Fijne nette zaak waar je keurig en ontspannen wordt geholpen

Net personeel die je keurig helpen en goede uitleg geven in een ontspannen sfeer. Aflevering vlg afspraak TOP zaak

Prima ontvangst en voorlichting over het product en niet opdringerig.

zie bovenstaande

uitstekend, hier zijn geen woorden voor

gewoon geweldig

zeer prettig geholpen

hartelijk en fijn gevoel bij het winkelen

Super vriendelijk personeel

Alles verliep zoals gepland.mooie showroom ook. Spijtig dat jullie geen verkooppunten hebt in Spanje.dat zou daar goed verkopen. Ik wou het vervoeren naar daar maar het zou te duur uitkomen vandaar enkel een tafel gekocht en geen volledige set met lounge Mvg

In één woord geweldig

Winkelervaring prima. Aflevering tuinstoelen prima. Tuinstoelen staan prachtig op ons balkon en zitten heerlijk. Tuinmeubelshop: jullie zijn top!!

We zijn erg goed geholpen door t vriendelijke personeel!! Wat we ook een erg goede service vonden is dat de tafel gratis werd thuis bezorgd Alleen jammer dat we t beloofde kopje koffie niet hebben gehad bij terugkomst in de winkel (moesten thuis even meten of de tafel paste) haha grapje;)

Goede service en snelle levering

Ze hebben snel gelegerd en reageren snel.

Mooie kwaliteit en prettige service

Dank voor de snelle levering van de mooie tuinset. We zijn er erg blij mee en voelen ons rijk met dit bezit....

Mooie tuinset

Goede prijs kwaliteit verhouding. Levertijd kan sneller, maar in de huidige situatie te verklaren.

Prima meubels

Moo Oie meubels makkelijk te monteren. Vond de levertijd wel lang. De tafel was niet op voorraad en daarom moest ik op alles 5 weken wachten, had liever dan in 2 leveringen gehad

Veel keuze en fijn, zonder iets opgedrongen te krijgen, geholpen in de winkel. Snelle levering. Zeer tevreden.

Super mooie louche set gevonden, besteld en keurig geleverd.

We gingen ons oriënteren voor een nieuwe tuinset voor onze nieuwe woning en kwamen uit bij de Tuinmeubelshop. Wat een keuze en direct al onze keuze gemaakt. Alles besteld en afgelopen week keurig geleverd. We zijn er heel blij mee!

Keurige levering; full service

Keurige bezorgers, nette beleefde mensen. Meubels gemonteerd zoals afgesproken en netjes op z’n plek gezet. Verpakking mee terug genomen. Top aanbeveling.

Deskundig advies en op de plaats van bestemming :8hoog, balkon gezet

Goede service en goede produkten

Zeer mooie solide stoelen gekocht, en die zijn op de afgesproken tijd bezorgd

Uitstekend!

Schitterende set uitgezocht, mooie en goede degelijke kwaliteit! Snel in elkaar te zetten. Netjes geholpen, eigenlijk zoals het hoort!

Ruime keus, gastvrij geholpen

Prima geholpen door nette jonge verkoper in Sliedrecht.

Duidelijk aanbod en goed advies.

We hadden ons al verdiept en waren daardoor heel gericht aan het kijken. De verkoper gaf de benodigde detail informatie. Tevens een nette prijs kunnen maken.

Prima prijs en perfecte, complete levering

Alles goed volgens afspraak

Geweldig.

Duidelijke uitleg, afspraak levering correct nagekomen. Heel tevreden

Alles afgehandeld volgens afspraak. Netjes geregeld.

Groot assortiment

Wij zijn vriendelijk geholpen en er was voldoende keus.

Heel goede hulp en survive

Alles liep naar behoren.

Zie tekst hier boven

Groeneveldselaan 37 A

3902 HA Veenendaal

Over Tuinmeubelshop

Tuinmeubelshop is de specialist in tuinmeubelen zoals loungesets, tuinsets, tuinstoelen en tuintafels. Naast onze online store is het mogelijk om te komen proef zitten in 1 van onze 12 megastores. Onze verkoopadviseurs geven je deskundig advies over de invulling van je tuin. Binnen onze collectie tuinmeubels vind je landelijke, moderne, landelijk/moderne en retro stijlen. Omdat wij veel diverse stijlen tuinmeubelen hebben is er bijna altijd wel een tuinmeubel die bij je past. Onze tuinmeubels hebben wij bijna altijd uit voorraad leverbaar en kunnen wij binnen 3 werkdagen bij je aan huis bezorgen. Wij heten je hartelijk welkom op onze online store of in 1 van onze 12 megastores. www.tuinmeubelshop.nl