel

Keurig geholpen, goede informatie. Er kon zelfs nog een kleine korting af

Netjes afgeleverd op afgesproken dag en tijdstip

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl